- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #9.181
16. haftamın bitmesine bir hafta kala çok şükür bulantılarımdan kurtulmuş durumdayım. 10 hafta süren çıkarmalarımın haddi hesabı yoktur sayacak olsam:) Annelik hissi olsa gerek her bulantımdan sonra bebeğimin sağlıkla geliştiğini düşünüp mutlu olmam beni ayakta tutan sebep olsa gerek. Hamiş olan, henüz bekleyen anne adaylarına daha az bulantılı hamişlikler diliyorum ağzınızın tadı bozulmasın inşallah
Allah razı olsun canlarım benim.
Rabbim sağlıcakla kucagınıza almayı nasip etsin.
Gurbetteyim bide ben. Bir eşim bir de sizler iyiki varsınız.
Yalnızlık çok zor.
arkadaşarım canlarım güzel hbaeri aldım hamileyiiim .ama daha ne kadarlık belli değil çünkü henüz bat geçmedi . cumartesi herşey belli olacak randevum var doktorumdan kan değerim de 1000in üzerinde cıktı hepinizden allah razı olsun destekleriniz güzel dilekleriniz için. birgün hepimizin yüzü gülecek sakın ümitsizliğe kapılmayın bol bol dua edin. Allah tüm arkadaşlarıma nasip etsin anneliği .
Adaşım demek 16. haftaya kadar sürdü bulantılar. desene benim daha 4 haftam var. bu hafta geçecek bu hafta geçecek derken bu sabah yine çıkardım.
Aynen cnm ben de senin gibi çıkarıp geliyorum sonra da kendi kendime diyorum ki bak bebiş iyi ondan öyle kusuyorsun. kustuğuma seviniyorum :)))
İncim canım öyle deme bozma moralini. ben de gurbetteyim bak yanımda ne annem ne babam ne başka akrabam var burda.
biz burda kocaman bir aile olduk. inşallah bebişin baharla beraber gelecek sen de unutacaksın zor günleri. Rabbim büyük. O vereceği zamanı biliyor..
meleğim tebrik ederim. hayırlı olsun. ilk tebrik eden ben oldum. ne güzel değerinde yüksek çıkmış. Hadi Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. cmt keseyi de görürsün inşallah.
Rabbim isteyen herkese versin.
İnşallah sorunsuz rahat bir hamilelik geçirirsin.
arkadaşarım canlarım güzel hbaeri aldım hamileyiiim .ama daha ne kadarlık belli değil çünkü henüz bat geçmedi . cumartesi herşey belli olacak randevum var doktorumdan kan değerim de 1000in üzerinde cıktı hepinizden allah razı olsun destekleriniz güzel dilekleriniz için. birgün hepimizin yüzü gülecek sakın ümitsizliğe kapılmayın bol bol dua edin. Allah tüm arkadaşlarıma nasip etsin anneliği .
tubişim senin hızın maşallahı var. neyse 2. oldum o da yeter :)geç kaldııın geç kaldııın önce ben tebrik etmiştim meleğiiii
nasılsın ozim?
bulantıların devam he? ayy çok zordur bilirim. çıkarmaktan aglıyordum artık ben
inşallah kısa zamanda geçer de rahatlarsın.
şu an miğde yanmalarım var ama hamd olsun bulantı kadar kötü değil.
hamileliğin her evresi zor.
