Bol bebiş topiği

Hayirli ugurlu olsun,cok sevindim,ne guzel her gecen gun cogaliyoruz,insallah burdaki herkes hamile kalir da hamile kalmaktan degil bebislerden konusuruz,insallah herkesin hemencecik listenin en altina adi yazilir.
Miracim bende gecen hafta yasadim bunlari,doktora gittiginde kese gorunmeyebilir sakin stres yapma,benimde ilk gittigimde degerim 470 lerdeydi kesenin seklini begenmedi,kese istedigim gibi degil dedi doktor,2. gidisimde 1200 lerdeyi degerim keseyi goremeyiz diye bakmadi,benim nazli kesecigim ancak bu sali gorunebildi sukurler olsun ki,arkadaslarin dedigi dogru doktorda oyle dedi bana vajinal ultrasonda gorunebilmesi icin degerimizin 1500-2000 lerde olmasi gerekiyomus,normal ultrasonda ise 5000 leri buluyormus

Herkese selam

nasılsınız

sürekli girmiyorum artık ama dışardan okuyorum hep:)

yeni hamişlere hayırlı uğurlu olsun:)

ben başak burcunun bu tedbir tavanı olma huyunu çok severim
akışına bırakmamak benim fikrimce çok güzel:)

bana gelirsek
ben kendimi çözmüş haldeyim artık
yumurtlamam bir gün sürüyor yani servikal mukus yumurta akı kıvamında hali 24 saat sürüyor
sıvı değiştiği an buda krem gibi olan bir sıvı bitmiş oluyor
ve eğer döllenme olmamışsa kremsi sıvıı farkettiğim anda kasık ağrım başlıyıor

tıpkı bu ay yaşadığım gibi
yine olmadı:)

kaçırdım o günü farkettim ama hayırlısı

ve şu an hasta olma yolundayım bundan eminim
midem bulanıyor yerimde sallanıyorum göğüslerim ağırıyor

ama bunlar bendeki hamilelik belirtileri değil hasta olmaya hazırlık belirtileri

he tabi allahtan umut kesilmez haşa büyük sözüme tövbe

ama zeka vermiş yaradan bazı şeyleride anlayabiliyorum

5 aydır takip ettiklerim bunlar
bundan sonraki ay kaçırmamam lazım:)

hepinizi çok öpüyorum
hamiş kalmak isteyen canlarım
üzmeyin kendinizi yüce rabbim ol demeden imkanı yok ne yapsanız faydasız

nerdesiniz kızlar?

tek başıma kaldım
Giriyorum kimse yok diye çıkıyorum.Aslında işim de çok

İnşallah bu ay sürpriz yumurtan oluşmuştur :) Ne zaman olmadı desek o zaman oluyor beklentilerimiz değilmi?

selam kızlaaar nasılsınız bakalım.
benim belim çok agrıyor yaa
geceleri çok rahat yatamaz oldum. ama buna da şükür. hamd olsun bu günümüze.
sizler nasılsınız?

ayşem bebişinin cinsiyetini artık öğrenebilecegin bir zaman içersindesin.
inşallah Rabbim gönlüne göre verir...

Dur kız kanıma girme zaten herkes soruyor aklımdan çıkmıyor bu konu 2 Nisan'da gideceğim tekrar.Şunun şurasında 12 gün kaldı.Hem gidip boş dönmek çok zoruma gidiyor.Hevesim kaçıyor.Çoğu bebek 16.haftada bile göstermiyormuş.İnşallah öğrenirim gittiğimde

Bende de var bel ağrısı.Aslında bende bekarken de vardı rahatsızlığımdan ötürü o yüzden alışkınım ağrıyla yaşamaya Allah yardımcın olsun tubiloshum

Son düzenleyen: Moderatör:

birkaç gündür giremiyorum topiğinize kızlar..ama hep aklımdasınız..
aynı konuşmayı aynı zamanlarda yapmışız cevodileksu ..ve aynı şeyi eşimde dedi..biz de böle konuştuk ağlaştık..ertesi gün gündüz vakti ağrım oldu sanki adetmişim gibi bir baktım ki hafif bir kanama..sinirlendim ağladım agladımm..daha çok var batıma bu nerden çıktı böyle kesin ben de bir sorun var dierek gittim sanki adetmişim gibi ped falan aldım..sonra ağlıya ağlıya güne devam ettim ancak kanama olmadı dahada.. çok korktum...
kızlar bu neydi öyle? daha önce yaşayan oldumu böyle birşey

teyy teyyy teyy yaşasın çok sevindim yuppi...mevlam kucağınıza almayı nasip etsin inş..

