- 16 Temmuz 2012
- 1.593
- 2
- 86
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #9.461
anacım ben olsam daha güzel olur ben çok sohbet ederdim ama artık giremiyorum evde internetim yokTopic eski haline dönüyor mu ne
İnşallahhhTopic eski haline dönüyor mu ne
ayşecim tuğra ne yapıyor varmı haber sürekli girmediğim için görmüyorum
ayy canım benim sağol inan sende benim aklımdasın hep merak ediyorum seni tuğramın bebeğine ne oldu ki düştü mü yoksaAllah kabul etsin dualarını canım benim.Elini göbeğine koyup Ya Bari ismiyle dua et Rabbim'e.İnşallah olur bu ay.Çok istiyorum senin hamile olmanı.Herkesi istiyorum ama sen hep aklımdasın.Bir de phia.Ve tabi Tuğra034.Herkes hamiş olsun inşallah.Beraber büyütelim göbüşlerimizi
hadi ya çok üzüldüm tuğra için rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda sende dikkatli ol ağlayıp üzme hem kendini hem bebeği tubilosh un bebeği erkek miİnşallahhh
Tuğra düşük yaptı bebeğini.Uzaklaşmak istedi biraz.Haber yok şimdilik.Tubilosh göbek büyütür oğluyla.Yeni hamişlerimiz var ilk sayfaya bakarsan listemiz çok güzel oldu.Bi tane de bebeğimiz oldu.İkincisi de mayısta geliyor inşallah.
Benimkinin de cinsiyeti belli ama korkumdan soramıyorum doktora.Belki de doğuma kadar sormam hiç.Hamilelik depresyonuna girdim.Sıkıntım eksikmiş gibi.Sürekli ağlıyorum
hadi ya çok üzüldüm tuğra için rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda sende dikkatli ol ağlayıp üzme hem kendini hem bebeği tubilosh un bebeği erkek mi
allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım sende ne üzüyorsun böyle kendini herşeyi takma kafaya biraz boşver deEvet ikinci oğlu geliyor tubiloshun.
Elimde değil kız valla çok gerginim geçen hafta cumadan beri.1 hafta olmuş baksana.
allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım sende ne üzüyorsun böyle kendini herşeyi takma kafaya biraz boşver de
güzelim neden böyle yapıyorsun inan ki çok üzüldüm bak bana ne zamandır bebek diye deli oluyorum ama rabbim nasip etmiyor ne güzel allahım layık görmüş vermiş bebeğini ona sıkıca sarıl sabır dile bütün sıkıntıların geçer kontrollerini de ihmal etme sakınKeşke diyebilsem.Önceden de uzun uzun yazıp kafasını şişirdim arkadaşların hepOkursan görürsün içinde bulunduğum sıkıntıyı.Hiç hevesim kalmadı benim.Ne kendime ne bebeğe bişey alasım var.Dr hareketlerini hissetmeye başlayınca değişir herşey dedi.İnşallah haklıdır.Salı günü dra gittim.Eşim ısrar ettiği için gittim.Doğuruncaya kadar gitmeyecektim dra falan.O kadar kötüyüm
güzelim neden böyle yapıyorsun inan ki çok üzüldüm bak bana ne zamandır bebek diye deli oluyorum ama rabbim nasip etmiyor ne güzel allahım layık görmüş vermiş bebeğini ona sıkıca sarıl sabır dile bütün sıkıntıların geçer kontrollerini de ihmal etme sakın
aaa yeter artık kızıyorum bakCanımsın çok dua ediyorum sizler için inan bana.Bugün 2 tane yasin okudum.Sizleri de andım duamda.Hepsine gönder bebeklerini dedim.Sağlıkla anne olsun hepsi dedim.Nankörlük yapıyorsun diyecekler diye anneme bile anlatamadım içimdeki korkuları.Sessiz sessiz ağlayıp toparlanmaya çalışıyorum kendimce.Eşim beni yargılıyormu,anlıyormu bilmiyorum.Geçecek diyor doktorum.8.ayda falan olurmuş bu duygular.Doğum korkusu sarar,gerginlikler artar diyor.Ben erken başlamışım.9ay geçermi böyle Ebrum ya İnan bugün bikaç saat nette dolaştım tek bişey almak gelmedi içimden.Ne evime ne kendime ne ona...O diyorum ona baksana.Yabancı gibi.Ben ne kadar kötü bi anne oldum böyle.Ne kadar şanssızmış daha doğmadan yaşadıklarına bak
aaa yeter artık kızıyorum bakne böyle karamsar oldun sen ya hem çok iyi bi anne olacaksın sen sadece rabbime sığın sabır dile sakın ağlama bir daha valla dövecem bak seni
geçecek canım benim söz sana bu gece senin için dua edecem sen mutlu ol ki bebiş de öyle olsun kız seni gelim gıdıklım da gül acıcık olmaz mıKızma.Allahım kimseye yaşatmasın benim duygularımı.Boş boş dolaşıyorum artık etrafta.Saf salak gibi oldum.İnşallah geçecek.Dua ediyorum geçsin diye.Beni istemiyor annem diye üzülüp ağlamasını,içine kapanık bir çocuk olmasını,benden soğumasını istemiyorum.Geçsin bi an önce bu karamsarlığım
geçecek canım benim söz sana bu gece senin için dua edecem sen mutlu ol ki bebiş de öyle olsun kız seni gelim gıdıklım da gül acıcık olmaz mı
ayy güzelim bende istiyorum ama benim adam hiç o dertte değil iş yeri açıyor sadece ona odaklanmış durumda ama banada çok iyi geldi seninle konuşmak hem biz senle çok iyi anlaşıyoruruz sanki uzun yıllardır birbirimizi tanıyor gibiyizCanımsın yaa.İyiki geldin.Sizin eve net mi bağlatsak ki kız Ebru?Nolacak bu halimiz ayrı gayrı bizim?
