Bol bebiş topiği

Canm kendine dikkat et. Insallah aksama sicak ihlamur falan icip dinlen. Sagol cnm ben de idare ediyorum bakalim ins hcg degerim belki yavas yavas sabitleniyo mu ki bu hafta acep sikayetler azalsin ins. Crs ins ilk ultrason (10nisan) hayirlisi ins sagliklidir bebek..

ayşecim başın sağolsun canım.
bizim hastamız halen hastanede.
torunu da bu hafta sonu evleniyor.
pff çok karışık bir durum.bir kısım seviniyorken bir kısım da üzüntü içinde...
2 buçuk aydır yoğun bakıma girip çıkıyor. durumu bi kötü oluyorken birden düzeliyor.
Herşeyde vardır bir hayır.

bu arada baskülümün pili bitmişti. 2 aydır felan almadımdı. geçen gün dayanamayıp aldım bir pil :)
oğlumda 6. ayımda almış oldugum 14-15 kiloyu yine almış olabilecegimi düşünerek tartılmak istemiyordum.
ama en sonunda merakıma yenik düştüm.ve basküle çıkınca aşırı şok olmadım ama beklediğimden fazla almışım...
tammm 9 kilo yuh demeyin bana olurmu
tatlı yiyorum sürekli de
ama kendimi frenlemeye başladım.
daha fazla kilo almamam lazım :26:

Oh masallah size tubisim. Ben tatli yiyemiyorum. Tatliyi halbuki cok severdim ama tatli yedikten sonra agzimin icinde bir tat bozuklugu oluyor aci bir tat oluyor sanki..
Almazsin insallah cnm birazazaltirsin yuruyuse filan cikarsiniz havalar isininca..

Coksukur cnm bulantilar gecti de bas agrisiyla bogusuyorum. Olacak o kadar ne yapalim.
Sen neyaptin tahlil sonuclarini? Bir sorun yok dimi?

canım başka bir doktora gittik o doktorda ilk gittiğimiz doktoru arkadaşı çıktı onu savundu ama pek iç açıcı şeyler söylemedi yani bir yılı doldurun olmazsa dedi ozaman aşılama sonra tüp bebek denicez dedi çokta beklemenin bi anlamı yok dedi bu sonuçlarla ama 2 tane daha test yapın ondan sonra tedaviye başlayın dedi. En büyük avantaj sayımız yüksek. Doğal da olabilir ama düşük ihtimal dedi.

başın sağolsun allah sabır versin

kızlar iyi akşamlar bir selam vereyim dedim umarım iyisinizdir. beni uyku bastırıyor yatayım biraz

Hayirlisi olsun cnm. Hic belli olmaz Allah ol dedikten sonra olur elbet.
Caksir otunun Ayse cok faydali oldugunu soyluyor hep. Belki deneyebilirsiniz. Ben olmsaydi deneyecektim. Hatta gittigidiyor da bulmustum. Esime zorla yedirecektim keci boynuzu pekmezini bile orla yedirdim cok duzenli yemedi ama belkide fayda etti.
Rabbim dermansiz dert vermesin. Herseyin caresi var dunyada. Biolume care yok

rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah çakşırı düzenli olmasada denedik ama bakalım. belki bidaha deneriz. çaksır ve buna benzerler sayıyı yükseltiyormus. bizim sayı ile ilgili sıkıntımız yok hayırlısı inşallah. Keci boynuzu deneyin dediler. Simdi sira onda.

Deneyin insallah sifa olur cnm. Ben de yedirdim en son ay. Duzenli yemedi ama pekmez sisesiyle dolasiyordum pesinde..

İnşallah kuzucum. İyi haberler alırız. Bekliyorum bende sakince....

Sekaret olan hastamızı dün gece kaybettik.Farklı şehirlerde yaşasak da çok dokundu.Gece doğrudürüst uyuyamadım.Mekanı cennet olsun.
başınız sağolsun ayşecim..allah mekanını cennet eylesin kalanlara sabır versin..

herkese merhaba kızlar nasılsınız

hoşgeldin canım..seni tekrardan görmek mutlu etti..

bende bu ay günde 3 defa klomen kullandım bugün dra gittik 2 tane yumurtam varmış ama henüz büyümemiş perşembe günü tekrar çağırdı umarım istenilen boyuta gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…