Rabbim kolaylık versin hepimize
arkadaşlarım çok teşekkür ederim Allah razı olsun cumartesi güününü sabırsızlka beklıyorum inşallah hevesim kursağımda kalmaz hele bir göreyim minik keseyi :)burda öyle şşeyler okuduk ki insan sevinmeye korkuyor. kimseye söylemedik cumartesiyi beklıyorummçok sağolun
Canım melekçimm İnan çok sevindim... Hayırlısı olsun tatlımRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim... Soğan kürü işe yaradı desene valla bu ay bende içtim canım :) belki banada vesile olur öpüyorum kocaman Allah'a emanet ol canım
şririnim ne vesile oldu bilmem ama Allaha ne kadar şükretsem azdır. seninde meleğin gelsin bu ay canım hepimiz burda destek çıktık birbirimize hepimizin sağlıklı evlatları olsun inşallah sana da şifa olsun soğan suyu. sağol tatlım öptümCanım melekçimm İnan çok sevindim... Hayırlısı olsun tatlımRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim... Soğan kürü işe yaradı desene valla bu ay bende içtim canım :) belki banada vesile olur öpüyorum kocaman Allah'a emanet ol canım
tubişim senin hızın maşallahı var. neyse 2. oldum o da yeter :)
iyiyim cnm çok şükür. aynen valla sorma ben de ağlıyorum. eşim artık beni avutmaktan bıktı :)
inşallah geçer.
bende de oluyor o mide ekşimeleri yanmaları. ben de göbüş de çıkmadı ama. acı su geri geldiği için felaket yakıyor. Ayşe bir iki yudum ılık süt iç demişti mide yanmalarına iyi geliyormuş. istersen bir dene. doktoruma sormuştum gaviscon içebilirsin demişti dayanamazsan.ben de 3 ay bitsin öyle alayım dedi.
Aminn canım Rabbim hepimize kolaylık versin. hayırlısıyla kucağımıza alalım hepsini unutacağız.
neyse benden çok bahsettik. sen nasılsın canım? ya o sinir bende de var. terör esiyor ewde :)) derin derin nefes alıyorum bazen ama yok herşeye sinirleniyorum. yakında bikaç kişiye kafa göz dalacam :))
göreceksin meleğim. beni de hatırlarsın çok evham yapmıştım. kötü düşünme hayırlısıyla göreceksin bebişini inşallah.
arkadaşlarım çok teşekkür ederim Allah razı olsun cumartesi güününü sabırsızlka beklıyorum inşallah hevesim kursağımda kalmaz hele bir göreyim minik keseyi :)burda öyle şşeyler okuduk ki insan sevinmeye korkuyor. kimseye söylemedik cumartesiyi beklıyorummçok sağolun
tubişim senin hızın maşallahı var. neyse 2. oldum o da yeter :)
iyiyim cnm çok şükür. aynen valla sorma ben de ağlıyorum. eşim artık beni avutmaktan bıktı :)
inşallah geçer.
bende de oluyor o mide ekşimeleri yanmaları. ben de göbüş de çıkmadı ama. acı su geri geldiği için felaket yakıyor. Ayşe bir iki yudum ılık süt iç demişti mide yanmalarına iyi geliyormuş. istersen bir dene. doktoruma sormuştum gaviscon içebilirsin demişti dayanamazsan.ben de 3 ay bitsin öyle alayım dedi.
Aminn canım Rabbim hepimize kolaylık versin. hayırlısıyla kucağımıza alalım hepsini unutacağız.
neyse benden çok bahsettik. sen nasılsın canım? ya o sinir bende de var. terör esiyor ewde :)) derin derin nefes alıyorum bazen ama yok herşeye sinirleniyorum. yakında bikaç kişiye kafa göz dalacam :))
Canım merak etme herşey yolunda olucak inşallah.
Minik keseyi de o degerlerde çoook rahat görürsünüz.