ayy güzelim bende istiyorum ama benim adam hiç o dertte değil iş yeri açıyor sadece ona odaklanmış durumda ama banada çok iyi geldi seninle konuşmak hem biz senle çok iyi anlaşıyoruruz sanki uzun yıllardır birbirimizi tanıyor gibiyiz
sağol canım yok be kız çok sıkıldım evde olmaktan ilk zamanlar çok güzel geliyordu evde olmak ama artık çatlıyorum havalarda ısındı ya canım gezmek istiyor sürekliEvet ya bende öyle hissediyorum nedense.Hayırlı olsun bu arada yeni işiniz.Hayırlı bol kazançlar versin Rabbim.Kuzunuzun kısmetini de göndersin inşallah onunla birlikte.
Sen nasıl vakit geçiriyorsun ya evde?Çalışmadan sonra evde oturmak çok sıkıcı gelmiyormu yoksa özlemişmisin evde olmayı?
Bende öyle olacağını düşünüyorum işten çıkınca.Hoş bebek en büyük işim olacak ama yine de insan özler bu koşturmayı.sağol canım yok be kız çok sıkıldım evde olmaktan ilk zamanlar çok güzel geliyordu evde olmak ama artık çatlıyorum havalarda ısındı ya canım gezmek istiyor sürekli
ayşecim seninle sohbet emek çok güzel ama malesef çıkmam lazım babam geldi özledim biraz gidim vakit geçirim babacım la çok öpüyorum seni güzelim dikkatli ol üzme kendini tamam mı
Çok teşekkür ederim desteğin için.Ama elimde değil düşünmek.Hemen hemen herkes erkek diyor banada.Bizimde gönlümüzden geçen hep erkek.Hele benim çocukluğumdan beri istediğim tek şey erkek evlat.Kız çocuklarına da hastayım bu arada.Önce onları severim yiğenlerimden.Öperim koklarım.Ama kendimi hiç kız annesi gibi hayal etmedim.Bi kızım olursa diye hiç cümle kurmadım.Ne zaman hamile olduğumu hayal etsem oğlummm diye severdim karnımı.Çok fazla kaptırmışım sanırım oğlana bende.Doktor kız derse hüngür hüngür ağlarım diye korkuyorum.İnsanlar çocuğunu sevmiyor diye çabuk yargılıyorlar.Oysaki o kadar farklı bi duyguki bendeki anlatamamaktan korkuyorum.Kimseyle paylaşamadım bu korkularımı.Annem bile yadırgar diye korktum.Eşim biliyor sadece.O da inşallah anlıyordur beniO yüzden söylettirmedim doktoruma.O da tamam dedi.20.haftada gideceğim bi dahaki kontrole.Kesin belli olurmuş o zamana.Yanılma payı olmazmış.Belki de hiç cesaret edemem sormaya.İnan kendime bile hep erkek annesi kıyafeti tarzında bakıyorum.Cicili bicili şeylerde gözüm yok hiç.Sürekli tövbe ediyorum bende.Diyorum O'na içimdeki duyguları biliyorsun isyan etmiyorum sana haşa!Verdiğine boynum kıldan ince her zaman.Sağlıklı ve hayırlı olsun da.Ama işte duygularımı da kontrol altına alamıyorum daha.İlerde değişir dedi doktorum.Hareketlerini hissedince daha çok bağlanırsın ve kız-erkek düşünmezsin diyor.İnşallah dediği gibi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?