canımm çok sevindim bizlerede dua etmeyi unutmayın ...yaşasın bir bebişimiz daha oldu

Yumurtayi bir de oyle deneyeyim cnm. Ben tiksindim cnm ya zorlamak da istemiyorum cunku sonra cikartiyoru.
Sen iyi besleniyorsun aysem maşallah.
Benim en iyi yedigim meyve. Allaha sukur hic kabizlik yasamadim. Kosarak gidiyorum valla
Ama wc konusunda senin gibiyim. Gece hele 2,3 kere kalkiyorum.
Anne olmak zor bir surec sabretmeyi ogreniyoruz.
Rabbim isteyen herkese nadip etsin insallah.

Son düzenleme:
Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz?.
Cevocum hadi hayirlisi insallah. Yumosla spos bulusur insallah.
Melekcim kontrole az kalmis hadi hayirlisi insallah gelecek bebisin. Hersey yolundadir insallah.
Yeni hamisler var. Bizeskiyoruz artik. Rabbim saglikla kucagimza almayi nasip etsin insaallah.
Cok sukur ben daha iyiyim. Haftaya 12. Haftayi doldurcaz. Insallah bulantilar da tamamen gececek.
Haftaya da insallahbebisimizi gorecegiz. Aysem senin ki hareket ediyordu demi? Bakalim bzizimki de el sallayacak mi? Sen dahaiyisin dimi aysem? En rahat donemine giriyoruz artik. Alisveris telasi da basladi mi sonra da dogum derdi. Biabakmisiz kurtulmusuz .
Neyse kizlar hepinizi opuyrum. Iyi bakin kendinize yumolara sposlara bebislere

Son düzenleme:
kızlarrr bugün bat gelen giden yok ama genelde düzensiz benim bu ay günde 1klomen içtim dün akşam üzeri tast yaptım 2 saat sonra çokkk silik ikinci çizgi çıktı ama dikkatli bakınca okadar karnım agrioki umutlanmakta istemiyorum napıcam bilmem

Seyidecim ayse de saatler sonra cikan silik çizgiyle ogrenmisti. Adet belirtilerini illaki yasiyorsun ama adet olmuyorsun. Hadi insallah gelmistir bebisin. Bir iki gun arayla testi tekrarla. Koyulasmasi lazim cizginin.

sağol canım inşallah ben de dua ediyorum sen nasılsn ?

seyide silik çizgi bir ümit valla tekrarla sabah ilk idrarınla koyulaşır belkı hemen hadi inşallah

Mrb hnmlar ben de ilk bebeği düşünüyorum 7 aydır tedavi görüyorum bu ay iğneye geçtik 8 gün önce çatlatma iğnemi oldum ve kasiklarimda belimde çok ağrı var gogusler hassaslasti bunun sebebi nedir sizce hamile olma ihtimalim nedir birde merak ettiğim bisey daha yerleşme kanaması diye birşey duydum bu sık mi seyrek mi olan bisey yardımlarınizi bekliyorum tsk

Seyidecim ayse de saatler sonra cikan silik çizgiyle ogrenmisti. Adet belirtilerini illaki yasiyorsun ama adet olmuyorsun. Hadi insallah gelmistir bebisin. Bir iki gun arayla testi tekrarla. Koyulasmasi lazim cizginin.

günaydınnnn sabah uyandım gene gelen giden yok çok heycanlıyım test yapmak istemiyorum artık çıkmayınca deliriyorum çünkü farkındayım oyüzden sabrediyorum biraz kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum bide şunu okudum klomen içtim ya bu ay eyer kist yaptıysada adetim gecikirmiş dogrumu

merhaba umarım tedavin sonuç verir. yerleşme kanaması diye bir şey var evet ama çok sık duyulan bir şey olmadığını biliyorum. ama yıne de var yani hayırlsı :)
test yapmiyim diyorum evdekiler bitti gidip almak istemiyorum sabırla beklemeye devam evde bitane ovu testi var sadece

ovu testi de yapınca sürekli pozitif çıkıyormuş diyorlar ne kadar doğru bilemnıyorum sabredebilirsen sabret canım eğer düzenli değilse yani günü gününe gelmıyorsa bir iki gün daha bekle bakalım çok heyecanlı bir duuurumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…