- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #9.401
Tsk ederim canim
özlemcim ayse kevok ben de eski günlerimizi özledim topik dağıldı gitti valla ne güzel konuşurduk .Allahıma çok şükür gribi atlattım sayılır. daha iyiyim. hafif kokuya hassasiyetler başladı. karın ağrım hala sürüyor ne zamana kadar sürecek bilmem. onun dışında sıkıntım yok arada rahımde batmalar hissediyorum hareketlenmeler falan. kalp atışını duyabilmk için gün sayıyorum inşallah soorunsuz ilerler herşey sağolun
İnşallah canım benim.İnşallah.Bu arada sana kötü bi haberim var başağrılarına hazır ol((( 1 haftadır hiç kesilmedi bende.Normalmiş ( İnşallah sende olmaz
Belki de benim bu kadar çok sıkıntıya girmemin sebebi buradaki kopmalardırEskisi gibi muhabbet olsun istiyorum ama kimse gelmiyor artık gelsede konuşmuyor pek
Karın ağrını sordun mu doktora?Kokular hala devam ediyor bende maalesef.9ay sürer bazen diyorlar.Hayırlısı artık.Tek sıkıntımız bu olsun napalımBatmanın ne demek olduğunu şimdi daha iyi anlıyorsundur.Önceden yaşadıklarımız böyle değildi.Ben öyle düşünmüştüm:44:
Duyarsın merak etme herşey yolunda gider inşallah.Dua etmeye devam et.Hiçbişey yapamazsan abdestli gezmeye çalış.Stres yapma daha rahat geçer inşallah bu haftaların.Tatlıyı,sıvıyı,yağlı ve ağır yemekleri azalt hatta yememeye çalış.Bulantıyı arttırır.Kokulara karşı da eczaneden maske aldım ben.Büroda takıyordum hemde üstüne kolonya döküp.Çok rahatlatıyor insanı.Ekşi ve tuzlu çok iyi gelir limon yalamayı unutma bulantın çoğalınca.Ben sabahları 1-2 limon yaladığımı bilirim.Tuzlayıp yerdim hepsini geçmese de hafiflerdi.Tıkabasa doyurma karnını sakın.Mutlaka kusturur seni.1 çorba iç o kadar.1 saat sonra 1 dilim ekmek ye peynirle mesela.Ne kadar tedbir alıp rahat davranırsan o kadar kolay geçiyor ilk 3 ay.Sakın canının istemediği bişeyi zorlama.Bebeğin daha bi kan pıhtısı.Onun dışardan yiyeceğe ihtiyacı yok daha.Sadece cevizi ve bademi ihmal etme.3-5 tane mutlaka ye.Ben ballı ekmekle yerdim onları bulantı yapar diyeSüt veya yoğurt ve MUTLAKA 1 YUMURTA.Çok zor oluyor ama en azından haftada 3-4 yemeye çalış.Yemeklere karıştır bol baharat at falan ama ye.
Aklıma geldikçe yazarım yine.Herkes yaşıyor sende yaşayacaksın.Dualarımız hafif atlatman üzerine
İnşallahh canım benim inşallah.Topiğimizin ilk çoğul gebesi sen ol inşallahhyeni bat 29 nisan..bu ay doktora gittim günde 3 kez klomenle devam ediyoruz..incirde yiyorum inşallah yumurtalarım çifter çifter oluşur ovitrelleylede 3ü 5 i çatlasın..sonrada doğuralım dördüzler beşizleri
ben de istiyorum cnm yazmak ama yazamıyorum işyerinde
sevindim cnm benim de ilk zamanlarda daha fazlaydı karnıma ağrılar giriyordu belim ağrıyordu sanki adet oluyormuşum gibi. sonra azaldı ama şimdi batmalar oluyor ara ara.
az kalmış cnm sayılı gün çabuk geçer. ben de ilk gittiğimde duyamamıştım. bir hafta sonra başka doktora gittim o bir hafta yıl gibi gelmişti :) ama inan hepsi geçiyor.
hele o bulantılar olduğunda dakikaları sayıyordum inan. işyerinde kaç kere kustum. uzun bir aradan sonra bugün tekrar bulantım oldu. ama artık seyreldi. 16.haftada tamamen bitecek herhalde. ilk başlarda kokulara karşı hassasiyetle başladı bende bulantılar. sonra aç kalsam bulandı yesem bulandı. bir ara az kalmış kafayı yememe :)
inşallah rahat geçirirsin kuzum.ben epey süründüm. oturup çok ağladım birşey yiyemiyorum diye. hele kustugum zamanlarda o kadar zorluyorum ki yüzümde cilt altı kanamalar oluyordu. leke leke oluyordu yüzüm. hala yumurtayla barışamadık. zorlamıyorum kendimi.zorlayınca midem bulanıyor... ben o kadar kusup yemek yiyememe rağmen bebişim arayı kapatmış. geriden geliyordu ama demek ki yiyemesem de o büyümüş.
bu arada bebiş in the göbiş :) çok begendim :)))) kocaman olacak o göbiş inşallah. ordan tekmeler atacak :)
deme cnm ya zaten ara ara oluyor şimdi bile. zonkluyor resmen ya. bir hafta sürüyor ha? eyvah eyvah dayanamazsam ilaç içerim herhalde ben. parol yada minoset..
bir de bir yerde okumuştum kulakların arkasına kolonyalı pamuk koymak iyi geliyormuş. denemek lazım..
