Bol bebiş topiği

Tsk ederim canim

Ayyy ne güzel yaaa.Bi an kendi haftalarım aklıma geldi.İçi de boş değil başlamış oluşum demişti.Nasıl bi oh çekmiştim.Boş gebelik yada dış gebelik değil diye.Haftaya kalbini duyacaksın sonra aşermeler başlayacak.İnşallah rahat geçer hamileliğin.E takvimini yap artık da listeye ekleyelim seni de

ben de istiyorum cnm yazmak ama yazamıyorum işyerinde
sevindim cnm benim de ilk zamanlarda daha fazlaydı karnıma ağrılar giriyordu belim ağrıyordu sanki adet oluyormuşum gibi. sonra azaldı ama şimdi batmalar oluyor ara ara.
az kalmış cnm sayılı gün çabuk geçer. ben de ilk gittiğimde duyamamıştım. bir hafta sonra başka doktora gittim o bir hafta yıl gibi gelmişti :) ama inan hepsi geçiyor.
hele o bulantılar olduğunda dakikaları sayıyordum inan. işyerinde kaç kere kustum. uzun bir aradan sonra bugün tekrar bulantım oldu. ama artık seyreldi. 16.haftada tamamen bitecek herhalde. ilk başlarda kokulara karşı hassasiyetle başladı bende bulantılar. sonra aç kalsam bulandı yesem bulandı. bir ara az kalmış kafayı yememe :)
inşallah rahat geçirirsin kuzum.ben epey süründüm. oturup çok ağladım birşey yiyemiyorum diye. hele kustugum zamanlarda o kadar zorluyorum ki yüzümde cilt altı kanamalar oluyordu. leke leke oluyordu yüzüm. hala yumurtayla barışamadık. zorlamıyorum kendimi.zorlayınca midem bulanıyor... ben o kadar kusup yemek yiyememe rağmen bebişim arayı kapatmış. geriden geliyordu ama demek ki yiyemesem de o büyümüş.
bu arada bebiş in the göbiş :) çok begendim :)))) kocaman olacak o göbiş inşallah. ordan tekmeler atacak :)

deme cnm ya zaten ara ara oluyor şimdi bile. zonkluyor resmen ya. bir hafta sürüyor ha? eyvah eyvah dayanamazsam ilaç içerim herhalde ben. parol yada minoset..
bir de bir yerde okumuştum kulakların arkasına kolonyalı pamuk koymak iyi geliyormuş. denemek lazım..

yeni bat 29 nisan..bu ay doktora gittim günde 3 kez klomenle devam ediyoruz..incirde yiyorum inşallah yumurtalarım çifter çifter oluşur ovitrelleylede 3ü 5 i çatlasın..sonrada doğuralım dördüzler beşizleri

yeni bat 29 nisan..bu ay doktora gittim günde 3 kez klomenle devam ediyoruz..incirde yiyorum inşallah yumurtalarım çifter çifter oluşur ovitrelleylede 3ü 5 i çatlasın..sonrada doğuralım dördüzler beşizleri
İnşallahh canım benim inşallah.Topiğimizin ilk çoğul gebesi sen ol inşallahh

Maalesef oluyor başağrısı.İnşallah sende hafif olur.Buz gibi suyla ayaklarımı yıkayıp hemen uzanıyorum evde.Karanlık bi odada yarım saat uyudummu geçiyor.Sende dene olursa.

9+4 te bulantim daha da artti boyle olan var mi? Zirve yasaniyormus 8-10 arasi diorlar o mu acaba? Allahimmm yardim et
Herkese göre değişiyor zirve haftaları canım.Kimi 9 diyor ,kimi 8, kiminde bütün 3 ay sürüyor, kiminde 9ay (Alllahh korusun)Dua edelim en kısa zamanda geçsin.Sıkıntılı dönem

kizlar 3 ay ilac tedavisi aldim ama baya kronik olmus benim sistit yine sistitim isede gidemedim yine antibiyotik almak zorunda kaldim moralim yerlerde yani bebek icin umutlarim tukeniyor... ama bir yandanda umutla bekliyorum bacilar

kizlar 3 ay ilac tedavisi aldim ama baya kronik olmus benim sistit yine sistitim isede gidemedim yine antibiyotik almak zorunda kaldim moralim yerlerde yani bebek icin umutlarim tukeniyor... ama bir yandanda umutla bekliyorum bacilar

Hiçbir zaman ümit kesilmez Ne hastalıklarla boğuşurken hamile kalıyor insanlar.Senin de gelecek o yaramaz sıpan en kısa zamanda

