Bol bebiş topiği

Adaşım demek 16. haftaya kadar sürdü bulantılar. desene benim daha 4 haftam var. bu hafta geçecek bu hafta geçecek derken bu sabah yine çıkardım.
Aynen cnm ben de senin gibi çıkarıp geliyorum sonra da kendi kendime diyorum ki bak bebiş iyi ondan öyle kusuyorsun. kustuğuma seviniyorum :)))
Allah razı olsun canlarım benim.

Rabbim sağlıcakla kucagınıza almayı nasip etsin.

Gurbetteyim bide ben. Bir eşim bir de sizler iyiki varsınız.

Yalnızlık çok zor.

İncim canım öyle deme bozma moralini. ben de gurbetteyim bak yanımda ne annem ne babam ne başka akrabam var burda.
biz burda kocaman bir aile olduk. inşallah bebişin baharla beraber gelecek sen de unutacaksın zor günleri. Rabbim büyük. O vereceği zamanı biliyor..

meleğim tebrik ederim. hayırlı olsun. ilk tebrik eden ben oldum. ne güzel değerinde yüksek çıkmış. Hadi Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. cmt keseyi de görürsün inşallah.
Rabbim isteyen herkese versin.
İnşallah sorunsuz rahat bir hamilelik geçirirsin.

ayy selam vermeden daldım kusura bakmayın

nasılsınız bakalım?
bizde hamd olsun herşey yolunda.
minik Yusuf'um tekmeleriyle beni mutlu ediyor.ama sanırım akciğerlere baskı yaptıgından dolayımıdır nedendir,nefesim çok daralıyor,sürekli derin nefes alma isteği duyyorum.ve agzıma acı su geliyor. ah sıpam ah.başından beri çektiriyo annesine. canı sağolsun da naparsa yapsın ya.az kaldı şurda zaten.sabır sabır sabırrr

Kenan'ım da beni babasına ispiyonluyup duruyor
BABAAA ANNEM BANA EP KIJIYOOO
ama oğlum kızmadım kiii desem de cevap şu:
AMA AZ ÖNCE DİĞER ODADA KIJMIŞTIN ŞANA KÜSTÜM
nekadar komik bir çocuk bu ya. ispikçi sıpa

ama napim kızlar hormonlarım beni sinirli yaptı bu ara.accık dayansınlar ama dimi.
ev arıyoruz,içime sinen birşey bulamadım daha... kenan'a oda yapılcak,yatak alıncak...
yakın zamanda ev bulamazsam iyice agırlaştıgımda bu ev taşıma işi çok zor olucak benim için.
halılarım yıkamaya verilcek,ev değiştircez die yıkatamıyorum şu an.bebişe alışveriş yapılcak.
ve daha birsürü şey.... oooy oy... Rabbim hepimize kolaylık versin

geç kaldııın geç kaldııın önce ben tebrik etmiştim meleğiiii

nasılsın ozim?
bulantıların devam he? ayy çok zordur bilirim. çıkarmaktan aglıyordum artık ben
inşallah kısa zamanda geçer de rahatlarsın.
şu an miğde yanmalarım var ama hamd olsun bulantı kadar kötü değil.
hamileliğin her evresi zor.
Rabbim kolaylık versin hepimize

arkadaşlarım çok teşekkür ederim Allah razı olsun cumartesi güününü sabırsızlka beklıyorum inşallah hevesim kursağımda kalmaz hele bir göreyim minik keseyi :)burda öyle şşeyler okuduk ki insan sevinmeye korkuyor. kimseye söylemedik cumartesiyi beklıyorummçok sağolun

