- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #8.681
Aramızdaki iletişim beni korkutuyor Feyza
Ben 2 gündür boğaz ağrısı çekiyorum.Faranjit+grip enfeksiyonu+bademcik iltihabı derken drda aldım soluğu bugün.2 gün rapor verdi.Geçmezse tekrar yazalım rapor dedi.İlaç alamıyorum.Ballı-limonlu sıcak su içtim.Sahlep içtim sütle yapıp.Sıcak çorba içtim.Banamısın demiyor boğazım.Sabaha göre daha berbat oldu.Artık sesim hiç çıkmıyor.Su bile içemiyorum artık.Varsa bildiğiniz destekler yazın lütfen.Çok berbat durumdayım.Üstelik bu hafta çok önemli bi hafta benim için.
kızlar bu aşılama tutmadı sabah test yaptım negatif çıktı. öğlenleğin de kırmızılar geldi aşılamanın 14. günüydü... doktorumu aradım adet bitiminde çağırdı yine mi aşılama yapacak bilmiyorum... yaaa bi de maddi yönden de sıkıntıya sokar eğer bu ay da aşılama olursa bilmiyorum ne yapacağım çok üzüldüm ya çok istemiştim
Aramızdaki iletişim beni korkutuyor Feyza
Ben 2 gündür boğaz ağrısı çekiyorum.Faranjit+grip enfeksiyonu+bademcik iltihabı derken drda aldım soluğu bugün.2 gün rapor verdi.Geçmezse tekrar yazalım rapor dedi.İlaç alamıyorum.Ballı-limonlu sıcak su içtim.Sahlep içtim sütle yapıp.Sıcak çorba içtim.Banamısın demiyor boğazım.Sabaha göre daha berbat oldu.Artık sesim hiç çıkmıyor.Su bile içemiyorum artık.Varsa bildiğiniz destekler yazın lütfen.Çok berbat durumdayım.Üstelik bu hafta çok önemli bi hafta benim için.
ya ben hala merakdayım cvp yazdn mı yazmadn mı onu da blmyrm.göremedim.dünden beri 50 defadr gryrmbugün 11.gün oldu.
Pinarcim ben yasamadim ama seninki yerlesme kanamasi olabilir. Yada yumurtlama da olabilir. Ben de adete bir hafta kala yumurtladim. Rabbim gonlune gore versin.Yerleşme kanaması yaşayan var mı kızlaaaaaaaaaar ??? Kestane kebap acele cevap :)
Pinarcim ben yasamadim ama seninki yerlesme kanamasi olabilir. Yada yumurtlama da olabilir. Ben de adete bir hafta kala yumurtladim. Rabbim gonlune gore versin.
Pinarcim ben yasamadim ama seninki yerlesme kanamasi olabilir. Yada yumurtlama da olabilir. Ben de adete bir hafta kala yumurtladim. Rabbim gonlune gore versin.
ayyy canım çok tşk ederm çok sağol.yarın 12.günüm olck yapcm o zaman.tekrar tekrar çooook tşk.Ben yumurtlamadan sonraki 12. Gundu sanirim silikcizgiyle ogrendim. Ama adet gunum gecmisti ben gec yumurtladim.
bu dediklernn aynısını ben yaşdm.pembe 2-3 damla kan sadece.tamda adet olma günüme denk gelmşti.hatta ben orucmu ble bozmştm adet oldm dye.ramazan ayıydı.meğersem hamileymşm.ama düşük olduo kan rahme ttnan bebğn düşük riski oldğnnn belrtsymş.doktrm demşti.Canım yaa bu değişik bi akıntıydı sanki .. Yaa bende böyle hastalanmadan önce bi sancı gelir giderim tuvalete pembe bi akıntı sonra kırmızıya döner ve sancılı olur .. BUnda birazcık sancı gibi oldu çok az ama tuvalete gittim pembeler ağladım hatta kırmızılar geliyo diye .. Dünden beri bekliyorum yok ..
