- 12 Temmuz 2006
- 422
- 3
- 621
- 48
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #8.981
Günde 3-4 adet ceviz + 1 avuç badem + 1 yumurta + süt veya yoğurt yemeyi sakın ihmal etmeyin.
Kuzularınızın ilk beyni gelişiyor.Folik lazım.Koyu renkli sebzeler yiyin bol bol.Ispanak gibi....
Zaten ben İzmir'de yaşıyorum şu anda pazar yemyeşil şifalı ot dolu..Bugün aldım hemen temizledim hepsini..Verdiğin bilgiler için teşekkürler hayatım hemen bu gece için havuçlarımı temizliyicem limon sulu bir badak içine koyup Muhteşem Süleyman karşısında yiyicem:128:
Bu arada ben 8 aydır korunmuyordum yani 8 aylık denemem sonucu hamile kaldım yaz listeye canım yaz da umutlar çoğalsın
KIZ ANNESİ DEMEK ♥
İki buçuk yaşındaki zilliye dün giydiği tişörtü bugün giydirmenin imkansız olduğunu öğrenmek demek...
Kız annesi demek....
...
Dört yaşındaki küçükhanımın caddedeki bütün incik boncukçuları tanımasına hayret etmemek demek...
Kız annesi olmak demek...
Birinci sınıfa giden cadıya hergün farklı şaç modeli yapmak zorunda olmak demek...
Bir damlacıkken tv de nerden uyduysa daha çok uzar diye kaşını kirpiğini kesmesine kızamamak demek...
Kız annesi demek...
Kaşları uzayana kadar kaşlarına göz kalemiyle minik rutüşlar yapmak demek...
Koca makası nasıl tuttu, gözüne sokmadan nasıl kesti demek...
Kız annesi demek...
Pazara onsuz gittiğinde ona bir çöp bile alamadan dönmek demek, yanılıpta aldığında bir hafta boyunca ne kadar büyüdüğüne, ne alacağına kendisi karar vereceğine dair nutuk dinlemek demek...
Kız annesi demek...
Pazara yollayıp 2 demet maydanoz 1 kilo domates almasını istediğinizde, 3 penye tişört, 5 lastik toka alıp gelmesine kızmamak demek...
kız annesi demek...
Evin altındaki bakkala giderken bile ayna karşısında 2 saat süslenmesine alışmak demek...
Kız annesi demek...
Sabah 6 da kalkıp 8 e kadar ayna karşısında kalmasına şaşırmamak demek...
Okula giderken hazırmısın dediğinde, çantasına bakıp rujüm,rimelim,kalemim...tamam hazırım... demesine alışmak demek...
Kızlarla gittiği kuaförde kızın kaşlarını alırken verdiği şekle kızıp ağlayan zilliye hak vermek demek...
O kaşlarla sokağa çıkamayacağına inanan küçük hanım için okulu arayıp bin kaplan gücündeki anne olarak bir kaç gün izin almak demek..
Bütün gün yorgan altından çıkmamasına aynaya bakmamasına gülmemek demek...
Masum suçlarına ortak olmak demek...
Mezuniyet balosunda prenses halini görünce bir köşede gizli gizli ağlamak demek...
O üniversite hazırlık testi çözerken saçlarını sarmak demek...
Kızının elinden bir bardak sıcak çay içmenin nasıl tatlı olduğunu öğrenmek demek...
Kız annsei olmak demek...
Minik bebeğinin ne zaman bu kadar büyüdüğünü anlayamamak demek...
Kız annesi demek....
Kız annesi olmak ise,
Kızıyla gurur duyuyor olmak demeK
Bunu okurken bile ağlıyorum.Ben dokunmaya kıyamazken kimler yakacak canını,kimler ağlatacak onu günlerce..Kesin katil olurum kesin!!!
Kızlar ikinci kez kan tahlili yaptırdım ve 625 çıktı.HamileyimBu topik bana uğurlu geldi.Allah hepinizin göbişlerini bebişlerle doldursun kızlar Çok ama çok mutluyum.Yarın doktora gidicez umarım keseyi görürüz.Dualarınızı eksik etmeyin.Ben hepiniz için hergün dua ediyorum.Allah dualarımızı kabul etsin canlarım...
Ayşecim beni eklemeyi unutma lütfen.Kızlar ben 1 yıldır bekliyorum bebiş için ve her ay ağlardım hep fakat bu ay Allah yüzümüzü güldürdü.Sizinde yüzünüzü en yakın zamandsa güldürsün rabbim.Sakın ama sakın umudunuzu kaybetmeyin.
Kızlar ikinci kez kan tahlili yaptırdım ve 625 çıktı.HamileyimBu topik bana uğurlu geldi.Allah hepinizin göbişlerini bebişlerle doldursun kızlar Çok ama çok mutluyum.Yarın doktora gidicez umarım keseyi görürüz.Dualarınızı eksik etmeyin.Ben hepiniz için hergün dua ediyorum.Allah dualarımızı kabul etsin canlarım...
