- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #9.321
arkadaşlar ne oldu topiğimize hani herşeyı paylaşacaktık bakıyorum kımseler yok
Melekcim ne yaptin doktora gidecektin? Gordunuz mu keseyi? Insallah hersey yolundadir.
Ben de gittim dun doktora. Doktor gorebilseydim cinsiyeti soylrdim dedi. Acmadi bacagini bizim sipa.
Hamilelik depresyonuna girmişim ben.Kimseyle konuşmak istemediğimden veda ettim sizlere.Cuma gününden beri sürekli ağlıyorum.Doğru dürüst yemek yemiyorum.Canım hiç birşey istemiyor.Cuma günü az kanamam oldu.Birşey yokmuş.Kuvvetli öksürükten olmuş.Gribim geçmedi.Doğurmaktan vazgeçtim.Kürtajı bile araştırdım cuma günü.Onu koruyamamaktan,ona iyi bi anne olamamaktan korkuyorum.Doktor cinsiyetini gördüğünü söyledi söylettirmedim.Öğrenmek istemiyorum cinsiyetini ben.Yarın tekrar kontrol var.Doğuncaya kadar söylemesini istemiyorum.Kimsenin de bu konuda yorum yapmasını istemiyorum dedim ailelere de.Ben onu büyütememekten korkuyorum.Onu düşünmemek için elimden geleni yapıyorum.Onu resmen yok sayıyorum.Biliyorum herkes bana kızacak böyle konuştuğum için ama içinde olduğum duyguları bilemezsiniz.Doğuma kadar dr kontrolüne bile gitmeyecektim eşim yalvardı diye gidiyorum.Yolda gördüğüm bebeklere bile dönüp bakmıyorum artık.Yıllarca bekleyen,kavuşamayanlar var biliyorum.Özürlü olanlar var onu da biliyorum.Allah'ı gücendirirsem onu geri alır bi daha da nasip etmez onu da biliyorum.Bu lafları duymamak için yazamadım size.Hala da duymak istemiyorum.Hepsini biliyorum bunların.Ama beyninizden geçenlere hükmedemiyorsunuz bazen.
Allah kimseye yaşatmasın böyle duyguları...
Hamilelik depresyonuna girmişim ben.Kimseyle konuşmak istemediğimden veda ettim sizlere.Cuma gününden beri sürekli ağlıyorum.Doğru dürüst yemek yemiyorum.Canım hiç birşey istemiyor.Cuma günü az kanamam oldu.Birşey yokmuş.Kuvvetli öksürükten olmuş.Gribim geçmedi.Doğurmaktan vazgeçtim.Kürtajı bile araştırdım cuma günü.Onu koruyamamaktan,ona iyi bi anne olamamaktan korkuyorum.Doktor cinsiyetini gördüğünü söyledi söylettirmedim.Öğrenmek istemiyorum cinsiyetini ben.Yarın tekrar kontrol var.Doğuncaya kadar söylemesini istemiyorum.Kimsenin de bu konuda yorum yapmasını istemiyorum dedim ailelere de.Ben onu büyütememekten korkuyorum.Onu düşünmemek için elimden geleni yapıyorum.Onu resmen yok sayıyorum.Biliyorum herkes bana kızacak böyle konuştuğum için ama içinde olduğum duyguları bilemezsiniz.Doğuma kadar dr kontrolüne bile gitmeyecektim eşim yalvardı diye gidiyorum.Yolda gördüğüm bebeklere bile dönüp bakmıyorum artık.Yıllarca bekleyen,kavuşamayanlar var biliyorum.Özürlü olanlar var onu da biliyorum.Allah'ı gücendirirsem onu geri alır bi daha da nasip etmez onu da biliyorum.Bu lafları duymamak için yazamadım size.Hala da duymak istemiyorum.Hepsini biliyorum bunların.Ama beyninizden geçenlere hükmedemiyorsunuz bazen.
Allah kimseye yaşatmasın böyle duyguları...
ewet özlemcim Allahıma binlerce kez şükür kesemizi gördüm karından ultrasonda. 2 hafta sonra pıtpıtları duymak için randevu verdi. sizinkide kız mı yoksa açmıyor göstermıyor. sağlıklı olsun da canım . bu arada grip oldum çok kötüyüm sende hasta olmuştun sanırım nasıl atlattın
herkese selam
ayşem:)yorum yazmıycam nasılsa bu durumun allahın izni ile geçecek :)
ben an itibari ile silik çizgiyi gördüm yani yaklaşaık 5 dk önce ama hiç heyecan yapmıyorum sonrasında üzülüyorum
hem adete yakın bilmem ne hormonum yükseliyo zaten oda olabilir yine
15 gün bekliycem bu sefer tabi adet olmazsam:)
hayırlısı allahtan bize düşeni bu ay için yaptık gerisi dualarımla allaha yalvarmak elden gelen budur:)
hepinizi öpüyorum
Ayy cok sevindim cnm. Rabbim hayirli ve saglikli evlat nasip etsin.. devami gelir artik insallah.
Guzel telaslar bunlar.
Benim bebisim ultrasonda hickiriyorduiki kere hickirdi internette baktim da ultrasonda hickirirkenn gorebilirsiniz yaziyordu ama terbiyeli cocuk. Kibar oturmus..Hayirlisi olsun. Saglikli olsun da.
