Bol bebiş topiği

amin amin allah razı olsun canım inşallah dediğin gibi olur hamişlerden dua almak ne de güzel

günaydın arkadaşlar nerelerdesiniz yoksunuz ortalrdA UMARIM HERKES İYİYDİR. hamile haberi var sanırım.sevindirici bir haber. bende haberler sıkıcı ilaç yan etki yapıyor ağrılarım çok baş ağrısı göğüs ağrısı dikkat eksikliği de başladı saçmalıyorum arada gözlerim bile çift görmeye başladı. ama az kaldı son 3 hapım sonra kontrolüm var umarım düşmüştür hormon değerim. ve bende sağlığıma ve bebeğime kavuşurum sizde haberler nasıl

karapisso canım ne güzel neşeli gördüm seni kafamıza takmıyoruz ve herşey güzel olacak.umutlar sonraki aylara

Canım hiç üzülme senin gibi olan bi tanıdık var.
4 yıllık evli ilk 6 ay düşünmediler sonrada 1 yıl olmadı.
Doktora giiti hiçbirşey yok ama olmuyor.
Senin gibi 3 kez çatlatma iğnesi baya zaman klomen progestanlar kullandııı bir kez aşılama oldo ama olmadı...
Veeeeeeeeeee bir yıl ara verdiler tedaviye çok yıprandı yaşıda 33 oldu.
Dedilerki artık tekrar tedavi olalım aşılamaya karar verdiler.
Doktıra gitti belgelerini tamamladı ve adet görüyordu gittiğinde daha doğrusu adet gününde lekelenmeymiş Kız hamile çıktı
Okadar tedaviden sonra Tedavisiz gebe kaldı
4.yılında şimdi i 4 aylık hamile
Moral olsun sanaaaaaaaaaaaaa
İçime doğuyor seninde olacak kardeşim yeterki üzülmeden sabret bekle

ayyyy çok güzel yaa rabbim kavuştursun. inşallah darısı bizlere bende inanıyorum ümit olmayınca olmuyor rabbime şükürler olsun ki ümidimi yitirmiyorum istiyorum elimden geleni de yapacağım inşallah ben de anne olurum ben de 24 yaşındayım

O kadar çokki bu tür mucizeler.Rabbim "Ben demeden olmaz" diyor resmen... 2 tüpünü de 10 yıl önce bağlattıran ve buna rağmen şu an ikiz kızları olan anne var.Hemde karı-koca doktor bi çift bunu yaşayan...İmkansız diye bişey yoktur Rabbim için...

günaydın bayanlar,gece heyecandan hiç uyuyamadım sabah 6.30 da kalktım testi yaptık eşimle birlikte ve anında çift çizgi beliriverdi! o kadar mutluyum ki anlatamam,geceden beri sürekli şükrediyorum,testi banyoda bırakmıştım gelip gidip teste bakıyorum allahım gerçek mi diye..eşim akşam çok heveslenmeyelim silik bu diyodu ama bi yandan da içi pırpır,gözleri yaşarıyodu,inanılmaz sahneler,Allahım bu topikte,dünyanın heryerinde sana el açan yalvaran isteyen herkese nsip et bu duyguyu.
Tabi henüz doktora gitmedik cuma günü gitmeyi düşünüyorum,adet günüm 11 marttı yani sadece 2 gün geçti henüz..çok fazla bi belirti göstermedi galiba vücudum yazayım belirtilerimi çünkü daha önce okumadığım şeyler oldu,
benim göğüslerim yumurtlama zamanımda acımaya başlar adet olduğum gün geçerdi yani 14 gün kadar göğüs sızısı çekerdim hep,şimdi yine sızlıyordu ama ne sızlamak uçlarına dokunamıyrdum resmen sütyen takmak eziyet olmuştu hala da acıyor yani,göğüs uçlarım deli gibi kaşınıyodu yara olacak sandım daha önce hiç yaşamamıştım,ve en kuvvetli belirtim ise adet sancısı,normalde adet sancısını hepimiz biliriz dimi,benim cmts günü karnıma bir sancı girdi heh dedim bu ayda olmadı adet oluyorum galiba,hatta annemlerdeydik altıma pet koydum ne olur ne olmaz diye,ama olmadım,pazar günü yine sancı girdi eşime dedim ben bugun kesin adet olucam yine pet koydum gelen giden yok,pzt de oldu aynı şey salı akşamı da oldu,allah allah dedim normalde bu sancının geldiğin gün hasta olurum bu sancı adet olucam gibi geliyo 3-4 saniye sürüyo geçiyo,akşam eşimin gelmesini bekliyodum test yapsammı yapmasam mı dedim,tutamadım kendimi yaptım ve ilk silik çizgi belirdi ve ben orda şok oldum resmen,gözlerim doldu ağladım ellerim titredi,bi gülüyorum bi ağlıyorum allahım ne büyüksün sen,eşim aradı sesimde bir gariğlik olduğunu hemen anladı hemen eve gel test yaptım silik de olsa çizgi belirdi dedim,güldü tamam geliyorum hemen dedi,eve gelirken arabada ağlamış kıyamam.çok uzun yazdım biliyorum allahım inşallah tamamına erdiririr inşallah benimledir bebeğim...

