Bol bebiş topiği

Melek nasil oldun? Atlatabildin mi gribi?

Aysem seni yeniden burda gormek cok guzel. Insallah daha da iyi olacaksin.
Hepimiz yasiyoruz hersey insanlar icin. Guclu olmaliyiz. Senin hepsini asacagina eminim. Sadece zamana ihtiyacin var.

Benim ikili testim yapildiginda 12 hafta 4 gunluktu. Cmt gunu sonuclari alacagiz. Iyi cikacak insallah.
Benim doktorum sata gore soylemiyor ultrasonda yazana gore hesapliyor. Ilk gittigimde sata gore geriydi. Simdi arayi kapatmis. Cok takilma ipekcim bunlara saglikli olsunlar da. Ben gittigimde hareket ediyordu

Hosgeldin cnm. Hemen moralini bozma belki de dusundugun gibi degildir. Bence bska bir doktora goster sonuclari. Oyle birsey olsa doktorun atlamazdi bence.

Tam sayılmaz melekcim.Hala aklıma gelince ağlıyorum hüngür hüngür.Allahım sizlere yaşatmasın bugünleri.Mutlu mutlu olun inşallah
Sen nasılsın?Varmı sıkıntın?

özlemcim ayse kevok ben de eski günlerimizi özledim topik dağıldı gitti valla ne güzel konuşurduk .Allahıma çok şükür gribi atlattım sayılır. daha iyiyim. hafif kokuya hassasiyetler başladı. karın ağrım hala sürüyor ne zamana kadar sürecek bilmem. onun dışında sıkıntım yok arada rahımde batmalar hissediyorum hareketlenmeler falan. kalp atışını duyabilmk için gün sayıyorum inşallah soorunsuz ilerler herşey sağolun

İnşallah canım benim.İnşallah.Bu arada sana kötü bi haberim var başağrılarına hazır ol ((( 1 haftadır hiç kesilmedi bende.Normalmiş ( İnşallah sende olmaz

Belki de benim bu kadar çok sıkıntıya girmemin sebebi buradaki kopmalardır Eskisi gibi muhabbet olsun istiyorum ama kimse gelmiyor artık gelsede konuşmuyor pek
Karın ağrını sordun mu doktora?Kokular hala devam ediyor bende maalesef.9ay sürer bazen diyorlar.Hayırlısı artık.Tek sıkıntımız bu olsun napalım Batmanın ne demek olduğunu şimdi daha iyi anlıyorsundur.Önceden yaşadıklarımız böyle değildi.Ben öyle düşünmüştüm:44:
Duyarsın merak etme herşey yolunda gider inşallah.Dua etmeye devam et.Hiçbişey yapamazsan abdestli gezmeye çalış.Stres yapma daha rahat geçer inşallah bu haftaların.Tatlıyı,sıvıyı,yağlı ve ağır yemekleri azalt hatta yememeye çalış.Bulantıyı arttırır.Kokulara karşı da eczaneden maske aldım ben.Büroda takıyordum hemde üstüne kolonya döküp.Çok rahatlatıyor insanı.Ekşi ve tuzlu çok iyi gelir limon yalamayı unutma bulantın çoğalınca.Ben sabahları 1-2 limon yaladığımı bilirim.Tuzlayıp yerdim hepsini geçmese de hafiflerdi.Tıkabasa doyurma karnını sakın.Mutlaka kusturur seni.1 çorba iç o kadar.1 saat sonra 1 dilim ekmek ye peynirle mesela.Ne kadar tedbir alıp rahat davranırsan o kadar kolay geçiyor ilk 3 ay.Sakın canının istemediği bişeyi zorlama.Bebeğin daha bi kan pıhtısı.Onun dışardan yiyeceğe ihtiyacı yok daha.Sadece cevizi ve bademi ihmal etme.3-5 tane mutlaka ye.Ben ballı ekmekle yerdim onları bulantı yapar diye Süt veya yoğurt ve MUTLAKA 1 YUMURTA.Çok zor oluyor ama en azından haftada 3-4 yemeye çalış.Yemeklere karıştır bol baharat at falan ama ye.
Aklıma geldikçe yazarım yine.Herkes yaşıyor sende yaşayacaksın.Dualarımız hafif atlatman üzerine

Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedim
Hepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre
Herkez en kısa zamanda haliyle listenin en alt kısmına geçsin inşallaaahhh

[TABLE="class: grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]
Hamiş Adayı

[/TD]
[TD]
Batasıca BAT
[/TD]
[TD]
Veeee sonundaaaaa
[/TD]
[TD]
Ateşli hatunların adresleri
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MEVANURRRR[/TD]
[TD]17 Mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]agresifmelek[/TD]
[TD]29 Mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]filologum[/TD]
[TD]30 Mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]inci61inci[/TD]
[TD]7 Nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evris[/TD]
[TD]13 Nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bedesten[/TD]
[TD]13 Nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Anniş Adayı

