- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #8.721
Sen hiç merak etme.Rabbim ol dedikten sonra hiç kimse açıklayamaz mucizeyi..20 sene tedavi olup,avrupada bile çocuğu asla olmaz raporu verilen,bir kız çocuğunu evlat edindiği ay hamile kalıp 1 de oğlu olan aile tanıyorum.Rabbim kimseyi bekletmesin o kadar süre ama ol diyince olur Rabbim.İnşallah yaza cinsiyetini öğrenirsin de hiç gerek kalmaz diğerlerine.Dualarım seninle canım.Allahım kucağınızı boş bırakmasın artık
Kızlar an itibarı ile bat gelmiş durumda hiiiç belirtisi yokken geliverdi
Haydi bakem hayırlısı olsun bakalım
Başka bahara inşaallah yada daha bahar bitmedi
Bu ay demiyorum Rabbim bekletmeden ne zaman yazmışsa olacak elbet
Hepiniz dualarımdasınız Canlarım...
sağol canım kızlar hepinize teşekkürler. evliliğimiz 1.5 yılı geçti hiç korunmadık 4 kez klomen +çatltma iğnesi kullandım olmadı negatif. 4 ay ara verdim olur dedim olmadı bi umutla aşılamaya karar verdim çok heyecanlıydım o da olmadıbu sefer de yaza kadar ara vermeye karar verdik bu süre zarfında da kürler le devam edeceğiz hem eşim için hem kendim için kür uygulayacağım inşallah onlar dan sonuç alırız olmaz sa da yazın tekrar doktora gideceğiz. Rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin, hamiş arkadaşları da sağlıkla bebişlerine kavuştursun, evladı olanların da evlatlarını bağışlasın inşallah AMİN.
Canım hiç üzülme senin gibi olan bi tanıdık var.
4 yıllık evli ilk 6 ay düşünmediler sonrada 1 yıl olmadı.
Doktora giiti hiçbirşey yok ama olmuyor.
Senin gibi 3 kez çatlatma iğnesi baya zaman klomen progestanlar kullandııı bir kez aşılama oldo ama olmadı...
Veeeeeeeeeee bir yıl ara verdiler tedaviye çok yıprandı yaşıda 33 oldu.
Dedilerki artık tekrar tedavi olalım aşılamaya karar verdiler.
Doktıra gitti belgelerini tamamladı ve adet görüyordu gittiğinde daha doğrusu adet gününde lekelenmeymiş Kız hamile çıktı
Okadar tedaviden sonra Tedavisiz gebe kaldı
4.yılında şimdi i 4 aylık hamile
Moral olsun sanaaaaaaaaaaaaa
İçime doğuyor seninde olacak kardeşim yeterki üzülmeden sabret bekle
Canım hiç üzülme senin gibi olan bi tanıdık var.
4 yıllık evli ilk 6 ay düşünmediler sonrada 1 yıl olmadı.
Doktora giiti hiçbirşey yok ama olmuyor.
Senin gibi 3 kez çatlatma iğnesi baya zaman klomen progestanlar kullandııı bir kez aşılama oldo ama olmadı...
Veeeeeeeeeee bir yıl ara verdiler tedaviye çok yıprandı yaşıda 33 oldu.
Dedilerki artık tekrar tedavi olalım aşılamaya karar verdiler.
Doktıra gitti belgelerini tamamladı ve adet görüyordu gittiğinde daha doğrusu adet gününde lekelenmeymiş Kız hamile çıktı
Okadar tedaviden sonra Tedavisiz gebe kaldı
4.yılında şimdi i 4 aylık hamile
Moral olsun sanaaaaaaaaaaaaa
İçime doğuyor seninde olacak kardeşim yeterki üzülmeden sabret bekle
Eki Görüntüle 656133
günaydın bayanlar,gece heyecandan hiç uyuyamadım sabah 6.30 da kalktım testi yaptık eşimle birlikte ve anında çift çizgi beliriverdi! o kadar mutluyum ki anlatamam,geceden beri sürekli şükrediyorum,testi banyoda bırakmıştım gelip gidip teste bakıyorum allahım gerçek mi diye..eşim akşam çok heveslenmeyelim silik bu diyodu ama bi yandan da içi pırpır,gözleri yaşarıyodu,inanılmaz sahneler,Allahım bu topikte,dünyanın heryerinde sana el açan yalvaran isteyen herkese nsip et bu duyguyu.
Tabi henüz doktora gitmedik cuma günü gitmeyi düşünüyorum,adet günüm 11 marttı yani sadece 2 gün geçti henüz..çok fazla bi belirti göstermedi galiba vücudum yazayım belirtilerimi çünkü daha önce okumadığım şeyler oldu,
benim göğüslerim yumurtlama zamanımda acımaya başlar adet olduğum gün geçerdi yani 14 gün kadar göğüs sızısı çekerdim hep,şimdi yine sızlıyordu ama ne sızlamak uçlarına dokunamıyrdum resmen sütyen takmak eziyet olmuştu hala da acıyor yani,göğüs uçlarım deli gibi kaşınıyodu yara olacak sandım daha önce hiç yaşamamıştım,ve en kuvvetli belirtim ise adet sancısı,normalde adet sancısını hepimiz biliriz dimi,benim cmts günü karnıma bir sancı girdi heh dedim bu ayda olmadı adet oluyorum galiba,hatta annemlerdeydik altıma pet koydum ne olur ne olmaz diye,ama olmadım,pazar günü yine sancı girdi eşime dedim ben bugun kesin adet olucam yine pet koydum gelen giden yok,pzt de oldu aynı şey salı akşamı da oldu,allah allah dedim normalde bu sancının geldiğin gün hasta olurum bu sancı adet olucam gibi geliyo 3-4 saniye sürüyo geçiyo,akşam eşimin gelmesini bekliyodum test yapsammı yapmasam mı dedim,tutamadım kendimi yaptım ve ilk silik çizgi belirdi ve ben orda şok oldum resmen,gözlerim doldu ağladım ellerim titredi,bi gülüyorum bi ağlıyorum allahım ne büyüksün sen,eşim aradı sesimde bir gariğlik olduğunu hemen anladı hemen eve gel test yaptım silik de olsa çizgi belirdi dedim,güldü tamam geliyorum hemen dedi,eve gelirken arabada ağlamış kıyamam.çok uzun yazdım biliyorum allahım inşallah tamamına erdiririr inşallah benimledir bebeğim...
