- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #9.521
amin inşallah hepimizin inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla gelir canım senin de bir hafta kaldı kalp atışlarına. hayırlısıyla görür gelirsin inşallah bebişini. benimki fasulyeye benziyordu ozaman :)
ah kuzum ah kıymam ben de çok korkuyordum kusmaktan ama zamanla alıştım :) tutmuyordum artık kendimi :) salıver gitsin diyordum :))
o iştahsızlık çok zor ama bence kendini zorlama cnm. zorladıkça ben kusardım. eşim tabagı doldurur gelirdi diyordum yiyemem bu kadar. zorla azıcık filan sonra da soluğu lavaboda alıyordum hepten çıkıyordu bu sefer. halbuki azıcık yesem çıkmayacak ama zorlayınca hepsi çıkıyordu. sonra gördü yaşadığımı. ısrar etmemeye başladı. ben hep makarna yiyordum haşlanmış patates çorba. ilk 3 ayı bunlarla geçirdim. makarnayı yoğurtluyordum biraz tuz ekiyordum o zaman tadını alabiliyordum. salatayı çok yiyordum birde. ekşi ekşi hoşuma gidiyordu. sen de zorlama kendini. canın ne istiyorsa onu ye. koca gün akşama kadar kuru ekmekle durdugumu biliyorum. kraker kuru ekmek... bastırsın diye. Rabbim yardım etsin. inşallah çabucak atlatırsın... inan seni çok iyi anlıyorum. ama hepsi geçecek azıcık dişini sıkman lazım.. sabırr...
kuş kadar yiyorum açım ama yiyemıyorum. sabredicem canım bunların başıma geleceğini biliyordum razıyım ben . sağlıkla geçirelim de şu hamileliği. mutfağa girdiğimde kokudan duramıyorum halbuki cam pencere açık eşim kokmuyor diyor. temiz bardaklar bile kokuyor bana. bir haftam kaldı duysak ta kalp atışını bir nebze rahatlasam strese de giriyorum ben hemen panikliyorum aceleciyim. yarın aile hekımıne gidicem testlerimi yaptırıcam onada bir danışırım. sağolsun ilgilidir. sen de çalışıyorsun işyerinde nasıl geçti günlerin ben korkuyorum işte milletın karşısında öğürmekten. yemekhanede arada öğürünce çalışanladan biri anlamış hamilesin değil mi dedi. saklayamadım. bir kaçgündür bellı halınden dedi. allahtan bayandı. erkeklerin karşısında öyle olmak ta çok zor.
sağol canım benım ya ne güzel yazmışsın teşekkür ederim desteğin için. benım odam ayrıldı Allahtan iki arkadaş bir odadayız işyerinde orda rahatım. ama servise bir gireyim herşey kokuyor. eşime de diyorum o kokuyo bu kokuyo. salıvericem gtsin artık ne yapım dediğin doğru niye utanayım değil mi. ama eşime çok üzülüyorum çırpınıyor bnım için temizlik yaptı yemek yaptı. ben hep uyku halındeyim. demekki mide bulantısı bebeğin iyi olduğu nu gösteriyor ozamn sevindim bu duruma karşı komsum da hiç mide bulantısı olmamıştı. rahat rahat geçirdi. herkeste bir olmuyor. hayırlsıı yaşayıp görücez canım benım sağol tekrar desteğin için seni çok öpüyorum kendine de bebişine de dikkat et
Ayyy ne güzel yaaa.Bi an kendi haftalarım aklıma geldi.İçi de boş değil başlamış oluşum demişti.Nasıl bi oh çekmiştim.Boş gebelik yada dış gebelik değil diye.Haftaya kalbini duyacaksın sonra aşermeler başlayacak.İnşallah rahat geçer hamileliğin.E takvimini yap artık da listeye ekleyelim seni de
Allah gönlümüzdekileri bizlere hayırlı kılsın canım.Bende de aynı şey oldu tatlı konusunda.Hiçbişey bulamazsam çayı çok şekerli içer oldum.Ben önceleri kız çocuklarına çok ilgi duyardım ama sonradan gözlemlediğim kadarıyla kızlar biraz cadı oluyor gibi geldi :) İlk deneyimim zorlu geçmesin istiyorum hangisi kolay olacaksa ilk onu versin Rabbim:) Benimki biraz huysuz gibi geliyor bana. Ne zaman soluma yatsam kıpırtı hissediyorum bu defa dönmek zorunda kalıyorum. Veya eğilip bir iş yapayım hemen yine kıpırtı oluyor. Burnundan kıl aldırmıyor dedikleri bu olsa gerek :) Şimdiden dediğini yaptırıyor doğunca işimiz var :)
Ben ilk 3 ay boyunca ne zaman tatlı yesem hiç durmadı çıkardım. Şimdiyse o kadar tatlı yiyesim var ki gün içinde hiçbir şey bulamasam çıkarıp reçel yiyorum. Belki de vücut 3 ay tatlı yiyemeyince ona gereksinim duymaya başlamıştır. Neyse az kaldı onlar saklasa da elbette öğrenicez kaçarları yok :)
Ben gün sayıyorum öğrenmek için. Neyse ne sende öğren kurtul :) Rüyalarımda hep erkek bebek görüyorum. İyice beynimi işgal etti yavrucak :) Nub teorisinde de şekli tamamen kız çıkmıştı benimkinde.
