- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #9.021
merhaba umarım tedavin sonuç verir. yerleşme kanaması diye bir şey var evet ama çok sık duyulan bir şey olmadığını biliyorum. ama yıne de var yani hayırlsı :)
ovu testi de yapınca sürekli pozitif çıkıyormuş diyorlar ne kadar doğru bilemnıyorum sabredebilirsen sabret canım eğer düzenli değilse yani günü gününe gelmıyorsa bir iki gün daha bekle bakalım çok heyecanlı bir duuurumm
bana dr yolu gözüküyo galiba eyer kist oluştuysa adetimn olmaması çok normalmiş 15 20 gün olmayıp negatif çıkan varmış
birkaç gündür giremiyorum topiğinize kızlar..ama hep aklımdasınız..
aynı konuşmayı aynı zamanlarda yapmışız cevodileksu ..ve aynı şeyi eşimde dedi..biz de böle konuştuk ağlaştık..ertesi gün gündüz vakti ağrım oldu sanki adetmişim gibi bir baktım ki hafif bir kanama..sinirlendim ağladım agladımm..daha çok var batıma bu nerden çıktı böyle kesin ben de bir sorun var dierek gittim sanki adetmişim gibi ped falan aldım..sonra ağlıya ağlıya güne devam ettim ancak kanama olmadı dahada.. çok korktum...
kızlar bu neydi öyle? daha önce yaşayan oldumu böyle birşey
Yerleşme kanaması için daha erken.Eğer erken yumurtlamadıysan.Yani 10-12 gün önce yumurtladıysan yerleşme kanaması olabilir.Yumurtlama dönemindeysen çatlama kanamasıdır.Bende de olmuştu bir kere.Çalışmayı unutmayın bugün debirkaç gündür giremiyorum topiğinize kızlar..ama hep aklımdasınız..
aynı konuşmayı aynı zamanlarda yapmışız cevodileksu ..ve aynı şeyi eşimde dedi..biz de böle konuştuk ağlaştık..ertesi gün gündüz vakti ağrım oldu sanki adetmişim gibi bir baktım ki hafif bir kanama..sinirlendim ağladım agladımm..daha çok var batıma bu nerden çıktı böyle kesin ben de bir sorun var dierek gittim sanki adetmişim gibi ped falan aldım..sonra ağlıya ağlıya güne devam ettim ancak kanama olmadı dahada.. çok korktum...
kızlar bu neydi öyle? daha önce yaşayan oldumu böyle birşey
Evet önce kıpırdamıyordu.Doktor göbeğimi salladı iyice sonra kıpır kıpır başladı.Doktor diyor önce kıpırdamıyordu şimdi de durmuyor diye.Çok şükür iyiyim de hormonların değişikliği öldürecek beni.2-3 saat kahkahalarla herşeye gülüyorum sonra 1 saat yok yere ağlıyorum.Başım dertte duygularımla :)) Valla dün akşam oda takımlarına beşiklere falan baktık.1500-3000 arası değişiyor.Gönlümüze göre olur inşallah.Baya zor olacak seçmek.Kurtulmak istediğim pek söylenemez aslında benimIyi aksamlar kizlar nasilsiniz?.
Cevocum hadi hayirlisi insallah. Yumosla spos bulusur insallah.
Melekcim kontrole az kalmis hadi hayirlisi insallah gelecek bebisin. Hersey yolundadir insallah.
Yeni hamisler var. Bizeskiyoruz artik. Rabbim saglikla kucagimza almayi nasip etsin insaallah.
Cok sukur ben daha iyiyim. Haftaya 12. Haftayi doldurcaz. Insallah bulantilar da tamamen gececek.
Haftaya da insallahbebisimizi gorecegiz. Aysem senin ki hareket ediyordu demi? Bakalim bzizimki de el sallayacak mi? Sen dahaiyisin dimi aysem? En rahat donemine giriyoruz artik. Alisveris telasi da basladi mi sonra da dogum derdi. Biabakmisiz kurtulmusuz.
