- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #9.421
Evet bu güzel...Ben Temmuz dan sonra düşünmeye başladım. Eşimde ve bende bir problem yok yaşım 30. Biraz kariyer iş derken ancak karar verdik. Şubat ayında aşılama yaptırdık olmadı. Bizde kendi haline bıraktık yeniden. Umarım yakın zamanda olur hayırlısıyla. Bu arada sizin bebeğiniz nasıl herşey yolunda mı Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:)
İnşallah gerek kalmaz bir daha dra gitmene hamile kalırsın bu ay
Biz iyiyiz çok şükür.Bolca yorgunluk,bolca başağrısı ve bol bol duygusallık dışında herşey yolunda elhamdülillah.Bugün 4.ayı bitirdik.
Darısı bütün arkadaşlarımın başına.
Maaşallah ne güzel harika bir haber:) İnşalla amiiiin...bu arada çakşır otundan bahsetmiştiniz. benım bugun 14. günüm alsam yınede etkısı olurmukı acaba. birde tadı falan nasıl?
İnşallahh canım benim inşallah.Topiğimizin ilk çoğul gebesi sen ol inşallahh
Maalesef oluyor başağrısı.İnşallah sende hafif olur.Buz gibi suyla ayaklarımı yıkayıp hemen uzanıyorum evde.Karanlık bi odada yarım saat uyudummu geçiyor.Sende dene olursa.
Herkese göre değişiyor zirve haftaları canım.Kimi 9 diyor ,kimi 8, kiminde bütün 3 ay sürüyor, kiminde 9ay (Alllahh korusun)Dua edelim en kısa zamanda geçsin.Sıkıntılı dönem
canim sende zirve en kotu hafta hangisydi bulanti bakimindan.. snr hcg 9-12 arasi en yuksek deger oluyor .
Çakşır otu sperm çoğaltıcı bi ot.Afrozdizyak gibi bişeyEn az 20 gün yiyin diyorlar ama fazlasının bi zararı olmaz.Bu aya olmazsa gelecek aya hazırlık olur en azından.Bala karıştırıp yedi eşim.O yüzden tadı pek anlaşılmıyormuş.Zaten günde 2 tatlı kaşığı yutuyor.Sabah aç karnına akşam yatmadan önce.3-4 gün içinde değişikliği farkedersiniz zaten.İnşallah şifa olur sizede.Bize oldu
tamamdır yinede başlayalım ozman balla hem olmazsa öbür aya hazırlık olur. amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah :)
bu arada bebişinizin cinsiyeti neydi sormayı nasılda unuttum?
Ben çok yoğun yaşamadım bulantıları.Ama en yoğun diyebileceğim hafta 10.haftaydı.Her sabah 1-2 limon yemek zorunda kalıyordum.11 daha rahattı.Sonra çok çok azaldı hatta bitti.Ben kendimi 12.haftaya şartlamıştım.11 bittiği gün geçecek diyordum.Geçti de :)
Ben cinsiyet öğrenmek istemiyorum.Belliymiş ama sormadım.Belki doğuma kadar öğrenmem belki gelecek ay sorarım.Sürpriz bebek olsun
Evet 9.hafta bitti + günler 10.hafta demek.İnşallah seninki de geçecek haftaya10. hafta dedigin benim haftam yani demi 9+0 9+6 arasi demi
Amiiin.Hepimize inşallah.ALLAHım gönlüne göre versin o zaman hayırlı uğurlu ve sağlıklı olsunda en önemlisi o.
Evet 9.hafta bitti + günler 10.hafta demek.İnşallah seninki de geçecek haftaya
Amiiin.Hepimize inşallah.
hesap karisik oluyor. Ydisinda misal 9 hafta 5 gunluge 9 haftaligim diyorlar. ama tr de 9+5 e 10 haftalik gebe deniyor dogru demi? O yuzden karistirdim.. sagol
:) Aynen öyle.Bende zor alıştım şimdi ben kaç hafta kaç günlüğüm diye.Aynı yaş hesaplama gibi.10.haftanın içindesin aslında ama 9 haftalıksın diyorlar yurtdışında.Burda da 10.haftayı yaşarken 10 haftalıksın diyorlar.
ozaman ilk 3ayda bulanti gcer deyince, trye gore 13 hafta mi? Allahim en iyimser olarak kac haftam kaldi diyorum duaya cok ihtiyacim var gurbette tek esim ve ben. hava da soguk hic disari cikmiom..
Canımsın benim.Duygusallık da artınca daha çok dokunur sana şimdi.Günlük tut bari.Hem bebeğine güzel bi anı olur,hem de içini döker rahatlarsın.Dua et hava soğuk.Sıcak olsa daha dayanılmaz olur bulantılar.Yaz hamişleri bulantılardan daha çok çekiyormuş.Su kaybı fazla,enerjin bitiyor.Yiyip içemiyorsun zaten.Ben 4 hafta 1 ay hesabına göre 3 ayı 12.hafta olarak hesapladım.12.hafta bitti 12+1 oldu çok şükür bitti dedim resmen.Bitti de :)
hesap karisik oluyor. Ydisinda misal 9 hafta 5 gunluge 9 haftaligim diyorlar. ama tr de 9+5 e 10 haftalik gebe deniyor dogru demi? O yuzden karistirdim.. sagol
Yok canım burda da öyle. Doğrusu bu, orda öyle burda böylesi olur mu.Benim doktorum doldurduğun haftayı söylüyor.
Dün kontrolüm vardı ve ben 31+1 dim. Doktorum 31 haftalıksın tam 3 hafta sonra 34 haftalıkken görüşelim dedi. Bitirdiğin haftayı söyler doktorlar aslında her yerde. :44:
Doldurmadan nasıl 32 haftalığım diyebilirim ya da doktorum diyebilir ki. :44:
Ama hamilelik takviminde 32 olduğun yazıyor.Doktorlar tam gün ve hafta veriyor ama internetteki takvimler içinde olduğun haftayı yazıyor.
Ama hamilelik takviminde 32 olduğun yazıyor.Doktorlar tam gün ve hafta veriyor ama internetteki takvimler içinde olduğun haftayı yazıyor.
ben tr de ya da gebelik icin hic dra gitmedim gidenler bilir valla kafam karisti :) nette 10. gebelik haftasi (9+0 -9+6) yaziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?