- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #9.041
Cevodileksu haklı.İlk idrarla yapılmaz ovu testi.Gebelik için ilk idrar lazım demiştim ben.Hadi inşallahhh kopkoyu çıkar.Ve pozitif çıkar.sabah uyanınca tuvalete gittim yani ilk idrarımı attım şimdi ovu testi yapsam çıkarmı düzgün
kızmadım kuzum,amin amin kuzucm.
Saol tatlım
bu arada herkeze hayırlı cumalar canlarım
inşallah canlan,ama zor ben takmıyr bu ay cunku taktıkta noldu olsaydı olurdu,adet oluyum diye beklıyrm,olsada doktora gtsem,
Cevodileksu haklı.İlk idrarla yapılmaz ovu testi.Gebelik için ilk idrar lazım demiştim ben.Hadi inşallahhh kopkoyu çıkar.Ve pozitif çıkar.
İnşallah gelir bu ayda şaşırır kalırsın sende
öffff testmi bozuk ne heryeri koyu renk ama ikinci çizgi hemen çıktı
öffff testmi bozuk ne heryeri koyu renk ama ikinci çizgi hemen çıktı
Koyuluklar silinir 5-10 dk içinde.t çizgisi silik mi?net ve koyumu?
yokk çizgi silik koyuluklarda gitmiyo :2:
Günaydın.HAyırlı cumalar herkese. Dün renkli ultrasonda oğluşumuzu gördük.Çirkinim benim kıpır kıpırdı:) Bu arada saçları çıkıyor ya yine midem bulanmaya başladı.Rabbim isteyen herkese nasip etsin. 5 ağustosu beklerken iki doktor da 1 ağustos dedi.Her şey normaldi şükür.Bebişlerimize sağlık diliyorum ve sizlere.
Ovu testi doğru sonuç verir diye bi kesinlik yok nasılsa.Sen gebelik testinde görmüşsün silik de olsa ikinci çizgiyi.Eğer testin bozuk değilse doğrudur sonuç.Labo... markalı testlerde hata çıkıyormuş.Bendekilerde hep labo.. idi ama bende hiç hata vermedi 2 aydır.Ne ovu testleri ne gebelik testleri.Yarın ilk idrarla gebelik testini tekrarla çizgi çıkarsa da hemen kana git bence.Belki geç döllenmedir.Yumurtlama-çatlama gününü biliyormusun tam olarak.14 gün geçtiyse idrarda çıkabilir.Geç döllenme değilse tabi.
Ne güzel bi haber bu...Yastığın yükseltirsen mide yanmaların az olur derler.Ben de yükselttim şimdiden Biraz fazla mı tedbirliyim 2 doktor demişsin.Ben daha hiç başka doktora gitmedim.Gitmeli miyim dersin?Doktorumu seviyorum,güveniyorum.Ama başka doktora da gitmem iyi olursa başkasına gideyim bu ay.Cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendin kesin olarak??
Evt bendede labonun gebelik testi hep sılık cızgı cıktı ama kanda negatif cıktı.
o yuzden pek guvenme bekle ve kana git seyide
Canım ben biraz sıkıntılı bir yerde yaşıyorum doğuda.O yüzden iki özel hastanede gittim doktora. Birinde renkli ultrason yoktu ve sanki bu daha çok ilgilendi. Memlketteki doktorum tek ve ben de ondan başkasına gitmeyi düşünmüyorum. Eğer sen güveniyorsan değiştirme. Benimki mecburiyetten yani.Tedbir olarak gittim ben. Cinsiyeti memleketteki doktorum çok iyi o.14.haftada söylemişti:)
pzt gidicem dr kızlar şimdilik bekliyorum var yada yok diye beklemicem hayırlısı olsun dua ederken benide unutmayın nolur
Çoğu hamile doktoruna güvense bile arada başkasına da gidiyor da o yüzden sordum sanada.Şanslısın erken öğrenmişsin.İnşallah bende öğrenirim gittiğimde.Kafamda sadece bu var.Herkes de soruyor belli oldu mu diye o yüzden heyecanlıyımDua et benim için.Benimde senin gibi oğlum olsun inşallah
Tamam canım,inşallah guzel haberlerini verirsin.
Dualarım hep sizlerle cnm.İnş Rabbim gönlüne göre verir. İstersen çin takvimine bak orda genelde tutuyormuş.Benimkide erkek diyordu erkek oldu:) Tabi belli de olmuyor. Heyecan ise hiç bitmiyor emin ol. Cinsiyettten sonra da aman hareket etti mi,tekme attı mı filan derken hep bi heyecan var
Çin takvimi erkek diyor bende de.6.hissi kuvvetli olan herkesten de erkek duyuyorum.Rüyalarda görülenlerde hep erkek.Kız diye düşünen çok az kişi var etrafımda.Onlarında oğlu var kız özlemi olduğundan öyle diyorlar :)) Kendimi hiç kız annesiymiş gibi düşünemiyorum.Karnımı severken bazen ağzımdan kaçıveriyor oğluum diye hemen özür diliyorum kız ise üzülmesin diye.Pembeler-kırmızılar-fiyonklar bana göre değil sanki.Kendim de erkek gibi yetiştirildiğim için kız çocuğu annesi olmak zor görünüyor bana.Onu süslemesi,giydirmesi falan garip geliyor kendimde düşündüğümde.Ben sade giyimli,spor bi yakışıklı giydiriyorum hep sanki.Hiç de erkek bebeğe bakmadım aslında.Kız çocuklarına da bayılırım.Narin,cilveli küçük meleklerAma ne biliyim sanki hiç kızım olmayacak 2 oğlum olacak gibi düşünürüm gençliğimden beri.Mavi-beyaz odalar,lacivert-siyah takımlar,koyu renk spor ayakkabılar falan tam benlik.Kardeşimde çok süslüdür.Ona da kız çocuğu yakışır eminim.Çıtır çıtır giydirir eminim kızı olsa.Daha bekarda ilerde yani.Zaten kız olsun diyor o da.Hevesini alacak benimkinden Dün elimi bastırdım karnıma iyice.Salladım karnımı sonra nefesimi tuttum elimin altında bişeylerin kaydığını hissettim.Hemen eşime de yaptım aynı şeyi.Gözleri parıl parıl oldu evet farklı bişey var orda diye.Erken mi bilmiyorum ama çok bastırdığımda elimde kıpırtı hissettim dün.:26:
ne güzel anlatmışsın ayşem bende hamileligimde hep kız istedim hatta erkek dediginde dr 1 hafta kendime gelemedim şaşkınlıktan ama dogdugunda öle güzeldiki incecik uzunnn kirpiklri vardı kız gibi şimdi bile bi toka taksam kız zannederler okadar güzel ama rabbim kızda olsa erkekte dogdugunda keşke hiçbişey demeseydim dedirtiyo öle tatlı evlat genede allah gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?