Ooo ben temizlikten yakınıyordum senin işini duyunca şükrettim halime valla.Tadilat çok zor olur.Allah yardımcın olsun.İnşallah en kısa zamanda gönlünüze göre bi ev versin size.selam kızlar nasılsınız?
biz bu aralar çok yogunuz ondan pek sık ugrayamıyorum. hoş görün beni olurmu
yeni ev bulamadık daha,şu an ki ev sahibimiz evi tadilat yaptırıcak.
laminant yoktu evde,onlar yapılıck salı günü. temizlik felan yapılıcak
oturma odasını yarı çocuk odası yarı oturma odası yapmaya karar verdim.
napiim,idare edicem içime sinen bir ev bulana kadar.
sonuçta Kenan ayrı odada yatıcak yaşa geldi de geçiyor bile.
ne insanlar var başlarını sokucak evleri bile yok,kiminin de imkanı kısıtlı.
hamd olsun Rabbime. AZA KANAAT ETMEYEN ÇOĞU BULAMAZ demişler.
bir eksiğim de yok çok şükür. at koşturulucak derecede büyük evim olmazsa nolur sanki dimi :)
herkez doğuştan 4-5 odalı evlerde yaşamıyor. hamd olsun Rabbime...
sizler nasılsınız bakalım?
ooo ayşem dönmüşün topiğe :)
bu durumları çok iyi anlayabildiğim için birşey demiyorum.
Hormonlar iyi çalışıyor demekki
bende de olmuştu.geçici oldugunu bilmek sevindiriyor insanı...
çok çok öpüyorum hepinizi.Görüşürüzzz
İnşallah böyle devam eder canım.Kesiledebilir bilemeyizki.Belki seninki kısa sürecektir.12.haftayı beklemezsin inşallah.Kizlar bugun kalkinca ilk kez okadar eksi ve pis tatla agzimla uyanmadim ilk kez oldu ama. Allaha o kadar sukretttim 1 gunluk bile olsa ii acaba bole devam eder mi 9+6 da birden kesilen oldu mu hic?
kizlar ozelliklle ilk 3 ay bulanti su bu nedeniye sut, yumurta gibi kalsiyum yemeyince cok dis curukleri oluyor. sizlerde var mi? nasil onlucez bunu dr ile gorusen oldu mu bunu hic?
Sekaret olan hastamızı dün gece kaybettik.Farklı şehirlerde yaşasak da çok dokundu.Gece doğrudürüst uyuyamadım.Mekanı cennet olsun.
İnşallah gelmez kırmızıların da göbüş büyütürsün artıkBu arada dün BAT günümdü.
Ovulasyonun gerçekleştiği tarih 24 marttı. Çift çizgiyi görmüştüm.
15.ci gün bugün.
İnşallah gelmez de bebişim gelir.
Göğsüm acıyor ilk defa . hiç acımazdı.
Kendimide kaptırıp sonradan üzülmek istemiyorum.
Testte yapmıcam. Eğer bugünde olmazsam 3-4 gün daha beklemeyi düşünüyorum.
Dualarınızı eksik etmeyin benim gibi bebek isteyenlerden
Amin canım.Çok çekmedi en büyük tesellimiz o...Allah rahmet eylesin. Allah günahlarını affetsin. Hepimizin gideceği yer orası..
Başınız sağolsun canım.
Sekaret olan hastamızı dün gece kaybettik.Farklı şehirlerde yaşasak da çok dokundu.Gece doğrudürüst uyuyamadım.Mekanı cennet olsun.
Başınız sağolsun. Rabbim mekanını cennet eylesin.
başınız sag olsun mekanı cennet olsun
Bu arada dün BAT günümdü.
Ovulasyonun gerçekleştiği tarih 24 marttı. Çift çizgiyi görmüştüm.
15.ci gün bugün.
İnşallah gelmez de bebişim gelir.
Göğsüm acıyor ilk defa . hiç acımazdı.
Kendimide kaptırıp sonradan üzülmek istemiyorum.
Testte yapmıcam. Eğer bugünde olmazsam 3-4 gün daha beklemeyi düşünüyorum.
Dualarınızı eksik etmeyin benim gibi bebek isteyenlerden
Ayy incicim okurken bi heyecan olustu bende hadi insallah canim,hayirli haberlerini bekliyoruz
Basiniz sagolsun aysecim,allah geride kalanlara sabir ihsan eylesin,sen uzme kendini takdiri ilahi yapacak birsey yok...
Öyle tabi.Allah razı olsun.Çok çekmedi tek tesellimiz bu.Allah kabrini cennet etsin.
basiniz sagolsun Aysecim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?