- 29 Haziran 2012
- 1.786
- 1.292
- 333
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #9.161
Test yapmayacaksın sanırım.İnşallah rüyan gerçek olur bu ay.Daha sakinsin gördüğüm kadarıyla bu ay.Ne zaman tahlil yaptıracaksın cevom?
Canım evt test almayı bırak eczaneye gtmek bile istemıyrm yapmıycam test falan ama 30 mart eşimin doğum gunu belki yarm o gun diyrm bilmıyrm yani ama bebiş oldugunuda sanmıyrm gercektn bole duygusuz gibiyim,uzuntu sevinc hıc birisi yok,bakalım nasıp,yanlız sol tarafımda yumurtaladakı sancı gbi bi şeyler oluyor anlamadım gitti,agrım var ayaklarımda corapta kalın cizmede var,uşutmedım de ama bide bole rahmimde bi tuhaflık var bi rahatsızlık hissi var. Bunyemde delirmeye başladı sanırım.
Sen nasılsın ayşem nasıl gidiyor?
Neden hiç sesin çıkmıyor bakıyım senin? Bi sıkıntın falan mı var yoksa?
Meva cennetteki ağaçlardan birinin adı diye duymuştum eskiden.Kızım olursa koyarım demiştim hatta :)
Hiç bakma belirtilere falan.28inde test yap bence çizgiyi görünce de kana gidersin.Kocacığına da güzel bir doğumgünü hediyesi vermiş olursun
Hamilelik takvimimdeki küçük yazıları eşime kopyalarım ben hergün bugün onu bile yapamadım.O kadar yoğun ve bitkinimki anlatamam.Yemek yerken bile uyuyacaktım.İşleri hafiflettim biraz çok şükür.Boğaz vücudun sigortasıdır,bozuldumu bütün vücudu yıkar derdi doktorum.Haklı olduğunu bir kez daha anladım.Bütün damarlarımı ve kaslarımın ağrıdığını hissediyorum inanırsan.Çuval gibi oturuyorum zaten.Bazen düşeceğim diye korkuyorum ayağa kalkınca.Allahım kimseye yaşatmasın bu durumu.
Hmmm bilmiyordum cennetin adı olduğunu.Şimdi daha çok sevdim :) Bizim isimlerimiz belli.Babasının ve benim ismini koyacağız cinsiyetine göre :) İkinci isim koymayacağız.canım benim yaaa..çok duygulandırdın beni..aklım kuzenimde hala canım..gurbette olmanın en kötü yanı bu olsa gerek..bat bekliyorum hala..yarında olmazsam test yaparım artık..
cennetin 4 adı var..firdevs ,naim,adn ve meva..yani meva cennet adı..güzel isim..isim düşündün mü kız yada erkek?
Eklerim tabi :)Buarada benim tahmini dogum tarihim 17 kasim.beni de ekleyin alt kisma :)
keşke tatlim ama olmadığını bılıyrm o yuzden kotu hissedyrm kendimi bide demin hamile bir arkadaşı gordm kocasıyla geziyordu moralım bozuldu,geri işe geldim,ama akşam bi hastaneye gtsem diyrm kendimi pek iyi hissetmıyrm.
Canım haklısın bogazın kotuleştimi sende kotu olursun,umarım tez vakitte iyileşirsin.
Hmmm bilmiyordum cennetin adı olduğunu.Şimdi daha çok sevdim :) Bizim isimlerimiz belli.Babasının ve benim ismini koyacağız cinsiyetine göre :) İkinci isim koymayacağız.
Eklerim tabi :)
Serum-iğne falan vurunmadan adetinin geçtiğini söyle test yaparlar hemen :) İnşallah güzel haberle gelirsin
canım idrar testi yapcaktır ondada negatf der bakalım nasip.
Bende ilk gittiğimde idrarda istediler vermedim.Ben evde yapabiliyorum onu dedim şaşırdılar.Kan aldırdım sadece.Oradaki sonuca göre kanı yapmasalardı bebeğimi öğrenemezdimki...
Kızlar Merhaba.
Hepinizi çok özledim.
Bayadır girmedim.
Bütün testler negatif çıktı. İdrar, kan..