Herkese göre değişiyor zirve haftaları canım.Kimi 9 diyor ,kimi 8, kiminde bütün 3 ay sürüyor, kiminde 9ay (Alllahh korusun)Dua edelim en kısa zamanda geçsin.Sıkıntılı dönem9+4 te bulantim daha da artti boyle olan var mi? Zirve yasaniyormus 8-10 arasi diorlar o mu acaba? Allahimmm yardim et
Gecen hafta hamile oldugumu ogrendim :) bende cok mutluyummmm bugun gidip keseyi gordum. Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsinn mutlulugumu sizlerle paylasmak istedim :)
kizlar 3 ay ilac tedavisi aldim ama baya kronik olmus benim sistit yine sistitim isede gidemedim yine antibiyotik almak zorunda kaldim moralim yerlerde yani bebek icin umutlarim tukeniyor... ama bir yandanda umutla bekliyorum bacilar
Hoşgeldin canım.İnşallah çok bekletmez seni de yavrun.Hemen geliverir bu ay.SAT son adet tarihi demektir.BAT beklenen adet tarihi.20 nisan olarak ekliyorum seni de.İnşallah son kez bat bekliyorsundurMerhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım...Dün akşamdan beri burada yazılanları okudum. ALLAH'ım inşallah hepimizin yardımcısı olsun ve sağlıklı sıhhatli evlatlar versin bizlere.Muhtemelen benim beklenmeyen SAT 20 Nisan :) umarım bu ay bebişimiz olur ve güzel haberleri veririm.
güüünaydıııın hayırlı cumalar bugun dua günü. Allahım her isteyene sağlıklı mı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Cevooom
Kuşum nasılsın?Geri geleceğini biliyordum.Ne kadar uzak kalmaya da çalışsak olmuyor.
Hoşgeldin canım.İnşallah çok bekletmez seni de yavrun.Hemen geliverir bu ay.SAT son adet tarihi demektir.BAT beklenen adet tarihi.20 nisan olarak ekliyorum seni de.İnşallah son kez bat bekliyorsundur
Teşekkür ederim... siz o kadar güzel ve mükemmel bir enerji veriyorsunuz ki gerçekten burada olup sizlerle konusmak için özellikle kayıt yaptım normalde sadece takip ederdim. Nedense buraya kayıt yaptırarak bebeğiminde geleceğine inandım. Tabiki hakkımızda hayırlısı. Kusura bakmayın tabi acemi olunca yanlış yazmışım:) Teşekkürler...
Hamdolsun bugünümüze.Başağrısı,yorgunluk falan hat safhada.Hala da tam toparlanabilmiş değilim moral olarak.Düşünmemeye çalışıyorum.Oyalanmaya çalışıyorum.Geçici bir durum biliyorum.Geçmesi için de dua ediyorum.Canım sıkıldı bi gelip bakıyım dedim, aman gelsem strees oluym gelmesem gece yarısı uyanıp kendi kendime agladıyrm.
Sanırım sınırlerim koptu artık,sende gelmişin canım.
Nasılsın,geçmişe bakamadım canım bebek nasıl?
Elimizden geldiğince birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.Birbirimizin halinden anlamaya çalışıyoruz.Az çok aynı şeyler yaşanıyor herkeste.Daha kolay oluyor toparlanmak.Topiğimiz çok durgunlaştı.Daha neşeliydik de bahar çarptı biziTeşekkür ederim... siz o kadar güzel ve mükemmel bir enerji veriyorsunuz ki gerçekten burada olup sizlerle konusmak için özellikle kayıt yaptım normalde sadece takip ederdim. Nedense buraya kayıt yaptırarak bebeğiminde geleceğine inandım. Tabiki hakkımızda hayırlısı. Kusura bakmayın tabi acemi olunca yanlış yazmışım:) Teşekkürler...
Hoşgeldin canım.İnşallah çok bekletmez seni de yavrun.Hemen geliverir bu ay.SAT son adet tarihi demektir.BAT beklenen adet tarihi.20 nisan olarak ekliyorum seni de.İnşallah son kez bat bekliyorsundur
Teşekkür ederim... siz o kadar güzel ve mükemmel bir enerji veriyorsunuz ki gerçekten burada olup sizlerle konusmak için özellikle kayıt yaptım normalde sadece takip ederdim. Nedense buraya kayıt yaptırarak bebeğiminde geleceğine inandım. Tabiki hakkımızda hayırlısı. Kusura bakmayın tabi acemi olunca yanlış yazmışım:) Teşekkürler...
ewet burda şimdi biraz durgunluk var önceden çok kalabalık olurduk hep muhabbet ederdik. birbirimize destek olurduk. yine öyle olacak. biliyorum
ewet burda şimdi biraz durgunluk var önceden çok kalabalık olurduk hep muhabbet ederdik. birbirimize destek olurduk. yine öyle olacak. biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?