Bol bebiş topiği

canım sen kanda mı idrardamı baktındrın gebeliğe?

canım ben bugun adetımın 28 günündeyım yani olmuş olsam bugun yarın falan olmam gerekırdi. adetımın 24. günü test yaptım silik çıktı sonra hastanaye gittim gece adetın 26. günü idrarda baktılar pozitif kana gel ded,iler dün de yani adetımın 27. günü kanda baktırdım daha batım geçmedi :)

Anladım canım tşk ederim bilgi verdiğin için benım bat geçti şubatın 22sinde adte olmuştm bende gitcem artrık oglen veya akşam

Zaten yeterince moralım bozuk zaten yoktur o yuzden giderm idrar veya kana giderm negatf der alırım ılacımı bari miğdem duzelir.
İnşallah sürpriz olur senin için

Bu cümleyi duyacağım ölsem aklıma gelmezdi.Ben gibi pimpirikli birine söylenecek en son söz bu olsa gerek :) Kendi doktorum telefonda 10 gün sonra gel diyince kızdım başka drdan randevu aldım ben keseyi görmek için.Gittim o kadında hiç bakmadı bile.3-5 soru sordu haftaya gel dedi.Kendi doktorumla aynı şeyi söyleyince telaş yapmanın manasız olduğunu gördüm.Çünkü değerim 2500lerdeydi ve ben kalbi de duyarım belki diye heyecanla gitmiştim.Hastaneden çıktığımız anda bomboş olduk eşimle.Sinirlendik,çok bozulduk.Bize ders oldu.Doktorum ne zaman derse ondan daha sonra gittik.Bende sen gibi çalıştığım için cumartesilere denk getirdim kontrolleri.İşlerimin olmadığı cumartesiye denk getirmek için de uğraşınca hep daha sonra gittik.İş yoğunluğundan çabuk geçiyordu zaten son hafta Ama işte bu ay ters oldu.İşlerimiz dün bitti çok şükür.Salıya kadar en boş günlerim.Nasıl geçecek bilmem günler

Ayşem sende en cok bu pozitiflik var ya ona bayılıyorum,saol canım moral verdiğin için,miğdem cok bulanıyor rahatsızım dycem bide bat geçti derim,bakarlar, bide ilaç verirler inşallah da geçer.

O yüzden ben idrarda baktırmamıştım.Israr ettiler hayır dedim.Kan vermeye geldim dedim.Çünkü idrarda silik görürlerse kan testini yapmıyorlarmış diye duydum.Biliyorsunuz benimki de yok gibi bişeydi.İyiki de yaptırmamışım idrarda.

Anladım canım tşk ederim bilgi verdiğin için benım bat geçti şubatın 22sinde adte olmuştm bende gitcem artrık oglen veya akşam

hadi güzel bir haberle gel inşallah bizide haberdar et merakta bırakma canım

aysecim eşim olmasa oo ben neler yapıcam da o beni dizginliyor tabiri caizse

Ayşem sende en cok bu pozitiflik var ya ona bayılıyorum,saol canım moral verdiğin için,miğdem cok bulanıyor rahatsızım dycem bide bat geçti derim,bakarlar, bide ilaç verirler inşallah da geçer.

Ben ne keşfettim biliyor musun cevo?Ne zaman sinirli olsam daha çok sinirlendiriyorlar beni.Ne zaman üzgün olsam daha çok üzüyorlar.Ama ne zaman boşversem o zaman daha rahat oluyor içim ve elimdekilerin kıymetini bilecek durumda oluyorum.Yani ne ilaç,ne psikolog,ne dost,ne dr hiçbiri kendi içinde yaptığın hesaplaşmadan daha etkili değilmiş.Dün bi yazı gördüm çok hoşuma gittim.İYİ Kİ HERŞEYİN O'NDAN GELDİĞİNİ BİLECEK KADAR AKILLIYIM diyor...Takdir O'nunsa üzülmenin de,isyan etmenin de anlamı yok.Allahım yolundan ayırmasın hiçbirimizi.

hadi güzel bir haberle gel inşallah bizide haberdar et merakta bırakma canım

aysecim eşim olmasa oo ben neler yapıcam da o beni dizginliyor tabiri caizse

Bende eşimin beni dizginlediği,sakinleştirdiği,tamamladığı anlarda en hayırlı olanın bize gönderildiğinden emin oluyorum.Eşimle aynı huyda olsaydık kesinlikle bitmeye yaklaşırdı evliliğimiz.Rabbim ne güzel ayarlıyor herşeyi.

ayşemm canım benim ne yapıyorsun yine denk gelemedik seninle konuşmaya çok ihtiyacım var morelim çok bozuk

ayşemm canım benim ne yapıyorsun yine denk gelemedik seninle konuşmaya çok ihtiyacım var morelim çok bozuk

Canım benim.Denk gelemiyoruz bi türlü.Çok yakınım hastaneye kaldırılmış.Yaşı 80 olunca müdahale edemiyorlar.%3 şansı varmış,doktor beklemeyin biz sizi ararız dedi.Resmen kötü haber bekliyoruz.Çok severim kendisini.Allahım çok acı çektirmesin.Çok üzüldüğümde kasıklarımda batma-sancı karışık bişeyler oluyor.Uzanırsam hafifliyor.Çok üzülmemeye çalıştım ama burnumun direği sızlıyor şu an... Çok çektirmesin Rabbim

Ne guzel bir haber bu cok tebrik ederim rabbim sagsalim kucagina aldigin gunleri de gosterir insallah

canımçok zor bir durum..doktor ne derse desin her zaman takdir allahındır..iyi yada kötü..buna kimse müdahale edemez..üzülmeden edemiyor insan..ama tevekkül edip rabbimizden hayırlısını dileyip kalbini ferah tut..bebeğinde emin ol hissediyordur..kendinide yavrunuda üzmemeye çalış..çook geçmiş olsun..

Mutlaka öyle.Teşekkür ederim.Allah düşman başına vermesin

çok sevindim hayırlı olsun
Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…