- 30 Eylül 2012
- 1.182
- 90
- 158
- 39
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #9.541
başın sağolsun....
Sağol ipekcim.Sizler sağolun inşallah.Haberi akşam alınca uyku falan kalmadı.Şimdi de gözümü açamıyorumBaşım da çatlayacak gibi ağrıyor.Çok da ağlamadım da insan etkileniyor ister istemez
Sen nasılsın?
herkese merhaba kızlar nasılsınız
Öyle tabi.Allah razı olsun.Çok çekmedi tek tesellimiz bu.Allah kabrini cennet etsin.
Cnm hosgeldin. Nasilsin?
ayşecim başın sağolsun canım.
bizim hastamız halen hastanede.
torunu da bu hafta sonu evleniyor.
pff çok karışık bir durum.bir kısım seviniyorken bir kısım da üzüntü içinde...
2 buçuk aydır yoğun bakıma girip çıkıyor. durumu bi kötü oluyorken birden düzeliyor.
Herşeyde vardır bir hayır.
bu arada baskülümün pili bitmişti. 2 aydır felan almadımdı. geçen gün dayanamayıp aldım bir pil :)
oğlumda 6. ayımda almış oldugum 14-15 kiloyu yine almış olabilecegimi düşünerek tartılmak istemiyordum.
ama en sonunda merakıma yenik düştüm.ve basküle çıkınca aşırı şok olmadımama beklediğimden fazla almışım...
tammm 9 kiloyuh demeyin bana olurmu
tatlı yiyorum sürekli de
ama kendimi frenlemeye başladım.
daha fazla kilo almamam lazım :26:
Coksukur cnm bulantilar gecti de bas agrisiyla bogusuyorum. Olacak o kadar ne yapalim.iyi canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Coksukur cnm bulantilar gecti de bas agrisiyla bogusuyorum. Olacak o kadar ne yapalim.
Sen neyaptin tahlil sonuclarini? Bir sorun yok dimi?
canım başka bir doktora gittik o doktorda ilk gittiğimiz doktoru arkadaşı çıktı onu savundu ama pek iç açıcı şeyler söylemedi yani bir yılı doldurun olmazsa dedi ozaman aşılama sonra tüp bebek denicez dedi çokta beklemenin bi anlamı yok dedi bu sonuçlarla ama 2 tane daha test yapın ondan sonra tedaviye başlayın dedi. En büyük avantaj sayımız yüksek. Doğal da olabilir ama düşük ihtimal dedi.
Hayirlisi olsun cnm. Hic belli olmaz Allah ol dedikten sonra olur elbet.
Caksir otunun Ayse cok faydali oldugunu soyluyor hep. Belki deneyebilirsiniz. Ben olmsaydi deneyecektim. Hatta gittigidiyor da bulmustum. Esime zorla yedirecektim keci boynuzu pekmezini bile orla yedirdim cok duzenli yemedi ama belkide fayda etti.
Rabbim dermansiz dert vermesin. Herseyin caresi var dunyada. Biolume care yok
rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah çakşırı düzenli olmasada denedik ama bakalım. belki bidaha deneriz. çaksır ve buna benzerler sayıyı yükseltiyormus. bizim sayı ile ilgili sıkıntımız yok hayırlısı inşallah. Keci boynuzu deneyin dediler. Simdi sira onda.
Kızlar herkese merhaba .. Ayşecim iyiki burdasın moralin de düzelmiş süper :)
Ben doktorumu değiştirdim ve pko olduğumu öğrendim .. Sizlerde ne var ne yok ??
İncicim bat yaklaşmış iyi haberler alıcaz gibi hissediyorum :) inş hislerim çıkar ..
başınız sağolsun ayşecim..allah mekanını cennet eylesin kalanlara sabır versin..Sekaret olan hastamızı dün gece kaybettik.Farklı şehirlerde yaşasak da çok dokundu.Gece doğrudürüst uyuyamadım.Mekanı cennet olsun.
herkese merhaba kızlar nasılsınız
Sekaret olan hastamızı dün gece kaybettik.Farklı şehirlerde yaşasak da çok dokundu.Gece doğrudürüst uyuyamadım.Mekanı cennet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?