- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #8.701
Ev yolu göründü bana.... Dua edin nolur çok berbat durumdayım
Oh oh masallah canimcim. Ne guzel. Aynen dewam. Once kilo ver sonra bakarsin yumurtlamaya filan.Evt canım hal oldu,sen nasılsın ne var ne yok canım? bebik nasıl?
spora devm bi fitness bi yuruyuş bugunde karatay diytine başladım,bakalım hayırlısı
yumurtlama vaktım sanırım bu hafta ama pek duşunuyor cunku kg vermeden olmuycak sanki o yuzden kg vercem.
Ben daha iyiyim kuzum. Bulantilar biraz biraz dewam. Iki hafta kaldi sayilir.ayşem geçmiş olsun,acil şifalar
Ssrin ve cadiozy napıosunuz?
Agrsifmelek sen nasılsın?
ve diğer kızlar sizler nasılsınız?
Aysem yorma kendini. Bol bol dinlen. Istirahat etmeyince gecmiyor.Ev yolu göründü bana.... Dua edin nolur çok berbat durumdayım
Canım yaa bu değişik bi akıntıydı sanki .. Yaa bende böyle hastalanmadan önce bi sancı gelir giderim tuvalete pembe bi akıntı sonra kırmızıya döner ve sancılı olur .. BUnda birazcık sancı gibi oldu çok az ama tuvalete gittim pembeler ağladım hatta kırmızılar geliyo diye .. Dünden beri bekliyorum yok ..
Kizlar biraz once test yaptim silik de olsa 2. cizgi gorunuyor allahim napican ben cok mutluyum insallah gercekten hamileyimdir suan telefondan giriyorum foto ekleyemedin rabbim sen aklimi koru insallah hamileyimdir
bu dediklernn aynısını ben yaşdm.pembe 2-3 damla kan sadece.tamda adet olma günüme denk gelmşti.hatta ben orucmu ble bozmştm adet oldm dye.ramazan ayıydı.meğersem hamileymşm.ama düşük olduo kan rahme ttnan bebğn düşük riski oldğnnn belrtsymş.doktrm demşti.
Oh oh masallah canimcim. Ne guzel. Aynen dewam. Once kilo ver sonra bakarsin yumurtlamaya filan.
Ben daha iyiyim kuzum. Bulantilar biraz biraz dewam. Iki hafta kaldi sayilir.
Baska pek degisikbir sey yok canimcim. Aynen is guc dewam. Sorunlarin halolmasina sevindim.
Aysem yorma kendini. Bol bol dinlen. Istirahat etmeyince gecmiyor.
Cabucak atlatacaksin jnsallah. Rabbim sifa versin.
Pinarcim hala gelen giden yok mu. Birkac gun sonra istersen test yaparsin. Belki de yerlesme kanamasidir.
Kizlar biraz once test yaptim silik de olsa 2. cizgi gorunuyor allahim napican ben cok mutluyum insallah gercekten hamileyimdir suan telefondan giriyorum foto ekleyemedin rabbim sen aklimi koru insallah hamileyimdir
kızlar nerdesiniz...topiğimiz neden bu kadar sessiz..
hmmm o zaman gebelik değldr.boşuna umutlanp da sonra üzülme canımCanım kanamadan ne kadar sonra öğrendin hamile olduğunu ??
Canım dün yaptım test kanamanın ertesi günüydü çıkmadı acaba yerleşme kanamasıysa kaç gün sonra çıkar testte ..
Hayırlı olsun inşallah hamilesindir
çok geçmş olsn...rabbim şifa versn inş.ya hani demiştn ya erken test yapmştm çıkmamıştı çantama atmıştm sonradan çok silik çizigi çkmştı dedn ya.onu sormştm.ya umut oldn banaEv yolu göründü bana.... Dua edin nolur çok berbat durumdayım
Rabbim hayırlısını versin.Bildiği vardır elbette.Dualarımızla yanındayız.
çok geçmş olsn...rabbim şifa versn inş.ya hani demiştn ya erken test yapmştm çıkmamıştı çantama atmıştm sonradan çok silik çizigi çkmştı dedn ya.onu sormştm.ya umut oldn banadün12.günümdü yumurta çatlayalı.test yaptm çkmadı ama sakldm 2-3 saat sonra silik ç,zgi belrdi.olablr mi ???ama testte 3-5 dkka dan sonraki sonuç geçersz dyo.of
Günaydın canım..gunaydın kızlar nasılsınız?
herkezin guzel bir gun gecirmesini dilerim...
sağol canım kızlar hepinize teşekkürler. evliliğimiz 1.5 yılı geçti hiç korunmadık 4 kez klomen +çatltma iğnesi kullandım olmadı negatif. 4 ay ara verdim olur dedim olmadı bi umutla aşılamaya karar verdim çok heyecanlıydım o da olmadıbu sefer de yaza kadar ara vermeye karar verdik bu süre zarfında da kürler le devam edeceğiz hem eşim için hem kendim için kür uygulayacağım inşallah onlar dan sonuç alırız olmaz sa da yazın tekrar doktora gideceğiz. Rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin, hamiş arkadaşları da sağlıkla bebişlerine kavuştursun, evladı olanların da evlatlarını bağışlasın inşallah AMİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?