- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #9.081
Başucuna koysana geceden kalkmadan yersin.Limon-ekmek-çıbık kraker falan.kutuyla koy.Rahat olur.Kime kinle ve kınayarak bakarsan çocuk ona benzermiş.Bende gıcık olduğum kişilere bakmıyorum
Günaydın canımmm.Hadi innnşalllah güzel haberlerle gel
Temizlik falan yapma sakın telaştan :) Kitap oku.Bulmaca çöz.Elişi bişeylerle uğraş.Çok oyalar insanı.Gez bol bol.Bu beklemeler 9 ay hiç bitmeyecek öğrenmeye başlasan iyi olur :)inş bakalım pazartesiye kadar nasıl zaman geçicek 5 dk bi tuvaletteyim geldi geliyo kesin gelmiştir diye :)
Ben aslinda hafta ici hazirliyotdum. Dun de ekmek koydum sago,sjn kocis hepsini toplamis gitmis. Hamaratligi tutmus. Ben de bakmayayim ama ayni evde yasiyoruz
Sinirlenmiyeyim gormezlikten ge,eyim diyorum ama hamielikten cok sinirli biri oldum ciktim. Allahim yrdim et.
Hayirlisi olsun cnm. Uzulme sakin. Rabbim ol dediginde olacak.GELMİŞ
Temizlik falan yapma sakın telaştan :) Kitap oku.Bulmaca çöz.Elişi bişeylerle uğraş.Çok oyalar insanı.Gez bol bol.Bu beklemeler 9 ay hiç bitmeyecek öğrenmeye başlasan iyi olur :)
:)) Derin nefes al sakinleştiriyor hep.Ve sık sık duş al.Ilık duş.
Nasilsiniz kizlar? Ben yine bulantiyla uyandim. Sagolsun hic birakmiyor pesimi. Mutfaga nasil gittim peynir ekmek aldim geldim hatirlamiyorum. Kocis sagolsun hemen kalkar. Cok anlayisli cnm. Pireler ucusuyor biyerlerinde. Benim cocugumda boyle tembel mi olacakacaba? Butun teraziler boyle mi? Kardesimde ayni. Eyvah eyvah.
Ee siz de ne var ne yok?
Melekcim hadi insallah kuzum gelir bu ay minik melegin?
Aysem havadan oluyor cnm ben de oyleyim. Dayak yemis gibi kalkiyorum. Bahar yorgunlugu.
kızlar ben geldimmmm 2 günüm gecikti inşallah bu ay bebeğim benimledir lütfen dua edin bana
Kuzum hosgeldin. Ozledik seni. Nasilsin.özledim siziarada bakıyorum çok güzel şeyler olmuş:) çok seviniyorum hamişler için
bişii sormak istiorum phia nın ateş tablosunu takip ediyorum bebiş var diye sevindim 2 gündür testler negatif haberiniz var mı?
yolunda gitmeyen ne?
Hadi insallah gelir bebisin canim. Ye ye bosver. Insallahbebistendir.Canım gunaydın,evt bende neten baktm metal tadi ilaç,hamilelk diyor ama hıc ilaçta almıyrm,bat 22siydi bugn gecti mi gecmedi mi anlamadım,duşunmuyrm bebk falan gec gelcek bat sanırım ama bu aralar icimde bir canavar var surekli açım ya şaka gbi,iştahm acıldı sanırım.
bak beklıyrm doktora gidicem için
oyy canım sende şu bulantılar bi turlu geçmedi gitti
tez vakitte gecer umarım.
kızlar ben geldimmmm 2 günüm gecikti inşallah bu ay bebeğim benimledir lütfen dua edin bana
Hayırlısı bu demekkiGELMİŞ
özledim siziarada bakıyorum çok güzel şeyler olmuş:) çok seviniyorum hamişler için
bişii sormak istiorum phia nın ateş tablosunu takip ediyorum bebiş var diye sevindim 2 gündür testler negatif haberiniz var mı?
yolunda gitmeyen ne?
Ebruuummmm.Hoşgeldin yine karşılaşamadıkkızlar ben geldimmmm 2 günüm gecikti inşallah bu ay bebeğim benimledir lütfen dua edin bana
hayırlısı olsun inş nezaman layık görürse rabbim ozaman vericek aglamaya bile takatim kalmadı 5 ci gün klomene devam edicem inş agrılarım çok yada ben heryerimin agrıdıgını hissediyorum:2:
Kuzum hosgeldin. Ozledik seni. Nasilsin.
canım saol ama hıc zannetmıyrm,bebik falan yok eminim buna.
Hadş şnşallah 27sinde halay vaarrriyim 92 gün adet olamadım şubat 27de söktürücüyle başardım
prolaktinim yükselmiş ilaç kullanıyorum ayrıca serophenle 4 yumurtam oldu, çok çalıştım,preseed kullandım
27sini bekliyorum test yapıcam :)
phiayı çok merak ettim 11. gün yumurtladı 16.gün pozitifi gördü üstüste doğrulayan testler varken 2 gündür negatif çıkmış(
Hoşgeldin kuzuummmSeyide cim... Ben senin icin 5 kez okudum canim... Allah Kabul etsin insallah... Hersey gonlunce olsun...
Bu arada herkese selammm :)
Gecmisi okuyamadim...
Yeni hamile ler varsa hepsini cani gonulden kutluyorum...
Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin kizlar...
Evettt neler yapiyorsunuz bakim :)
Ne var ne yok :))
----------------------------
Salatı Tefriciye
"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."
kızlar allah rızası için gören bu duayı nolur benim için bi defa 5 defa 10 defa gönlünden nekadar geçerse okurmu nolursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?