- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #9.381
12.hafta bitince 3ay bitmiş oluyor ama dediğin gibi kimi 2 ay çekiyor kimi 5 ay.Allah korusun o iğrenç tat geçmeden nasıl kilo alırki insan.İştahla yiyemiyorsunki.İnan tadına bakıp ekşimiş diye çöpe attım bi sürü şey ben.Portakal bile ekşimiş gibi geliyordu.Eşim diyordu ben bakarım tatlarına sen atma diye.Sabır ipekcim.Napacaz çekecek bu sıpalar için
Allahim insallah sabir versin. Senin simdi eksime gecti demi benim merakim diyorum hep ben nezaman eskisi gibi yicem normalde de zayifim zaten 44 kiloyum da. Ben de reaktif hipoglisemi var yani sekerli seyler yemiyorum zaten yersem sekerim yukselcegine aninda dusuyor o yuzden ben de lifli seyler yiyorum sagliklisi da o zaten. Ama yine de ne zaman yerim eksi pis tad olmadan diye bekliyorum
hayırlı günler canlarım epeydir giremiyorum ev işleri yemek oğlum bebişim derken vakit geçiyor neler yapıyorsunuz bakalım
Hoşgeldin tekrar.Aslına bakarsan 1 aydır falan topiğimizin de pek keyfi yok.Bahar depresyonu sardı herkesi.Birkaç hamile haberi alsak da yeniden canlansak iyi olacak aslında.
Ben iyiyim çok şükür.4.ayı bitireceğiz bu haftasonu Allah'ın izniyle.Cinsiyeti öğrenmeme kararı aldım.Belki 7-8.aylarda.Grip peşimi bırakmıyor 15 gündür falan.Yeni yeni toparladım.İnşallah çeker gider bu sefer.
Sen nasılsın?Nasıl gidiyor prensesle büyüme??
Kizlar merhaba sizlere bir sorum olacak ozellikle hamile arkadaslarima,
Ben gittigim doktorumdan pek memnun degilim sanki,icime sinmeyen biseyler var sanki,istanbulda oturuyorum anadolu yakasinda,cok bilindik iyi bir hastanedeki bir doktora gidiyorum hos tatli bir bayan ama beni anlamadigini dusunuyorum,size sorayim mesela muayneye gittiginizde doktorun odasinda kac dk kaliyorsunuz? Biz en fazla 10 dk 15 dk kaliyoruz doktor sanki biz konuyu cok iyi biliyomusuz gibi takir takir anltiyo geciyo herseyi,tane tane anlatmiyo,mesela bebegin kalp atislarini ne kadar sure dinletti size? Bize sadece 7-8 saniye kadar dinketti hoop tamam,bu arada hala bana vajinal ultrasonla bakiyor hic karindan ultrasonla bakmadi kalp atislarini bile vajinal ultrasonla dinletti,cok hizli konusuyo ben bisey anlatiyorum hemen boluyo şoyle mi oldu boyle oldu dimi diyor ben hayir diyip anlatmaya devam ediyorum cumlemi bitirmemi beklemeden tahmin etmeye calisiyor yani beni dinlemiyo bence,bir sorun olursa bana herzaman mail atabilirsiniz demisti bikeresinde bi mail attim tam 4 gun sonra cevap yazdi,dun yine hemoraid sorunumla ilgili bi mail attim cok canim yaniyor yani acil bi konu benim icin zirt pirt aramak istemiyorum mail at dedigi icin mail atiyorum hala cevap yok..mesela ilk hamile kaldigim haftalarda keseyi net goremedigini soyledi cok canim sikilmisti hatirlarsaniz,gormek istedigim tablo degil,almak zorunda kalabiliriz,belki dusebilir yada hicbisey olmayabilr de demisti.sonra betahcg ye baktik o zaman icin 470 cikmisti 2 gun sonra tekrar gel bakariz demisti,ben buraya size yazinca billgili arkadaslarim bana keseyi gorebilmek icin 1500-2000 lerde olmali degerin dediler,bir sonraki gidiste ben bunu doktora soyledim internette arastirdim dedim evet oyle 2000 lere gelince deger anca o zaman net gorunur kese dedi,e o zamn soyleyeydin de benim moralimi bozmayaydin dimi ama,bicok seyi ondan ogrenecegime sizlerden,internetten bakip ogreniyorum resmen..ogrenmek istedigim sizin doktorlariniz nasil? Ya bu benim ilk gebeligim,hicbisey bilmiyorum ve kendimi cok ozel hissediyorum ve ozel hissettirilmek istiyorum sirf bunun icin hicbir sigortanin gecmedigi ozeller ozeli !! bi hastaneye gidiyorum sirf bu hizmeti satin aliyorum yani ama karsilik goremedigimi dusunuyorum..nolur bi akil verin
bende 6. ayı bitirdim canım bende gribim canım boğazımda ağrıyor ne kadar dikkat etsekte hasta oluyoruz maşallah bebişin büyümüş annesi cinsiyet konusunda doktor söylemediği sürece bende sormadım doktor kendi bakarken söyledi kızım iyi canım maşallah çok hareketli ama agrılarım çok oluyor oğlumda olmamıstı kızda ve ikinci hamilelikte herşey çok farklı oluyormuş
ben gribim için bir tatlı kaşığı bala bir çay kaşığı toz zencefil koyup karıştırıyorum onu yiyorum iyi geliyor bana
Canım benim 10.hamileliğin bile olsa özelsin sen.Herkese nasip olmayan bi durum yaşıyoruz.Doktorun aceleci bi karakter sanırım.Konuşma tarzına ve telaşına bakınca öyle düşündüm ben.Öyle bi drum olsa bende çok gerilirdim.Dr dediğin hastayı rahatlatmalı bencede.Ama muayene süresi normal.Ben de 10-15 bilemedin 20 dk kalıyorum odasında.Ultrasonda da 2-3 dk kalıyoruz.Ama doktorum her soruma tek tek bilimsel olarak cevap veriyor.Kendinden örnekler veriyor.Güldürüyor beni.Rahatlatıyor falan.Kendimi iyi hissediyorum onunla konuşunca.Soru işareti kalmıyor kafamda.
