- 30 Eylül 2012
- 1.182
- 90
- 158
- 39
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #9.201
ayyyyyyyyyyyyyyyy canım çok ama çok sevindim rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin....
kızzz ikiz olabilir hee bat ın gelmediği halde 1000 in üzerinde çıkması maşallah çok iyi ikiz olabilir ayyyy inşallah ikizdir..hayırlısıyla...
bizlerede dua etmeyi unutma....
Hemşerim beniiiiim :))) Gözün aydın. Çok ama çok sevindim. Allah kucağına alıp, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...
arkadaşarım canlarım güzel hbaeri aldım hamileyiiim .ama daha ne kadarlık belli değil çünkü henüz bat geçmedi . cumartesi herşey belli olacak randevum var doktorumdan kan değerim de 1000in üzerinde cıktı hepinizden allah razı olsun destekleriniz güzel dilekleriniz için. birgün hepimizin yüzü gülecek sakın ümitsizliğe kapılmayın bol bol dua edin. Allah tüm arkadaşlarıma nasip etsin anneliği .
Canım cok tb ederim,allah bizede nasip eder inşallah.
tebrik ederim kuzum çok sevindim senin adına..demek ki bebeğin nasibi varsa hangi değerin yüksek olursa olsun rabbim dengeliyor ve evladını nasşp ediyor..rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip eylesin..
arkadaşarım canlarım güzel hbaeri aldım hamileyiiim .ama daha ne kadarlık belli değil çünkü henüz bat geçmedi . cumartesi herşey belli olacak randevum var doktorumdan kan değerim de 1000in üzerinde cıktı hepinizden allah razı olsun destekleriniz güzel dilekleriniz için. birgün hepimizin yüzü gülecek sakın ümitsizliğe kapılmayın bol bol dua edin. Allah tüm arkadaşlarıma nasip etsin anneliği .
Kız toplaşak da sana yardıma gelek.Ev taşımanın ne demek olduğunu iyi bilirim.1 hafta boyunca.Sabah 6-8 arası,akşam 6-11 arası sokak sokak dolaşıp ev aradım tek başıma.Her gece ev topladım 1'e kadar.Eşim yeni iş değiştirdiği için sadece taşınma günü izin alabildi.İki annemdede fıtık var yardıma çağırmaya kıyamadım.Sadece taşındığım gün yanımdaydı herkes.Ve yanağıma kadar büyüyen bi uçuk çıkmıştı.ayy selam vermeden daldım kusura bakmayın
nasılsınız bakalım?
bizde hamd olsun herşey yolunda.
minik Yusuf'um tekmeleriyle beni mutlu ediyor.ama sanırım akciğerlere baskı yaptıgından dolayımıdır nedendir,nefesim çok daralıyor,sürekli derin nefes alma isteği duyyorum.ve agzıma acı su geliyor. ah sıpam ah.başından beri çektiriyo annesine. canı sağolsun da naparsa yapsın ya.az kaldı şurda zaten.sabır sabır sabırrr
Kenan'ım da beni babasına ispiyonluyup duruyor
BABAAA ANNEM BANA EP KIJIYOOO
ama oğlum kızmadım kiii desem de cevap şu:
AMA AZ ÖNCE DİĞER ODADA KIJMIŞTIN ŞANA KÜSTÜM
nekadar komik bir çocuk bu ya. ispikçi sıpa
ama napim kızlar hormonlarım beni sinirli yaptı bu ara.accık dayansınlar ama dimi.
ev arıyoruz,içime sinen birşey bulamadım daha... kenan'a oda yapılcak,yatak alıncak...
yakın zamanda ev bulamazsam iyice agırlaştıgımda bu ev taşıma işi çok zor olucak benim için.
halılarım yıkamaya verilcek,ev değiştircez die yıkatamıyorum şu an.bebişe alışveriş yapılcak.
ve daha birsürü şey.... oooy oy... Rabbim hepimize kolaylık versin
Geçmiş olsun canım.Ortalık kırılıyor hastalıktan.Aman dikkat et.kızlar gunaydın nasılsınz?
Dun akşam cok kotu geçti benim için,bugun canım balık istedi aldım pişirdim falan herşey guzeldi fakat ufac ık ısırmamla miğgemin kalkması bir oldu,kuru ekmek domatez yedim ama nafile o bi ısırık beni bitirdi, derken istifra ettim cokta kotu oldum.
Biraz hava aldım iyi geldi,hastanede de en uyuz doktor vardı gitmedim o yuzden,hıç de iyi değilim nefret ediyrm kendimden bi tuhaf hissedyrm kendimi.
Off ya,sizinde canınızı sıktım,ozurdilerim.
tebrik ederim arkadaşım allah kucagına almayı kısmet etsin inş darısı başımıza bende bugün klomenimin 2 ci tedavisine başlıyorum rabbim hayırlı etsin tez zamanda bizede göstersin inş
Günaydın kuşlaaarrr
Tubiloshum ismiyle yaşasın inşallah kuzuların.Bende Yusuf ismini çok severim.Ama eşimin kuzeni koydu oğluna.Vazgeçtik bizde.
