Bol bebiş topiği

Ben aslinda hafta ici hazirliyotdum. Dun de ekmek koydum sago,sjn kocis hepsini toplamis gitmis. Hamaratligi tutmus . Ben de bakmayayim ama ayni evde yasiyoruz
Sinirlenmiyeyim gormezlikten ge,eyim diyorum ama hamielikten cok sinirli biri oldum ciktim. Allahim yrdim et.

inş bakalım pazartesiye kadar nasıl zaman geçicek 5 dk bi tuvaletteyim geldi geliyo kesin gelmiştir diye :)
Temizlik falan yapma sakın telaştan :) Kitap oku.Bulmaca çöz.Elişi bişeylerle uğraş.Çok oyalar insanı.Gez bol bol.Bu beklemeler 9 ay hiç bitmeyecek öğrenmeye başlasan iyi olur :)

:)) Derin nefes al sakinleştiriyor hep.Ve sık sık duş al.Ilık duş.

Hayirlisi olsun cnm. Uzulme sakin. Rabbim ol dediginde olacak.

Kitap aldim aysem. Gevseme egzersizleri diye . Hersey ozume batiyor. Hirrrrr her an isiracak durumdayim bir de dusu deneyeyim hamilelik neler yapiyor. Bir ara herseye agliyordum egisik duygu durumlari.

özledim sizi arada bakıyorum çok güzel şeyler olmuş:) çok seviniyorum hamişler için

bişii sormak istiorum phia nın ateş tablosunu takip ediyorum bebiş var diye sevindim 2 gündür testler negatif haberiniz var mı?

yolunda gitmeyen ne?

Son düzenleme:
kızlar ben geldimmmm 2 günüm gecikti inşallah bu ay bebeğim benimledir lütfen dua edin bana

Canım gunaydın,evt bende neten baktm metal tadi ilaç,hamilelk diyor ama hıc ilaçta almıyrm,bat 22siydi bugn gecti mi gecmedi mi anlamadım,duşunmuyrm bebk falan gec gelcek bat sanırım ama bu aralar icimde bir canavar var surekli açım ya şaka gbi,iştahm acıldı sanırım.
bak beklıyrm doktora gidicem için
oyy canım sende şu bulantılar bi turlu geçmedi gitti
tez vakitte gecer umarım.

Kuzum hosgeldin. Ozledik seni. Nasilsin.
Hadi insallah gelir bebisin canim. Ye ye bosver. Insallahbebistendir.
kızlar ben geldimmmm 2 günüm gecikti inşallah bu ay bebeğim benimledir lütfen dua edin bana

Hosgeldin. Test ne zaman yapacaksin. Hadi yap da sevinelim

Hayırlısı bu demekki Dinlen hadi biraz.Ağrın olmasın

((( maalesef haber alamıyorum ben.

Ebruuummmm.Hoşgeldin yine karşılaşamadık ((((( Kız inşallah bu ay seninledir bebişinnnn.Test yapmayacakmısın?

hayırlısı olsun inş nezaman layık görürse rabbim ozaman vericek aglamaya bile takatim kalmadı 5 ci gün klomene devam edicem inş agrılarım çok yada ben heryerimin agrıdıgını hissediyorum:2:

hayırlısı olsun inş nezaman layık görürse rabbim ozaman vericek aglamaya bile takatim kalmadı 5 ci gün klomene devam edicem inş agrılarım çok yada ben heryerimin agrıdıgını hissediyorum:2:

Adaçayı iç çok rahatlar.Ayaklarına da sıcak su torbası koy.Dualarım seninle emin ol.Canı gönülden dua ediyorum hepinize.İnşallah son gördüğünüz adet olur bu ay

Kuzum hosgeldin. Ozledik seni. Nasilsin.

iyim 92 gün adet olamadım şubat 27de söktürücüyle başardım

prolaktinim yükselmiş ilaç kullanıyorum ayrıca serophenle 4 yumurtam oldu, çok çalıştım,preseed kullandım

27sini bekliyorum test yapıcam :)

phiayı çok merak ettim 11. gün yumurtladı 16.gün pozitifi gördü üstüste doğrulayan testler varken 2 gündür negatif çıkmış (

----------------------------
Salatı Tefriciye

"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

kızlar allah rızası için gören bu duayı nolur benim için bi defa 5 defa 10 defa gönlünden nekadar geçerse okurmu nolursunuz

Seyide cim... Ben senin icin 5 kez okudum canim... Allah Kabul etsin insallah... Hersey gonlunce olsun...

Bu arada herkese selammm :)
Gecmisi okuyamadim...
Yeni hamile ler varsa hepsini cani gonulden kutluyorum...
Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin kizlar...

Evettt neler yapiyorsunuz bakim :)
Ne var ne yok :))

canım saol ama hıc zannetmıyrm,bebik falan yok eminim buna.

Olumsuz düşünme canım yaa er yada geç anne olucaz bu topicteki herkes gibi .. Bu kadar umutsuz olmanın anlamı yok hem kendini üzmekten eşini üzmekten başka bi işe de yaramıyo .. Bende yapıyorum zaman zaman ağlıyorum suratım düşüyo ve eşim mutlu olmam için çabalıyo o zaman daha çok ağlıyasım geliyo :) Anne olmayı çok istiyorum ama en çokta eşimin bizim için dünyanın en iyi babası olucağını biliyorum ve sabırsızlanıyorum ..

Güzel günler gelicek ve hepimiz hamileyimmmmmmm yazıcaz buraya .. Allahım bekleyen herkese bir an evvel anne olmayı nasip etsin ..

Hadş şnşallah 27sinde halay vaarrr

Hoşgeldin kuzuummm

5 tane de benden kuzuumm.

kızlar bana gelince vücudumun bana oynadığı oyuna bu tuzağa her ay düşüyorum ve bebeğim gelmiyo bize :) Adet günlerim artık belli değil , hiç bi sorun yok ama geç yumurtluyorum ama sanırım kafaya takmaktan .. Her ay doktora gidiyorum çünkü .. Her ay ultrason hormon tahlilleri filan .. Çok şükür Allahıma sorun yok ..

Bu ayda aynı tuzağa düştüm .. İki günde bir ilişkiye giriyoruz eşimle .. 34. gün ilişkiye girdik ve 36. gün geldi .. Bi baktım lekelenme .. Bende hasta olmadan önce olur leke gelir ve arkasından kırmızılar .. Sancıda var .. Ped taktım filan hatta ağladım kırmızılar geldi diye .. O gün ilişkiye girmedik doğal olarak .. Ama bi baktım gelen giden yok .. Ertesi gün ilişkiye girdik ve sonrasında eşim burda olmadığı için çalışma olmadı .. Yani benim kırmızı sandığım şey yumurtlama kanamasıysa eğer sadece tek bir ilişki oldu şüphesiz yani :) Hemde çatladığı gün değil ertesi gün ..

Leke ayın 10 unda gelmişti eğer döllenme olmadıysa pazar veya pazartesi kırmızılar teşrif eder ..

Şimdi bana lütfen dürüst olun ümit vermeye çalışmayın lütfen .. Olabilir mi sizce ?

Bide çarşamba test yaptım 24 saat sonra bi baktım hayalet çizgi .. Ama buna hiç güvenmiyorum çünkü bu ay yaptığım bi kaç test daha böyle oldu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…