- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #9.061
Desene aynisi yaşadık,kotu oluyoruz aqma olsun inşallah bu bunaldıgmz gunler gecer gider,
bendede bu sabah oldu oyle sancı
canım az kanaman varsa yerleşmedir belki,ama coksa bilmıyrm keşke bir doktora gorunseydin.
umarım bu ay bebeğimiz gelir.
inş tatlım ama çok azdı... korkmaktan aklıma hiç bişe gelmedi...ve ogünden beri resmen birbirimizden uzak durduk aysecigim... demekki ben bu ayı da kaçırdımm..neyse haftaya dr gidecem inş normal adet dönemimde..bakalımm inş iyi şeyler duyarım ..cevodileksu sen gittinmi dr a..
Ben çok yoğunum bugünler de gelsem bile çok duramıyorum.Bakıp çıkıyorum.Yada bi süre sonra atıyor sayfa :)kızlar hepinize merhaba da nerelerdesiniz..... hiç kimse yok ortalarda...
inş tatlım ama çok azdı... korkmaktan aklıma hiç bişe gelmedi...ve ogünden beri resmen birbirimizden uzak durduk aysecigim... demekki ben bu ayı da kaçırdımm..neyse haftaya dr gidecem inş normal adet dönemimde..bakalımm inş iyi şeyler duyarım ..cevodileksu sen gittinmi dr a..
Cok sukur canim. Rabbim bugunlerimizi aratmasin.sağol canım inşallah ben de dua ediyorum sen nasıls
seyide silik çizgi bir ümit valla tekrarla sabah ilk idrarınla koyulaşır belkı hemen hadi inşallah
Cevom o metalik tat bende hep var. Bebsten olmasin. Haadi insallah doktora gerek kalmaz.gunaydın kızlar nasılsınız?
ben bi değişiklik yok,kasıklarımda agrı vardı sabah bat olcak gbi,mide agzımda metal tadı var bı kac gundur cozemedim gitti neden olduğunu,tadım tuzum yk pek,
inşallah bugun gene bebek haberleri alırız.
Ayşem nasılsın?
Cadıozy saol canım inşallah bu ay tutar olmasada artık doktora gtcez.
Ssirin nerdesin kız
agresifmelek sen naptın?
Kevok yumoş vaktın sanırım nasıl gidiyor?
kızlar inci ve phiadan hıc haber alan varmı aranızda?
Seyide canım umarım bebegın senledir,bat ne zaman dı?
Yerleşme kanaması için daha erken.Eğer erken yumurtlamadıysan.Yani 10-12 gün önce yumurtladıysan yerleşme kanaması olabilir.Yumurtlama dönemindeysen çatlama kanamasıdır.Bende de olmuştu bir kere.Çalışmayı unutmayın bugün de
Evet önce kıpırdamıyordu.Doktor göbeğimi salladı iyice sonra kıpır kıpır başladı.Doktor diyor önce kıpırdamıyordu şimdi de durmuyor diye.Çok şükür iyiyim de hormonların değişikliği öldürecek beni.2-3 saat kahkahalarla herşeye gülüyorum sonra 1 saat yok yere ağlıyorum.Başım dertte duygularımla :)) Valla dün akşam oda takımlarına beşiklere falan baktık.1500-3000 arası değişiyor.Gönlümüze göre olur inşallah.Baya zor olacak seçmek.Kurtulmak istediğim pek söylenemez aslında benimPek güzel bişey özel bi durumda olmak.Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu
Dün mağazadaki satıcı ne zaman doğum yaptınız dedi bana.Çok şaşırdım.Hayır üstümdede hamile gömleği vardı göbeğimde belli ama doğum yapmış sandı beniDaha 6 ay var doğmasına dedim çok şaşırdı.Kilo almamışsınız diye.