[/TD]
[TD]
Tahmini Doğum Tarihi

[/TD]
[TD]
Bebeğimizin cinsiyeti

[/TD]
[TD]
Beklediği Ay Sayısı

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hamile[/TD]
[TD]27 Mart 2013[/TD]
[TD]Hoşgeldin Ufuk bebek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tokoyay[/TD]
[TD]3 Haziran 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gvn1907[/TD]
[TD]24 Haziran 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ranana[/TD]
[TD]26 Haziran 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]irmegan[/TD]
[TD]8 Temmuz 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tubiloshh[/TD]
[TD]20 Temmuz 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]peri3866[/TD]
[TD]20 Temmuz 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fmfm[/TD]
[TD]05 Ağustos 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hctp[/TD]
[TD]01 Ağustos 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sunbal[/TD]
[TD]24 Ağustos 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perakedisi[/TD]
[TD]12 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]waves[/TD]
[TD]16 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aysedurmaz[/TD]
[TD]20 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]suri50[/TD]
[TD]29 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efsun_30[/TD]
[TD]30 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadiozy[/TD]
[TD]09 Ekim 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmadas[/TD]
[TD]10 Ekim 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]jhilmil[/TD]
[TD]12 Ekim 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]izell[/TD]
[TD]16 Ekim 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]evenescence[/TD]
[TD]17 Kasım 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]abraxasguzel[/TD]
[TD]19 Kasım 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mira1986[/TD]
[TD]25 Kasım 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]12[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fidele[/TD]
[TD]27 Kasım 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]agresifmelek[/TD]
[TD]5 Aralık 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TABLE]

Yeni batlarını söyleyenleri listeye eklemeye devam ediyorum arkadaşlar.Hepinizi en altta görmek dileğiyle....

Günaydın herkese
Moral olarak tam toparlanamasam da anladım ki burada olmak ve sizlerle yaşadığınız heyecanları paylaşmak bana iyi geliyor.İnşallah sizler de öyle düşünüyorsunuzdur ve tekrar topiğimiz eski neşesine döner.
hamile isimli arkadaşımız doğum yapmış.Artık bir bebeğimiz var.Allah analı babalı büyütsün Ufuk bebeği.Topiğimize pek uğramasa da umudumuzu yeşertsin diye silmedim listemizden.İnşallah hepimizin doğum haberlerini ilan edeceğiz burdan.
Ben hep burda olacağım.Siteyi kullanmadığımda atmaları dışında çıkmayı düşünmüyorum.Umarım sizler de gelirsiniz tekrar bu çatının altına.O kadar topik gezdim bizimki gibi tat vermedi bana.
Baharla beraber umutlarımızın yeniden yeşermesini diliyorum Rabbim'den.
Umreye giden yakın arkadaşıma 7 Yasin sözü verdim.Sizlerin isimlerini de açıp tek tek söyleyeceğim dua ederken...

ayseciim evet beni de hiç bir topik bu kadar açmadı. diğer topiklerde pek muhabbet olmuyor yada kopuk kopuk. hergün bakıyorum ama yazan pek yok. bu arada tavsiyelerin için çok teşekkür derim dediklerini yapmaya çalışıyorum hep dua ediyorum bebeğim sağlıklı olsun başka birşey istemem.. karın ağrılarımı da doktora sormuştum büyümeden kaynaklanıyor demişti. normalmiş. iştahım eskisi gibi değil canım pek birşey istemıyor sabahları yumurtamı yiyorumm. sütümü içiyorum. gün içinde ceviz badem falan yiyorum. akşamlarında meyve yemeyi ihmal etmiyorum. yemeklerde de yoğurt yiyorum. yemek yapabiliyorum şuan zor da olsa. eşim yardım ediyor sağolsun. yemeklerden sonra da bir uyku bir uyku. uyanıp bir kaç saat oturup tekrar uyuyorum. ev işi yapmadım bir haftadır. eşimin topladığı kadar iadre ediyoruz. sabahları servise bindiğimde biraz midem kalkıyor. kuru bir öğürtü oluyor. ama daha kımseye çaktırmadım diye düşünüyorum servisimdeki arkadaşlar biliyor şimdilik bir kaç kişi. batmalara gelince sanki birşeyler hareketlenıyor gibi arada bıçak batması gibi çok ilginç bir his. 10 gunn sonra bebeğimin kalbini duyabilmek için gidicez inşallah herşey yolundadır. tüm dualarım sağlıklı olması için. senden de allah razı olsun canım Allah kabul etsin dualarımızı

Ben mutfaktan hiç uzaklaşmadım çok şükür.Rahatsız ettiğindede camı açtım.İnşallah senin de böyle hafif geçer.Yorgunluk çok normal.Bende şimdi dahafazla var.Biraz da bahardan,havalardan,saatlerin değişmesinden oluyor bu uykuya doyamama mevzuu.Normal insanda bile oluyor.Hele ben 3 ay sadece masaların sehpaların tozunu aldım.Kocacık sağolsun önce makineledi sonra viledaladı.İyi de yapıyor kerata :) Kontrol ediyorum çaktırmadan güzel baya Banyoyu fırçalıyor,wcyi temizliyor.Ozon gibi maddelere de giremeyince cif kremle idare ettim valla.İçime çok sinmese de temiz görünüyor napıyım.Perdeler falan iğrenç oldu ama artık mayısı bekliyorum.Yapacak bişey yok