Hayırlı olsun canımm.... Ne kadar net çıkmış çizgin..Kan testine gitmelisin.1 gün arayla da tekrarlamalısın.En az 2 kat yükselmesi gerek.Hadi hayırlı olsun tekrar.Cumayı beklemene gerek yok.Kan ver sağlık ocağına yada özel hastaneye.Doktor zaten 6.-7.haftada gel diyecek.

Kelam sana inanamıyorummmmm
Yaşın çok genç
Maşaallah yaştan dolayı şanslısın olur inşaallah.
Ben 25 yaşındayım,Ben aralıktan beri istiyorum bu ayda olmadı ama hiç üzülmüyorum olacak elbet o aradaki zaman boyunca niye deli gibi kendimi yıpratayımki..
Ben evleneli 2 buçuk yıl oldu 2 bebişim 7 haftalık düştü 1 kimyasal gebelik yaşadım ama ümüdümi hiç kaybetmedim...
Sen çok acele ediyorsun beklemelisin hiçbir problemin yoksa tabi

yazını okuyunca çok duygulandım. çok sevindirici Allah kucağına almayı da nasip etsin sağlıklı bi şekilde

karapisso canım ne güzel neşeli gördüm seni kafamıza takmıyoruz ve herşey güzel olacak.umutlar sonraki aylara

Evet canım Elhamdülillah neşem yerinde.
Adet olunca üzülmek önümdeki ay yumurtlamamıda etkiliyor ama onun ziyadesinde üzülmek çare olmadığı için rahatım..
Dilerim seninde güzel haberlerini alırız melekcim...

evet Ayşecim Rabbim bizim mücizelerimizide göndersin inşaallah...

Kızlar nasılsınız bu aralar muhabbet edmiyoruz benim yoğunluğumdan dolayı
Hepinize dualar ediyorum öpüyorum sizleriiii
Görüşelim beni unutmayın tatılarım... :129:

Ben gittim kızlar işlerim var sonrada çıkacağım dışarı...
Görüşürüz gelince
Bu arada İİİİİNCİ den ses seda çıkmadı gitti

Son düzenleme:
Herkese selam

uzun zamandır yoktum canım sıkkındı biraz bu ayda fos çıkınca kendimi biraz dinlenmeye aldım.

şimdi iyiyim :)

bugün uzayan berrak akıntım var hemde çok:)

bu akşam çalışma olursa allahın izni ile işe yarayabilir diyorum:)

siz nasılsınız

inciden haber varmı?

merhaba roter pek durgunuz bu sıralar herkes işinde gücünde inciden ses seda yok 2 hafta olcak. yeni bir hamile arkadaşımız var başkada birşey yok

Hadi inşallah güzel bi buluşma olur.Spoşlar yumoşları ikna eder beraberce güzeeeel bi bebiş çıkarırlar ortaya

Rabbim herşeyi gönlüne göre verir inşaallah..
bende hamileliğimi hastalığımın geçmesinden 2 gün sonra öğrendim ve hemen gebelik testi yapmıştım. senin ki gibi silikti.
ve hemen gittim kan verdim beklemeden.Hamileydim.
Allah yar ve yardımcın olsun.
Hakkında hayırlısı olsun inşaallah..

Kızlar inci61inci'ye msn-face-mail gibi ulaşabileceği adres bilgisi olan varsa lütfen bi haber getirsin.Gerçekten telaşlanmaya başladım:18: Ben onun takıldığı diğer topiklere de yazacağım şimdi.Mesaj kutusu dolu olduğu için mesajlarım iletilmiyor.Hadi ulaşalım şu kıza:18::18::18::18:

benimde aklım hep inci de. İnsanın aklına herşey geliyor sonuçta insanız güzel şeyler düşünüyorum ki güzel olsun inşallah birimiz ulaşabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…