- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #9.141
Birkaç gün önce kuzenimin eşini iş kazasında kaybettik..kuzenim 26 eşide 28 yaşındaydı..ve de dünyalar tatlısı da 2 yaşında bir kızları vardı..herkes çok kötü durumda..dua ederseniz sevinirim..
benim de bat geçmiş durumda..geçen ay 17sinde olmuştum..şubat 28 çektiğinden gecikmiş olabilir diye düşünüp test filan yapmadım..ani hareket yapınca kazığıma giren sancı dışında başkada birşey yok..bu belirti mi onuda bilmiyorum..herşeyin hayırlısı olsun..
Allahim nasil bir kader bu,sen buyuksun yarabbim,allah gani gani rahmet eylesin canim gercekten cok cok uzuldum,rabbim kuzenine sabirlar versin,o kucucuk yavru ne yapacak simdi allahim ona da yardim et..
İnsallah hamilelik belirtisidir,hakkinda hayirlisi olsun canim,allah gonlune gore versin.
Birkaç gün önce kuzenimin eşini iş kazasında kaybettik..kuzenim 26 eşide 28 yaşındaydı..ve de dünyalar tatlısı da 2 yaşında bir kızları vardı..herkes çok kötü durumda..dua ederseniz sevinirim..
benim de bat geçmiş durumda..geçen ay 17sinde olmuştum..şubat 28 çektiğinden gecikmiş olabilir diye düşünüp test filan yapmadım..ani hareket yapınca kazığıma giren sancı dışında başkada birşey yok..bu belirti mi onuda bilmiyorum..herşeyin hayırlısı olsun..
Başınızsağolsun canım
Gerçekten çok zor bir durumallahım sabır versin...
Rabbim geride kalanlara uzun ömür versin canım...
Allah'a emanet olun...
canım benim haklısın aslında ama allahım nasip etsin herkeze bitane olunca inan o heycanlı günler geçip herşey düzene girince öle alışıyosunki bi melegin evinde olmasına inan dahada aşkla istiyosun bitane bitane daha :)) benim telaşımda bu yüzden bide hani kociş böle çok istemese belki ozamanda tek başıma isteyemezdim her ay karnımı sevip okadar istekli davranıyoki işte ozamman olmayınca çok üzülüyo insan bide en son dr bana bi kere dogum yaptın diye istediginde olucak diye bi kayide yok bir çocukla kısırlık yaşayanlarda var dedi işte bu korkumu bir kat daha arttırdı
Bu ay hangi gün olduysan onun üstüne normalde kaç günde bir oluyorsan onu ekle demek istedim ben.Biraz uzun olunca karmaşık olmuş :)yani buna göre 04.04 temi olucam ben adet
anlayamadım
Canım muzdan uzak dur.Patatesten de.Kabızlık yapan şeylerden uzak dur.Sıvı iç bol bol.Ve ayaklarına sıcak su koy.Kabızlığın en büyük devasıdır.Adaçayını evde yapayım sağol tarif için.İşyerinde de o kadar yoğunumki sıcak su içecek vaktim olmadı bugün.Az önce de sinirden ağladım.Bende bugun hic keyifli baslamadim bugunehafif midem bulanmaya basladi gibi,canim hicbirsey yemek istemiyor,zorla kahvalti ettim sabah,hele yaptigim yemekleri gormek bile istemiyorum dunden beri napicam benn bir de kabiz oldum ustelik,bu da beni zorluyor her sabah ac karnina kuru kayisi yiyip su icerdim sorun cozulurdu artik ona da bagisiklik kazandi heralde o da bi ise yaramiyo,cok canim sikiliyor allah hayirlara cikarsin,yine deallahima binlerce kere sukurler olsun,asla of demem.
Aysecim bogazin icin,bir kaba kaynar su al icine adacayini at ayni buğu yapar gibi basini ort ve adacayinin buharini agzindan bogazina dogru solu,sonra da gargara yap iyi gelicektir insallah,ama sakin icme biliyosundur sende adacayi icmek hamileler icin tehlikeliymis
Bu ay hangi gün olduysan onun üstüne normalde kaç günde bir oluyorsan onu ekle demek istedim ben.Biraz uzun olunca karmaşık olmuş :)
Canım muzdan uzak dur.Patatesten de.Kabızlık yapan şeylerden uzak dur.Sıvı iç bol bol.Ve ayaklarına sıcak su koy.Kabızlığın en büyük devasıdır.Adaçayını evde yapayım sağol tarif için.İşyerinde de o kadar yoğunumki sıcak su içecek vaktim olmadı bugün.Az önce de sinirden ağladım.
Başınız sağolsun canımm.Allahım kalanlara ecir sabır versin.Yavrularına da uzun ömür versin.Dualarımız onunla inşallah.
Bi test yapsan belki bu acı günlere su serpmiş olursun.Çıkmazsa da üzülme dediğin gibi normal bi gecikmede olabilir.
