- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #8.741
benimde aklım hep inci de. İnsanın aklına herşey geliyor sonuçta insanız güzel şeyler düşünüyorum ki güzel olsun inşallah birimiz ulaşabilir.
Eki Görüntüle 656133
günaydın bayanlar,gece heyecandan hiç uyuyamadım sabah 6.30 da kalktım testi yaptık eşimle birlikte ve anında çift çizgi beliriverdi! o kadar mutluyum ki anlatamam,geceden beri sürekli şükrediyorum,testi banyoda bırakmıştım gelip gidip teste bakıyorum allahım gerçek mi diye..eşim akşam çok heveslenmeyelim silik bu diyodu ama bi yandan da içi pırpır,gözleri yaşarıyodu,inanılmaz sahneler,Allahım bu topikte,dünyanın heryerinde sana el açan yalvaran isteyen herkese nsip et bu duyguyu.
Tabi henüz doktora gitmedik cuma günü gitmeyi düşünüyorum,adet günüm 11 marttı yani sadece 2 gün geçti henüz..çok fazla bi belirti göstermedi galiba vücudum yazayım belirtilerimi çünkü daha önce okumadığım şeyler oldu,
benim göğüslerim yumurtlama zamanımda acımaya başlar adet olduğum gün geçerdi yani 14 gün kadar göğüs sızısı çekerdim hep,şimdi yine sızlıyordu ama ne sızlamak uçlarına dokunamıyrdum resmen sütyen takmak eziyet olmuştu hala da acıyor yani,göğüs uçlarım deli gibi kaşınıyodu yara olacak sandım daha önce hiç yaşamamıştım,ve en kuvvetli belirtim ise adet sancısı,normalde adet sancısını hepimiz biliriz dimi,benim cmts günü karnıma bir sancı girdi heh dedim bu ayda olmadı adet oluyorum galiba,hatta annemlerdeydik altıma pet koydum ne olur ne olmaz diye,ama olmadım,pazar günü yine sancı girdi eşime dedim ben bugun kesin adet olucam yine pet koydum gelen giden yok,pzt de oldu aynı şey salı akşamı da oldu,allah allah dedim normalde bu sancının geldiğin gün hasta olurum bu sancı adet olucam gibi geliyo 3-4 saniye sürüyo geçiyo,akşam eşimin gelmesini bekliyodum test yapsammı yapmasam mı dedim,tutamadım kendimi yaptım ve ilk silik çizgi belirdi ve ben orda şok oldum resmen,gözlerim doldu ağladım ellerim titredi,bi gülüyorum bi ağlıyorum allahım ne büyüksün sen,eşim aradı sesimde bir gariğlik olduğunu hemen anladı hemen eve gel test yaptım silik de olsa çizgi belirdi dedim,güldü tamam geliyorum hemen dedi,eve gelirken arabada ağlamış kıyamam.çok uzun yazdım biliyorum allahım inşallah tamamına erdiririr inşallah benimledir bebeğim...
kızlar uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım inş..nasılsınız hepiniz.ben hala depresif moddayım.eşim deli gibi beni mutlu etme yolları arıyor.kıyamamm ben ona..
kızlar geçen sabah şiddetli bir kasık agrısı ile uyandım.ama çook aşırı bir agrıydı sag kasıgımda apandist falan sandım.. azıcık kendime geleyim die dusa girdim yaklaşık yarımsaat sonra azalarak geçti..çok korktuk.ne dir kızlar..biliyorsunuz iki ay klomen kullandım ama benim drum yumarta takibi yapmadı sadece birinde çagırdı ve 19 olmuş olur deyip göndermişti.bende kızdım daha da içmedim de gitmedim de buay dinleneyim dedim ama bu sancı korkuttu.sizce nedir?
merhaba kızlarr nasılsınız bakalım?
biz iyiyiz çok şükür..
veee sayılı gün çabuk geçtii yarın memlekete gidiyoruuuummm
Cuma günü de minik bebişimi görmeye gidicez Konya'daki dr teyzemize.
size haber vermeye çalışıcam.. çok öpüyorum sizleriii.
Allah'a emanet olun..
