- 29 Haziran 2012
- 1.786
- 1.292
- 333
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #9.501
Hoşgeldin canımm.
Ooo sen ne güzel başlamışsın.Bende evde olsaydım yapardım ufak tefek bişeyler:26: Neyse akşamları ve pazarlarla idare edeceğiz bizde
İnşallah öğrenirsin cinsiyetinizi.Belirtilerin falan var mı?Pek inandırıcı gelmese de insan soruyor bu soruyu ister istemez
Canım hoşbulduk. Evde olunca ister istemez bir işlere başlıyor insan havayıda güzel bulunca temizlik yapmamak elde değil. Aslında belirti olarak karnımın yuvarlak değilde daha çok sivri durduğunu söyleyenler var henüz şimdiden. Bir de o kıpırtıları erken hissetmeye başlamıştım 13. haftamdan itibaren. Sanki belirtiler erkek bebek gibi. Beni yanıltan 3 ay boyunca çok fazla bulantımın olması ve kız bebekte bulantının daha çok oldğuğunu söyleyenler var. Ortada kalmış durumdayım bakalım bizim bebiş nasıl bir sürpriz yapacak. Eşimin gönlünde erkek bebek var her ne kadar bana söylemesede ben anlıyorum. İnternetten bebek mobilyalarına bakarken hep mavi renk olanlara bakıyor bana çaktırmadan :) Bense ne gelirse razıyım nasıl olsa hiçbiri yok. Sağıkla dünyaya gelsin de kız da olsa erkek te olsa o bi anne için dünyadaki en güzel bebek olacak nasıl olsa
SELAM kızlar
nasılsınız bakalım biliyorum topiğe fazla giremediğim için beni unutmuşsunuzdur
hamilelik, iş, ev derken vallahi nete giremiyorum akşam eve gelince yemek yiyip erkenden uyuyorum hafta sonlarım müthiş yoğun geçiyordu
nihayet bu haftasonu evede bebeğimle başbaşa geçiriyoruzz
yalnız bugün kötü birşey oldu duştan cıkarken küvetten ineyim derken bodoslama düştüm baya bi karnım açıdı kolumu ve bacağımı hiçe sayıyorum bile neyseki geçti bi sorun yok gibi dinleniyorum şimdi
artık hamileliğim 4 ayını bitirmek üzereyim herşey yolunda gidiyor allahım sonuna kadar böyle nasip etsin geçen hafta 2 tarama testi sonuçlarımı aldım herşey yolunda risk yok
3 hafta sonraya gün verdi 3 tarama testi için doktorum iyi bir hamilelik geçirdiğimi söyledi
bebeğim cinsiyetini göstermedi bekliyoruz bakalım
Şimdi sizler nasılsınız umarım iyi haberler vardır merakla bekliyorum
Kesinlikle öyle ama insanın içinden gelen biri mutlaka vardır.Daha fazla sempatisi olduğu diyelim :)
Benimde karnımın kenarları boş,arkadan çok belli olmuyor hamile olduğum,bulantım hiç olmadı diyebilirim.Uyku basmaları yaşamıyorum.Eşimle benle beraber kilo alıyor.Kıpırtımı bilmiyorum ama bişeyler hissediyorum bende 2 haftadır.Gazmı değilmi bilemiyorum sadece.Ve cinsiyeti hemen görüldü.Bunlar erkek bebek belirtileri diyorlar.
Bunların yanında yüzümde sivilceler çıkıyor,ekşi-tuzlu daha çok yiyorum.Basenlerim biraz genişledi.Bunlarda kız belirtileriymiş.
Oyun oynuyor bizim sıpalar desene ikimize de.
2 arkadaşımla konuştum.Birinin kızı diğerinin oğlu var.Bazı şeyler tam ters olmuş.Çok tatlı yemiş kızı olmuş.Birinin eşi kilo almamış oğlu olmuş.Eltimin basenleri büyümedi kızı var.Sürekli kusanların kızı da oluyor oğluda.Aslında tamamen biyolojik farklar bunlar.İnsan bakıyor yine de ister istemez.
Öğrenme korkumu yenersem bende gidip soracağım doktoruma ama.Ben önce tekmelerini falan hissetmek istiyorum.
Kizlar bugun kalkinca ilk kez okadar eksi ve pis tatla agzimla uyanmadim ilk kez oldu ama. Allaha o kadar sukretttim 1 gunluk bile olsa ii acaba bole devam eder mi 9+6 da birden kesilen oldu mu hic?
bide gaviscon kullaniom acep ondan mi oldu?
Aci su gelmesinden kaynaklaniyor olabilir o kotu tat. Gaviscon kesmistir belki. Ben de iyi oldugum oyle mutlu olurdum ki ertesi gun tekrar ayni olunca oturur aglardim. 12. Haftayi doldurduktan sonra azaldi. Suan 13 hafta 4 gunluk bu hafta birkere bulantim oldu agzimda kotu tatla beraber. Iyi oldugum gunler daha fazla. Bulantilar epey az.
canim yani gecmemistir artik diorsun. benim bu tat ilk kez gecti suruptn da olsa ii..
BBenim hala ara ara oluyor cnm. Ama herkesin bunyesi farkli. Belki kurtulursun. Ben cok arastirdim internette 14 ile 16. Hafta bulantilar tamamen gecer diyor. Ama 12.haftadan sonra azaldigini hissediyorsun.gerci ben hic ilac icmedim. Benim doktorum icebilirsin dedi gaviscon. Esim pinpirikli ilk 3 ay icme dedi durdu. Oyuzden icmedim.
evt 12 hafta diorlar benim 5. haftam bitti bulanti durumunda. suan 9+6. senin kac hafta surdu bulantilar..
12.haftadan sonra azaldi. Ama arada oluyor. Agzimda tat bozuklugu tatli yedikten onra oluyor. Senin iki hafta kalmis iste az kalmis. Merak etme gececek. Hepimiz yasadik. Ben cok sizlandim topikte. Oturup cok agladim.
2 hafta mi 3 hafta mi 12 + larda gecerse 3??
iyi akşamlar özlemcim nasılsın geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır.
melekçim iyi çok şükür sonuçlar iyidedi doktor. sadece idrarımda kan çıktı. bol bol su iç dedi. taş olabilir dedi. gerçi ağrım filan yok ama. suyu fazla içemiyordum bulantılardan. çok fazla değil gerçi 0-5 normal 7-8 çıktı. bol su içerek atacağım inşallah. gerçi sık idrara çıkma dışında herhangi bir şikayetim yok. yanma filan yok böbrek ağrısı da çok fena olur diyorlar o da yok ama bilmiyorum bakalım biraz zaman geçsin olmadı tekrar idrar tahlili yaptırırım..
sen nasılsın cnm?iyileşmişsindir inşallah artık... aman kuzum bol su içmeye çalış...
canım benım korkulcak birşey değildir çözümü bol su içmekse inşallah onu da en kısa sürede atlatırsın canım. sonuçların iyi çıkmasına sevindim. sonuna kadar sağlıkla gider inşallah. sen kendine çkok dikkat et. bende gribi atlattım ama hiiç iştahım yok. sankı yediklerim boğazımda hemen cıkartıcak gibi oluyorum. çok kötü değilim allaha şükür. ama çocukluğumdan beri hep korkarım istifradan çok nanemollayımdır. bilmıyorum bakalım nasıl olacak. bişey yemek istemıyorum. eşimde zorluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?