HAyırlı olsun Canım ya :) NE kadar sevindim tahmin edemezsin.. En az kendim kadar senin de hamile kalmanı istedim. İnşallah hayırlısıya kucana da almayı nasip etsin Allahım..:)) Her girdiğimde bakıyordum yeni gördüm valla :))
Bu ay hangi gün olduysan onun üstüne normalde kaç günde bir oluyorsan onu ekle demek istedim ben.Biraz uzun olunca karmaşık olmuş :)
Canım muzdan uzak dur.Patatesten de.Kabızlık yapan şeylerden uzak dur.Sıvı iç bol bol.Ve ayaklarına sıcak su koy.Kabızlığın en büyük devasıdır.Adaçayını evde yapayım sağol tarif için.İşyerinde de o kadar yoğunumki sıcak su içecek vaktim olmadı bugün.Az önce de sinirden ağladım.
Başınız sağolsun canımm.Allahım kalanlara ecir sabır versin.Yavrularına da uzun ömür versin.Dualarımız onunla inşallah.
Bi test yapsan belki bu acı günlere su serpmiş olursun.Çıkmazsa da üzülme dediğin gibi normal bi gecikmede olabilir.
benim de bat geçmiş durumda..geçen ay 17sinde olmuştum..şubat 28 çektiğinden gecikmiş olabilir diye düşünüp test filan yapmadım..ani hareket yapınca kazığıma giren sancı dışında başkada birşey yok..bu belirti mi onuda bilmiyorum..herşeyin
hayırlısı olsun..[/Q UOTE]
Başınız sağolsun , Allah eşine sabır versin
Başınız sağolsun Rabbim sabırlar versin ailesine...
Arkadaşım başınız sağolsun. Çok üzüldüm inan. Allah geride kalanlara uzun ve güzel bir ömür nasip etsin......
Selam kizkar. Nasilsiniz?
Mevanurcum basiniz sagolsun. Rabbim sizlere sabir versin.
Insallah o batmalar bebistendir.
Melekcim yarin guzel haberlerini bekliyorum.
Aysem cok gecmis olsun kuzum. Hastaliklar geldi mi gitmiyor hamisken. Kapida bekliyorlar valla. Ilac icemiyorsun ya hepsi gelmek icin bahane ariyorlar. Insallah cabuk gecer aysem. O oksuruk bende de var. Bazen ayran filan iciyorum soguk geliyor herhalde. Gece uyutmuyor. Havalarda bir sicak bir soguk tam hastalik havasi. Tekrar gecmis olsun aysem.
İşyerinde yapılabilecek bişeymiş.Yaparım mutlaka çünkü dr verse bile ilaç kullanmak istemiyorum.Saol aysecim muzu biliyordum da patatesin kabiz yaptigini bilmiyordum.Bu arada hafta sonu bir kitap daha aldim BEBEGİNİZİ BEKLERKEN SİZİ NELER BEKLER diye bir kitap bence hamileler icin gayet faydali,yabanci yazarlar yazmis turk doktorlar cevirisini yapmis boyle ansiklopedi gibi kalin ciltli bir kitap.
Bugun o kitabi okurken rastladim gebelikte ilacsiz tedaviler kisminda yaziyor Aysecim,bogaz agrisi icin garagara tedavisi şoyle, bir su bardagi sicak suda bir cay kasigi tuzu eritin (cay sickliginda olacak) ve 5 dk gargara yapin,bunu her iki saatte bir veya gereksinim duydukca tekrarlayin yaziyor istersen bunu uygula aysecim kitapta yaziyor sonucta
Çok sağol canım.Sende dikkat et kendine.Havalar çok aldatıyor insanı.Selam kizkar. Nasilsiniz?
Mevanurcum basiniz sagolsun. Rabbim sizlere sabir versin.
Insallah o batmalar bebistendir.
Melekcim yarin guzel haberlerini bekliyorum.
Aysem cok gecmis olsun kuzum. Hastaliklar geldi mi gitmiyor hamisken. Kapida bekliyorlar valla. Ilac icemiyorsun ya hepsi gelmek icin bahane ariyorlar. Insallah cabuk gecer aysem. O oksuruk bende de var. Bazen ayran filan iciyorum soguk geliyor herhalde. Gece uyutmuyor. Havalarda bir sicak bir soguk tam hastalik havasi. Tekrar gecmis olsun aysem.
kızlaaaaaar bugün 14,30 da yine test yaptım dandik testlerden .. 4 saat sonra belirdi .. yanıma getirmiştim ara ara bakıyodum önce test bi sararır gibi oldu sonra bi baktım bariz bi 2. çizgi dakikalar içinde silikleşti.. Şimdi böyle hayal meyal bi çizgi var ..
nasılsınz hanımlar?
Benım bat gelmedi her zaman ki gibi gecikti gene sanırım,kasıklarım agrıyor bıraz adet olcam sanırım belim agrıyor,bat gelse diye beklıyrm bakalım hayırlısı olsun.
bu gece ruyamda test yapmişim hamileydim,tabi adı gibi ruyaydı sadece,gecen seferlerdede gordum bi şey cıkmadı,ama bu sefer test yapmışım bide doktora gittim utrason resmi veri falan hayır olsun dedim,pek keyfm yok aslında umarım sızler iyisinizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?