Bol bebiş topiği

kızlar uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım inş..nasılsınız hepiniz.ben hala depresif moddayım.eşim deli gibi beni mutlu etme yolları arıyor.kıyamamm ben ona..
kızlar geçen sabah şiddetli bir kasık agrısı ile uyandım.ama çook aşırı bir agrıydı sag kasıgımda apandist falan sandım.. azıcık kendime geleyim die dusa girdim yaklaşık yarımsaat sonra azalarak geçti..çok korktuk.ne dir kızlar..biliyorsunuz iki ay klomen kullandım ama benim drum yumarta takibi yapmadı sadece birinde çagırdı ve 19 olmuş olur deyip göndermişti.bende kızdım daha da içmedim de gitmedim de buay dinleneyim dedim ama bu sancı korkuttu.sizce nedir?

cnm mevlam kucagınızada almayı nasip eder inş çokk sevindimm çokk..teyyy teyyy teyyy:)

merhaba kızlarr nasılsınız bakalım?
biz iyiyiz çok şükür..
veee sayılı gün çabuk geçtii yarın memlekete gidiyoruuuummm
Cuma günü de minik bebişimi görmeye gidicez Konya'daki dr teyzemize.
size haber vermeye çalışıcam.. çok öpüyorum sizleriii.
Allah'a emanet olun..

En büyük pişmanlıklarım kızgınken ve üzgünken eşimi de üzdüğüm zamanlar.....
Sancın hakkında bişey diyemeyeceğim canım.Yumurtan çatlamış olabilirmi?Bi arkadaşımızında çok şiddetli ağrısı olmuştu yumurtlama zamanında.:44:

:) Hadi gözün aydın.Allah'a emanetsiniz yavrularınla sen..Ve tabi eşin :) İnsan yavrusu olunca onları nasıl 2.plana atıveriyor değilmi?

canim bulantilar gecti mi? ben 10 gundur istahsizlik devam ve ogurme oluyor arada.. ya 12. haftaya da daha en az 1 ay 10 gun var ya nasil gecer bunca gun

Geçmedi ama hafifledi diyebilirim. İştahsızlığı önemseme.Sık sık atıştır.Kuru üzüm,leblebi,yağsız gevrek,çubuk kraker,tuzlu kraker.Sıvılar daha çok iç bulantısı yapıyor.Biraz uzak dur onlardan.Sadece nane iç mesela.Mideyi rahatlatır.Sakız sakın çiğneme mide asidini fazlalaştırır.Naneli şeker at ağzına.Tatlı ve yağlılar çok bulantı yapar.Sürekli atıştır.Meyve mesela.Çok kötü olursan limona tuz at yala.Bana çok iyi geliyordu.Günde 1 tane yediğim olurdu.Yağlı yemeklerden uzak dur.Beyaz peynirli tost ye.Kaşar yağlı çünkü.Zeytin ye.Ben sebzenin bulantımı arttırmadığını keşfetmiştim.Yağsız haşlanmış ıspanak yedim yoğurtla mesela.Ağır kokulardan uzak durmaya çalış.Parfüm,balık,kızartma vs vs....

Ve tabi hızlı hareket etme.Yavaş kalk.10-15 dk erken uyan yatakta kraker ye.Öyle kalk.Mide boşken daha çok bulanıyor.Eşim kıtır kıtır halme gülerdi sabahın 6sında :)

Son düzenleyen: Moderatör:

canım sıkma canını benimde 16 ay oldu hiç korunmadık ama vakti zamanı gelmemiş ki rabbim nasip etmedi..başka bir topikte bir arkadaş vardı 2 yıldan fazladır istiyormuş..6 kez klomen ve ovitrelle kullanmış olmuyordu bu ay hamile olduğunu öğrendi ve bana da çok büyük moral oldu..daha önce yaşadığımız gebelik allah korusun düşük filan olmadığından olmayacak diye endişeleniyoruz ama biz rabbimden hayırlısını istiyoruz..demek ki şimdi zamanı değil..bende 2 kez klomen 1 kez ovitrelle kullandım hsg çekildim 2 aydırda ara verdim..ne hikmetse bu ay ateşim bile hiç yükselmedi yumurtlamadım bile galiba :) ama sabırla bekliyorum..sende öyle yap arkadaşım..