Gecmis olsun cnm ya. Ben de cok cektim. Basucumda bal sisesiyle uyudum. Okadar cok oksuruyordum ki gece ksalkip bal yiyordum. Bol bol balli limonlu ilik su ictim. Istirahat etmeye calis cnm. Dinlenmeyince gecmiyor. Bulantilara da hazirlikli ol ama insallah olmaz rahat bir gebelik gecirirsin. Ben yavas yavas toparlaniyorum artik. Epey surundurdu beni sipa
Insallah cabucak atlatirsin cnm hastaligi. Dikkat et kendine olur mu?optum...
amin canım Allahım hepimize sağlıklı evlat nasip etsin. valla ben daha bişey anlayamadım işte griple boğuşuyorum. ama bugu daha iyiceyim. karın ağrım hala geçmedi nezamn gecer bilmem kı? belimde ağrı hissetmeye başladım hafiften bırde burnum tıkalı kokuları alamıyorum . bir koku alsam mutfağa giremıycem sanırım neyse bir de akşamları uyku sefam başladı oturduğum yerde sızıp kalıyorum sonrakı randevun ne zamn artık cinsiyeti öğrenırsiniz ozamn sende iiyi bak kendine canım öpüyorum
O uyku var ya nasil tatli geliyor. Ben saat 8 de uyuyordum. Oyle uyuyordum yatar yatmaz sizip kaliyordum uyku hapi icmis gibiinsan zamanla kabulleniyor cnm. Ilk baslarda ben de anlamamistim. O kadar oksurup hapsurdum ki icerde nasil tutundu dedim gecer insallah cnm. Usumemeye calis bir de bol bol dinlen.
O kokular felaket zaten. Yanimda gecenlerin parfumlerini oyle yogun duyuyordum ki. Hala da oyle. Ama cok sukur o zamanki kadar midem bulanmiyor.
Benim de oluordu cnm bel agrim kasik agrim adetoluyormusum gibi oluyordu. Rahim genisliyor ya ondan oluyormus. Zamanla hafifler cnm.
Bir ay sonra gel dedi cnm. Iki hafta sonra da soyleyebilirim dedi ama ben de acelesi yok dedim. O gun soylecekti epey uzun uzun bakti ama acmadi bacagini
Ikili test icin kan verdik cmt gunu cikicak sonuclari. Hayirlisiyla iyi cikicak insallah. Her telasi guzel ama.
Sen de yasayacaksin hele o kalp atislarini duyunca gozlerim dolmustu. Garip bir duygu. Icinde bir kalp daha atiyor. Hele bu seferki gittigimde hareket ediyordu artik insana benziyordu. Ben daha anca anliyorum hamis oldugumusen de zamanla yasayinca goreceksin insallah cnm. Rabbim saglik versin. Optum cnm iyi geceler. Sut ve uyku marş marş...
herkese selam
ayşem:)yorum yazmıycam nasılsa bu durumun allahın izni ile geçecek :)
ben an itibari ile silik çizgiyi gördüm yani yaklaşaık 5 dk önce ama hiç heyecan yapmıyorum sonrasında üzülüyorum
hem adete yakın bilmem ne hormonum yükseliyo zaten oda olabilir yine
15 gün bekliycem bu sefer tabi adet olmazsam:)
hayırlısı allahtan bize düşeni bu ay için yaptık gerisi dualarımla allaha yalvarmak elden gelen budur:)
hepinizi öpüyorum
Bu ay bebişim gelecek mi ? yoksa yine ellerim boş mu kalacak çok merak ediyorum. Bende hamile kalmak istiyorum artık. Rabbim benim gibi canı gönülden bebek için yanıp tutuşanlara en yakın zamanda bebiş nasip etsin.
Selam:)
kırmızılar geldi bu sabah bende doktora gitim
çok sağlıklı bi üreme sistemim varmış :)doktor dedi
sadece doğru zamanı yakalaman önemli dedi
kısmet çok umursamıyorum artık bat tarihi dedimmi tak diye geliyo
önümüzdeki batlara bakalım
inci hiç üzülme zamanı gelmeden yaprak yerinden oynamıyor değilki bi can istemeden var olurmu
yüce rabbim karar verecek
biz dua edeceğiz:)
he test kısmına gelirse adet öncesi hormonlarım yükseliyormuş ve gebeliği idrarda gösteren hormonda artış oluyormuş o yüzden her adet öncesi aynı şeyi yaşıyormuşum adetin 15 gün gçtiğinde direk kanda baktır dedi doktor idrarda yine yanılırmışım.
Hepinizi öpüyorum:)
Selam:)
kırmızılar geldi bu sabah bende doktora gitim
çok sağlıklı bi üreme sistemim varmış :)doktor dedi
sadece doğru zamanı yakalaman önemli dedi
kısmet çok umursamıyorum artık bat tarihi dedimmi tak diye geliyo
önümüzdeki batlara bakalım
inci hiç üzülme zamanı gelmeden yaprak yerinden oynamıyor değilki bi can istemeden var olurmu
yüce rabbim karar verecek
biz dua edeceğiz:)
he test kısmına gelirse adet öncesi hormonlarım yükseliyormuş ve gebeliği idrarda gösteren hormonda artış oluyormuş o yüzden her adet öncesi aynı şeyi yaşıyormuşum adetin 15 gün gçtiğinde direk kanda baktır dedi doktor idrarda yine yanılırmışım.
Hepinizi öpüyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?