Bol bebiş topiği

kuş kadar yiyorum açım ama yiyemıyorum. sabredicem canım bunların başıma geleceğini biliyordum razıyım ben . sağlıkla geçirelim de şu hamileliği. mutfağa girdiğimde kokudan duramıyorum halbuki cam pencere açık eşim kokmuyor diyor. temiz bardaklar bile kokuyor bana. bir haftam kaldı duysak ta kalp atışını bir nebze rahatlasam strese de giriyorum ben hemen panikliyorum aceleciyim. yarın aile hekımıne gidicem testlerimi yaptırıcam onada bir danışırım. sağolsun ilgilidir. sen de çalışıyorsun işyerinde nasıl geçti günlerin ben korkuyorum işte milletın karşısında öğürmekten. yemekhanede arada öğürünce çalışanladan biri anlamış hamilesin değil mi dedi. saklayamadım. bir kaçgündür bellı halınden dedi. allahtan bayandı. erkeklerin karşısında öyle olmak ta çok zor.

canım benim kıyamam ya. herşey kokuyor dimi? ben dalga geçiyordum arkadaşlarla dağal gaz kokusu filan alınacaksa ben alırım diyordum :) acaip duyuluyor herşeyin kokusu..alıcılar fazla çalışıyor. çamaşırları balkona asarken bile öğürdüm ben. açık hava ama duyuluyor yani. evde temizlik filan yaparken tülbenti maske yapıp öyle yapıyordum işleri. allahtan benim kayınvalidem var yanımda yemek işleri onda. yoksa kusa kusa yapardım ya da aç kalırdık herhalde...
canım benim hiç stres yapma.. ben de gittim doktor kalp atışı yok dedi. vajinal yapalım dedi. kimileri zararlı diyor bebek için. razı gelmedim. başka doktordan randevu aldım. o da bir hafta sonrayaydı. o bir hafta ben de çok sıkıntı yaptım. ama bir gittim doktor hemen açtı sesi de kalp atışını bana da dinletti. sağolsun doktorum çok sakin çok olumlu. ben stresliydim acaba duyabilir miyiz filan kokuyordum ya duyulmazsa filan ama doktorum o kadar sakindi ki tabiki duyacağız dedi nie duymayalım ki dedi. sonra baktı maşallah size de herşey yolunda dedi. seninde öyle olacak inan. doktor çok önemli o olumlu ve sakin olduğu için ben de hiç stres yapmıyorum. ben de senin gibi çok stres yaparım acaip paniklerim. ama kötü düşünme bak bulantıların olması bebeğin geliştiğini gösteriyormuş o kadar çok araştırdım ki prof oldum nerdeyse :)) o yüzden bulantın oldukça de ki kendi kendine bebişim iyi büyüyor gelişiyor. bizim işyerindeki doktorumuz bana öyle diyordu o görevini yapacak olacak o kadar diyordu. kuzum ben çok öğürdüm işyerinde midem bulanıyor diye çokdolandım valla. hiç utanma tatlım boşver sen hamilesin. şuan busana şaka gibi geliyor tabi de zamanla alışacaksınhatta bağırmak isteyeceksin :) çok özelsin şuanda...kimseden de utanma sen bir annesin artık.. boşver onlar utansın. ben bazen dalga geçiyordum kusarım bak buraya beni üzmeyin diyordum :))senin utanılacak bir durumun yok. gayet normal. o erkekler için de baba olan da vardır bunları yaşayan da çoktur elbet hanımında.. rahat ol. boşverr. öğür kus bunlar normal bebişinin iyi olduğunu, büyüdüğünü gösteriyor...ben herkesin içinde kuru ekmek yedim ayy yazık diyorlardı ben de bozmayın kafamı kusarım buraya diyordum :)))rahat olmaya çalış zamanla alışacaksın...ha bir de bana limon kolonyası koklamak iyi geliyordu işyerinde masam üzerinde sürekli kolonya var.. arada kokluyorum.. istersen sen de dene...

Son düzenleme:
sağol canım benım ya ne güzel yazmışsın teşekkür ederim desteğin için. benım odam ayrıldı Allahtan iki arkadaş bir odadayız işyerinde orda rahatım. ama servise bir gireyim herşey kokuyor. eşime de diyorum o kokuyo bu kokuyo. salıvericem gtsin artık ne yapım dediğin doğru niye utanayım değil mi. ama eşime çok üzülüyorum çırpınıyor bnım için temizlik yaptı yemek yaptı. ben hep uyku halındeyim. demekki mide bulantısı bebeğin iyi olduğu nu gösteriyor ozamn sevindim bu duruma karşı komsum da hiç mide bulantısı olmamıştı. rahat rahat geçirdi. herkeste bir olmuyor. hayırlsıı yaşayıp görücez canım benım sağol tekrar desteğin için seni çok öpüyorum kendine de bebişine de dikkat et

