Bol bebiş topiği

Gecmis olsun canim benim ruyalar biraz cikiyor canim ondan sordum seni ruyamda hastanede karsilasiyoruz ne hikmetse kk dan olnlarin yuzunde beyaz bir isik oluyormus ordan taniyorum seni cok kotuyum diyorsun aaaaa neyin var derken uyaniyorum.dikkat et diycem ama bende ayniyim oksurmekten cigerim cikti oksurdukce kasiklarim sanciyor tam gecti derken yeniden basladi ben balli sut,limonlu ihlamur ve kusburnu seklinde gidiyorum ilac da icemeyince tekrarliyor.oksurdukce karnimdan tekme de yiyorum yeteeeer diye)))

kızlar bu aşılama tutmadı sabah test yaptım negatif çıktı. öğlenleğin de kırmızılar geldi aşılamanın 14. günüydü... doktorumu aradım adet bitiminde çağırdı yine mi aşılama yapacak bilmiyorum... yaaa bi de maddi yönden de sıkıntıya sokar eğer bu ay da aşılama olursa bilmiyorum ne yapacağım çok üzüldüm ya çok istemiştim

Canim hayirlisi olsun. Hersey Allahtan kuzum. Rabbim ol deyince olacak. Herseyde bir hayir vardir.
Elbet sen de kavusacaksin bebegine.

Geçmiş olsun Ayşecim, sıkma canını sıkma canını olacağı varmış bebişin içerde rahattır tedirgin olma hiç :)

ya ben hala merakdayım cvp yazdn mı yazmadn mı onu da blmyrm.göremedim.dünden beri 50 defadr gryrmbugün 11.gün oldu.

Pinarcim ben yasamadim ama seninki yerlesme kanamasi olabilir. Yada yumurtlama da olabilir. Ben de adete bir hafta kala yumurtladim. Rabbim gonlune gore versin.

Canım yaa bende anlamadım geçen ay 28. gün yumurtlamış tam 15 gün sonra kırmızıları görmüştüm .. Dolayısıyla adetim 13 gün gecikmişti ve bu yaşadığım en uzun gecikmeydi .. Ben normalde 36-40 günler arası hasta oluyorum .. Şimdi bu kanama 34. gün geldi bende o gün çalışma yapmadım yerleşme kanamasıdır diye .. Bide o gün basket oynamıştık ona da üzüldüm bişey mi oldu diye .. Bugün ilişkiye girsemmi ki ?? Yaa bu kadar da geç olmazki yumurtlama şimdi yumurtlasam 2 hafta sonra gelir kırmızılar nerdeyse 50. gün olmuş olur böyle bi gecikme hayatımda yaşamadım ..

Bi de bugün okulda başım döndü bi kerecik :)

Pinarcim ben yasamadim ama seninki yerlesme kanamasi olabilir. Yada yumurtlama da olabilir. Ben de adete bir hafta kala yumurtladim. Rabbim gonlune gore versin.

Canım yaa bu değişik bi akıntıydı sanki .. Yaa bende böyle hastalanmadan önce bi sancı gelir giderim tuvalete pembe bi akıntı sonra kırmızıya döner ve sancılı olur .. BUnda birazcık sancı gibi oldu çok az ama tuvalete gittim pembeler ağladım hatta kırmızılar geliyo diye .. Dünden beri bekliyorum yok ..

bu dediklernn aynısını ben yaşdm.pembe 2-3 damla kan sadece.tamda adet olma günüme denk gelmşti.hatta ben orucmu ble bozmştm adet oldm dye.ramazan ayıydı.meğersem hamileymşm.ama düşük olduo kan rahme ttnan bebğn düşük riski oldğnnn belrtsymş.doktrm demşti.

ayşem çok geçmiş olsun..ballı limon iyi geliyor ona devam et sen..allah şifa versin..

pınarcım kırmızılar gelmediğine göre yerleşme kanaması olabilir..birkaç güne kırmızılar gelmezse test yap bizede moral olur..

kelamcım..moralini bozma zamanı vardır..sabırla beklemekten başkada yapabileceğimizi birşey yok..

Aysem cok gecmis olsun. Isyerinde takip ediyorum. Yazmayinca merak ettim.
Beni hatirlarsin kuzum 2 hafta cektim. Hep balli limonlu ilik su ictim. Ilac icemeyince cabuk gecmiyor cnm. Allahim yardim etsin. Cabucak atlatirsin insallah cnm.
Evet hatırlıyorum.Benim için çok zor 2 haftaya girdim üstüne hastalık çok ağır oldu.Bugün raporlu olduğum halde geldim işe.Bu kadar yoğunlukta insan yatamıyor evinde ((

Hemde nasıl bi öksürük.Zaten nefesim kesik kesik öksürürkle birleşince daha bi nefessiz kalıyorum sanki.

Aynen canım.Kasıklarım o kadar geriliyorki patlayacak sanıyorum.Hemen yere yatıp 2 büklüm oluyorum öksürürken.Bide kasık acısı çıkıyor sonra ((

İnşallah en kısa zmaanda gelir bbeğiniz.Dualarım sneinle canımm.

Geçmiş olsun Ayşecim, sıkma canını sıkma canını olacağı varmış bebişin içerde rahattır tedirgin olma hiç :)
Korkuyor insan bu kadar ağır olunca ona da bişey olurmu diye (((((

ya ben hala merakdayım cvp yazdn mı yazmadn mı onu da blmyrm.göremedim.dünden beri 50 defadr gryrmbugün 11.gün oldu.
Canım inan ne sorduğunu hatırlamıyorum.Gözümü zor açıyorum.Tekrar alabilirmiyim sorunu.
Dün içtim ama işe yaramadı sanki.Bugün tekrarlarım balı-limonu.

Cevom nasilsin kuzum. Sorunlar halloldu mu?
Nasil gidiyorspor?. Sirinle beraber tam gaz devam.

Evt canım hal oldu,sen nasılsın ne var ne yok canım? bebik nasıl?
spora devm bi fitness bi yuruyuş bugunde karatay diytine başladım,bakalım hayırlısı
yumurtlama vaktım sanırım bu hafta ama pek duşunuyor cunku kg vermeden olmuycak sanki o yuzden kg vercem.

Çok teşekkür ederim güzel dualarınız için.İşe geldim oturdum ama patates çuvalı gibi yığıldım diyebilirim.Gün içinde kötü olursam gidebilirim eve.Allah kimseye vermesin hastalık ((((((((((
Hepinize hayırlı bi gün diliyorum..Kendinize dikkat edin.Sağlıktan gayrı herşey boş..

kızlar günaydın ayşem geçmiş olsun canım sakın bolll bol ıhlamur ve ya bitki çaylarına yönelme unutma sadece günde bir bardak içebilirsin fazlası bebegine zarar benim dr her gittiigimde tembihlerdi ancak dinlenerek ve kendini sıcak tutarak geçer bu arada beni bu klomen perişan etti karnım çok şişi kasıklarım agrıyo dr hiç yumurtan yok demişti ilaç bitiminde ikinci gün gitmiştim sanıyorum sonradan çatladı 4 gündür perişanım benim gibi olan varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…