Bol bebiş topiği

Allahim nasil bir kader bu,sen buyuksun yarabbim,allah gani gani rahmet eylesin canim gercekten cok cok uzuldum,rabbim kuzenine sabirlar versin,o kucucuk yavru ne yapacak simdi allahim ona da yardim et..
İnsallah hamilelik belirtisidir,hakkinda hayirlisi olsun canim,allah gonlune gore versin.

sağol allah razı olsun canım..öyle bir acı ki belirtiler günümün geçmesi hiçbirşey aklıma gelmedi..hakkımızda hayırlısı olsun diyorum..bu ölüm beni derinden etkiledi..

Başınızsağolsun canım
Gerçekten çok zor bir durum allahım sabır versin...
Rabbim geride kalanlara uzun ömür versin canım...
Allah'a emanet olun...

Bende en çok eşim için istiyorum artık bana belli etmemeye çalışıyo isteğini üzüleceğimi düşünüyo heralde En kısa zamanda hamile kalırsın inşallah ..

yani buna göre 04.04 temi olucam ben adet

anlayamadım
Bu ay hangi gün olduysan onun üstüne normalde kaç günde bir oluyorsan onu ekle demek istedim ben.Biraz uzun olunca karmaşık olmuş :)

Canım muzdan uzak dur.Patatesten de.Kabızlık yapan şeylerden uzak dur.Sıvı iç bol bol.Ve ayaklarına sıcak su koy.Kabızlığın en büyük devasıdır.Adaçayını evde yapayım sağol tarif için.İşyerinde de o kadar yoğunumki sıcak su içecek vaktim olmadı bugün.Az önce de sinirden ağladım.

Başınız sağolsun canımm.Allahım kalanlara ecir sabır versin.Yavrularına da uzun ömür versin.Dualarımız onunla inşallah.
Bi test yapsan belki bu acı günlere su serpmiş olursun.Çıkmazsa da üzülme dediğin gibi normal bi gecikmede olabilir.

aminn canım..birkaç gün daha bekleyeyim diyorum çünkü ani hareket sonucu batmalarım dışında hiçbir belirti yok..birkaç güne test yaparım adet olmazsam..evde testimde yok..

Canımm çok çok teşekkür ediyorum eminim canım duygularına,samimiyetine..Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin bebislerimizi...

Ben henüz gidip kesemi görmedim,çünkü daha hem çok yeni hem de doktor araştırıyorum...

Bende bel ağrısı ve yanlarda hafif hafif batmalar oluyor,daha öncekini anlamamıştım ilk başlarda ama bu sefer farklı sanki

Saol aysecim muzu biliyordum da patatesin kabiz yaptigini bilmiyordum.Bu arada hafta sonu bir kitap daha aldim BEBEGİNİZİ BEKLERKEN SİZİ NELER BEKLER diye bir kitap bence hamileler icin gayet faydali,yabanci yazarlar yazmis turk doktorlar cevirisini yapmis boyle ansiklopedi gibi kalin ciltli bir kitap.
Bugun o kitabi okurken rastladim gebelikte ilacsiz tedaviler kisminda yaziyor Aysecim,bogaz agrisi icin garagara tedavisi şoyle, bir su bardagi sicak suda bir cay kasigi tuzu eritin (cay sickliginda olacak) ve 5 dk gargara yapin,bunu her iki saatte bir veya gereksinim duydukca tekrarlayin yaziyor istersen bunu uygula aysecim kitapta yaziyor sonucta

Selam kizkar. Nasilsiniz?
Mevanurcum basiniz sagolsun. Rabbim sizlere sabir versin.
Insallah o batmalar bebistendir.
Melekcim yarin guzel haberlerini bekliyorum.
Aysem cok gecmis olsun kuzum. Hastaliklar geldi mi gitmiyor hamisken. Kapida bekliyorlar valla. Ilac icemiyorsun ya hepsi gelmek icin bahane ariyorlar. Insallah cabuk gecer aysem. O oksuruk bende de var. Bazen ayran filan iciyorum soguk geliyor herhalde. Gece uyutmuyor. Havalarda bir sicak bir soguk tam hastalik havasi. Tekrar gecmis olsun aysem.

Başınız sağolsun

Başınız sağolsun , Allah eşine sabır versin

kızlaaaaaar bugün 14,30 da yine test yaptım dandik testlerden .. 4 saat sonra belirdi .. yanıma getirmiştim ara ara bakıyodum önce test bi sararır gibi oldu sonra bi baktım bariz bi 2. çizgi dakikalar içinde silikleşti.. Şimdi böyle hayal meyal bi çizgi var ..

Başınız sağolsun Rabbim sabırlar versin ailesine...

Arkadaşım başınız sağolsun. Çok üzüldüm inan. Allah geride kalanlara uzun ve güzel bir ömür nasip etsin......

Başınız sağolsun , Allah eşine sabır versin

Başınız sağolsun Rabbim sabırlar versin ailesine...

Arkadaşım başınız sağolsun. Çok üzüldüm inan. Allah geride kalanlara uzun ve güzel bir ömür nasip etsin......

amiin amiin..hepinizden allah razı olsun..edilen dualaryerine ulaşıyorudr eminim..hepiniz çok sağolun..

nasılsınz hanımlar?
Benım bat gelmedi her zaman ki gibi gecikti gene sanırım,kasıklarım agrıyor bıraz adet olcam sanırım belim agrıyor,bat gelse diye beklıyrm bakalım hayırlısı olsun.
bu gece ruyamda test yapmişim hamileydim,tabi adı gibi ruyaydı sadece,gecen seferlerdede gordum bi şey cıkmadı,ama bu sefer test yapmışım bide doktora gittim utrason resmi veri falan hayır olsun dedim,pek keyfm yok aslında umarım sızler iyisinizdir.

İşyerinde yapılabilecek bişeymiş.Yaparım mutlaka çünkü dr verse bile ilaç kullanmak istemiyorum.

Çok sağol canım.Sende dikkat et kendine.Havalar çok aldatıyor insanı.

Kız Pınaar hadi innnşallah geliyordur kuzuunn

Test yapmayacaksın sanırım.İnşallah rüyan gerçek olur bu ay.Daha sakinsin gördüğüm kadarıyla bu ay.Ne zaman tahlil yaptıracaksın cevom?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…