En iyi hastane,en iyi doktor sana da en iyi gelecek diye bi şart yok.Bence başka doktorlara da git.İmkanların dahilinde sana en yakın davranana devam et.O doktorla doğumamı hazırlanır insan değil mi?Hani gaz vermiş olmayım ama telaşlı ve net konuşmayan dr insanı tedirgin eder.Zaten zor bir dönemden geçiyoruz yardımcı olmalılar bize.Bulunduğum ilde bana da pek çok dr önerdiler.Hatta ilk 5'te olan doktorların hiçbirini sevmedim ben.Tamam ben hamileyim ama bu kadarda soğuk olunmaz değilmi?Sonuçta sorunsuz güzel bi durumla içiçeyim.İnsan biraz mutlu ve heyecanlı görünür hastasına.Benimki salı günü "ay ay annesi bak parmaklarına ay yerim ben seni" diye benim çocuğumu seviyordu ultrasonda.Benden mutluydu nerdeyse.Hiç canını sıkma derim ben.Başka dra git.Kime kafan yatarsa onunla devam edersin.Benim arkadaşım7.aya kadar karar veremedi druna.Her ay başka dra gitti nerdeyse.Ama ona göre de en iyisini buldu.
Ben geçen hafta hamilelik depresyonuna girmişim.Büyütemem,iyi bi anne olamam,kız olursa koruyamam falan diye sürekli ağlıyordum,bebeği aldırmayı bile düşünmedim değil.Yemedim,içmedim.Hatta eski kıyafetlerimle dolaştım.Yok saydım onu resmen.Hala da tam toparlamış değilim ruhumu.İstemedim öğrenmeyi. Doktorumda sürpriz bebek olsun dedi.Kafamı dağıtmak için evimle ilgilenmeye başladım.
İste gercekten doktor bulamiyorum aysecim yani cevremdekiler ya ozel muayenaneye gidiyolar ya doktorlari bana cok uzak aslinda tavsiyeyle gitmek istiyorum ama yok yani.. Aklimi cok kurcaliyor bu doktor mevzusu yine arastirmalardayim zaten,peki ayni hastanede baska bir doktora gitmek ne kadar dogru sence? Esim ayip olur diyor ama benim umrumda degil yani onun disinda 2 tane daha doktor var onlardan birini de denemek istiyorum.evime de yakin bu hastane,olsa iyi olur aslinda
canım benim canını hiç sıkma bunlar hamilelikte hormonlarımız değiştiği için olabilecek durumlar dediğin gibi ilgini alakanı başka yöne ver düşünme bebeğini kucağına aldığında o mis kokusunu içine çektiğinde herşeyi unutacaksın
Doktorumda şimdi sana boş geçiyor 4 aydır dedi.Tekmesini falan hissetsen daha çabuk alışırsın varlığına dedi.O yüzden hareketleninceye kadar bakmayacak cinsiyetine.Zaten salı günü de göremedi bacaklarından.İstersen hiç bakmayız dedi.
Kız çocuklarına aşırı zaafım var benim.Korkuyorum kız çocuğu büyütmekten.Kendimi kız annesi gibi hissetmedim ben hiç.Bunları hisseder de annem beni istemiyor diye düşünür diyede korkuyorum.Sürekli konuşuyorum onunla.Ama vicdanım da rahat değil.Ya benden uzak bi kız olursaAllah korusun hayatım kararır valla
Kızcelerrrr merhaba
çıkın bakim bu bunalımdan, depresyondan..
benim bata 3 güncük kaldı.
Bebiş var mı çok merak ediyorum Rabbim bizlerede hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.
Gecen hafta hamile oldugumu ogrendim :) bende cok mutluyummmm bugun gidip keseyi gordum. Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsinn mutlulugumu sizlerle paylasmak istedim :)
Hayırlı olsun canım.Allah kucağına da aldırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?