- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #9.121
Ohh ne guzelll cok iyi yapmissin canim... Yarasin bebisine insallah
Bende iyiyim canim ne olsun :) ayni iste bildigin gibiyim canim....
Iyi tatiller cicim sana... Opuldun kocaman...
Kız erkek hiç farketmez kaderi güzel, hayırlı, sağlıklı bi evladın olur inşallah .. Kıyafetler için biraz daha bekliceksin olsun ne güzel heyecanlar :)
amin canım hemde nasıl heycanlı hareketlerini hissetmeye calışıyorum falan çok özel ve güzel rabbim sizlerede nasip etsin canım sizde yasayın
kızlar ben geldimmmm 2 günüm gecikti inşallah bu ay bebeğim benimledir lütfen dua edin bana
Tubiloshun öyle mi oldu inanamıyorum !!!!!! 5 gün yaşamış spermler yani .. O zaman leke gelmeden 2 gün önce çalışma yaptık biz onlarda yaşayabilirler kısmetse tabi ..
Ayşecim 10 dk içinde sadece kendimin gördüğü bi çizgi bile olsa kan tahliline koşucam :) Ya ben testi yaptım bişey çıkmadı gece yapmıştım .. Uyuduk sonra saba acelece bi kere baktım gittim işe .. Gece yatmadan önce tekrar baktım silik bi çizgi .. Eşimde basbaya var burda dedi .. Sonra 2-3 gün önce çöpe attığım teste baktım ondada var silik mi silik bi çizgi .. Ve hala silikler yani geçmiyolar .. Yarın sabah ilk idrarla yapıyım bakalım çift çizgi olcak mı :) İçim kıpır kıpır oldu şu an .. Test olsa şu an yapıcam yani 13. gün sonuçta ..
Ayşecim bi de geç döllenme olmadıysa dedin yaa ama bizim sonrasında ilişki olmadı hali hazırda ki spermle geç döllenme olabilir mi ?
amin canım hemde nasıl heycanlı hareketlerini hissetmeye calışıyorum falan çok özel ve güzel rabbim sizlerede nasip etsin canım sizde yasayın
ebrummmm canım nerelerdesin kuzu sen yaaa
ayy inşallah bebişin seninledirr...
bizlri habersiz bırakma.İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin
ahh butterim ayşecik benim durumu tam anlayamamış sanırım yanlış iletmiş
benim olay şöyleydi; yumurtlama dönemimi alayamadım akıntı felan olmadı ama tahmini olarak hespladıgım günleri full değerlendirmiştik ve ilk defa bal tarçın çörekotu kürünü denemiştim o ay. yumurtlama bitti deyip çalışmaları bıraktıgım günlerde inanılmaz bel ve kasık ağrıları yaşamaya başladım.korktuk ve dr a gittik 4-5 gün sonra. meğerse yumurtam daha yeni çatlamış. usg de doktor gösterdi ve dün geceyi değerlendirmediyseniz şansın düşük dedi. biz de değerlendirmemiştik tabi. derken eve geldik ve sadece 1 defa öğlen vakti değerlendirme fırsatımız oldupek umudum yoktu.çünki yumurtam çatlamıştı bile ve eşim şehir dışına çıkıyordu o gün.
ama hamd olsun Rabbime,tek çalışmayla bebişim bana gelmişti
inşallah sen de bu ay güzel haber verenlerden olursun canım benim.Rabbim kimseyi aratmasın ve kolay hamilelikler nasip etsin inşallahhh
ayy sunbalım demek cinsiyet tam belli değil ha :) hakkında hayırlısı canımcım
inan insan kıyafet almadan zor dayanıyor.
hareketlerini bende çok geç hissetmiştim. 20. haftada tam anlamıyla başlamıştı.
şimdi hissettiriyor maşallah sıpamama halen uyuşuk. 2 pıt pıt yapıyor poposunu devirip uyyor.
ilk hamileliğimde 17. haftada başlamıştı.her hamilelik farklı oluyormuş demekki...
ebrummmm canım nerelerdesin kuzu sen yaaa
ayy inşallah bebişin seninledirr...
bizlri habersiz bırakma.İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin
ahh butterim ayşecik benim durumu tam anlayamamış sanırım yanlış iletmiş
benim olay şöyleydi; yumurtlama dönemimi alayamadım akıntı felan olmadı ama tahmini olarak hespladıgım günleri full değerlendirmiştik ve ilk defa bal tarçın çörekotu kürünü denemiştim o ay. yumurtlama bitti deyip çalışmaları bıraktıgım günlerde inanılmaz bel ve kasık ağrıları yaşamaya başladım.korktuk ve dr a gittik 4-5 gün sonra. meğerse yumurtam daha yeni çatlamış. usg de doktor gösterdi ve dün geceyi değerlendirmediyseniz şansın düşük dedi. biz de değerlendirmemiştik tabi. derken eve geldik ve sadece 1 defa öğlen vakti değerlendirme fırsatımız oldupek umudum yoktu.çünki yumurtam çatlamıştı bile ve eşim şehir dışına çıkıyordu o gün.
ama hamd olsun Rabbime,tek çalışmayla bebişim bana gelmişti
inşallah sen de bu ay güzel haber verenlerden olursun canım benim.Rabbim kimseyi aratmasın ve kolay hamilelikler nasip etsin inşallahhh
...