:) Hadi gözün aydın.Allah'a emanetsiniz yavrularınla sen..Ve tabi eşin :) İnsan yavrusu olunca onları nasıl 2.plana atıveriyor değilmi?
canim bulantilar gecti mi? ben 10 gundur istahsizlik devam ve ogurme oluyor arada.. ya 12. haftaya da daha en az 1 ay 10 gun var ya nasil gecer bunca gun
sağol canım kızlar hepinize teşekkürler. evliliğimiz 1.5 yılı geçti hiç korunmadık 4 kez klomen +çatltma iğnesi kullandım olmadı negatif. 4 ay ara verdim olur dedim olmadı bi umutla aşılamaya karar verdim çok heyecanlıydım o da olmadıbu sefer de yaza kadar ara vermeye karar verdik bu süre zarfında da kürler le devam edeceğiz hem eşim için hem kendim için kür uygulayacağım inşallah onlar dan sonuç alırız olmaz sa da yazın tekrar doktora gideceğiz. Rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin, hamiş arkadaşları da sağlıkla bebişlerine kavuştursun, evladı olanların da evlatlarını bağışlasın inşallah AMİN.
Eki Görüntüle 656133
günaydın bayanlar,gece heyecandan hiç uyuyamadım sabah 6.30 da kalktım testi yaptık eşimle birlikte ve anında çift çizgi beliriverdi! o kadar mutluyum ki anlatamam,geceden beri sürekli şükrediyorum,testi banyoda bırakmıştım gelip gidip teste bakıyorum allahım gerçek mi diye..eşim akşam çok heveslenmeyelim silik bu diyodu ama bi yandan da içi pırpır,gözleri yaşarıyodu,inanılmaz sahneler,Allahım bu topikte,dünyanın heryerinde sana el açan yalvaran isteyen herkese nsip et bu duyguyu.
Tabi henüz doktora gitmedik cuma günü gitmeyi düşünüyorum,adet günüm 11 marttı yani sadece 2 gün geçti henüz..çok fazla bi belirti göstermedi galiba vücudum yazayım belirtilerimi çünkü daha önce okumadığım şeyler oldu,
benim göğüslerim yumurtlama zamanımda acımaya başlar adet olduğum gün geçerdi yani 14 gün kadar göğüs sızısı çekerdim hep,şimdi yine sızlıyordu ama ne sızlamak uçlarına dokunamıyrdum resmen sütyen takmak eziyet olmuştu hala da acıyor yani,göğüs uçlarım deli gibi kaşınıyodu yara olacak sandım daha önce hiç yaşamamıştım,ve en kuvvetli belirtim ise adet sancısı,normalde adet sancısını hepimiz biliriz dimi,benim cmts günü karnıma bir sancı girdi heh dedim bu ayda olmadı adet oluyorum galiba,hatta annemlerdeydik altıma pet koydum ne olur ne olmaz diye,ama olmadım,pazar günü yine sancı girdi eşime dedim ben bugun kesin adet olucam yine pet koydum gelen giden yok,pzt de oldu aynı şey salı akşamı da oldu,allah allah dedim normalde bu sancının geldiğin gün hasta olurum bu sancı adet olucam gibi geliyo 3-4 saniye sürüyo geçiyo,akşam eşimin gelmesini bekliyodum test yapsammı yapmasam mı dedim,tutamadım kendimi yaptım ve ilk silik çizgi belirdi ve ben orda şok oldum resmen,gözlerim doldu ağladım ellerim titredi,bi gülüyorum bi ağlıyorum allahım ne büyüksün sen,eşim aradı sesimde bir gariğlik olduğunu hemen anladı hemen eve gel test yaptım silik de olsa çizgi belirdi dedim,güldü tamam geliyorum hemen dedi,eve gelirken arabada ağlamış kıyamam.çok uzun yazdım biliyorum allahım inşallah tamamına erdiririr inşallah benimledir bebeğim...
Kızlar inci61inci'ye msn-face-mail gibi ulaşabileceği adres bilgisi olan varsa lütfen bi haber getirsin.Gerçekten telaşlanmaya başladım:18: Ben onun takıldığı diğer topiklere de yazacağım şimdi.Mesaj kutusu dolu olduğu için mesajlarım iletilmiyor.Hadi ulaşalım şu kıza:18::18::18::18:
kızlar uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım inş..nasılsınız hepiniz.ben hala depresif moddayım.eşim deli gibi beni mutlu etme yolları arıyor.kıyamamm ben ona..
kızlar geçen sabah şiddetli bir kasık agrısı ile uyandım.ama çook aşırı bir agrıydı sag kasıgımda apandist falan sandım.. azıcık kendime geleyim die dusa girdim yaklaşık yarımsaat sonra azalarak geçti..çok korktuk.ne dir kızlar..biliyorsunuz iki ay klomen kullandım ama benim drum yumarta takibi yapmadı sadece birinde çagırdı ve 19 olmuş olur deyip göndermişti.bende kızdım daha da içmedim de gitmedim de buay dinleneyim dedim ama bu sancı korkuttu.sizce nedir?
