Bol bebiş topiği

Ohh ne guzelll cok iyi yapmissin canim... Yarasin bebisine insallah
Bende iyiyim canim ne olsun :) ayni iste bildigin gibiyim canim....
Iyi tatiller cicim sana... Opuldun kocaman...

Tesekkur ederiz teyzesi .
Ben de opuyorum seni kocaman cnm. Iyi bak kendine tamam mi? Gorusuruz.

Kız erkek hiç farketmez kaderi güzel, hayırlı, sağlıklı bi evladın olur inşallah .. Kıyafetler için biraz daha bekliceksin olsun ne güzel heyecanlar :)

amin canım hemde nasıl heycanlı hareketlerini hissetmeye calışıyorum falan çok özel ve güzel rabbim sizlerede nasip etsin canım sizde yasayın

kızlar ben geldimmmm 2 günüm gecikti inşallah bu ay bebeğim benimledir lütfen dua edin bana

ebrummmm canım nerelerdesin kuzu sen yaaa
ayy inşallah bebişin seninledirr...
bizlri habersiz bırakma.İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin

ahh butterim ayşecik benim durumu tam anlayamamış sanırım yanlış iletmiş
benim olay şöyleydi; yumurtlama dönemimi alayamadım akıntı felan olmadı ama tahmini olarak hespladıgım günleri full değerlendirmiştik ve ilk defa bal tarçın çörekotu kürünü denemiştim o ay. yumurtlama bitti deyip çalışmaları bıraktıgım günlerde inanılmaz bel ve kasık ağrıları yaşamaya başladım.korktuk ve dr a gittik 4-5 gün sonra. meğerse yumurtam daha yeni çatlamış. usg de doktor gösterdi ve dün geceyi değerlendirmediyseniz şansın düşük dedi. biz de değerlendirmemiştik tabi. derken eve geldik ve sadece 1 defa öğlen vakti değerlendirme fırsatımız oldu pek umudum yoktu.çünki yumurtam çatlamıştı bile ve eşim şehir dışına çıkıyordu o gün.
ama hamd olsun Rabbime,tek çalışmayla bebişim bana gelmişti
inşallah sen de bu ay güzel haber verenlerden olursun canım benim.Rabbim kimseyi aratmasın ve kolay hamilelikler nasip etsin inşallahhh

amin canım hemde nasıl heycanlı hareketlerini hissetmeye calışıyorum falan çok özel ve güzel rabbim sizlerede nasip etsin canım sizde yasayın

ayy sunbalım demek cinsiyet tam belli değil ha :) hakkında hayırlısı canımcım
inan insan kıyafet almadan zor dayanıyor.

hareketlerini bende çok geç hissetmiştim. 20. haftada tam anlamıyla başlamıştı.
şimdi hissettiriyor maşallah sıpam ama halen uyuşuk. 2 pıt pıt yapıyor poposunu devirip uyyor.
ilk hamileliğimde 17. haftada başlamıştı.her hamilelik farklı oluyormuş demekki...

nasılsın canım iimisiniz benim göbiş varya önceden kalma ondan hissedemio olabilirim evet canım yaa belli olamadı cinsiyetimiz kız olma ihtimali yüksekmiş yani senin elbilere hala el atabilirim canımcım günler geçmio gibi ama çok mutluyum yaa rabbim meleğimi iyiki bana göndermiş canım bebeğim benim oğluşlarına öpcüklerimi yoluuyorum annesi

Kızlar uzunca bir aradan sonra işte geldim burdayım:) Birazcık tatil iyi geldi. İnci den ses var mı bu arada?

Bak o ağrılar hayırlı olmuş doktora gitmişsiniz .. Bende her ay biraz daha geç yumurtlamaya başladım canım artık doktor takibi yaptırıcam adet döngüm 50 gün oldu nerdeyse .. Ama 34. gün yumurtlama kanaması oldu çok geç yani .. Doktor takibi benim için şart bak sizi iyi yönlendirmiş umutsuz konuşsada :) Tubilosh yumurtaya bakarken vajinal ultrason mu yapıyo karından mı bakıyo ??

Bu arada test yaptım negatif gidip adet söktürücü bişeyler versin bari doktor ..

arkadaşlar benım durumum çok karışık aklı sır erdiremedim. öncelikle biliyorsunuz ben dostinex kullanıyorum. perşembe günü son hapımı içtim. aynı zamanda bu ay ovu testiyle yumurtlama günümü takip ettim 1o. günden itibaren. 21 ve 22. günde yani bu hafta çarşamba perşembe koyu çizgiyi gördüm. sonrasında ovu testim bittiği için yapamadım. silikleştimi bilemıyorum. cuma günü adetin 23, günü çamaşırımda sarımsı pembemsi birkaç leke gördüm. peçeteyle silince sümüksü sarı bir akıntı farkettim .yumurta çatladı herhalde dedim.devamı gelmedi dün de çamaşırımda bir leke daha oldu sarımsı açık kahve. başkada bir şey olmadı. bugun de peçeteyle silince yıne o sümüksü sarı akıntıyı gördüm ama çamaşırıma gelecek kadar yok. wcye her gittiğimde silince görüyorum çok karnım ve belım ağrıyor. kabız olmuşum. normal şartlarda ayın 28- 29 unda regl olmam gerekiyordu. ama ovu testlerine göre geç yumurtlama oldu. tabi oda doğruysa bu tarihte olmam imkansız diye düşündüm . yumurtlama geçse rellım de geç olur. belkı devamı gelır adet sökülemıyordur diye de düşündüm.3 gündür beklıyorum erken adette olabilir. hormon ilacı kullandım çünkü. neyse dün dayanamadım. adetıme bir haftadan fazla olmasına rağmen test yaptım silik çizgiyi gördüm. bu sabah yine yaptım yine kontrol çizgisinden biraz silik çizgi çıktı o kadar koyu değil .hem de hemen belirdi . bu kadar erken çıkarmı idrarda ya da bana ne oluyor anlamadım ya gebelik testi ya da ovu testleri yanlış vucudum bana oyun oynuyor. salı günü doktora gidicem test için ama adetım geçmediği için yaparlarmı

