- 18 Aralık 2011
- 659
- 21
- 68
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #9.101
hayırlısı olsun inş nezaman layık görürse rabbim ozaman vericek aglamaya bile takatim kalmadı 5 ci gün klomene devam edicem inş agrılarım çok yada ben heryerimin agrıdıgını hissediyorum:2:
Adaçayı iç çok rahatlar.Ayaklarına da sıcak su torbası koy.Dualarım seninle emin ol.Canı gönülden dua ediyorum hepinize.İnşallah son gördüğünüz adet olur bu ay
Hadş şnşallah 27sinde halay vaarrr
Hoşgeldin kuzuummm
Kimseye boşuna ümit verip hayallere sürüklemek gibi bir günaha girmedim ben hiç.Ne burda ne gerçek hayatta.Benim hayalet çizgimde 7 saat sonra çıktı.Buna mı güvendin derdin görseydin.Şu an kurumuş halinde hiç görünmüyor düşün artık.Ama net çizgiyi görüp de adet yaşayanlar da var.Silik çizginin çıkması tabiki güzel bişey.İlk idrarla tekrarlarım ben senin yerinde olsam.10.03-23.03 13 gün geçmiş.Geç döllenme olmadıysa hayalet çizgin pozitiftir.Testin bozuk değilse tabi.Tubilosh arkadaşımız çalışmaları bıraktı ve 5 gün sonra doktorundan yumurtasının çatlamak üzere olduğunu öğrendi.Sonra da çalışamadı.Ama hamile kaldı 5 gün önceki ilişkiyle.Tek bir ilişkiyle hamile kalan arkadaş var burada.Spermlerin yaşama süresi uzun.O yüzden kafana takma onu.Yarın sabah ilk idrarla testi tekrarlamalısın bence.Sonuçta yumurtlamadan 14 gün sonra adet olman gerekiyor.Ve çizgi belirirse kan testine gitmelisin.Yada bekleyebilirim diyorsan 3-5 gün daha beklersin kan testi için.Koyu çizgiyi görünce gidersin tahlile.Ama benim gibi tam koyuyu hiç göremeyebilirsin hamile olduğun halde.kızlar bana gelince vücudumun bana oynadığı oyuna bu tuzağa her ay düşüyorum ve bebeğim gelmiyo bize :) Adet günlerim artık belli değil , hiç bi sorun yok ama geç yumurtluyorum ama sanırım kafaya takmaktan .. Her ay doktora gidiyorum çünkü .. Her ay ultrason hormon tahlilleri filan .. Çok şükür Allahıma sorun yok ..
Bu ayda aynı tuzağa düştüm .. İki günde bir ilişkiye giriyoruz eşimle .. 34. gün ilişkiye girdik ve 36. gün geldi .. Bi baktım lekelenme .. Bende hasta olmadan önce olur leke gelir ve arkasından kırmızılar .. Sancıda var .. Ped taktım filan hatta ağladım kırmızılar geldi diye .. O gün ilişkiye girmedik doğal olarak .. Ama bi baktım gelen giden yok .. Ertesi gün ilişkiye girdik ve sonrasında eşim burda olmadığı için çalışma olmadı .. Yani benim kırmızı sandığım şey yumurtlama kanamasıysa eğer sadece tek bir ilişki oldu şüphesiz yani :) Hemde çatladığı gün değil ertesi gün ..
Leke ayın 10 unda gelmişti eğer döllenme olmadıysa pazar veya pazartesi kırmızılar teşrif eder ..
Şimdi bana lütfen dürüst olun ümit vermeye çalışmayın lütfen .. Olabilir mi sizce ?
Bide çarşamba test yaptım 24 saat sonra bi baktım hayalet çizgi .. Ama buna hiç güvenmiyorum çünkü bu ay yaptığım bi kaç test daha böyle oldu ..
Yazsanız da yazmasanız da benim duam hep genel canımın içi.Bekleyen,dileyen,gönlüne evlat sevgisi düşmüş tüm ümmet-i müslümanlara diliyorum ben.Topik arkadaşlarıma,eşime-dostuma,akrabalarıma herkese.İsimleriniz tek tek söylenmese de dualarım hep böyle emin ol.Ben çok yazmıyorum diye unutuyosun beni dualarında
Olumsuz düşünme canım yaa er yada geç anne olucaz bu topicteki herkes gibi .. Bu kadar umutsuz olmanın anlamı yok hem kendini üzmekten eşini üzmekten başka bi işe de yaramıyo .. Bende yapıyorum zaman zaman ağlıyorum suratım düşüyo ve eşim mutlu olmam için çabalıyo o zaman daha çok ağlıyasım geliyo :) Anne olmayı çok istiyorum ama en çokta eşimin bizim için dünyanın en iyi babası olucağını biliyorum ve sabırsızlanıyorum ..