Ayşeciğim hoş geldin... Mutlu ve olumlu düşüncelerin daim olsun canım.. O günler gitsin geri gelmesin...Yeniden enerji dolusun maşallah...

canım yorma kendini bırak kalsın ne olursa olsun. sağolsun eşlerimiz yardımcı. benım de. bahar temizliği yapmam gerek bir bayan alıcam. camlarım falan görünmuyor kirden. ama hala yağmurlar var. bekleyeyım birkac hafta daha. benım eşim de yapar temizlik ama yemek işini hiç beceremez. dışardan söyleriz diyor. hep de dışardan olmaz ki.tariflerden bakarak yapar artık eğer girmezsem mutfağa. bakalım ne olcaka halım. buarada cinsiyetini öğrenmeyecekmısın

Ayşeciğim hoş geldin... Mutlu ve olumlu düşüncelerin daim olsun canım.. O günler gitsin geri gelmesin...Yeniden enerji dolusun maşallah...
Sağol canım hepiniz hoşgeldiniz.İnşallah gitmez kimseden enerji ve mutluluğu
Nasılsın?
Annem hıdrellezden önce temizlik yapılmaz der hep.Yağmurlar kesilmez çünkü.Mayısın ilk haftası yani.Ben de o tarihi bekliyorum.Hemde işyerinde Nisan ayı dert ayıdır onun çıkması lazım.

Kizlar her sabah 5.30 6 civari agiz eksimesi ve ac sekilde uyaniyorum. 5 haftadir yedigim ekmek ve beyaz peynir sabah. baska onerisi olan var mi? o da hem baydi hem de bulandiriyor artik

Kizlar her sabah 5.30 6 civari agiz eksimesi ve ac sekilde uyaniyorum. 5 haftadir yedigim ekmek ve beyaz peynir sabah. baska onerisi olan var mi? o da hem baydi hem de bulandiriyor artik

Çubuk kraker gibi tuzlu yağsız kraker-gevrek ye.Açık çay da iyi geliyor diye duydum bulantıya.Ve zencefil çok iyi geliyormuş.Bi araştır nasıl kullanıldığını ben bilmiyorum çünkü.Bende çubuk krakerden tiksindim maalesef bu yüzden.Gözüm göresi yok şimdi.

canim bende kraker su bu da eksime yapiyor. o eksime feci bisey gaviscon surup ictim o biraz ii geldi ama bugun yine cikardim. artik mide tiksindi beyaz peynir ekmekten.

canim bende kraker su bu da eksime yapiyor. o eksime feci bisey gaviscon surup ictim o biraz ii geldi ama bugun yine cikardim. artik mide tiksindi beyaz peynir ekmekten.
Hiçbirşeyin tadı yok değilmi?Ekşimiş bişeyler yiyorsun gibi.Naneli şeker emmekten dilim şişerdi benim.Tadını en net aldığım şey o ve limondu.3 ay sürüyor o ekşime maalesef.13.haftayı bitirirken geçti benim.Onu geçirecek bişey yokmuş maalesef bende çok aradım ama bulamadım Ben bulgur pilavını çok sevmeye başladım.Az yağlı yapıyordum çok hoşuma gidiyordu kuru kuru o.Normalde de yılda 1-2 yerim yemem o derece uzağımdır bulgura.

eksime dildeki tad tomurcuklarindan da oluyor hem de bazen refluden de o gaviscon surup dedigim agzimdaki eksiyi bir nebze azalltti. agzinda tad olmamasi cok kotu istahsizlik yapiyor ama elden bisey gelmiyor 13. hafta bitimi yani 4. ay artik Allahim guc ver daha cok var 10. haftadaysam...

Allahim ne zaman bitcek diyorum bazen. 12. hafta mi yani (11+0 11+6 arasi) mi yoksa en erken 13 mu bu 3. ay.. kisiye gore degisiri de kimisi 4 ay diyor..

12.hafta bitince 3ay bitmiş oluyor ama dediğin gibi kimi 2 ay çekiyor kimi 5 ay.Allah korusun o iğrenç tat geçmeden nasıl kilo alırki insan.İştahla yiyemiyorsunki.İnan tadına bakıp ekşimiş diye çöpe attım bi sürü şey ben.Portakal bile ekşimiş gibi geliyordu.Eşim diyordu ben bakarım tatlarına sen atma diye.Sabır ipekcim.Napacaz çekecek bu sıpalar için

Mideden gelen ekşimeyle farklıydı benimki.İyi bilirim o ekşimeyi.Ben ağzımın içinde oluştuğunu biliyordum.Bol sabır diliyorum sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…