Bol bebiş topiği

inş tatlım ama çok azdı... korkmaktan aklıma hiç bişe gelmedi...ve ogünden beri resmen birbirimizden uzak durduk aysecigim... demekki ben bu ayı da kaçırdımm..neyse haftaya dr gidecem inş normal adet dönemimde..bakalımm inş iyi şeyler duyarım ..cevodileksu sen gittinmi dr a..

yok daha gtmedim gidicem canım.

kızlar hepinize merhaba da nerelerdesiniz..... hiç kimse yok ortalarda...
Ben çok yoğunum bugünler de gelsem bile çok duramıyorum.Bakıp çıkıyorum.Yada bi süre sonra atıyor sayfa :)

Hiç öyle düşünme.Yumurtlamasından 5 gün önce ilişkiye girmiş ve hamile kalmış arkadaşlar var aramızda.Ve tek ilişkiyle hamile kalanlar.Ne ovu hesaplama ne de takip yapmayanlar da hamile kalabiliyor.Allahım ol dedikten sonra kim durabilirki önünde????

sağol canım inşallah ben de dua ediyorum sen nasıls

seyide silik çizgi bir ümit valla tekrarla sabah ilk idrarınla koyulaşır belkı hemen hadi inşallah
Cok sukur canim. Rabbim bugunlerimizi aratmasin.
Ben de dua ediyorum sizlere. Rabbim tez vakitte kavustursun bebisine.

Cevom o metalik tat bende hep var. Bebsten olmasin. Haadi insallah doktora gerek kalmaz.

Aman da aman hamis kiyafetlrini de giyermis artik
Kuzum nedense ben bir an once kurtulmak istiyorum. Belki de ilgiden sıkıldığım icin.
Bana birisi bir seyi ye dese inadimdan yemem. Cok icik bir huyum var .
Ne guzel kilo almamissin iste. Onemli olan bebisin beslenmesi. Bende henuz almadim.
Epey masraf olacak ama saglik olsun. Hayirlisiyla dogsunlar da. Yavas yavas oldugu kadar alacagiz.

HAyırlı olsun Canım ya :) NE kadar sevindim tahmin edemezsin.. En az kendim kadar senin de hamile kalmanı istedim. İnşallah hayırlısıya kucana da almayı nasip etsin Allahım..:)) Her girdiğimde bakıyordum yeni gördüm valla :))

hepinize iyi akşamlar,

salı günü gittim endokrinolojiye.. çarşambadan itibaren ilaca başladık tsh için. dr 2 ay hamile kalmamamı tavsiye etti. pazartesi kahverengi lekelenmeyle başlamıştı zaten reglim. bu ayı atlattım yani, önümüzdeki ay da listeden uzakta olacağım yani. bundan sonrası sürekli tetkik ve takip olacak. bir de jinolokoloğa gitmemi önerdi. başka tahliller de isteyecektir dedi. onu da bi halledebilsem iyi olacak.

iyi bakın kendinize ve bebişlerinize... uğrarım yine ara sıra merak ediyorum sizleri..

Zaten bulantılar yüzünden ilk 3 ay kilo pek alınmazmış.Hatta verenler oluyor.Doktorum durumun iyi olduğu için kilo almamaya dikkat et dedi bana.Hamurişlerinden uzak duruyorum :)

Hayırlısı olsun canım.İnşallah atlatıp geleceksin aramıza tekrar ardındanda bebeğin gelecek hemen.Dualarım seninle.Rabbim acil şifalar versin.

Topik dedim çünkü bugün cumartesi ve eminim pek kişi gelmeyecek buraya.
Üzerimden atmadığım bir yorgunluk var 1 haftadır.Birgün gömlekle dolaşıp ertesi gün atkı sardığımız hava değişimindendir diyorum.Öyle bitkinimki tuvalete gitmekten yoruluyorum sanki.
Bugün bir ilk yaşadım.Eşim uyandığından beri 2 kez oğlum diye sevdi karnımı.Onun da istediğini biliyorum ama kız ise üzülür diye cinsiyet demezdi hiç.Bu sefer emin emin söyledi.Çok şaşırdım.
2 gündür de yiyecek seçimlerimde değişiklikler olmaya başladı.Artık tatlı istiyor canım.Az önce markete uğrayıp bonibon,eti cin,çilekli süt,çikolata gibi tatlıları doldurdum torbama.Ekşiden çok tatlı ister oldum.Ekşi kız,tatlı erkek derler ya oyun oynuyor vücudum bana sanki İpucu vermemek için kırk takla atıyor Basenlerim genişledi maalesef.En korktuğum şeydi bu.Kilonun en zor verildiği yerdir basen Bu da kız göstergesi.Ama karnım öne doğru çıkmaya başladı.Yusyuvarlak.Kafam çorba oldu Bat beklerken bile bu kadar incelememiştim vücudumu Neyse 9 gün kaldı doktora.Annem de eşim de başka doktora git diyor değişiklik olsun diye.Belki 27-28 gibi giderim bellimi olur bana

günaydın aysecim. çok az kalmış ha gayret tüm merakın gidecek çok heyecanlı bir bekleyiş eminim allah gönlüne göre versin. bende sabahın köründe kalktım. merak içerisindeyım ovu testinde 21-ve 22. günlerde yumurtlama olduğunu gördüm. dün reglimin 23. günüdeydim akşam wc ye gidince tuvalet kağıdına sarımsı pembesi bişey geldi kan die düşündüm. çok az çamaşırıma da damlamış 2 küçük leke sarımsı pembe bir şey. bütün gece bekledim sanrım adet oldum diye 23 günde adet olmak çok erken ama hormonlarım beni şaşrtıyor bu da olabilir dedim sabah kalktım baktım hiç birşey yok. hala daha yok acaba diorum yumurta çatlayınca da böyle lekelenme oluyor mu?

