Bol bebiş topiği

caım bugün yumurtamn çatladığı 10.gün olyo çok erken blyrm ama çatlcm meraktan:26::26::26:

Erken bence test için.Çıkmazsa çok üzülürsün.Ben sırf oyun olsun diye yaptım işyerimde.Baktım yok attım çantaya.5-6 saat sonra evde baktım çizgi var.
İlk belirtilerde hep göğüs hassasiyeti var.Özellikle uçları çok acıyor.Çamaşırsız yürüyemez olmuştum ben.Birde kasıklarda batmalar var.İçerden biri çengelli mil ile etini çekiyor gibi bi his.Garip bişey.İğne batar gibi değil yani.Saniyelik şeyler.Benim bunlar ilk belirtilerimdi.Tabi benimki biraz garipti ben hepsini adetim geçtikten sonra yaşadım Yani gebeliğimi öğrendikten sonra.Bi anlamı kalmamıştı benim için Ama çoğu arkadaşta adetten önce oldu bu belirtiler.Olmazsada üzülme bende hiçbişey olmadı adet günüme kadar

Sorma Ayşem aynen dediğin gibi oldu. başım çatlayacak derecede ağrıyor. midem bir garip zaten. Valla hepsi aynı.
ben giy dedikçe o çıkarıyor öyle yamuk ki. Arnavut inadı var. Allahım sabır versin bize. sıpaları ayrı dert kendileri ayrı dert.
neyse kuzum gideyim çorbasını sunayım paşaya. ya içer içmezse de artık başından aşağı boca edecem artık. ozaman daha iyi ısıtır

ay canım gerçekten çok tşk edrm yardımcı oldğn içinya benim göğüs uçlarım acıyo ama 4-5 gun oluyo yani.ve başdönmeleri çok yaşıyorum.bukadar kısacık zamanda belirti çıkmaz diye düşünyrm ama psikolojik değl gerçekten göğüs uçlarım ağrıyo ve başdönmesi çok var.başka hiç bi belrti yokhani işyerinde tesst yaptm yoktu ama sonra belirmşti dedğn test kaçgünlükken yapmştn?ay valla çatlcm

cnm sağlık ocağına kayıt yaptırmak iyi takiplerini güzel yapıolar tetanoz için onlar aradı valla beni.Kenancığada maşallah tosuna :) Buda doğruluğunu onaylamış oldu ki anne erkek bebek doğurucaksa babada kilo alıo :) bnm adamda 7 kilo aldı :) ben şuan 4 istikrarlıyım pazartesi bakalım ne kdr olmuşum sıpam ne kdr olmuş :)

Kızlar Ben çok hastayım bata 4 gün var,dün gece ateşler içideydim daha bu akşam toparlandım yataktan çıktım.
acaba bebiş varmı diye ağrı kesici haricinde bişeyde alamadım.
aişe.cadiozy.fmfm. kızlar hamilelere soruyorum özellikle benim rahimde kalın bir damar atıyor 3 gündür.
Adete 4 gün var nedir bilemedim hiç böyle bişey yaşadınızmı gebelik öncesinde.
Bu ay günüm geçmeden tast yapmam diyordum ama bu atmalar beni ümitlendiriyor sanki bebişim yerleşiyor gibi hissediyorum...
Hdi inşaallah öyledir...

Gecmis olsun cnm. Inan benim tek belirtim goguslerimin acimasiydi. Ben de adete 4, 5. gun kala cok agir grip oldum. Oksurmekten hapsurmaktan inan hic belirti fark etmedim.insallah bebisin seninledir.cnm. Rabbim gonlune gore versin.

Gecmis olsun cnm. Inan benim tek belirtim goguslerimin acimasiydi. Ben de adete 4, 5. gun kala cok agir grip oldum. Oksurmekten hapsurmaktan inan hic belirti fark etmedim.insallah bebisin seninledir.cnm. Rabbim gonlune gore versin.

Canım benim bugün 11.gün test yaptım ama negatif bu ayda olmadı
Moralim bozuldu yaaaa Aralık tan beri deniyoruz
Gelsin bebişim bekletmesin bizi.
Allahım isteyen herkesin muradını gönder tez vakitteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Son düzenleme:

kuzumm moralini bozma. Ayşenin de yumurtlamadan sonra 12. gün saatler sonra silik çizgi çıkmıştı. testini atmadın dimi? belkii bir kaç saat sonra çıkar.
Olmasa da üzme kendini. Herşeyin hayırlısı. Rabbim yazmıştır elbet.

merhaba kızlar bat iki gün geçti ama doktorum salı günü demişti test için beklemedeyim inşallah tutmuştur aşılamam. acaba yarın sabah test yapsam çıkmaz mı...

merhaba kızlar bat iki gün geçti ama doktorum salı günü demişti test için beklemedeyim inşallah tutmuştur aşılamam. acaba yarın sabah test yapsam çıkmaz mı...

bence denemeye değer. hem çıkmazsa salı günü kesin belli olacak. inşallah hamişsindir cnm.

Ay ne güzel moral veriyorsun canım
Atmadım tabi ama gelen giden yok hala negatif :18:
Hayırlısı olsun..
Normalde bayanların sadece %20 si ilk ayda gebe kalabiliyor geri kalan %60ı ilk 6 ayda.
Bende ilk 3le 5 ay arası gebe kalıyorum.
Kucağıma alamadım ama inşaallah bu defa olacak Bana dua et canım...
inşallah canım inşallah valla bende dayanamam yaparım ya inşallah bu sefer çift çizgiyi görürüm

İnşaallah Tutmuştur canım 2 gün geçmiş işte ne güzelllll
Yarını bekliyorum senin için...
Sende bana dua et bata 3 gün var inşaallah bebişimiz bizimledir....

Son düzenleme:
inşallah canım inşallah valla bende dayanamam yaparım ya inşallah bu sefer çift çizgiyi görürüm

hadi inşallah cnm yarım güzel haberlerini bekliyoruz.

hatta o yüzde 1 yıl içinde daha da artıyor bildiğim. bak bizde ağustosta bıraktık ama bebişim ocak ayında geldi. bir türlü denk getiremiyorduk yumoşu.
hayırlısı olsun canımcım. daha 3. ayın. Rabbim sağlık versin. gelecek elbet bebişin. dualarım seninle. Rabbim en kısa zamanda kavuştursun bebişine...
öpüyorumseni.

Evet benimde tesellim o,İnşaallah tekrar kalırsam bebeişimi kucağıma alırım canım dualarınızla. yıllarca isteyip sahip olamayanlara Rabbim yardım etsin...
Bende seni öptüm canım

Son düzenleme:

walla kızlar dun bende ıdarar testı aldım dayanamadımmmmmmmmmmmm :)))) 3 tane bırden 1 ını yaptım cıkmadı tabı daha 8 gun wardı 7 gun kaldı sabırsızlanıyorum cooookkk

Ilk defa sabahın 6 sında kalkıp kahwaltımı yapıp dukkanınmı actım acaba nıyekı dun gecede ruyamda bıldıgımız margarin gordum ekmege surup surup yıyordum eşime anlattım kızım senın hamılelıgın cekılmez daha hamıle degılken aserıyorsun hamıle olsan yandık dedı tabı hemen kaldırdım onu fırına yolladım sıcak ekmek almasını söledım saolsun gıttı aldı anlayacagınız gune guzel basladım cok mutluyum bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…