Canim hayirlisi olsun. Hersey Allahtan kuzum. Rabbim ol deyince olacak. Herseyde bir hayir vardir.
Elbet sen de kavusacaksin bebegine.
Evet hatırlıyorum.Benim için çok zor 2 haftaya girdim üstüne hastalık çok ağır oldu.Bugün raporlu olduğum halde geldim işe.Bu kadar yoğunlukta insan yatamıyor evindeAysem cok gecmis olsun. Isyerinde takip ediyorum. Yazmayinca merak ettim.
Beni hatirlarsin kuzum 2 hafta cektim. Hep balli limonlu ilik su ictim. Ilac icemeyince cabuk gecmiyor cnm. Allahim yardim etsin. Cabucak atlatirsin insallah cnm.
Hemde nasıl bi öksürük.Zaten nefesim kesik kesik öksürürkle birleşince daha bi nefessiz kalıyorum sanki.Selam canlar iyisinizdir inşallah...
Ben iyiyim hamdolsun...
Özlemciğimin dediği gibi spora devam :)
Böyle yani...
Ayşecim geçmiş olsun tatlım...
Öksürüğün varsa balın içine karabiber koy Canım birebir gelir...
Herkesi öpüyorum...
Bu arasa özlemcim gönderdiğin çok güzeldi sana cevap yazamadım... Yarın telafi edicem tatlım
Öpüyorum kocaman
Görüşürüz Allah'a emanet olun
Aynen canım.Kasıklarım o kadar geriliyorki patlayacak sanıyorum.Hemen yere yatıp 2 büklüm oluyorum öksürürken.Bide kasık acısı çıkıyor sonraGecmis olsun canim benim ruyalar biraz cikiyor canim ondan sordum seni ruyamda hastanede karsilasiyoruz ne hikmetse kk dan olnlarin yuzunde beyaz bir isik oluyormus ordan taniyorum seni cok kotuyum diyorsun aaaaa neyin var derken uyaniyorum.dikkat et diycem ama bende ayniyim oksurmekten cigerim cikti oksurdukce kasiklarim sanciyor tam gecti derken yeniden basladi ben balli sut,limonlu ihlamur ve kusburnu seklinde gidiyorum ilac da icemeyince tekrarliyor.oksurdukce karnimdan tekme de yiyorum yeteeeer diye)))
İnşallah en kısa zmaanda gelir bbeğiniz.Dualarım sneinle canımm.kızlar bu aşılama tutmadı sabah test yaptım negatif çıktı. öğlenleğin de kırmızılar geldi aşılamanın 14. günüydü... doktorumu aradım adet bitiminde çağırdı yine mi aşılama yapacak bilmiyorum... yaaa bi de maddi yönden de sıkıntıya sokar eğer bu ay da aşılama olursa bilmiyorum ne yapacağım çok üzüldüm ya çok istemiştim
Korkuyor insan bu kadar ağır olunca ona da bişey olurmu diyeGeçmiş olsun Ayşecim, sıkma canını sıkma canını olacağı varmış bebişin içerde rahattır tedirgin olma hiç :)
Canım inan ne sorduğunu hatırlamıyorum.Gözümü zor açıyorum.Tekrar alabilirmiyim sorunu.ya ben hala merakdayım cvp yazdn mı yazmadn mı onu da blmyrm.göremedim.dünden beri 50 defadr gryrmbugün 11.gün oldu.
Dün içtim ama işe yaramadı sanki.Bugün tekrarlarım balı-limonu.ayşem çok geçmiş olsun..ballı limon iyi geliyor ona devam et sen..allah şifa versin..
pınarcım kırmızılar gelmediğine göre yerleşme kanaması olabilir..birkaç güne kırmızılar gelmezse test yap bizede moral olur..
kelamcım..moralini bozma zamanı vardır..sabırla beklemekten başkada yapabileceğimizi birşey yok..
Cevom nasilsin kuzum. Sorunlar halloldu mu?
Nasil gidiyorspor?. Sirinle beraber tam gaz devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?