Bol bebiş topiği

16. haftamın bitmesine bir hafta kala çok şükür bulantılarımdan kurtulmuş durumdayım. 10 hafta süren çıkarmalarımın haddi hesabı yoktur sayacak olsam:) Annelik hissi olsa gerek her bulantımdan sonra bebeğimin sağlıkla geliştiğini düşünüp mutlu olmam beni ayakta tutan sebep olsa gerek. Hamiş olan, henüz bekleyen anne adaylarına daha az bulantılı hamişlikler diliyorum ağzınızın tadı bozulmasın inşallah

Test yapmayacaksın sanırım.İnşallah rüyan gerçek olur bu ay.Daha sakinsin gördüğüm kadarıyla bu ay.Ne zaman tahlil yaptıracaksın cevom?

Canım evt test almayı bırak eczaneye gtmek bile istemıyrm yapmıycam test falan ama 30 mart eşimin doğum gunu belki yarm o gun diyrm bilmıyrm yani ama bebiş oldugunuda sanmıyrm gercektn bole duygusuz gibiyim,uzuntu sevinc hıc birisi yok,bakalım nasıp,yanlız sol tarafımda yumurtaladakı sancı gbi bi şeyler oluyor anlamadım gitti,agrım var ayaklarımda corapta kalın cizmede var,uşutmedım de ama bide bole rahmimde bi tuhaflık var bi rahatsızlık hissi var. Bunyemde delirmeye başladı sanırım.
Sen nasılsın ayşem nasıl gidiyor?

Hiç bakma belirtilere falan.28inde test yap bence çizgiyi görünce de kana gidersin.Kocacığına da güzel bir doğumgünü hediyesi vermiş olursun
Hamilelik takvimimdeki küçük yazıları eşime kopyalarım ben hergün bugün onu bile yapamadım.O kadar yoğun ve bitkinimki anlatamam.Yemek yerken bile uyuyacaktım.İşleri hafiflettim biraz çok şükür.Boğaz vücudun sigortasıdır,bozuldumu bütün vücudu yıkar derdi doktorum.Haklı olduğunu bir kez daha anladım.Bütün damarlarımı ve kaslarımın ağrıdığını hissediyorum inanırsan.Çuval gibi oturuyorum zaten.Bazen düşeceğim diye korkuyorum ayağa kalkınca.Allahım kimseye yaşatmasın bu durumu.

Neden hiç sesin çıkmıyor bakıyım senin? Bi sıkıntın falan mı var yoksa?
Meva cennetteki ağaçlardan birinin adı diye duymuştum eskiden.Kızım olursa koyarım demiştim hatta :)

Neden hiç sesin çıkmıyor bakıyım senin? Bi sıkıntın falan mı var yoksa?
Meva cennetteki ağaçlardan birinin adı diye duymuştum eskiden.Kızım olursa koyarım demiştim hatta :)

canım benim yaaa..çok duygulandırdın beni..aklım kuzenimde hala canım..gurbette olmanın en kötü yanı bu olsa gerek..bat bekliyorum hala..yarında olmazsam test yaparım artık..
cennetin 4 adı var..firdevs ,naim,adn ve meva..yani meva cennet adı..güzel isim..isim düşündün mü kız yada erkek?

keşke tatlim ama olmadığını bılıyrm o yuzden kotu hissedyrm kendimi bide demin hamile bir arkadaşı gordm kocasıyla geziyordu moralım bozuldu,geri işe geldim,ama akşam bi hastaneye gtsem diyrm kendimi pek iyi hissetmıyrm.
Canım haklısın bogazın kotuleştimi sende kotu olursun,umarım tez vakitte iyileşirsin.

Hmmm bilmiyordum cennetin adı olduğunu.Şimdi daha çok sevdim :) Bizim isimlerimiz belli.Babasının ve benim ismini koyacağız cinsiyetine göre :) İkinci isim koymayacağız.

Buarada benim tahmini dogum tarihim 17 kasim.beni de ekleyin alt kisma :)
Eklerim tabi :)

Serum-iğne falan vurunmadan adetinin geçtiğini söyle test yaparlar hemen :) İnşallah güzel haberle gelirsin

canım idrar testi yapcaktır ondada negatf der bakalım nasip.

Kızlar Merhaba.

Hepinizi çok özledim.

Bayadır girmedim.

Bütün testler negatif çıktı. İdrar, kan..

7 martta reglim geldi. Moralim çok bozuldu.

Hiçbirşey yapasım gelmedi.

İçime kapandım. Ağladım günlerce.

Çok şükür şimdi iyiyim.

Bebek çalışmalarına yeniden başladık.

Ayın 24 ünde ovulasyonda çiftçizgiyi gördüm. full çalışıyoruz.:26::26:

Gerisi Rabbime kalmış artık.

İsyan etmiyorum tabi ki.

Eşime çok üzüldüm ümitlenmişti iyice. Ben ne kadarda yoktur bebek desemde o var diyordu. Ona dayanamadım.

Şimdi 5. denememiz. 7 nisan gelmez inşallah kırmızılar.