Ayşecim beni eklemeyi unutma lütfen.Kızlar ben 1 yıldır bekliyorum bebiş için ve her ay ağlardım hep fakat bu ay Allah yüzümüzü güldürdü.Sizinde yüzünüzü en yakın zamandsa güldürsün rabbim.Sakın ama sakın umudunuzu kaybetmeyin.
Ayrıca demir hapı vermedi bana.Sadece vitaminlerin çok olduğu bi hap elevit.Yumurtayı bende hergün yiyemiyorum.Herkes kızıyor ama tiksinmek üzereyim en sevdiğim yiyecektenHaftaya gidiyorum cnm doktora. Demir hapi da baslar mi acaba? Demir hapi benim midemi bzuyor. Ishal yapiyor. Hapkolik olcaz anlasilan. Hayirlisi olsun cnm.
Cok sukur cnm daha iyiyim ama gecmiyor. Ara ara dewam ediyor. Buna da sukur.
Hadi hayirlisi olsun kuzum. Insalalh gelir bebisin. Senin bulantilai konusuruzya da olmayan bulantilari. Insallah olmaz rahat bir gebelik olr cnm.
Kuzum ben de yapmistim onu. Sonr -a atletleri domestos caasir suyunda bekletip makineye tekrar attim. Sukur eski haline donduler.
Tebrim ederim cnm. Rabbim hayirlisiyla kucagina alamayi nasip etsin insallah.
Aysemmben hala yumrta yiyemiyorum. Sut gaz yapiyor. Sadece yogurt yiyorum. Birazda ceviz
Yumurta bana cok kotu kokuyorsut icin kornflakes aldim. Aksam yatarken yiycem. Sen yiyiorum demistin sanirim. Bir zarari olmaz herhalde.
Etme etme.İnşallah gelecek bu ay bebeğiniz.Hiç moralini bozma.Belirtilere de bakma sakın.Halaya hazırım benkızlarrrrrryarın bat gelen giden yok ama test yaptım çıkmadı yaaaa moralim acayipp bozuk niye olmuyo yaa klomende içtim bu ay neden ya allahım issyan ettirmesin moralim bitik durumda
Afiyet bal şeker olsun.Eklerim süreni de.Otları sirkeyle yıkamayı unutma iyi temizlensin diye.Biliyorsundur mutlaka ama işte insan tavsiye etmeden duramıyor
Zaten ben İzmir'de yaşıyorum şu anda pazar yemyeşil şifalı ot dolu..Bugün aldım hemen temizledim hepsini..Verdiğin bilgiler için teşekkürler hayatım hemen bu gece için havuçlarımı temizliyicem limon sulu bir badak içine koyup Muhteşem Süleyman karşısında yiyicem:128:
Bu arada ben 8 aydır korunmuyordum yani 8 aylık denemem sonucu hamile kaldım yaz listeye canım yaz da umutlar çoğalsın
Çatladığının alameti o leke.Bugünü ve 3-4 gün daha atlamadan devam çalışmaya.Hadi inşallah olacak bu ayKızlar merhaba.
bugün ilk defa ilişkiden sonra peçete ile sildiğimde 1 damlacık kan geldi. Sizce bu normal mi? hiç daha önce başıma gelmedi.
bugün adetimin 13.cü günü. Ovulasyon testi yapmadım. Belki yumurtam çatlamıştır_ Olabilir mi ki ?
Günaydıııınnngünaydıın kızlaaaarrrr nasılsınız?
aman başka sıkıntın olmasın aysecim. Allaha şükür iyisin işe gidip gelıyorsun ne güzel. kendine dikkat et zaman su gibi akıp geçiyor bebişin gelınce" bu zorluklar ne ki dersin" diyor karşı komşum. ilk birkaç ay çok zor geçtiğini uykusuzluğun dibine vurduğunu hatlıyorum arkadaşımın ama büyüttü o da bebeğini sende sonuna kadar rahat bir hamilelik geçirirsn inşallah. ve tabi sonrasında da ben de iyyim yuvarlanıp gidiyoruz. ilacım bu gün bitiyor son hapım. haftaya da kontorlüm var heyecanlıyım :)
Hadi inşallah hayırlısıyla gelsin kuzunuz bu ay.Stres yapma sakın.Rahat ol.Kafanı dağıtacak bişeyler bul.Bak herşey senin stresine bağlı.Unutma
nasıl özendim topiğinizdeki hamilelere.Rabbim inşallah hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder.
acaba bi gün bende yaşayabilecekmiyim o duyguyu
Rabbim en kısa zamanda dana da nasip etsin kuzum boşver sen baskalarını canını sıkmaya değmez bence
4 ay oldu aslında çokta olmadı ama hemen olsun istiyorum.her ay olmadıkça ümitsizliğe düşüyorumNeden yaşamayasın ki?Elbet o gün gelecektir. Ölüm ve doğum saatlerini 1 dk ileriye yada geriye alamayız.O yüzden Allahım ol diyecek olacak inşallah.Ne zamandır bekliyorsun?
4 ay oldu aslında çokta olmadı ama hemen olsun istiyorum.her ay olmadıkça ümitsizliğe düşüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?