Bol bebiş topiği

Günde 3-4 adet ceviz + 1 avuç badem + 1 yumurta + süt veya yoğurt yemeyi sakın ihmal etmeyin.
Kuzularınızın ilk beyni gelişiyor.Folik lazım.Koyu renkli sebzeler yiyin bol bol.Ispanak gibi....

Zaten ben İzmir'de yaşıyorum şu anda pazar yemyeşil şifalı ot dolu..Bugün aldım hemen temizledim hepsini..Verdiğin bilgiler için teşekkürler hayatım hemen bu gece için havuçlarımı temizliyicem limon sulu bir badak içine koyup Muhteşem Süleyman karşısında yiyicem:128:

Bu arada ben 8 aydır korunmuyordum yani 8 aylık denemem sonucu hamile kaldım yaz listeye canım yaz da umutlar çoğalsın

canım hayırlı olsun allah tammaına erdirsin maşallah içimden oğluşun olcaak gibi geçti bakalım doğru çıkacakmı

çok güzel çok beğendim.

birtane de ben ekleyeyim.
kız annesi olmak demek
en iyi dost en iyi sırdaş olmak demek :)
kızlar cana yakın oluyor. benim en iyi arkadaşım tek sırdaşım annemdir her zaman.

Kızlar merhaba.

bugün ilk defa ilişkiden sonra peçete ile sildiğimde 1 damlacık kan geldi. Sizce bu normal mi? hiç daha önce başıma gelmedi.

bugün adetimin 13.cü günü. Ovulasyon testi yapmadım. Belki yumurtam çatlamıştır_ Olabilir mi ki ?

Kızlar ikinci kez kan tahlili yaptırdım ve 625 çıktı.Hamileyim Bu topik bana uğurlu geldi.Allah hepinizin göbişlerini bebişlerle doldursun kızlar Çok ama çok mutluyum.Yarın doktora gidicez umarım keseyi görürüz.Dualarınızı eksik etmeyin.Ben hepiniz için hergün dua ediyorum.Allah dualarımızı kabul etsin canlarım...
Ayşecim beni eklemeyi unutma lütfen.Kızlar ben 1 yıldır bekliyorum bebiş için ve her ay ağlardım hep fakat bu ay Allah yüzümüzü güldürdü.Sizinde yüzünüzü en yakın zamandsa güldürsün rabbim.Sakın ama sakın umudunuzu kaybetmeyin.

Son düzenleme:

Hayırlı olsun bebişin. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Yarın yüzde 90 keseyi göremezsiniz canım. Değerin 1500 olunca ancak vajinal ultrason ile görünür kese. Karından ise 4500 lerde falan.

tebrik etmiştiiim kesinleşmiş. gözünüz aydın Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini

Ayrıca demir hapı vermedi bana.Sadece vitaminlerin çok olduğu bi hap elevit.Yumurtayı bende hergün yiyemiyorum.Herkes kızıyor ama tiksinmek üzereyim en sevdiğim yiyecekten Kekik-nane-kimyon-karabiber karışımı bile ye yumurtayı o zaman kokmuyor
Cornflakes hala yiyorum ben.Hele tam buğdaylı-müslili falansa daha faydalıymış.Kabızlık için.Cevizi-bademi-meyve kurularını da atıyorum içine daha güzel oluyor.Hem açlığımı bastırıyor hem vitaminini çoğaltıyorum

kızlarrrrrr yarın bat gelen giden yok ama test yaptım çıkmadı yaaaa moralim acayipp bozuk niye olmuyo yaa klomende içtim bu ay neden ya allahım issyan ettirmesin moralim bitik durumda
Etme etme.İnşallah gelecek bu ay bebeğiniz.Hiç moralini bozma.Belirtilere de bakma sakın.Halaya hazırım ben

Afiyet bal şeker olsun.Eklerim süreni de.Otları sirkeyle yıkamayı unutma iyi temizlensin diye.Biliyorsundur mutlaka ama işte insan tavsiye etmeden duramıyor

Çatladığının alameti o leke.Bugünü ve 3-4 gün daha atlamadan devam çalışmaya.Hadi inşallah olacak bu ay

Keseyi göremeyebilirsin bugün.Moralini bozma sakın.En az 1500 diyor drlar.O da vajinal ultrasonla.Bazı doktorlar (benimki gibi) vajinal değil normali tercih ettiği için 1 hafta daha erteliyorlar randevuyu.Güzelce göreceksiniz inşallah kesenizi de

günaydıın kızlaaaarrrr nasılsınız?
Günaydıııınnn
Bugünümüze binlerce şükür meleğiiim.Yorgunluk ve halsizlikle uyansamda sıkı bi kahvaltı sonrası rızkımın peşindeyim. 5 dk da bir wc gelmese (hele de yollardayken) daha güzel olacak ama o kadarda olsun artık dimi Sen nasılsın??

aman başka sıkıntın olmasın aysecim. Allaha şükür iyisin işe gidip gelıyorsun ne güzel. kendine dikkat et zaman su gibi akıp geçiyor bebişin gelınce" bu zorluklar ne ki dersin" diyor karşı komşum. ilk birkaç ay çok zor geçtiğini uykusuzluğun dibine vurduğunu hatlıyorum arkadaşımın ama büyüttü o da bebeğini sende sonuna kadar rahat bir hamilelik geçirirsn inşallah. ve tabi sonrasında da ben de iyyim yuvarlanıp gidiyoruz. ilacım bu gün bitiyor son hapım. haftaya da kontorlüm var heyecanlıyım :)

Hadi inşallah hayırlısıyla gelsin kuzunuz bu ay.Stres yapma sakın.Rahat ol.Kafanı dağıtacak bişeyler bul.Bak herşey senin stresine bağlı.Unutma

nasıl özendim topiğinizdeki hamilelere.Rabbim inşallah hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder.
acaba bi gün bende yaşayabilecekmiyim o duyguyu

Son düzenleme:
nasıl özendim topiğinizdeki hamilelere.Rabbim inşallah hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder.
acaba bi gün bende yaşayabilecekmiyim o duyguyu

Neden yaşamayasın ki?Elbet o gün gelecektir. Ölüm ve doğum saatlerini 1 dk ileriye yada geriye alamayız.O yüzden Allahım ol diyecek olacak inşallah.Ne zamandır bekliyorsun?

kızlar ben geldim
topikte kimseler yok ama anlatıyım size,dun akşama dogru sağ tarafımda aynı gecen ay yumurta catlaması gbi bir sancı ama kesinlikle yumurtadandı,uşutmedim cunku kendimi eminim,bende hep sol tarafta yumurta oluyrdu ve orda catlıyordu en az 8aydır boyleydı sağ tarafımda olmuyodu bole sancı yumurta catlamasının aynısı, tuhaf bir durum, hıc olmazdı boyle hayra mı yorsam bilemedim,dun akşamda calışma oldu

inşallah ya bebegm yada adetm guzelce gelir..
takama takmıyrm artık bılıyorsunuz
sizde hıc byle olan varmıydı acaba?
bilgi verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…