Bende de olmuştu bi ay.En koyu olduğu gün akşam ilişkiden sonra dediğin gibi pembe-sarı renkte geldi kan.Ama çok azdı.Devamı da gelmedi.Yumurta çatlayınca ve yerleşirken kılcal damar üstüne denk geldiğinde böyle kanamalar oluyor.10-12 gün sonra yine böyle leke gelirse yerleşmedir kesin.Ama olmaya da bilir.Bende olmadı yerleşme kanaması."Ya Bari" ismiyle çok dua et Rabbim'e.Ben çalışırken,yürürken bile zikrettim.Canlandıran,hayat veren demek.İsminle gönder sağlıkla hayırla evladımızı diye.İnşallah olur bu ay.Kür falan yapmış mıydın bu ay?

reglim bitince soğan suyu içmiştim akıntım oldu ilk haftalarda . canım ilaç kullanoyorum ama 2 gün önce bitti hafta içi kontrolüm var prolaktın hormonuma bakılacak. sanırım ilaç geç yumurtlamam sebep oldu. inşallah dediğin gibidr.yüzümüz güler bizimde Allahım bize de evlat nasip etsin.

Soğan kürüyle hamile kalan çok kişi var benim etrafımda.Biri de teyzem hatta.Hemde korunduğu halde hamile kaldı.İnşallah bebiş yoldadır Ayyy çok heyecanlanıyorum yeni hamişleri öğrenirken ben İnşallah boşuna heyecanlanmıyorumdur senin içinde

bu arada çok karnım ağrıyor. belımde de ağrım var. adet olcakmış gibi. normalde 29unda adet olmam gerekırsi ama geç yumurtladım belki geç olurum adet diyordum bekleyıp görücem hadi bakalım hayırlsı

O ağrı oluyor yumurtlamadan ötürü.Merak etme.Bugünleri boş geçirmeyin ama.Belki geç döllenir.
Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olman lazım.Yumurtlaman geç olduğu için olabilir.Bence sen 12-14 gün sonra test yap :) Silik de olsa çıkar bebeğin.Ayyyy meleekkkkk olursun inşalllahhh..Baharla gelir meleğin

Son düzenleyen: Moderatör:

aysecim sağol canım ağzından bal damlıyor bende öyle olmasını çok istiyorum . sabırsızlıkla beklıcem su iki haftayı inşallah adet gelmez. öptüm seni canım kendine ve bebişe dikkat et

aysecim sağol canım ağzından bal damlıyor bende öyle olmasını çok istiyorum . sabırsızlıkla beklıcem su iki haftayı inşallah adet gelmez. öptüm seni canım kendine ve bebişe dikkat et

Stres yok unutma.Bat da hesaplama.Gez,toz,eğlen bu aralar.Stresli anneye bebek gelmiyor ona göre İnşallah güzel olacak bu ay senin için.

Nasilsiniz kizlar? Ben yine bulantiyla uyandim. Sagolsun hic birakmiyor pesimi. Mutfaga nasil gittim peynir ekmek aldim geldim hatirlamiyorum. Kocis sagolsun hemen kalkar. Cok anlayisli cnm. Pireler ucusuyor biyerlerinde. Benim cocugumda boyle tembel mi olacakacaba? Butun teraziler boyle mi? Kardesimde ayni. Eyvah eyvah.
Ee siz de ne var ne yok?
Melekcim hadi insallah kuzum gelir bu ay minik melegin?
Aysem havadan oluyor cnm ben de oyleyim. Dayak yemis gibi kalkiyorum. Bahar yorgunlugu.

günaydın kızlarrrr bugün itibariyle 2 gün geçti bat ama ben düzensiz oldugum için heyecanlanmak yok sabırla beklemeye devam eyer gelmezse pzt doktora gidiyorum inş vardır hiç bu kadar heycanlanmamıştım kirpigimin ucunda gözyaşım inşallah kurban oldugum allah duydu sesimi sonunda

Başucuna koysana geceden kalkmadan yersin.Limon-ekmek-çıbık kraker falan.kutuyla koy.Rahat olur.Kime kinle ve kınayarak bakarsan çocuk ona benzermiş.Bende gıcık olduğum kişilere bakmıyorum

Günaydın canımmm.Hadi innnşalllah güzel haberlerle gel

inş bakalım pazartesiye kadar nasıl zaman geçicek 5 dk bi tuvaletteyim geldi geliyo kesin gelmiştir diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…