Rabbime tevekkül et kuzum.herşey güzel olucak
az kaldı canım. yakın zamanda sende kurtulucan bulantılardan.
benim eşim de artık her gün benimle ugraşır olmuştu dicem halen ugraşıyor adamcagız
benim adet geçmeden şişkinlik olmuştu.o hiç inmemişti.sonrasında bebiş göbegine dönüştü gitti.yani göbüşümün çıkmadıgı olmamıştı
şimdi zaten maşallahımız var baya önden gidiyor göbek
bi hareket ediyor, 2 yerde aynı anda hissediyorum.bir hareket göbek deliğinin alt kısmında,diğer hareket taa göğüs altında.ellerle ayaklar aynı anda hareket ediyor sanırım.meksika dalgası mı yapıyor nedir
darısı başına inşallah.
sinir durumu olmasa daha iyi olcam da,birde bel ve diz ağrılarım var. geçicek Rabbimin izniyle. sabretmeye devam.
soğan topu gibi bebişleriniz olacak inşallah ay pardon nur topu gibi :) Rabbim vereceği zamanı biliyor. hayırlısıyla gelecek bebişleriniz inşallah.
şririnim ne vesile oldu bilmem ama Allaha ne kadar şükretsem azdır. seninde meleğin gelsin bu ay canım hepimiz burda destek çıktık birbirimize hepimizin sağlıklı evlatları olsun inşallah sana da şifa olsun soğan suyu. sağol tatlım öptüm
Evet canım stres çok kötü birşey herşey güzel düşünmekle başladı güzel devam eder inşallah
teyy teyy teyy..gözün aydın btnm oh çok şükür kucagınada almayı nasip etsin mevlam inş
Ne demek canım benim... Herşey gönlünde olsun melekçimm...
Sana birşey sorucam canım...
Sende belirtiler oldumu canım...
Benim kasıklarım 1 haftadır ağrıyor canım baskı var soğan küründenmi kaynaklı acaba diyorum... Sende neler oldu canım varmıydı kasık ağrın...
cnm cok sevindim..dualarında eksik etme bizleride..
Tebrikler kuzucum.
Sağlıkla kucagına almayı nasip etsin Rabbim..
canlarım hepnize ayrı ayrı çok teşekkür ederim hepiniz dualarımdasınız duanın gücüne bir kez daha inandım o kadar çok dua ettım ki sizlerde dualarımdasınız. incicim nerelerdeydın canım sakın ümitsizliğe düşme- hiç biriniz düşmeyın hiç beklemediğiniz anda gelecek minikleriniz buna inanın . ovu testi falan bahane gün aşırı çalışmanızı tavsiye ederım. tüm testlerinizi yaptırın elinizden geleni yapın eğer sorun cıkarsa biran önce tedavi olun en önemli şey dua tabi bu arada ben çok çabuk anladım ya da üstüne görme dedikleri şey oldu bilemıyorum erken de yumurtlamış olabilirim ultrasonla göründüğünde herşey anlaşılacak hesap kitap tutmuyor bunu anladım . Allahım ne zamn derse olacak. belirtilere gelince lekelenmeyle anladım bir terslik olduğunu anlam veremedım regl için erkendi yerleşme kanamsı da olabilir di regl de hemen test yaptım silik çizgi çıktı hemde 24. günümde çıktı. adet tarihime nerdeyse 5 gün varken. hastaneye gittim adetın geçmemiş neden erkenden test yapıyorsun diye tersledi doktor. bende ilaç kullandım endişeliyım dedim kan testi istedim ve sonuç 1000 in de üzerinde çıktı bacaklarım çok ağrıdı. kasığıma da ara ara batma oldu. karın ağrım var hala da devam ediyor. bikaç gün önce de kabızdım belirtiler böyle ama herşeyi de belirti olarak görmeyın kendinizi çok dinlemeyın sonuç olumsuz çıkınca biliyorsunuz hepimiz yaşadık. üzülmenizi istemıyorum ben bu ay hep gezip tozdum arkadaşlarımla eğlendim güzel vakıt geçirdik prolaktın hormonumun da düşeceğine inandım. ve düşmüşte bebişim bile gelmiş (inşallah) devamı da gelır sağlıkla kucağıma alırım hepimiz için duam bu isimlerinizi bilmıyorum ama rumuzlarınızla aklımdan geçiriyorum sizi dualarımdasınız.
bu ikonu kullanmayı hep istemiştiiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?