hadi hayırlısı inş:)

canım benim haklısın aslında ama allahım nasip etsin herkeze bitane olunca inan o heycanlı günler geçip herşey düzene girince öle alışıyosunki bi melegin evinde olmasına inan dahada aşkla istiyosun bitane bitane daha :)) benim telaşımda bu yüzden bide hani kociş böle çok istemese belki ozamanda tek başıma isteyemezdim her ay karnımı sevip okadar istekli davranıyoki işte ozamman olmayınca çok üzülüyo insan bide en son dr bana bi kere dogum yaptın diye istediginde olucak diye bi kayide yok bir çocukla kısırlık yaşayanlarda var dedi işte bu korkumu bir kat daha arttırdı

aysecim napıosun canım bebişin nasıl keyifler yerindemi
Çok şükür canım.Boğaz ağrım tekrar başladı bugün.Öksürük de var.Ne yapacağım bilmiyorum

Değiştireyim canım.İnşallah hamiş kalırsın sende

Hadi innşallahh güzel haberlerle gelirsin canım

Sabaha kadar süren kabuslar ve boğaz ağrısıyla yoğun bir haftaya günaydın dedim ben
Nisan ayı bereketiyle gelir ve artık pıtpıtlar için gün sayarız hepiniz için.Yakın arkadaşım umreye gidiyor.Dua etmemi istedi ismimi orada anmak için.Hepiniz için dua edeceğim her gün.Sağlıkla kucaklarımıza alalım kuzularımızı en kısa zamanda diye.Hepimizin gönlündekini bize hayırlı kılsın Rabbim diye.
2 Nisan'da dr kontrolümüz var bizim.İnşallah cinsiyeti öğreniriz.Elimi bastırınca kayan bişeyler var göbeğimde.Bi de boğaz ağrım olmasa daha iyi yaşayacağım heyecanımı ama inanın ona bile gücüm yok şu an
Güzel bi hafta geçirmeniz dileğiyle

Herkese huzurlu bir hafta dilerim.

Nasılsınız:)

ben çok iyiyim hiç takmıyorum kafama ay oldumu olacakmı olacaksa olur zaten:)

bir tek benim adetim geçen ay değişti normalde 23.02 de olmam gerekirken ben 04.03 de adet oldum

şimdi benim adet tarihim değiştimi 23.03 geçti demekki 04.04 de olucam öylemidir?

çok öptüm hepinizi

Döngünü hiç değiştirme hesaplarken.30 günse siklusun 30 hesapla.37.gün geldi diye düşünme.İnşallah birdaha gelmez 9 ay:))

Dişetlerim kanama noktasında.Su içsem yanıyor.
Boğazımın ağrısına pastil aldım içme dediler deneyimliler,druma da ulaşamadım içmedim,naneli şeker-sahlep ile yumuşatmaya çalışıyorum.
Burnum da akmaya başladı 1 saattir.
Resmen vücudumla savaş içindeyim.O diyor yıkılıyoruuuuzzz ben diyorum DUR DAYAN!!!! Allah sonumu hayır getirsin bu hafta çok yoğunuz işyerinde.Yatmaya,izin almaya fırsatım yok.
Dua bekliyorumm

Ayyy melekçimm ne güzel bir gelişme hadi inşallah gelmiştir meleğin...
Dr. Gitmelisin bence netlik kazanır canım...
Güzel haberlerle gel inşallahhh

Bende bugun hic keyifli baslamadim bugune hafif midem bulanmaya basladi gibi,canim hicbirsey yemek istemiyor,zorla kahvalti ettim sabah,hele yaptigim yemekleri gormek bile istemiyorum dunden beri napicam benn bir de kabiz oldum ustelik,bu da beni zorluyor her sabah ac karnina kuru kayisi yiyip su icerdim sorun cozulurdu artik ona da bagisiklik kazandi heralde o da bi ise yaramiyo,cok canim sikiliyor allah hayirlara cikarsin,yine deallahima binlerce kere sukurler olsun,asla of demem.
Aysecim bogazin icin,bir kaba kaynar su al icine adacayini at ayni buğu yapar gibi basini ort ve adacayinin buharini agzindan bogazina dogru solu,sonra da gargara yap iyi gelicektir insallah,ama sakin icme biliyosundur sende adacayi icmek hamileler icin tehlikeliymis

Birkaç gün önce kuzenimin eşini iş kazasında kaybettik..kuzenim 26 eşide 28 yaşındaydı..ve de dünyalar tatlısı da 2 yaşında bir kızları vardı..herkes çok kötü durumda..dua ederseniz sevinirim..

benim de bat geçmiş durumda..geçen ay 17sinde olmuştum..şubat 28 çektiğinden gecikmiş olabilir diye düşünüp test filan yapmadım..ani hareket yapınca kazığıma giren sancı dışında başkada birşey yok..bu belirti mi onuda bilmiyorum..herşeyin hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…