:) Hadi gözün aydın.Allah'a emanetsiniz yavrularınla sen..Ve tabi eşin :) İnsan yavrusu olunca onları nasıl 2.plana atıveriyor değilmi?
teşekkürler ayşemm
evet ya eşler 2.plan oluyor mecburen.
sonuçta kuzucukların sana muhtaç.ama o kendi kendine yetebiliyor.
biz bugün hava güzel diye eyüp deki ka'b hz. türbesine gittik.
artık kenan erkek bölümüne gidiyor babasıylaerkek ya.
namaz kılıyor dua ediyor hamd olsun.birde namazını görsenoturuyo kalkıyo yatıyo
hava güzel olunca evde durulmuyor ya. birde eşim hep evde oldugu için hafta içi-hafta sonu derdimiz yok.
nezaman istersek çıkabiliyoruz hamd olsun.
en şanslı oldugum kısım orası galiba
Evet haklısın.Büyük şans :) Hele de İstanbul gibi bi yerde.Kendi başına bi de elinde yavru çok zor olur tek gezmen.Benim de en çok istediğim şey İstanbul'u görmek.Nasip olmadı daha.Eşim söz verdi gideceğiz inşallah 10 günlüğüne falan.Elimizde yavruyla nasıl olacak bilmiyorum ama olacak inşallah.:106:
evet İstanbul güzel şehir. ama yavruyla çok daha güzel emin ol.5 yıl düşük yapmaktan bebek sahibi olamayan biri olarak söyleyebilirim ki,bebişle herşeyin tadı daha güzel çıkıyor.ama çok küçük olmaması lazım tabihem çocuk tad alıcak gezmekten hem anneyle baba. bak hamd olsun şimdi ben çok keyif alıyorum.Kenan derdini çok güzel anlatıyor ve kendi fikirlerini de söylüyor bize. bazen okadar güldürüyor ki bizi,ondan önce biz neye gülüyorduk bilmiyoruz.bugün bir kediyi seviyordu.
-(kediye dokunarak) anne bak bu göyüüü bu diğer göyü,bu kulaa bu diğer kulaaa,bu bunnuuu,bu çaçııı (saçı),bu da ağzıı...derken kedi hamm elini ısırmasınmı Allahım nasıl korktu çocuk. anneee ben elimi ağzına soktum kedi de elimi yediiii diye bagırıyor
ne yaptıgını da biliyor sıpa
darısı başına inşallah ayşem.zaman okadar hızlı geçiyor ki. her anın tadını çıkartmaya bak.gerek hamilelik,gerekse doğduktan sonra.
Kızlar inci61inci'ye msn-face-mail gibi ulaşabileceği adres bilgisi olan varsa lütfen bi haber getirsin.Gerçekten telaşlanmaya başladım:18: Ben onun takıldığı diğer topiklere de yazacağım şimdi.Mesaj kutusu dolu olduğu için mesajlarım iletilmiyor.Hadi ulaşalım şu kıza:18::18::18::18:
evet İstanbul güzel şehir. ama yavruyla çok daha güzel emin ol.5 yıl düşük yapmaktan bebek sahibi olamayan biri olarak söyleyebilirim ki,bebişle herşeyin tadı daha güzel çıkıyor.ama çok küçük olmaması lazım tabihem çocuk tad alıcak gezmekten hem anneyle baba. bak hamd olsun şimdi ben çok keyif alıyorum.Kenan derdini çok güzel anlatıyor ve kendi fikirlerini de söylüyor bize. bazen okadar güldürüyor ki bizi,ondan önce biz neye gülüyorduk bilmiyoruz.bugün bir kediyi seviyordu.