Güzel günler gelicek ve hepimiz hamileyimmmmmmm yazıcaz buraya .. Allahım bekleyen herkese bir an evvel anne olmayı nasip etsin ..
Kimseye boşuna ümit verip hayallere sürüklemek gibi bir günaha girmedim ben hiç.Ne burda ne gerçek hayatta.Benim hayalet çizgimde 7 saat sonra çıktı.Buna mı güvendin derdin görseydin.Şu an kurumuş halinde hiç görünmüyor düşün artık.Ama net çizgiyi görüp de adet yaşayanlar da var.Silik çizginin çıkması tabiki güzel bişey.İlk idrarla tekrarlarım ben senin yerinde olsam.10.03-23.03 13 gün geçmiş.Geç döllenme olmadıysa hayalet çizgin pozitiftir.Testin bozuk değilse tabi.Tubilosh arkadaşımız çalışmaları bıraktı ve 5 gün sonra doktorundan yumurtasının çatlamak üzere olduğunu öğrendi.Sonra da çalışamadı.Ama hamile kaldı 5 gün önceki ilişkiyle.Tek bir ilişkiyle hamile kalan arkadaş var burada.Spermlerin yaşama süresi uzun.O yüzden kafana takma onu.Yarın sabah ilk idrarla testi tekrarlamalısın bence.Sonuçta yumurtlamadan 14 gün sonra adet olman gerekiyor.Ve çizgi belirirse kan testine gitmelisin.Yada bekleyebilirim diyorsan 3-5 gün daha beklersin kan testi için.Koyu çizgiyi görünce gidersin tahlile.Ama benim gibi tam koyuyu hiç göremeyebilirsin hamile olduğun halde.
Yazsanız da yazmasanız da benim duam hep genel canımın içi.Bekleyen,dileyen,gönlüne evlat sevgisi düşmüş tüm ümmet-i müslümanlara diliyorum ben.Topik arkadaşlarıma,eşime-dostuma,akrabalarıma herkese.İsimleriniz tek tek söylenmese de dualarım hep böyle emin ol.
Canım benım ki umutsuzluk değil
ben sadece bat beklıym doktora gtmek için,olmadı demk ki var bi sorun diye dusunuyrm
inşallah hepimz en kısa surede hamile kalırız.
Tubiloshun öyle mi oldu inanamıyorum !!!!!! 5 gün yaşamış spermler yani .. O zaman leke gelmeden 2 gün önce çalışma yaptık biz onlarda yaşayabilirler kısmetse tabi ..
Ayşecim 10 dk içinde sadece kendimin gördüğü bi çizgi bile olsa kan tahliline koşucam :) Ya ben testi yaptım bişey çıkmadı gece yapmıştım .. Uyuduk sonra saba acelece bi kere baktım gittim işe .. Gece yatmadan önce tekrar baktım silik bi çizgi .. Eşimde basbaya var burda dedi .. Sonra 2-3 gün önce çöpe attığım teste baktım ondada var silik mi silik bi çizgi .. Ve hala silikler yani geçmiyolar .. Yarın sabah ilk idrarla yapıyım bakalım çift çizgi olcak mı :) İçim kıpır kıpır oldu şu an .. Test olsa şu an yapıcam yani 13. gün sonuçta ..
Ayşecim bi de geç döllenme olmadıysa dedin yaa ama bizim sonrasında ilişki olmadı hali hazırda ki spermle geç döllenme olabilir mi ?
Tubiloshun öyle mi oldu inanamıyorum !!!!!! 5 gün yaşamış spermler yani .. O zaman leke gelmeden 2 gün önce çalışma yaptık biz onlarda yaşayabilirler kısmetse tabi ..