Canım melekçimm İnan çok sevindim... Hayırlısı olsun tatlım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim... Soğan kürü işe yaradı desene valla bu ay bende içtim canım :) belki banada vesile olur öpüyorum kocaman Allah'a emanet ol canım

tubişim senin hızın maşallahı var. neyse 2. oldum o da yeter :)
iyiyim cnm çok şükür. aynen valla sorma ben de ağlıyorum. eşim artık beni avutmaktan bıktı :)
inşallah geçer.
bende de oluyor o mide ekşimeleri yanmaları. ben de göbüş de çıkmadı ama. acı su geri geldiği için felaket yakıyor. Ayşe bir iki yudum ılık süt iç demişti mide yanmalarına iyi geliyormuş. istersen bir dene. doktoruma sormuştum gaviscon içebilirsin demişti dayanamazsan.ben de 3 ay bitsin öyle alayım dedi.
Aminn canım Rabbim hepimize kolaylık versin. hayırlısıyla kucağımıza alalım hepsini unutacağız.
neyse benden çok bahsettik. sen nasılsın canım? ya o sinir bende de var. terör esiyor ewde :)) derin derin nefes alıyorum bazen ama yok herşeye sinirleniyorum. yakında bikaç kişiye kafa göz dalacam :))

göreceksin meleğim. beni de hatırlarsın çok evham yapmıştım. kötü düşünme hayırlısıyla göreceksin bebişini inşallah.

soğan topu gibi bebişleriniz olacak inşallah ay pardon nur topu gibi :) Rabbim vereceği zamanı biliyor. hayırlısıyla gelecek bebişleriniz inşallah.

şririnim ne vesile oldu bilmem ama Allaha ne kadar şükretsem azdır. seninde meleğin gelsin bu ay canım hepimiz burda destek çıktık birbirimize hepimizin sağlıklı evlatları olsun inşallah sana da şifa olsun soğan suyu. sağol tatlım öptüm

Evet canım stres çok kötü birşey herşey güzel düşünmekle başladı güzel devam eder inşallah

Canım merak etme herşey yolunda olucak inşallah.
Minik keseyi de o degerlerde çoook rahat görürsünüz.
Rabbime tevekkül et kuzum.herşey güzel olucak

az kaldı canım. yakın zamanda sende kurtulucan bulantılardan.
benim eşim de artık her gün benimle ugraşır olmuştu dicem halen ugraşıyor adamcagız
benim adet geçmeden şişkinlik olmuştu.o hiç inmemişti.sonrasında bebiş göbegine dönüştü gitti.yani göbüşümün çıkmadıgı olmamıştı
şimdi zaten maşallahımız var baya önden gidiyor göbek
bi hareket ediyor, 2 yerde aynı anda hissediyorum.bir hareket göbek deliğinin alt kısmında,diğer hareket taa göğüs altında.ellerle ayaklar aynı anda hareket ediyor sanırım.meksika dalgası mı yapıyor nedir
darısı başına inşallah.
sinir durumu olmasa daha iyi olcam da,birde bel ve diz ağrılarım var. geçicek Rabbimin izniyle. sabretmeye devam.

inşallah canım. 9 ay onlarda biz kadar çekiyor ya kocişler bazen üzülüyorum bazen de beni deli ediyor :)
daha sonra bugünleri hatırlayıp gülcez :)
şişkinlik var da çok değil. dolgunluk var daha doğrusu. ara ara kasıklarımda ağrılar oluyor çekiyorlar gibi içerden. herhalde rahim genişliyor.
ayyy canım ne güzel ya. içerde çalışıyor çocuk boş mu dursun :)
amin cnm darısı başımıza.
çok değişik bir duygu hele hareketleri hissedince daha da anlamaya başlıycam inşallah.,
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

teyy teyy teyy..gözün aydın btnm oh çok şükür kucagınada almayı nasip etsin mevlam inş

Ne demek canım benim... Herşey gönlünde olsun melekçimm...
Sana birşey sorucam canım...
Sende belirtiler oldumu canım...
Benim kasıklarım 1 haftadır ağrıyor canım baskı var soğan küründenmi kaynaklı acaba diyorum... Sende neler oldu canım varmıydı kasık ağrın...

teyy teyy teyy..gözün aydın btnm oh çok şükür kucagınada almayı nasip etsin mevlam inş

cnm cok sevindim..dualarında eksik etme bizleride..