AyyyyKız bu sabah ilk idrarla tekrarlasanaaaaaa
Merhaba canım.HoşgeldinAdet ve gebelik belirtileri çok yakın birbirine.Hem psikolojik olarak da belirtiler çıkabiliyor.O yüzden takma kafana belirtileri.Bende yerleşme kanaması olmadı.Genelde döllenmeden 10-12 gün sonra adet dönemine yakın az ve açık renkteki kanama olarak görülürmüş.2 günden fazla sürmezmiş.Hatta daha az.Bebek kılcal damar üzerine yerleştiğinde damar çatlayıp kanama yapıyormuş sebebi de buymuş.Olacak diye bi şartı yok yani
Benim ovu testi çok koyu çıkmıştı.Hatta t o kadar koyuyduki bordoya yaklaştı diyebilirim.Hemde daha c çizgisi tam belirmeden koyulaştı.Belki sende de pozitif gösterir :)Ay kız seni takip ediyorum haberin olsun.Habersiz bırakma bizi sakın
Zaten ben İzmir'de yaşıyorum şu anda pazar yemyeşil şifalı ot dolu..Bugün aldım hemen temizledim hepsini..Verdiğin bilgiler için teşekkürler hayatım hemen bu gece için havuçlarımı temizliyicem limon sulu bir badak içine koyup Muhteşem Süleyman karşısında yiyicem:128:
Bu arada ben 8 aydır korunmuyordum yani 8 aylık denemem sonucu hamile kaldım yaz listeye canım yaz da umutlar çoğalsın
Zaten bulantılar yüzünden ilk 3 ay kilo pek alınmazmış.Hatta verenler oluyor.Doktorum durumun iyi olduğu için kilo almamaya dikkat et dedi bana.Hamurişlerinden uzak duruyorum :)Cok sukur canim. Rabbim bugunlerimizi aratmasin.
Ben de dua ediyorum sizlere. Rabbim tez vakitte kavustursun bebisine.
Cevom o metalik tat bende hep var. Bebsten olmasin. Haadi insallah doktora gerek kalmaz.
Aman da aman hamis kiyafetlrini de giyermis artik
Kuzum nedense ben bir an once kurtulmak istiyorum. Belki de ilgiden sıkıldığım icin.
Bana birisi bir seyi ye dese inadimdan yemem. Cok icik bir huyum var.
Ne guzel kilo almamissin iste. Onemli olan bebisin beslenmesi. Bende henuz almadim.
Epey masraf olacak ama saglik olsun. Hayirlisiyla dogsunlar da. Yavas yavas oldugu kadar alacagiz.
hepinize iyi akşamlar,
salı günü gittim endokrinolojiye.. çarşambadan itibaren ilaca başladık tsh için. dr 2 ay hamile kalmamamı tavsiye etti. pazartesi kahverengi lekelenmeyle başlamıştı zaten reglim. bu ayı atlattım yani, önümüzdeki ay da listeden uzakta olacağım yani. bundan sonrası sürekli tetkik ve takip olacak. bir de jinolokoloğa gitmemi önerdi. başka tahliller de isteyecektir dedi. onu da bi halledebilsem iyi olacak.
iyi bakın kendinize ve bebişlerinize... uğrarım yine ara sıra merak ediyorum sizleri..
günaydın aysecim. çok az kalmış ha gayret tüm merakın gidecek çok heyecanlı bir bekleyiş eminim allah gönlüne göre versin. bende sabahın köründe kalktım. merak içerisindeyım ovu testinde 21-ve 22. günlerde yumurtlama olduğunu gördüm. dün reglimin 23. günüdeydim akşam wc ye gidince tuvalet kağıdına sarımsı pembesi bişey geldi kan die düşündüm. çok az çamaşırıma da damlamış 2 küçük leke sarımsı pembe bir şey. bütün gece bekledim sanrım adet oldum diye 23 günde adet olmak çok erken ama hormonlarım beni şaşrtıyor bu da olabilir dedim sabah kalktım baktım hiç birşey yok. hala daha yok acaba diorum yumurta çatlayınca da böyle lekelenme oluyor mu?