Neyse kizlar hepinizi opuyrum. Iyi bakin kendinize yumolara sposlara bebislere
Ayyyykızlarrr bugün bat gelen giden yok ama genelde düzensiz benim bu ay günde 1klomen içtim dün akşam üzeri tast yaptım 2 saat sonra çokkk silik ikinci çizgi çıktı ama dikkatli bakınca okadar karnım agrioki umutlanmakta istemiyorum napıcam bilmem
Merhaba canım.HoşgeldinMrb hnmlar ben de ilk bebeği düşünüyorum 7 aydır tedavi görüyorum bu ay iğneye geçtik 8 gün önce çatlatma iğnemi oldum ve kasiklarimda belimde çok ağrı var gogusler hassaslasti bunun sebebi nedir sizce hamile olma ihtimalim nedir birde merak ettiğim bisey daha yerleşme kanaması diye birşey duydum bu sık mi seyrek mi olan bisey yardımlarınizi bekliyorum tsk
test yapmiyim diyorum evdekiler bitti gidip almak istemiyorum sabırla beklemeye devam evde bitane ovu testi var sadece
dur canım hemen kist olur diye düşünme 1-2 gün gecikti diye kist olucak diye bir şey mı var zaten idrarda gebelık 1 hafta da çıkan var testte bir gündde de istersen gidip kan testi yaptır yada 2 gun daha b ekle
Kız hemen umutsuzluğa düşme.Daha bata var diyorsun.bana dr yolu gözüküyo galiba eyer kist oluştuysa adetimn olmaması çok normalmiş 15 20 gün olmayıp negatif çıkan varmış
Günaydın canımgunaydın kızlar nasılsınız?
ben bi değişiklik yok,kasıklarımda agrı vardı sabah bat olcak gbi,mide agzımda metal tadı var bı kac gundur cozemedim gitti neden olduğunu,tadım tuzum yk pek,
inşallah bugun gene bebek haberleri alırız.
Ayşem nasılsın?
Cadıozy saol canım inşallah bu ay tutar olmasada artık doktora gtcez.
Ssirin nerdesin kız
agresifmelek sen naptın?
Kevok yumoş vaktın sanırım nasıl gidiyor?
kızlar inci ve phiadan hıc haber alan varmı aranızda?
Seyide canım umarım bebegın senledir,bat ne zaman dı?
Yerleşme kanaması için daha erken.Eğer erken yumurtlamadıysan.Yani 10-12 gün önce yumurtladıysan yerleşme kanaması olabilir.Yumurtlama dönemindeysen çatlama kanamasıdır.Bende de olmuştu bir kere.Çalışmayı unutmayın bugün de
Evet önce kıpırdamıyordu.Doktor göbeğimi salladı iyice sonra kıpır kıpır başladı.Doktor diyor önce kıpırdamıyordu şimdi de durmuyor diye.Çok şükür iyiyim de hormonların değişikliği öldürecek beni.2-3 saat kahkahalarla herşeye gülüyorum sonra 1 saat yok yere ağlıyorum.Başım dertte duygularımla :)) Valla dün akşam oda takımlarına beşiklere falan baktık.1500-3000 arası değişiyor.Gönlümüze göre olur inşallah.Baya zor olacak seçmek.Kurtulmak istediğim pek söylenemez aslında benimPek güzel bişey özel bi durumda olmak.Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu
Dün mağazadaki satıcı ne zaman doğum yaptınız dedi bana.Çok şaşırdım.Hayır üstümdede hamile gömleği vardı göbeğimde belli ama doğum yapmış sandı beniDaha 6 ay var doğmasına dedim çok şaşırdı.Kilo almamışsınız diye.