Ayşecim 10 dk içinde sadece kendimin gördüğü bi çizgi bile olsa kan tahliline koşucam :) Ya ben testi yaptım bişey çıkmadı gece yapmıştım .. Uyuduk sonra saba acelece bi kere baktım gittim işe .. Gece yatmadan önce tekrar baktım silik bi çizgi .. Eşimde basbaya var burda dedi .. Sonra 2-3 gün önce çöpe attığım teste baktım ondada var silik mi silik bi çizgi .. Ve hala silikler yani geçmiyolar .. Yarın sabah ilk idrarla yapıyım bakalım çift çizgi olcak mı :) İçim kıpır kıpır oldu şu an .. Test olsa şu an yapıcam yani 13. gün sonuçta ..
Ayşecim bi de geç döllenme olmadıysa dedin yaa ama bizim sonrasında ilişki olmadı hali hazırda ki spermle geç döllenme olabilir mi ?
nbr canım nasılsın benimde öyle oldu test yaptım çizgi yoktu aradan zaman geçti 30 dak belki daha fazla hayal mayal bi çizgi vardı sonra tekrar yaptım başka bi markayla yine silik çizgi bi sonraki gün fortel ile yaptım şu yüzde yüz doğru test varya onda bişi çıkmadı sinirden testi parçaladım bi sonraki gün kuzenimin rüyasında hamilymişim o dedi yap bakalım bi test net çift çizgi inanmadım fortelde çöpteysi sanki ondada geç oluşan hayali bi çizgi vardı ama testi parçaladığımdan emin olmıyorum ovulasyondan 12 gün sonra öğrensim canım tez zamanda sendende güzel haberler bekliorummmm
Sunbalcımmmmmmmmmm 19 olmuşsun Maşallah :) Yaa ama ben 24 sat sonra baktım silikti :) Yatmadan önce 2 saat ilan baktım çizgi yoktu .. Senin 30 dk sonra çıkmış bayaa erken çıkmış yani ..
Testi parçalamana çok güldüm :):) Sonra çöpten alıp bakmana da :) Eşin delirdiğini düşünmüştür .. Ben aralıksız bir iki saat teste bakıyorum eşim aklımı kaçırdığımı düşünüyo :)
Spermler 5 gün yaşadıysa seninde.Yerleşme geç olduysa bugün yarın çıkmaz testte 5 gün sonra çıkar.Yani döllenmeden 12-14 gün sonra :)))
----------------------------
Salatı Tefriciye
"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."
kızlar allah rızası için gören bu duayı nolur benim için bi defa 5 defa 10 defa gönlünden nekadar geçerse okurmu nolursunuz
Sagol canim :)
Cevoooo bebismi geliyorrrr Yoksa....
Canim hadi Martin bebegi seninle acilsin canim... Arkandan da biz gelelim canim....
Cadiozyyy naber fistigimmm...
Melekcim agresifmelek :) bugun Tatil gunun sanirim... Iyisindir insallah...
Bu arada karapisocum neler yapiyorsun... Hersey yolundadir insallahhhh...
Leyla sen neler yaptim canim...
Iyimisin... Ictinmi sogan kuru den...
Hersey yolundadir insallah....
Adi aklima gelmeyen butun arkadaslarim insallah hepiniz iyisinizdir... Opuyorum hepinizi :*
o yoktu yanımda o teste baya afilli bişi idrara daldırılan cinsten uzun ve kapaklı parçaladım pişman değilim12 ay bekledim delirmiş olmam az kalırrrr kolaymı rabbim kimseyi bekletmesin inş
cinsiyetimiz biraz karışık teyzesi önce erkek demişti geçen hafat kız dedi ikilemde kaldık detaylı ultrosonu bekliorumm sağlıklı olsun cinsiyeti önemli değilde cicişler almak istiyorummmBende yarın onlardan yapmayı düşünüyodum normal testle mi yapsam acaba para tuzağı demek ki başka bişe değil .. İyi yapmışsın hırsını almışsın hiç değilse :):) Sunbalcım cinsiyet ne ??
Bes defa da ben okudum. Allah kabul etsin.
Canim iyiyim cok sukur. Bugun yogami yaptm. Ohhh kaslarim uzadi sanki
Sonra da alisverisimizi yaptik. Ewdeyim cnm oturuyorum. Tatilin tadini cikariyorum. Iple cekiyorum cmt ve pzr gununu. Sen nasilsin sekerim?
cinsiyetimiz biraz karışık teyzesi önce erkek demişti geçen hafat kız dedi ikilemde kaldık detaylı ultrosonu bekliorumm sağlıklı olsun cinsiyeti önemli değilde cicişler almak istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?