Bende de olmuştu bi ay.En koyu olduğu gün akşam ilişkiden sonra dediğin gibi pembe-sarı renkte geldi kan.Ama çok azdı.Devamı da gelmedi.Yumurta çatlayınca ve yerleşirken kılcal damar üstüne denk geldiğinde böyle kanamalar oluyor.10-12 gün sonra yine böyle leke gelirse yerleşmedir kesin.Ama olmaya da bilir.Bende olmadı yerleşme kanaması."Ya Bari" ismiyle çok dua et Rabbim'e.Ben çalışırken,yürürken bile zikrettim.Canlandıran,hayat veren demek.İsminle gönder sağlıkla hayırla evladımızı diye.İnşallah olur bu ay.Kür falan yapmış mıydın bu ay?
reglim bitince soğan suyu içmiştim akıntım oldu ilk haftalarda . canım ilaç kullanoyorum ama 2 gün önce bitti hafta içi kontrolüm var prolaktın hormonuma bakılacak. sanırım ilaç geç yumurtlamam sebep oldu. inşallah dediğin gibidr.yüzümüz güler bizimde Allahım bize de evlat nasip etsin.
O ağrı oluyor yumurtlamadan ötürü.Merak etme.Bugünleri boş geçirmeyin ama.Belki geç döllenir.bu arada çok karnım ağrıyor. belımde de ağrım var. adet olcakmış gibi. normalde 29unda adet olmam gerekırsi ama geç yumurtladım belki geç olurum adet diyordum bekleyıp görücem hadi bakalım hayırlsı
O ağrı oluyor yumurtlamadan ötürü.Merak etme.Bugünleri boş geçirmeyin ama.Belki geç döllenir.
Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olman lazım.Yumurtlaman geç olduğu için olabilir.Bence sen 12-14 gün sonra test yap :) Silik de olsa çıkar bebeğin.Ayyyy meleekkkkkolursun inşalllahhh..Baharla gelir meleğin
aysecim sağol canım ağzından bal damlıyor bende öyle olmasını çok istiyorum .sabırsızlıkla beklıcem su iki haftayı inşallah adet gelmez. öptüm seni canım kendine ve bebişe dikkat et
Başucuna koysana geceden kalkmadan yersin.Limon-ekmek-çıbık kraker falan.kutuyla koy.Rahat olur.Kime kinle ve kınayarak bakarsan çocuk ona benzermiş.Bende gıcık olduğum kişilere bakmıyorumNasilsiniz kizlar? Ben yine bulantiyla uyandim. Sagolsun hic birakmiyor pesimi. Mutfaga nasil gittim peynir ekmek aldim geldim hatirlamiyorum. Kocis sagolsun hemen kalkar. Cok anlayisli cnm. Pireler ucusuyor biyerlerinde. Benim cocugumda boyle tembel mi olacakacaba? Butun teraziler boyle mi? Kardesimde ayni. Eyvah eyvah.
Ee siz de ne var ne yok?
Melekcim hadi insallah kuzum gelir bu ay minik melegin?
Aysem havadan oluyor cnm ben de oyleyim. Dayak yemis gibi kalkiyorum. Bahar yorgunlugu.
günaydın kızlarrrr bugün itibariyle 2 gün geçti bat ama ben düzensiz oldugum için heyecanlanmak yok sabırla beklemeye devam eyer gelmezse pzt doktora gidiyorum inş vardır hiç bu kadar heycanlanmamıştım kirpigimin ucunda gözyaşım inşallah kurban oldugum allah duydu sesimi sonunda
Başucuna koysana geceden kalkmadan yersin.Limon-ekmek-çıbık kraker falan.kutuyla koy.Rahat olur.Kime kinle ve kınayarak bakarsan çocuk ona benzermiş.Bende gıcık olduğum kişilere bakmıyorum
Günaydın canımmm.Hadi innnşalllah güzel haberlerle gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?