Tebrikler kuzucum.

Sağlıkla kucagına almayı nasip etsin Rabbim..

canlarım hepnize ayrı ayrı çok teşekkür ederim hepiniz dualarımdasınız duanın gücüne bir kez daha inandım o kadar çok dua ettım ki sizlerde dualarımdasınız. incicim nerelerdeydın canım sakın ümitsizliğe düşme- hiç biriniz düşmeyın hiç beklemediğiniz anda gelecek minikleriniz buna inanın . ovu testi falan bahane gün aşırı çalışmanızı tavsiye ederım. tüm testlerinizi yaptırın elinizden geleni yapın eğer sorun cıkarsa biran önce tedavi olun en önemli şey dua tabi bu arada ben çok çabuk anladım ya da üstüne görme dedikleri şey oldu bilemıyorum erken de yumurtlamış olabilirim ultrasonla göründüğünde herşey anlaşılacak hesap kitap tutmuyor bunu anladım . Allahım ne zamn derse olacak. belirtilere gelince lekelenmeyle anladım bir terslik olduğunu anlam veremedım regl için erkendi yerleşme kanamsı da olabilir di regl de hemen test yaptım silik çizgi çıktı hemde 24. günümde çıktı. adet tarihime nerdeyse 5 gün varken. hastaneye gittim adetın geçmemiş neden erkenden test yapıyorsun diye tersledi doktor. bende ilaç kullandım endişeliyım dedim kan testi istedim ve sonuç 1000 in de üzerinde çıktı bacaklarım çok ağrıdı. kasığıma da ara ara batma oldu. karın ağrım var hala da devam ediyor. bikaç gün önce de kabızdım belirtiler böyle ama herşeyi de belirti olarak görmeyın kendinizi çok dinlemeyın sonuç olumsuz çıkınca biliyorsunuz hepimiz yaşadık. üzülmenizi istemıyorum ben bu ay hep gezip tozdum arkadaşlarımla eğlendim güzel vakıt geçirdik prolaktın hormonumun da düşeceğine inandım. ve düşmüşte bebişim bile gelmiş (inşallah) devamı da gelır sağlıkla kucağıma alırım hepimiz için duam bu isimlerinizi bilmıyorum ama rumuzlarınızla aklımdan geçiriyorum sizi dualarımdasınız.

bu ikonu kullanmayı hep istemiştiiimm

Allah razı olsun canım...
Herşey gönlünde olsun tatlım...
Allah'a emanet ol tatlım

Tebrikler.Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inş.

kuzuummmmmmmm bidenemmmmmmmmmmm nerdesin sen ya?

korkuttun bizi,aklıma neler neler geliyodu......

neyseki iyiymişin çok şükür..

canım ya bu ay hiç kafaya takmasan,ne bilim kk ya sadece muhabbet için gir konuyu hiç açma bile.
geçen ay btç kürü yapmıştım 3 günüm geçti ama sonuç negatif((
bende çok yıprattım kendimi çok ağladım,hatta annemin kalbini kırdım hala vicdanen rahat değilim durumu izah ettim ama anne yüreği seni affediyo ama ben kendimi affedemiyorum...

buğün son iğnemi yaptım bu ay rapor çıkardık gonal f 75 ml kullanıyorum 6 gün.
yarın kontrole gidicem c.tesi yada p.tesi 3.aşılamamı olucam ama zerre kadar bi ümidim yok donuk vaziyetteyim hala adetin şokunu atlatamadım bide eşimde pek yanımda değil işi daha da çok arttı hiç görmüyorum yüzünü bende uzun zamandır yoktum buğün girdim nete..

ne bilim incim bi şekilde hayat geçiyo,sende artık boşver demeyi bil iyice sindir içine,olan bize oluyo,eşine üzüldüm canım Allahım bi daha o durumları yaşatmasın bidahakine olumlu sonuçlanır inşallah.

kocaman öpüyorum bidaha habersiz bırakma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…