arkadaşlar benım durumum çok karışık aklı sır erdiremedim. öncelikle biliyorsunuz ben dostinex kullanıyorum. perşembe günü son hapımı içtim. aynı zamanda bu ay ovu testiyle yumurtlama günümü takip ettim 1o. günden itibaren. 21 ve 22. günde yani bu hafta çarşamba perşembe koyu çizgiyi gördüm. sonrasında ovu testim bittiği için yapamadım. silikleştimi bilemıyorum. cuma günü adetin 23, günü çamaşırımda sarımsı pembemsi birkaç leke gördüm. peçeteyle silince sümüksü sarı bir akıntı farkettim .yumurta çatladı herhalde dedim.devamı gelmedi dün de çamaşırımda bir leke daha oldu sarımsı açık kahve. başkada bir şey olmadı. bugun de peçeteyle silince yıne o sümüksü sarı akıntıyı gördüm ama çamaşırıma gelecek kadar yok. wcye her gittiğimde silince görüyorum çok karnım ve belım ağrıyor. kabız olmuşum. normal şartlarda ayın 28- 29 unda regl olmam gerekiyordu. ama ovu testlerine göre geç yumurtlama oldu. tabi oda doğruysa bu tarihte olmam imkansız diye düşündüm . yumurtlama geçse rellım de geç olur. belkı devamı gelır adet sökülemıyordur diye de düşündüm.3 gündür beklıyorum erken adette olabilir. hormon ilacı kullandım çünkü. neyse dün dayanamadım. adetıme bir haftadan fazla olmasına rağmen test yaptım silik çizgiyi gördüm. bu sabah yine yaptım yine kontrol çizgisinden biraz silik çizgi çıktı o kadar koyu değil .hem de hemen belirdi . bu kadar erken çıkarmı idrarda ya da bana ne oluyor anlamadım ya gebelik testi ya da ovu testleri yanlış vucudum bana oyun oynuyor. salı günü doktora gidicem test için ama adetım geçmediği için yaparlarmı
Allah oğluna uzun ömür versin hem senin bi tesellin var .. Niçin bu kadar üzülüyosun ben hiç tek çocukla kalanı duymadım illa ki Allahım kardeşini yollıcak oğluna .. Bence stres yapman çok anlamsız bak biz ilk çocuğumuzu bekliyoruz ve ya hiç anne olamazsak korkumuz var senin bi çocuğun var sonuçta .. üzülmek için yer arıyosun bence .. Allah eşine sana ve oğluna uzuun ömürler versin .. Kardeşi de nazlı bi kız bence bekletiyo abisini :)
Çok şükür canım.Boğaz ağrım tekrar başladı bugün.Öksürük de var.Ne yapacağım bilmiyorumaysecim napıosun canım bebişin nasıl keyifler yerindemi
Değiştireyim canım.İnşallah hamiş kalırsın sendebu ay soğan kürü yaptığım için adetım öne geldi.adet düzenım değişti yenı bat tarihim 13 nisan soğan kürü inşallah fayda ederde hamiş kalırım :) bat tarihimi 13 nisan olarak tablodan değiştirebılırmsınız kızlar
arkadaşlar benım durumum çok karışık aklı sır erdiremedim. öncelikle biliyorsunuz ben dostinex kullanıyorum. perşembe günü son hapımı içtim. aynı zamanda bu ay ovu testiyle yumurtlama günümü takip ettim 1o. günden itibaren. 21 ve 22. günde yani bu hafta çarşamba perşembe koyu çizgiyi gördüm. sonrasında ovu testim bittiği için yapamadım. silikleştimi bilemıyorum. cuma günü adetin 23, günü çamaşırımda sarımsı pembemsi birkaç leke gördüm. peçeteyle silince sümüksü sarı bir akıntı farkettim .yumurta çatladı herhalde dedim.devamı gelmedi dün de çamaşırımda bir leke daha oldu sarımsı açık kahve. başkada bir şey olmadı. bugun de peçeteyle silince yıne o sümüksü sarı akıntıyı gördüm ama çamaşırıma gelecek kadar yok. wcye her gittiğimde silince görüyorum çok karnım ve belım ağrıyor. kabız olmuşum. normal şartlarda ayın 28- 29 unda regl olmam gerekiyordu. ama ovu testlerine göre geç yumurtlama oldu. tabi oda doğruysa bu tarihte olmam imkansız diye düşündüm . yumurtlama geçse rellım de geç olur. belkı devamı gelır adet sökülemıyordur diye de düşündüm.3 gündür beklıyorum erken adette olabilir. hormon ilacı kullandım çünkü. neyse dün dayanamadım. adetıme bir haftadan fazla olmasına rağmen test yaptım silik çizgiyi gördüm. bu sabah yine yaptım yine kontrol çizgisinden biraz silik çizgi çıktı o kadar koyu değil .hem de hemen belirdi . bu kadar erken çıkarmı idrarda ya da bana ne oluyor anlamadım ya gebelik testi ya da ovu testleri yanlış vucudum bana oyun oynuyor. salı günü doktora gidicem test için ama adetım geçmediği için yaparlarmı
Herkese huzurlu bir hafta dilerim.
Nasılsınız:)
ben çok iyiyim hiç takmıyorum kafama ay oldumu olacakmı olacaksa olur zaten:)
bir tek benim adetim geçen ay değişti normalde 23.02 de olmam gerekirken ben 04.03 de adet oldum
şimdi benim adet tarihim değiştimi 23.03 geçti demekki 04.04 de olucam öylemidir?
çok öptüm hepinizi
döngünü hiç değiştirme hesaplarken.30 günse siklusun 30 hesapla.37.gün geldi diye düşünme.inşallah birdaha gelmez 9 ay:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?