Bol bebiş topiği

günaydın kızlarr çoktannndır gelip gidemiyorum buralara en sonunda dayanamayıp dr gittim ve tedavim başladı her ne kadar bu ay çokkkk umutsuz olsamda kafamdaki soruların cevabını buldum en başından başlayıp anlatıyım ben ilk çocuguma evlenince 12 gün sonra hamile kaldım 8 aydır korunmuyorum hamile kalamadım ve şu sogan btç hepsini yaptım öncelikle ilk çocuktan sonrada kısırlık olabilen bişeymiş ve saglıklı bi kadın mutlaka korunmadıgı 4 ay içerisinde hamile kalırmış kalamıyosa ya eşinde ya kendinde mutlaka ufacıkta olsa bi sorun olurmuş ama bu olmica anlamına gelmez dedi hamile kalabilmem için klomen tedavisine başladı her gün 1 tane 5 gün içtim ben bi dünya yumurtam olmuştur derken bir tek yumurtam bile gelişmemiş o an dünya başıma yıkıldı tabi dr bidahaki ay sabah akşam 2 tablet veriicek ve çatlama ignesi tabi ama oda olkmazsa 3 tablet olucak ve o ayda hamile kalamazsam 6 ay dinlenmeye alıcak yumurtalarımı anlicanız hem şoktayım şaşkınım hemde üzgün ama bu hamile kalamican anlamına gelmez belki bu ay bile hamile kalabilirsin bi ihtimal dedi yani 4 ayı geçtiyse dr gitmekten çekinmeyin derim ben çok pişmanım bekledigime

canım geçmiş olsun öncelikle sanırım bir çocuğun var yani sağlıklısın evladını allah bağışlasın. ben işin içine girdikçe çıkılmaz hale geliyor bu işler. ve korkutuyor insanı. bende ilaçla tedavi görüyorum umarım en kısa zamnda sende bende hepimiz bebk sahibi oluruz. çok düşünmmekte yarar var .bende ilk aydan sonra doktora giitim sorun olduğu anlaşıldı. beklemenın hiç bir faydası yok doktora gidilip muayne olundukatan sonra şekillenir zaten herşey sorun varsa tedavi yoksa çalışmaya devam

klomenmi içiyosun canım sende yada o tarz yumurtalarını uyarıcak bi ilaç bana bi dr verdi sonra ona gidemedim başka bi dr gittim ilaç bittikten 2 gün sonra ama ozaman yumurta yoktu sonrasında cts ve pazar acayip karnımda şişlik ve agrı vardı acaba yenimi yumurtladımki

Geçmiş olsun seyde_cim. Rabbim her şeyin hayırlısını versin.Bak ilk bebeğini hemen vermiş sana.İnş. sağlıkla hamile kalırsın.

gunaydın kızlar nasılsınız?
ben fena deglm biraz toparlıyrm,eşim bi doktorla goruştu ankara mesut.. diye tavsiyesi şunlar olmuş,beslenmeye dıkkat kola kahave cay cok yok,sıgara alkol yok,eşin bol bol sut urunleri tuketsin sende kuruyemiş,bel altına yastık,2gune bir ilişki falan,nasıl olması gerektıgını falan,anlamadım gitti zaten yapıyrm bunları bide stress yok demiş nasıl olmasın stress doluyum,bakalım hayırlısı artık sıkıldım,olmazsa onumuzde ki ay kadın doguma gidicem,napcak bilmıyrm,eşimde kendi kendine bende mi bi sorun var diyor anlamadım gitti,cok yoruldum kızlar,işten,bebek olayından,herşeyden,
canınızı sıktıysam ozurdilerm canlarım sadece kimseye anlatamıyrm bunları eşime bile cok bunaldım,muhtemelen yumurtalamam başlıycak,elimde 6ovu testi var yarın başlıycam yapıyım bakalım bu ay yumurtluycam mı?

yok canım benim prolaktın hormonum yüksek çıktı hamileliğe engel oluyormuş. ilaç içiyorum düşmei için.

günaydın caınm sen doktora gitmemişmiydın hiç. stres malesef hepimizde var aslında bi çıkarsak kafamızdan su fikri

evet duymuştum bunu düşünce hemen hamile kalabilirsin bence inş en kısa zamanda düşer

bende öyle umuyorum başka birşey cıkmasın da korkar oldum artık. bugun 5. hapımı içicem. kalacak 3 sonra tekrar test yapılacak kontrole gidicem. sonra da adetimin gelmesini beklerım ya da gelmemesini :)

Herkese merhaba .. Konumuzun aralar durgunlasti sanki , ben her gün okuyorum hamslerimz maşallah saglikla buyutuyolar bebislerini maşallah onlara .. İnciden bı haber yok şaşkınım böyle yapmazdi herguz yazardı inşallah hersey yolundadie.. Bnim 35. Gunüm ama 40 günü buluyo benim kırmızıların gelmesi ..

Dün ilginç bisey oldu , pembe bı akıntı geldi ped taktım geliyo kırmızılar diye çünkü baya pmbeydi kahverengi filan değil .. Dünden beri gelen giden yok .. Yerleşme kanaması mı acaba ? O konuları okuyorum dünden beri.. ama ne göğüs ağrısı va ne kasik batması ne de aknti hatta bu ay yumurtlama kintisinida farketmedim illa akıntı şart mı yumurtlama döneminde ..

Aysecigim nerelerdesin sesin cikmiyor.ruyamda ne hikmetse seni gordum iyisin insallah.

Aramızdaki iletişim beni korkutuyor Feyza
Ben 2 gündür boğaz ağrısı çekiyorum.Faranjit+grip enfeksiyonu+bademcik iltihabı derken drda aldım soluğu bugün.2 gün rapor verdi.Geçmezse tekrar yazalım rapor dedi.İlaç alamıyorum.Ballı-limonlu sıcak su içtim.Sahlep içtim sütle yapıp.Sıcak çorba içtim.Banamısın demiyor boğazım.Sabaha göre daha berbat oldu.Artık sesim hiç çıkmıyor.Su bile içemiyorum artık.Varsa bildiğiniz destekler yazın lütfen.Çok berbat durumdayım.Üstelik bu hafta çok önemli bi hafta benim için.

Aysem cok gecmis olsun. Isyerinde takip ediyorum. Yazmayinca merak ettim.
Beni hatirlarsin kuzum 2 hafta cektim. Hep balli limonlu ilik su ictim. Ilac icemeyince cabuk gecmiyor cnm. Allahim yardim etsin. Cabucak atlatirsin insallah cnm.

Selam canlar iyisinizdir inşallah...
Ben iyiyim hamdolsun...
Özlemciğimin dediği gibi spora devam :)
Böyle yani...
Ayşecim geçmiş olsun tatlım...
Öksürüğün varsa balın içine karabiber koy Canım birebir gelir...
Herkesi öpüyorum...
Bu arasa özlemcim gönderdiğin çok güzeldi sana cevap yazamadım... Yarın telafi edicem tatlım
Öpüyorum kocaman
Görüşürüz Allah'a emanet olun

Supersin cnm valla imreniyorum sana. Cok azimlisin. Bu cok guzel birsey. Masallah..
Canim benim sen de Allaha emanet ol. Gorusuruz yine.optum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…