7 martta reglim geldi. Moralim çok bozuldu.
Hiçbirşey yapasım gelmedi.
İçime kapandım. Ağladım günlerce.
Çok şükür şimdi iyiyim.
Bebek çalışmalarına yeniden başladık.
Ayın 24 ünde ovulasyonda çiftçizgiyi gördüm. full çalışıyoruz.:26::26:
Gerisi Rabbime kalmış artık.
İsyan etmiyorum tabi ki.
Eşime çok üzüldüm ümitlenmişti iyice. Ben ne kadarda yoktur bebek desemde o var diyordu. Ona dayanamadım.
Şimdi 5. denememiz. 7 nisan gelmez inşallah kırmızılar.
İnşallah o kahrolası BAT gelmez.
bu gebelik testlerinden nefret ediyorum. Hep beni yanıltıyorlar. Bu 2.ci yanılışım.
korkuyorum artık bir sorun mu var diyorum. Kötü de düşünmeye başlıyorum.
Beni hepiniz merak etmişsinizSizleri korkuttugum içinde çok özür dilerim.
İyi ki varsınız.
Sizleri çok seviyorum.
Kuzuuumm çok merak ettik seniii... :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
Toparlanmana sevindim.İnşallah baharla beraber çiçekler açar göbüşünde.Dualarımdasın canım benim.Listeye ekliyorum senide.Bizi habersiz bırakma lütfen
Allah razı olsun canlarım benim.
Rabbim sağlıcakla kucagınıza almayı nasip etsin.
Gurbetteyim bide ben. Bir eşim bir de sizler iyiki varsınız.
Yalnızlık çok zor.
Kızlar Merhaba.
Hepinizi çok özledim.
Bayadır girmedim.
Çok şükür şimdi iyiyim.
İsyan etmiyorum tabi ki.
Eşime çok üzüldüm ümitlenmişti iyice. Ben ne kadarda yoktur bebek desemde o var diyordu. Ona dayanamadım.
bu gebelik testlerinden nefret ediyorum. Hep beni yanıltıyorlar. Bu 2.ci yanılışım.
İyi ki varsınız.
Sizleri çok seviyorum.
Kızlar Merhaba.
Hepinizi çok özledim.
Bayadır girmedim.
Çok şükür şimdi iyiyim.
İsyan etmiyorum tabi ki.
İyi ki varsınız.
Sizleri çok seviyorum.
nasılsın canım iimisiniz benim göbiş varya önceden kalma ondan hissedemio olabilirim evet canım yaa belli olamadı cinsiyetimiz kız olma ihtimali yüksekmiş yani senin elbilere hala el atabilirimcanımcım günler geçmio gibi ama çok mutluyum yaa rabbim meleğimi iyiki bana göndermiş canım bebeğim benim oğluşlarına öpcüklerimi yoluuyorum annesi
Bak o ağrılar hayırlı olmuş doktora gitmişsiniz .. Bende her ay biraz daha geç yumurtlamaya başladım canım artık doktor takibi yaptırıcam adet döngüm 50 gün oldu nerdeyse .. Ama 34. gün yumurtlama kanaması oldu çok geç yani .. Doktor takibi benim için şart bak sizi iyi yönlendirmiş umutsuz konuşsada :) Tubilosh yumurtaya bakarken vajinal ultrason mu yapıyo karından mı bakıyo ??
Bu arada test yaptım negatif gidip adet söktürücü bişeyler versin bari doktor ..
Kızlar Merhaba.
Hepinizi çok özledim.
Bayadır girmedim.
Çok şükür şimdi iyiyim.
İsyan etmiyorum tabi ki.
İyi ki varsınız.
Sizleri çok seviyorum.
arkadaşarım canlarım güzel hbaeri aldım hamileyiiim .ama daha ne kadarlık belli değil çünkü henüz bat geçmedi . cumartesi herşey belli olacak randevum var doktorumdan kan değerim de 1000in üzerinde cıktı hepinizden allah razı olsun destekleriniz güzel dilekleriniz için. birgün hepimizin yüzü gülecek sakın ümitsizliğe kapılmayın bol bol dua edin. Allah tüm arkadaşlarıma nasip etsin anneliği .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?