ayy canım benim yaa..hayırlı olsun tebrik ederim..yazdıklarını okuyunca o kadar duygulandım ve mutlu oldum ki..rabbim bu mutluluğu evlat hasreti çeken herkese nasip eylesin..bence senin ki silik değil bariz 2. çizgi var..cumayı beklemene gerek yok..biran evvel kan testi ver ve rahatla..hamileleiğin keyfini çıkart..

canım bende merak içindeyim..acaba editörlerden filan msn alamaz mıyız..gizlilik kuralı var mı..

canım ben ovitrelle kullandığımda sancılarım oluyordu..yumurtan çatladığın için olabileceği gibi allah korusun kisten filan da olabilir..hem klomenden sonra muhakkak kontrole çağırması gerekirdi..doktorun saçmalamış..kontrolde beraber olacağın günleri söylemesi lazımdı..eğer yumurtan çatlamamışsa kistede dönüşmüş olabilir..

:) Hadi gözün aydın.Allah'a emanetsiniz yavrularınla sen..Ve tabi eşin :) İnsan yavrusu olunca onları nasıl 2.plana atıveriyor değilmi?

teşekkürler ayşemm
evet ya eşler 2.plan oluyor mecburen.
sonuçta kuzucukların sana muhtaç.ama o kendi kendine yetebiliyor.
biz bugün hava güzel diye eyüp deki ka'b hz. türbesine gittik.
artık kenan erkek bölümüne gidiyor babasıyla erkek ya.
namaz kılıyor dua ediyor hamd olsun.birde namazını görsen oturuyo kalkıyo yatıyo
hava güzel olunca evde durulmuyor ya. birde eşim hep evde oldugu için hafta içi-hafta sonu derdimiz yok.
nezaman istersek çıkabiliyoruz hamd olsun.
en şanslı oldugum kısım orası galiba

Evet haklısın.Büyük şans :) Hele de İstanbul gibi bi yerde.Kendi başına bi de elinde yavru çok zor olur tek gezmen.Benim de en çok istediğim şey İstanbul'u görmek.Nasip olmadı daha.Eşim söz verdi gideceğiz inşallah 10 günlüğüne falan.Elimizde yavruyla nasıl olacak bilmiyorum ama olacak inşallah.:106:

evet İstanbul güzel şehir. ama yavruyla çok daha güzel emin ol.5 yıl düşük yapmaktan bebek sahibi olamayan biri olarak söyleyebilirim ki,bebişle herşeyin tadı daha güzel çıkıyor.ama çok küçük olmaması lazım tabi hem çocuk tad alıcak gezmekten hem anneyle baba. bak hamd olsun şimdi ben çok keyif alıyorum.Kenan derdini çok güzel anlatıyor ve kendi fikirlerini de söylüyor bize. bazen okadar güldürüyor ki bizi,ondan önce biz neye gülüyorduk bilmiyoruz.bugün bir kediyi seviyordu.
-(kediye dokunarak) anne bak bu göyüüü bu diğer göyü,bu kulaa bu diğer kulaaa,bu bunnuuu,bu çaçııı (saçı ),bu da ağzıı...derken kedi hamm elini ısırmasınmı Allahım nasıl korktu çocuk. anneee ben elimi ağzına soktum kedi de elimi yediiii diye bagırıyor
ne yaptıgını da biliyor sıpa

darısı başına inşallah ayşem.zaman okadar hızlı geçiyor ki. her anın tadını çıkartmaya bak.gerek hamilelik,gerekse doğduktan sonra.

Son düzenleme:

Ovvv canım 5 yıl az değil yaaaaaaa.
Maşaallah şimdi ikinciye hamilesin bende 2 düşük yaptım o yüzden mahsuru yoksa Bana yazabilirmisin?
Kaç ay aralıklarla gebe kaldın düşükler oldu ve hamileyken ne tedavisi gördün doğumun normalmi oldu?
Şimdiden kusuruma bakma çok soru sordum..
Yolun açık olsun Rabbim bizleride sevindirsin..
Yola çıkanın duası kabul olur bizleri unutma duanda

Hiçbir bilgim yok canım bekleyeceğiz inşaallah problem yoktur..

ayyy çok tatlı yaa..alıp bağrıma basasım geldi..allah bağışlasın yavrularını sana..