Selalar ile ezan arası Yasin okumaya niyet ettim bugün.İnşallah bi aksilik çıkmaz da okurum.Hepiniz için dua edeceğim.Kabeye gidecek olan Yasin'lerden olacak bu.En kısa zamanda isteyen herkes hamile kalsın ve sağlıkla kucağına alsın gönlündeki prensi yada prensesi
Bahar+grip+saatlerin alınması derken uyku düzenimiz altüst oldu.Zannedersinki sabaha kadar taş ocağında kum çektim.Her yerim ağrıyor,sızlıyor.Sürüne sürüne geldim valla işe.İlk 3 ay daha dinçtim valla.2.trimester daha rahat olacaktı güya.Nerdeeeee Neyse inşallah toparlanacağım.
Ne dediğim ufak tefek işleri yapabildim,ne eve bakabildim.Öylece duruyor herşey.Akşam yemeği zor yapıyorum valla
Göbeğim iyice sivrildi.Gören erkek galiba diyor ama korkuyorum öğrenmeye.:18: Allah'tan bebekler 5.aya kadar duymazmış konuşulanı.Sadece hissedermiş gerginlikleri,mutlulukları.Onu sevmediğimi falan düşünmesin eğer kızsa.Sadece çok korkuyorum yeterince iyi bi anne olamam diye
Başağrımla mutlu mesut yaşamayı öğrendim artık.Çok zorlandığımda 1 tane parol içiyorum.Onu da en fazla günde 1 tane.Kimseye vermesin Allahım başağrısı
Çok güzel bir gün olmasını diliyorum.Hepimiz çok mutlu olacağımız haberler alalım inşallah bugün.

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım...Dün akşamdan beri burada yazılanları okudum. ALLAH'ım inşallah hepimizin yardımcısı olsun ve sağlıklı sıhhatli evlatlar versin bizlere.Muhtemelen benim beklenmeyen SAT 20 Nisan :) umarım bu ay bebişimiz olur ve güzel haberleri veririm.

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım.İnşallah çok bekletmez seni de yavrun.Hemen geliverir bu ay.SAT son adet tarihi demektir.BAT beklenen adet tarihi.20 nisan olarak ekliyorum seni de.İnşallah son kez bat bekliyorsundur

güüünaydıııın hayırlı cumalar bugun dua günü. Allahım her isteyene sağlıklı mı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Günaydın melekcim.Allah hepimizin dualarını kabul etsin

Cevooom
Kuşum nasılsın?Geri geleceğini biliyordum.Ne kadar uzak kalmaya da çalışsak olmuyor.

Canım sıkıldı bi gelip bakıyım dedim, aman gelsem strees oluym gelmesem gece yarısı uyanıp kendi kendime agladıyrm.
Sanırım sınırlerim koptu artık,sende gelmişin canım.
Nasılsın,geçmişe bakamadım canım bebek nasıl?

Hamdolsun bugünümüze.Başağrısı,yorgunluk falan hat safhada.Hala da tam toparlanabilmiş değilim moral olarak.Düşünmemeye çalışıyorum.Oyalanmaya çalışıyorum.Geçici bir durum biliyorum.Geçmesi için de dua ediyorum.
Bitkisel çaylara ağırlık ver kuzum.Sinirlerimi öyle yumuşatırdım ben.Normal çayı,kahveyi azalt.Hatta kes.Gerginlik veren şeyler yeme.Yoğurt ye mesela.Çok iyi geliyor insana.Bugünlerin de geçecek.Kuzun gelince yeni sorunlarla uğraşacaksın.Bu sefer de onları atlatmaya çalışacaksın.Görüyorsun hiç bitmiyor sıkıntılar

Elimizden geldiğince birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.Birbirimizin halinden anlamaya çalışıyoruz.Az çok aynı şeyler yaşanıyor herkeste.Daha kolay oluyor toparlanmak.Topiğimiz çok durgunlaştı.Daha neşeliydik de bahar çarptı bizi İnşallah eski halimize döneriz en kısa zamanda.Sen ne zamandır bekliyorsun kuzunu?

Elimizden geldiğince birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.Birbirimizin halinden anlamaya çalışıyoruz.Az çok aynı şeyler yaşanıyor herkeste.Daha kolay oluyor toparlanmak.Topiğimiz çok durgunlaştı.Daha neşeliydik de bahar çarptı bizi İnşallah eski halimize döneriz en kısa zamanda.Sen ne zamandır bekliyorsun kuzunu?[/QUOT

Evet bu güzel...Ben Temmuz dan sonra düşünmeye başladım. Eşimde ve bende bir problem yok yaşım 30. Biraz kariyer iş derken ancak karar verdik. Şubat ayında aşılama yaptırdık olmadı. Bizde kendi haline bıraktık yeniden. Umarım yakın zamanda olur hayırlısıyla. Bu arada sizin bebeğiniz nasıl herşey yolunda mı Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:)

ewet burda şimdi biraz durgunluk var önceden çok kalabalık olurduk hep muhabbet ederdik. birbirimize destek olurduk. yine öyle olacak. biliyorum

Senin kusmalar bittimi?
Ben şunu içiyorum geçiyor bulantım.
Cinsiyeti öğrenemediniz mi kız ne inatçı çıktı senin sıpa da.
Ben de ek vitamine başladım.
Daha neler neler konuşacağız inşallah Bol bebiş olacak adı gibi topiğimizde.Uyuklayan,kusan hamişlerle dolup taşacak inşallah.
Yaz moduna girsin de herkes toparlanırız yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…