-(kediye dokunarak) anne bak bu göyüüü bu diğer göyü,bu kulaa bu diğer kulaaa,bu bunnuuu,bu çaçııı (saçı),bu da ağzıı...derken kedi hamm elini ısırmasınmı Allahım nasıl korktu çocuk. anneee ben elimi ağzına soktum kedi de elimi yediiii diye bagırıyor
ne yaptıgını da biliyor sıpa
darısı başına inşallah ayşem.zaman okadar hızlı geçiyor ki. her anın tadını çıkartmaya bak.gerek hamilelik,gerekse doğduktan sonra.
Ovvv canım 5 yıl az değil yaaaaaaa.
Maşaallah şimdi ikinciye hamilesin bende 2 düşük yaptım o yüzden mahsuru yoksa Bana yazabilirmisin?
Kaç ay aralıklarla gebe kaldın düşükler oldu ve hamileyken ne tedavisi gördün doğumun normalmi oldu?
Şimdiden kusuruma bakma çok soru sordum..
Yolun açık olsun Rabbim bizleride sevindirsin..
Yola çıkanın duası kabul olur bizleri unutma duanda
ayyy çok tatlı yaa..alıp bağrıma basasım geldi..allah bağışlasın yavrularını sana..
estagfirullah canım benim sor tabiiki ne kusuru
bu benim 9. hamileliğim. 7 düşüğüm oldu.
Rabbime hamd olsun herşeyde vardır bir hayır. ilk hamileliğimde evliliğimin 4. ayındaydım 18 yaşında. 1,5 aylıkken düşük yaptım. daha sonra da ard arda düşük olmaya devam etti. düşükten hemen sonraki ay hamile kaldıgım da oldu, kenan'a hamile kalmadan önce 4 ay hamile kalamadıgım da oldu. tamamen kafada bitiyor aslında. ama düşüklerin bir sebebi bulunamadı. kanımda çok hafif koyuluk var ama pıhtılaşma değil.Kenan a hamile kaldıgımı öğrenir öğrenmez tedbir amaçlı bebe aspirini kullandım.3 ay kalkmamaya yattım. günde 6 progestan kullandım + vitamin ve folik asit. bunlara ragmen 4 ay kanamam oldu.kahverengi ama kırmızı değil.
Kenan dan sonra yine bebişimiz olsun istedik ama 2 defa yine düşük yaptım. bu 2 düşük ve bu hamilelik toplam 4 ay içersinde oldu.
Rabbime hamd olsun hiçbir zaman isyan etmedim,vardır bunda da bir hayır deyip bekledim.
bunda da doktor iğne verdi 2-3 ay. şu an bebe aspirini kullanıyorum. ama 3 ay yine adet dönemlerimde lekelenme oldu.
doğumuma gelince, mecburi sezeryan oldu. doktor boyum ve yaşıma bakarak çok rahat normal doğum yapabilecegimi söylemişti.
boyum 1.78 yaşım da 22 ydi. ama gel gelelim 41+4 (9 ay 10 gün den fazla) olmama ragmen halen oğlum aşağı inmemişti.
sezeryana aldılar.daha fazla beklemeye gerek yoktu.bir de baktık ki çocugum başını doğum kanalına düz sokmamış ve kemiklerim arasına sıkışmış :18: doğdugunda elmacık kemiklerinin oraları kıpkırmızıydı
bu sıpamda da plasenta previa varmış. yani plasenta doğum kanalını komple kapatıyor. arkadaş ben neden normal olamıyorum onu anlamıyorum :44: ya çocuk inmeez ya da çocuk çıkamaz doğum kanalı kapalı olur
işte bu yüzden de bu da mecburi sezeryan olucak kısmetse.
Rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebiş nasip eder size.
kolay değil düşük.yaşayan bilir acısını.Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah.
biraz uzun mıu yazmışım
Kızlar nasılsınız bu aralar muhabbet edmiyoruz benim yoğunluğumdan dolayı
Hepinize dualar ediyorum öpüyorum sizleriiii
Görüşelim beni unutmayın tatılarım... :129:
Eki Görüntüle 656133
O kadar çokki bu tür mucizeler.Rabbim "Ben demeden olmaz" diyor resmen... 2 tüpünü de 10 yıl önce bağlattıran ve buna rağmen şu an ikiz kızları olan anne var.Hemde karı-koca doktor bi çift bunu yaşayan...İmkansız diye bişey yoktur Rabbim için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?