Bol bebiş topiği

bu ay ıtıbarıyle soğan kurune başladım arkadaşlar. ama bu ay ınanılmaz şişlik var acaba yan etkıolabilir mi ? yapar mı karnım taş gibi göğüsler desen hiç bitmedı şişliği acısı

Oh oh masallah canimcim. Ne guzel. Aynen dewam. Once kilo ver sonra bakarsin yumurtlamaya filan.
ayşem geçmiş olsun,acil şifalar
Ssrin ve cadiozy napıosunuz?
Agrsifmelek sen nasılsın?
ve diğer kızlar sizler nasılsınız?
Ben daha iyiyim kuzum. Bulantilar biraz biraz dewam. Iki hafta kaldi sayilir.
Baska pek degisikbir sey yok canimcim. Aynen is guc dewam. Sorunlarin halolmasina sevindim.
Ev yolu göründü bana.... Dua edin nolur çok berbat durumdayım
Aysem yorma kendini. Bol bol dinlen. Istirahat etmeyince gecmiyor.
Cabucak atlatacaksin jnsallah. Rabbim sifa versin.

Pinarcim hala gelen giden yok mu. Birkac gun sonra istersen test yaparsin. Belki de yerlesme kanamasidir.

Kizlar biraz once test yaptim silik de olsa 2. cizgi gorunuyor allahim napican ben cok mutluyum insallah gercekten hamileyimdir suan telefondan giriyorum foto ekleyemedin rabbim sen aklimi koru insallah hamileyimdir

Kizlar biraz once test yaptim silik de olsa 2. cizgi gorunuyor allahim napican ben cok mutluyum insallah gercekten hamileyimdir suan telefondan giriyorum foto ekleyemedin rabbim sen aklimi koru insallah hamileyimdir

Canim adet gunun gecti mi? Ben de silik cizgiyle ogrendim. Sabah ilk idrarinla yaparsan daha belirgin cikar. Hayirlisi olsun insallah cnm. Bence hamilesin.

Canım kanamadan ne kadar sonra öğrendin hamile olduğunu ??

Canım dün yaptım test kanamanın ertesi günüydü çıkmadı acaba yerleşme kanamasıysa kaç gün sonra çıkar testte ..

Hayırlı olsun inşallah hamilesindir

Son düzenleme:
Kızlar an itibarı ile bat gelmiş durumda hiiiç belirtisi yokken geliverdi
Haydi bakem hayırlısı olsun bakalım
Başka bahara inşaallah yada daha bahar bitmedi
Bu ay demiyorum Rabbim bekletmeden ne zaman yazmışsa olacak elbet
Hepiniz dualarımdasınız Canlarım...

canım bende beklemedeyim..ama gün bile saymıyorum..

sende canını sıkma hakkımızda hayırlı olduğu zaman da verecek rabbim

Son düzenleme:
hmmm o zaman gebelik değldr.boşuna umutlanp da sonra üzülme canımbebek olsaydı kesin çıkardı.ben o pembe kanden hemn sonra yaptm kopkoyu çizgiler çktı.doktra gtmştm beta hcg 2800 çkmştı.rabbim tez zamanda nasip etsn inş.

Ev yolu göründü bana.... Dua edin nolur çok berbat durumdayım
çok geçmş olsn...rabbim şifa versn inş.ya hani demiştn ya erken test yapmştm çıkmamıştı çantama atmıştm sonradan çok silik çizigi çkmştı dedn ya.onu sormştm.ya umut oldn banadün12.günümdü yumurta çatlayalı.test yaptm çkmadı ama sakldm 2-3 saat sonra silik ç,zgi belrdi.olablr mi ???ama testte 3-5 dkka dan sonraki sonuç geçersz dyo.of

Rabbim hayırlısını versin.Bildiği vardır elbette.Dualarımızla yanındayız.

sağol canım kızlar hepinize teşekkürler. evliliğimiz 1.5 yılı geçti hiç korunmadık 4 kez klomen +çatltma iğnesi kullandım olmadı negatif. 4 ay ara verdim olur dedim olmadı bi umutla aşılamaya karar verdim çok heyecanlıydım o da olmadı bu sefer de yaza kadar ara vermeye karar verdik bu süre zarfında da kürler le devam edeceğiz hem eşim için hem kendim için kür uygulayacağım inşallah onlar dan sonuç alırız olmaz sa da yazın tekrar doktora gideceğiz. Rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin, hamiş arkadaşları da sağlıkla bebişlerine kavuştursun, evladı olanların da evlatlarını bağışlasın inşallah AMİN.

Son düzenleme:

Evet testte öyle diyor ama 2-3 saat sonra bile olumlu sonuç verebiliyor.Burda çok yaşadık bunu.Sabah ilk idrarla yap bi dahaki testi.5 dk içinde belirmesi lazım.Benimki öyle olmuştu.5gün kala 6-7 saat sonra çıktı çizgi.4 gün kala ilk idrarla yaptım 5dk içinde çıktı.İnşallah sende hamilesindir

gunaydın kızlar nasılsınız?
herkezin guzel bir gun gecirmesini dilerim...
Günaydın canım..
Nasılsın?Sıkıntıları atlattınızmı?

Sen hiç merak etme.Rabbim ol dedikten sonra hiç kimse açıklayamaz mucizeyi..20 sene tedavi olup,avrupada bile çocuğu asla olmaz raporu verilen,bir kız çocuğunu evlat edindiği ay hamile kalıp 1 de oğlu olan aile tanıyorum.Rabbim kimseyi bekletmesin o kadar süre ama ol diyince olur Rabbim.İnşallah yaza cinsiyetini öğrenirsin de hiç gerek kalmaz diğerlerine.Dualarım seninle canım.Allahım kucağınızı boş bırakmasın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…