valla o kusma olayı aslında bünyeye bağlıymış ama bulantı oluyorsa sağlıklı bir gebelik geçiriyorsunuz demektir yazıyor sitelerde. çok okudum cnm bütün siteleri taradım :)
ama bulantı olmaması da sağlıksız demek değil diyor bazı bünyelerde hiç bulantı olmazmış..ama waves de mesela çok bulantı ve kusma yaşadı o da diyordu kustuktan sonra bebeğim iyi diye kendimi teselli ediyordum diye yazdı..benim arkadaşım 6ay kustu hiç et süt tavuk yumurta yiyemedim diyor.
sen de sağol cnm benim ne demek siz de bana çok destek oldunuz. az mı sızlandım topikte bulantım var diye :)
kolonyayı dene ama ben öyle yapıyorum işyerinde filan kokular rahatsız ettiğpinde fısfıs sıkıyorum ellerime sürüyorum kokluyorum biraz da olsa rahatlatıyor. sen de serviste yapabilirsin.. fısfıs ismail gibi oldum ben her odaya giren burası kolonya kokuyor diyor. :)
hayırlısı kuzum hepsi geçecek bebişi kucağına aldın mı aa ne günlerdi deyip güleceğiz.. ama ben intikamımı alacağım poposunu ısırcam çok çektirdi bana :) unutmam ben :)
ben de öpüyorum cnm seni minik meleğini de öpüyoruz bebişimle beraber..
her zaman yanındayım cnm.. sıkıntın olursa desteğe ihtiyacın olursa burdayım.

kizlar ozelliklle ilk 3 ay bulanti su bu nedeniye sut, yumurta gibi kalsiyum yemeyince cok dis curukleri oluyor. sizlerde var mi? nasil onlucez bunu dr ile gorusen oldu mu bunu hic?

Cepten giriyorum burdan takvim olusturamiyorum. O takvime hep imreniyirdum zaten kesinlikle yapmaliyim canim :)

Allah gönlümüzdekileri bizlere hayırlı kılsın canım.Bende de aynı şey oldu tatlı konusunda.Hiçbişey bulamazsam çayı çok şekerli içer oldum.

Ooo ben temizlikten yakınıyordum senin işini duyunca şükrettim halime valla.Tadilat çok zor olur.Allah yardımcın olsun.İnşallah en kısa zamanda gönlünüze göre bi ev versin size.

Kizlar bugun kalkinca ilk kez okadar eksi ve pis tatla agzimla uyanmadim ilk kez oldu ama. Allaha o kadar sukretttim 1 gunluk bile olsa ii acaba bole devam eder mi 9+6 da birden kesilen oldu mu hic?
İnşallah böyle devam eder canım.Kesiledebilir bilemeyizki.Belki seninki kısa sürecektir.12.haftayı beklemezsin inşallah.

kizlar ozelliklle ilk 3 ay bulanti su bu nedeniye sut, yumurta gibi kalsiyum yemeyince cok dis curukleri oluyor. sizlerde var mi? nasil onlucez bunu dr ile gorusen oldu mu bunu hic?

Ben yoğurt yemeye çalıştım bol bol.Bulantı da yapmıyordu.Ekmeğe sürüyordum.O da kalsiyum sonuçta.Sütü de meyveli içersen bulantın çok olmuyor.Doktorumla görüşmedim ama kendimce telafi etmeye çalıştım.2-3 haftadır dişetlerimde kanamalar ve yaralar oldu.Normal dedi doktorum.Tahriş etmeden macunsuz fırçaladım sık sık.Tuzlu suyla gargara yaptım çünkü acısı kötü.Benim bi de ağız mukozam çok zayıftır geçmek bilmez yaralarım.

Sekaret olan hastamızı dün gece kaybettik.Farklı şehirlerde yaşasak da çok dokundu.Gece doğrudürüst uyuyamadım.Mekanı cennet olsun.

Bu arada dün BAT günümdü.

Ovulasyonun gerçekleştiği tarih 24 marttı. Çift çizgiyi görmüştüm.

15.ci gün bugün.

İnşallah gelmez de bebişim gelir.

Göğsüm acıyor ilk defa . hiç acımazdı.

Kendimide kaptırıp sonradan üzülmek istemiyorum.

Testte yapmıcam. Eğer bugünde olmazsam 3-4 gün daha beklemeyi düşünüyorum.

Dualarınızı eksik etmeyin benim gibi bebek isteyenlerden

İnşallah gelmez kırmızıların da göbüş büyütürsün artık
Allah rahmet eylesin. Allah günahlarını affetsin. Hepimizin gideceği yer orası..

Başınız sağolsun canım.
Amin canım.Çok çekmedi en büyük tesellimiz o...

Ayy incicim okurken bi heyecan olustu bende hadi insallah canim,hayirli haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…