estagfirullah canım benim sor tabiiki ne kusuru
bu benim 9. hamileliğim. 7 düşüğüm oldu.
Rabbime hamd olsun herşeyde vardır bir hayır. ilk hamileliğimde evliliğimin 4. ayındaydım 18 yaşında. 1,5 aylıkken düşük yaptım. daha sonra da ard arda düşük olmaya devam etti. düşükten hemen sonraki ay hamile kaldıgım da oldu, kenan'a hamile kalmadan önce 4 ay hamile kalamadıgım da oldu. tamamen kafada bitiyor aslında. ama düşüklerin bir sebebi bulunamadı. kanımda çok hafif koyuluk var ama pıhtılaşma değil.Kenan a hamile kaldıgımı öğrenir öğrenmez tedbir amaçlı bebe aspirini kullandım.3 ay kalkmamaya yattım. günde 6 progestan kullandım + vitamin ve folik asit. bunlara ragmen 4 ay kanamam oldu.kahverengi ama kırmızı değil.
Kenan dan sonra yine bebişimiz olsun istedik ama 2 defa yine düşük yaptım. bu 2 düşük ve bu hamilelik toplam 4 ay içersinde oldu.
Rabbime hamd olsun hiçbir zaman isyan etmedim,vardır bunda da bir hayır deyip bekledim.
bunda da doktor iğne verdi 2-3 ay. şu an bebe aspirini kullanıyorum. ama 3 ay yine adet dönemlerimde lekelenme oldu.
doğumuma gelince, mecburi sezeryan oldu. doktor boyum ve yaşıma bakarak çok rahat normal doğum yapabilecegimi söylemişti.
boyum 1.78 yaşım da 22 ydi. ama gel gelelim 41+4 (9 ay 10 gün den fazla ) olmama ragmen halen oğlum aşağı inmemişti.
sezeryana aldılar.daha fazla beklemeye gerek yoktu.bir de baktık ki çocugum başını doğum kanalına düz sokmamış ve kemiklerim arasına sıkışmış :18: doğdugunda elmacık kemiklerinin oraları kıpkırmızıydı
bu sıpamda da plasenta previa varmış. yani plasenta doğum kanalını komple kapatıyor. arkadaş ben neden normal olamıyorum onu anlamıyorum :44: ya çocuk inmeez ya da çocuk çıkamaz doğum kanalı kapalı olur
işte bu yüzden de bu da mecburi sezeryan olucak kısmetse.

Rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebiş nasip eder size.
kolay değil düşük.yaşayan bilir acısını.Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah.

biraz uzun mıu yazmışım

Maşaallah bacım boyunda fıstık gibiymiş Eminim sende öyle güzel bir bayansındır...
Düşüklerine gelince hiç dinlenmediğin için olabilir ama herşey nasip.
Benim geçen ağustosun sonunda düştü 5 ay ara verdik kasımdan beri istiyoruz Olacağına kalpten inanıyorum benim pıhtılaşma var diye düşükler olmuş ve coraspin alıyorum Bebişimiz olursa iğneye başlayacağım.
aynen sana katılıyorum düşük yapmayan anlayamaz o acıyı Ne mutku sana Maşaaallah Maşaallah Maşaallah bi bebişin yanında bi bebişin karnında Darısı bizlere
Kafama takmıyorum Rabbime güveniyorum zamanı gelince verecek bebişlerimizi
Çok teşekkürler paylaştığın için Sana hatırlattığım için hakkını helal et... :93:

Kızlar nasılsınız bu aralar muhabbet edmiyoruz benim yoğunluğumdan dolayı
Hepinize dualar ediyorum öpüyorum sizleriiii
Görüşelim beni unutmayın tatılarım... :129:

ben iyiyim canım çok şükür. daha bulantılardan kurtulamadım ama biraz biraz azaldı. çok şükür.
sen nasılsın? kırmızlar gelmiş ama ne güzel olumlu gördüm seni. sen olayı çözmüşsün artık. en yakın zamanda da bebişin gelecek eminim.

canım benim tebrik ederim Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
benim ilk testim bundan çok çok silikti.

AYŞEMMMMM nasıl oldun kuzum? biraz toparlayabildin mi? özledim valla sizlerle sohbeti.
İnciden hala haber yok sanırım. ben de endişelenmeye başladım. İnşallah kötü bir şey yoktur.
öpüyorum seni. iyi bak kendine. çok geçmiş olsun tekrar...

kızlar avuçlarımın içi çok yanıyor aniden üşüme geliyor hem üşüyorum hem yanıyorm bu belirtimidr sizce?
en sn adet tarihim 18 ocak...ama ben çok düzensiz adet görürüm 2 ayı bile geçio bazen..ama bu üşüme ve avuç yanması hiç olmamaıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…