AyyyyKız bu sabah ilk idrarla tekrarlasanaaaaaa
Merhaba canım.HoşgeldinAdet ve gebelik belirtileri çok yakın birbirine.Hem psikolojik olarak da belirtiler çıkabiliyor.O yüzden takma kafana belirtileri.Bende yerleşme kanaması olmadı.Genelde döllenmeden 10-12 gün sonra adet dönemine yakın az ve açık renkteki kanama olarak görülürmüş.2 günden fazla sürmezmiş.Hatta daha az.Bebek kılcal damar üzerine yerleştiğinde damar çatlayıp kanama yapıyormuş sebebi de buymuş.Olacak diye bi şartı yok yani
Benim ovu testi çok koyu çıkmıştı.Hatta t o kadar koyuyduki bordoya yaklaştı diyebilirim.Hemde daha c çizgisi tam belirmeden koyulaştı.Belki sende de pozitif gösterir :)Ay kız seni takip ediyorum haberin olsun.Habersiz bırakma bizi sakın
Kız hemen umutsuzluğa düşme.Daha bata var diyorsun.
Cevonunki de 10 günü geçmişti ama kist falan çıkmadı.Üzme kendini şimdiden.
Günaydın canımİyiyim çok şükür ben.Biz yani :) Sabah sabah kahvaltıda hem ağladım hem yedim.Eşim yemek yiyişime gülüyor diye üstelik Öyle saçmasapan bi duygu selindeyim anlayacağın.Çok yorgunum bi de.Bıraksalar hemen uyurum.İşim de çok yoğun salıya kadar.Ne yapacağım bilmem Evde ütü birikti,10 gündür evde toz almıyorum,çamaşırlar birikti.Amaaaan sıkıldım kötü şeyler yazmaktan.
Kız hemen umutsuzluğa düşme.Daha bata var diyorsun.
Cevonunki de 10 günü geçmişti ama kist falan çıkmadı.Üzme kendini şimdiden.
yok kızzz bat dündü bugün 1 gün geçmiş oldu
ozaman birazdan yaparım ovu testimi seninde öle olmuş ayşem gebelik testini yaptım 2 saat sonra alt kısmı daha belirgin çokkk silik bi çizgi vardı varmıdırki ya
10 dkdan sonra çıkanlar geçersiz dese de inanma o testlere sen.Bi sürü örneği var bunun tersini kanıtlayan.Ben 5 aydır hiç 2.çizgiyi görmemiştim.İlk gördüğümde 7 saat sonra çıktı.12:55 ile 19:15 düşünsene.İnşallah yeni hamişimiz sensindir.Dua edeceğim bugün selalar okunurken senin için ayrıca
Aaaaa karıştırdım beennnyok kızzz bat dündü bugün 1 gün geçmiş oldu
Maşallah size,aa kızarım o babanıza ne diyor size ,
boş ver takılma canım omu iki canlı,tam hamişsin artık en,duygular,uygu,falan tam olmuşun
Bunlar cok guzel şeyler,keşke bizde yaşasak o duyduları tatlim.
Aaaaa karıştırdım beennnKız bugün de yap testi çizgi çıkarsa kana git
Kısma babamıza:26:Sadece çok iştahlıyım diye maşallah diyip güldü herifcağızımAllahım onu başımızdan eksik etmesin.Kimsenin yuvasını bozmasın
Cuma selalar verilirken özellikle isimlerinizi anacağım tek tek.Hepiniz bu ay hamiş kalırsınız da topiğimizde bol bol koca göbekler olur innnnşalllahhhhhh
sabah uyanınca tuvalete gittim yani ilk idrarımı attım şimdi ovu testi yapsam çıkarmı düzgün
Ovu testleri zaten ilk idrarla yapılmaz,sen şimdi yap,veya tutabiliyorsan azcık tut yap.
Feyzaaa nasılsın canımcım?
Kız ben 3 gündür kabuslarla uyanıyorum.Dehşet korkutuyorlar.Okuyorum,eşimde okuyor hatta.Sakinleşemiyorum.Dün akşam da sağ kolum omzumdan itibaren bi uyuştu.Felç iniyor sandık.Şoka girmişim ben.Ağlayamadım,sürekli "kötü bişey olmasın" diye sayıklamışım.112 çağırdı eşim.Tansiyonum 10-5 çıktı.Az nefes alınca olabilirmiş bu.15dk durdular gittiler.Sabaha kadar ovdum durdum sağ elimi.Çok korktuk.Bide üstüne kabuslar.Offf gecem gündüzümden daha yorucuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?