Agresifimiz yeni bir kuzu armağan etmiş dün.Uçtum mutluluktan
Ebsonum kuzum.Allahım en iyisini verecek sana eminim ben.Daha çok bekletmesin inşallah hiçbirinizi
Hapşuruk,tıksırık,öksürük arası nefes alsam da hamdolsun bugünüme.Boğaz ağrım hafifledi ama geçmedi.Limonlu çay,bol sahlepli süt,ılık su dostum oldu bugünlerde.
Karnım geçen haftaya göre o kadar çabuk büyüdüki anlatamam.Artık dar bi kıfayette rahatca biliniyor.Ve cinsiyeti öğrenmek için (inşallah yani) son 6 gün
Hıdrellez geçtiği hafta yardımcı alacağım.Cam-perde-kapı temizlesin.Bende dolap içlerini 1 haftada anca bitiririm akşamdan akşama zaten.Temizlik yaklaştıkça eftik basıyorHer gün temizlesemde içime sinmiyor artık.Kışın kiri pası evde sanki
Küçük bi kaçamak yapmak istiyorum eşimle.Canım burnuma geldi ev-iş iş-ev arasında.Bari havalar düzelse de akşam turlarına çıksak elele...
aysecim teşekkür ederim canım benım. bende öyle tuhafım kı çok da korkuyorum açıkcası doktor bana açıklama yapmadı hemen gebesin dedi. kan değerlerinden anlarmısın bilmem ama bir çok şeyi araştıran birisn. hcg değerimde > 1000 yazıyor ne demek ki bu ölçemıyormuş cihaz daha yüksek böyle bir şey olurmu diğer haftalarda olanları nasıl ölçüyor. çok mu takılıyorum . heyecandan doktora soramadım.
Haklısın canım bir hava al değişiklik olur, bende cok bunaldım evden işten bu durumlardan falan.
bu akşam bi gebelik testi yapsam cıkar mı sizce?
Hemen başlamış sende de acabalarKlasik anne adayı
Kız ben 22 çıktı diye uçtum havalara.Senin bata 3 gün varken 1000 çıkmış maşallahhDoktorun tekrarlayalım bir gün arayla dedimi? Değerin yüksek çıkmış ama içini rahatlatmak istiyorsan yarın bir daha kan ver.En az 2 kat yükselmesi gerekiyor değerin.Doktorum bana 22 çıkınca hamile falan değilsin demişti.Ama 1 gün arayla tekrarladım testi 98 çıktı :) Merak etme herşey yolundadır.Kadın doğumcunu aradığında o sana şu hafta gel diyecektir.Bazısı benim doktorum gibi vajinal ultrasonla bakmıyor.Dün 1000 çıktıysa büyük ihtimal haftaya cuma falan normal ultrasonla görünür keseniz.1500'ü geçince vajinal ultrasonda,5000'i geçtiğinde normal ultrasonda görünüyor kese.Hem kese için acele etme içindeki oluşumu da görsün doktorki boş gebelik olmadığından da emin ol.Hiç kötü bişey düşünme.Herşey yolunda gidecek eminim ben. Şu aralar sessiz kalmak insanda acayip heyecan yapıyor sadece.İçin içine sığmıyor ama söylemeye çekiniyorsun.Yine de yakınlar hariç söyleme herkese derim ben.Sonra Allah esirgesin kötü bi durum olursa sorulan sorular insanı yıpratır.Bırak 2-3 aylık oluncaya kadar kimse bilmesin.Hem düşük riski de kalkmış olur.
Bu arada dikkat etmen gerekenleri biliyorsun değilmi?O kadar bas bas bağırıyoruz aman dikkat lütfen
canım doktorum haftaya gel dedi bende cumartesi gelebilirm dedim çalışıyorum . olur dedi ozamn anlarız ne olduğunu dedi ultrasonda belki görünmez hafta içi yine giderim ne yapım .progestan verdi lekelenmem var deyince. eşim kızıyor kafana takma diye şimdi tekrar kana baktırıcam desem küplere biner en iyisi 3 gün sessizce beklemek dua etmek. daha kimseye söylemedık ama sokaklarda bağırasım gelıyor ben hamileyiiiim diye . anne oluyorum diye. belim ağrıyor gögsüm sızlıyor heyecanlıyıyıımm artık kendime ekstra dikkat edicem.
Denemekten bişey çıkmaz benceSonuçta adetin geçti.Ama tabi negatif test moralini bozuyor senin.Ben gibi boşveremiyorsun o yüzden yap diyemiyorum sana.İnşallah vardır ve çıkar testinde.Bozuk test kurbanı olmazsın inşallah.
Sanki yeni doğum yapmış gibi hareket ederdim ben.Lekelenmeye de takma kafanı sakın.Oluyor kimisinde.Bişey olmaz inşallah.Onu Rabbim koruyor şu an.Sen de tedbir al ki tevekkül edecek durumda olalım.Bende hep doktorumun gel dediği günde 3-5 gün sonra gittim kontrollere.İyi de oldu.Eli boş dönmek daha kötü oluyor.Kesenin içindeki oluşumun başladığını da duyunca daha iyi oluyorsun.Doktor göremezse haftaya yine gel diyor çünkü boş kesemi diye bakmak için.Sonra kalp atışları falan :)) Ayyy ne güzel günlerdi.Şimdi de cinsiyet.Sonrada kilosu boyu :) Hiç bitmiyor bu korku dolu heyecan.Allahım hiç bitirmesin.Herkese nasip etsin innnşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?