İnşallah o kahrolası BAT gelmez.

bu gebelik testlerinden nefret ediyorum. Hep beni yanıltıyorlar. Bu 2.ci yanılışım.

korkuyorum artık bir sorun mu var diyorum. Kötü de düşünmeye başlıyorum.

Beni hepiniz merak etmişsiniz Sizleri korkuttugum içinde çok özür dilerim.

İyi ki varsınız.

Sizleri çok seviyorum.

Kuzuuumm çok merak ettik seniii... :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
Toparlanmana sevindim.İnşallah baharla beraber çiçekler açar göbüşünde.Dualarımdasın canım benim.Listeye ekliyorum senide.Bizi habersiz bırakma lütfen

Allah razı olsun canlarım benim.

Rabbim sağlıcakla kucagınıza almayı nasip etsin.

Gurbetteyim bide ben. Bir eşim bir de sizler iyiki varsınız.

Yalnızlık çok zor.

Allah razı olsun canlarım benim.

Rabbim sağlıcakla kucagınıza almayı nasip etsin.

Gurbetteyim bide ben. Bir eşim bir de sizler iyiki varsınız.

Yalnızlık çok zor.

Şşşşş.O nasıl söz öyle.Yalnızlık Allah'a mahsus.Hepimiz imtihan dünyasındayız.Rahat etmeye gelmedik bu dünyaya.Kimi eşinden,kimi sağlığından,kimi yavrusundan,kimi ailesinden çekiyor.Allahım sağlık versin hepsi olur gider.Kaldıramayacağı yük vermezmiş kuluna.Sakın yalnızım diye düşünme.Biz bile ailelerimizin yanında el gibi hissediyorum bazen kendimizi.İyi ol da gerisi olur.

inciiiiii

ÇOK MERAK ETTİM SENİ AMA TAHMNDE ETTİM BENDE Bİ 15 GÜN DİNLENMEYE ÇEKİLDİM

HİÇ ÜZME KENDİNİ BIRAK NE OLUYORSA O OLSUN STRES YAPTIKÇA İYİCE İMKANSIZLAŞIYOR

BEN HİÇ TAKİBİ FALAN BIRAKTIM RAHATIM GÜLE OYNAYA GEÇİRİYORUM GÜNLERİMİ DÜŞÜN BU AY 3 KERE İLİŞKİM OLDU OLACAKSA 1 KERE BİLE YETER

ÜZME TATLI CANINI :)

canımmmm hoş geldin tekrardan..seni çok merak ettik ve tahmin ettiğimiz gibi moral bozukluğundan gelmemişsin..ama moral bozmak yok..elimizden geleni yapıp takdiri allaha bırakacağız..hamile kalıp bebişlerimizi bu topikte doğuracağız..sırayla hamileyim haberlerimizi yazacağız..doğuma gidenleri uğurlayacağız..sonrada küçük mucizelrimizi anlatacağız..ama bunların olması için ümitli ve sabırlı olmalıyız bi tanem...

Evet canlarım benim umut ve sabırla bebişlerimizi bekleyeceğiz.

Rabbim tez zamanda mucizelerimizi bize gönderir inşallah.

arkadaşarım canlarım güzel hbaeri aldım hamileyiiim . ama daha ne kadarlık belli değil çünkü henüz bat geçmedi . cumartesi herşey belli olacak randevum var doktorumdan kan değerim de 1000in üzerinde cıktı hepinizden allah razı olsun destekleriniz güzel dilekleriniz için. birgün hepimizin yüzü gülecek sakın ümitsizliğe kapılmayın bol bol dua edin. Allah tüm arkadaşlarıma nasip etsin anneliği .

ah be kuzum sen o elbiseyi istiosun ama ablam örmüştü ya? benimkinin erkek oldugunu öğrenince o kızına giydirdi bile :26:
hatta daha çok yapmıştı hepsini ya kullandı yada hediye etti.
ah keşke daha önce belli olsaydı cinsiyet
neyse kısmet ya.canları sağolsun.herşey heryerde çok,önemli olan can sağlıkları
yakın zamanda hissetmeye başlarsın kuzum hareketleri.
çok güzel bitşey. Rabbim isteyen herkeze yaşatsın inşallahhh

canım yumurtaya bakarken maalesef vajinal usg yapılıyor.
en sevmediğim şey ama gerekiyorsa yapılıcak dimi napalım.
sende bir yumurta takibi yaptır bakalım. neden bukadar geç yumurtluyosun baktır bakalım.
yakın zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah

incimm kız deli ettin bizi
korktuk bişi mi oldu die.ama hamd olsun herşey yolunda.
canım benim biz burada herzaman birbirimize destegiz.
kendini hiçbirzaman yalnız hissetme. herşey güzel olucak. az daha beklememiz lazım demekki bebiş haberiyle coşmak için

aaaaaa canımmm hayırlı olsuuunnnn
çok sevindimmm.. sağ salim kucagınıza da alırsınız inşallahh
darısı tüm isteyenleree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…