ayyyy çok güzel yaa rabbim kavuştursun. inşallah darısı bizlere bende inanıyorum ümit olmayınca olmuyor rabbime şükürler olsun ki ümidimi yitirmiyorum istiyorum elimden geleni de yapacağım inşallah ben de anne olurum ben de 24 yaşındayım
Eki Görüntüle 656133
günaydın bayanlar,gece heyecandan hiç uyuyamadım sabah 6.30 da kalktım testi yaptık eşimle birlikte ve anında çift çizgi beliriverdi! o kadar mutluyum ki anlatamam,geceden beri sürekli şükrediyorum,testi banyoda bırakmıştım gelip gidip teste bakıyorum allahım gerçek mi diye..eşim akşam çok heveslenmeyelim silik bu diyodu ama bi yandan da içi pırpır,gözleri yaşarıyodu,inanılmaz sahneler,Allahım bu topikte,dünyanın heryerinde sana el açan yalvaran isteyen herkese nsip et bu duyguyu.
Tabi henüz doktora gitmedik cuma günü gitmeyi düşünüyorum,adet günüm 11 marttı yani sadece 2 gün geçti henüz..çok fazla bi belirti göstermedi galiba vücudum yazayım belirtilerimi çünkü daha önce okumadığım şeyler oldu,
benim göğüslerim yumurtlama zamanımda acımaya başlar adet olduğum gün geçerdi yani 14 gün kadar göğüs sızısı çekerdim hep,şimdi yine sızlıyordu ama ne sızlamak uçlarına dokunamıyrdum resmen sütyen takmak eziyet olmuştu hala da acıyor yani,göğüs uçlarım deli gibi kaşınıyodu yara olacak sandım daha önce hiç yaşamamıştım,ve en kuvvetli belirtim ise adet sancısı,normalde adet sancısını hepimiz biliriz dimi,benim cmts günü karnıma bir sancı girdi heh dedim bu ayda olmadı adet oluyorum galiba,hatta annemlerdeydik altıma pet koydum ne olur ne olmaz diye,ama olmadım,pazar günü yine sancı girdi eşime dedim ben bugun kesin adet olucam yine pet koydum gelen giden yok,pzt de oldu aynı şey salı akşamı da oldu,allah allah dedim normalde bu sancının geldiğin gün hasta olurum bu sancı adet olucam gibi geliyo 3-4 saniye sürüyo geçiyo,akşam eşimin gelmesini bekliyodum test yapsammı yapmasam mı dedim,tutamadım kendimi yaptım ve ilk silik çizgi belirdi ve ben orda şok oldum resmen,gözlerim doldu ağladım ellerim titredi,bi gülüyorum bi ağlıyorum allahım ne büyüksün sen,eşim aradı sesimde bir gariğlik olduğunu hemen anladı hemen eve gel test yaptım silik de olsa çizgi belirdi dedim,güldü tamam geliyorum hemen dedi,eve gelirken arabada ağlamış kıyamam.çok uzun yazdım biliyorum allahım inşallah tamamına erdiririr inşallah benimledir bebeğim...
karapisso canım ne güzel neşeli gördüm seni kafamıza takmıyoruz ve herşey güzel olacak.umutlar sonraki aylara
O kadar çokki bu tür mucizeler.Rabbim "Ben demeden olmaz" diyor resmen... 2 tüpünü de 10 yıl önce bağlattıran ve buna rağmen şu an ikiz kızları olan anne var.Hemde karı-koca doktor bi çift bunu yaşayan...İmkansız diye bişey yoktur Rabbim için...
Herkese selam
uzun zamandır yoktum canım sıkkındı biraz bu ayda fos çıkınca kendimi biraz dinlenmeye aldım.
şimdi iyiyim :)
bugün uzayan berrak akıntım var hemde çok:)
bu akşam çalışma olursa allahın izni ile işe yarayabilir diyorum:)
siz nasılsınız
inciden haber varmı?
Hadi inşallah güzel bi buluşma olur.Spoşlar yumoşları ikna eder beraberce güzeeeel bi bebiş çıkarırlar ortayaHerkese selam
uzun zamandır yoktum canım sıkkındı biraz bu ayda fos çıkınca kendimi biraz dinlenmeye aldım.
şimdi iyiyim :)
bugün uzayan berrak akıntım var hemde çok:)
bu akşam çalışma olursa allahın izni ile işe yarayabilir diyorum:)
siz nasılsınız
inciden haber varmı?
Eki Görüntüle 656133
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?