- 23 Ağustos 2012
- 727
- 373
- 158
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #9.561
İnşallah canım.Görürsün bebeğini ve sıkıntılarında hafifleyerek kaybolur gider artık.Canm kendine dikkat et. Insallah aksama sicak ihlamur falan icip dinlen. Sagol cnm ben de idare ediyorum bakalim ins hcg degerim belki yavas yavas sabitleniyo mu ki bu hafta acep sikayetler azalsin ins. Crs ins ilk ultrason (10nisan) hayirlisi ins sagliklidir bebek..
Çok sağol tubiloshum.Bünyen kilo almaya müsait demekki senin.Aman sağlıklı olsun da ne önemi var nasılsa verilir bi şekilde.Ben daha 1,5kg aldım.İştahım da açık ama sürekli ıvır zıvır yiyesim var.Bu arada hemoroid ile uğraşıyorum 3-4 gündür.Şurup verdi doktor o rahatlattı biraz.Ekmeği de kepeğe çevirdim.Baharatı da kestim mecburenayşecim başın sağolsun canım.
bizim hastamız halen hastanede.
torunu da bu hafta sonu evleniyor.
pff çok karışık bir durum.bir kısım seviniyorken bir kısım da üzüntü içinde...
2 buçuk aydır yoğun bakıma girip çıkıyor. durumu bi kötü oluyorken birden düzeliyor.
Herşeyde vardır bir hayır.
bu arada baskülümün pili bitmişti. 2 aydır felan almadımdı. geçen gün dayanamayıp aldım bir pil :)
oğlumda 6. ayımda almış oldugum 14-15 kiloyu yine almış olabilecegimi düşünerek tartılmak istemiyordum.
ama en sonunda merakıma yenik düştüm.ve basküle çıkınca aşırı şok olmadımama beklediğimden fazla almışım...
tammm 9 kiloyuh demeyin bana olurmu
tatlı yiyorum sürekli de
ama kendimi frenlemeye başladım.
daha fazla kilo almamam lazım :26:
Basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin. Olum kimseye yakismiyor ama dunyadaki tek gercek... doguma cok seviniyoruz cok dogal karsiliyoruz ama olumu kabullenmek en zoru...
ayşe canım başın sağolsun rabbim sabır versin inşallah
başın sağolsun allah sabır versin
kızlar iyi akşamlar bir selam vereyim dedim umarım iyisinizdir. beni uyku bastırıyor yatayım biraz
başınız sağolsun ayşecim..allah mekanını cennet eylesin kalanlara sabır versin..
hoşgeldin canım..seni tekrardan görmek mutlu etti..
bende bu ay günde 3 defa klomen kullandım bugün dra gittik 2 tane yumurtam varmış ama henüz büyümemişperşembe günü tekrar çağırdı umarım istenilen boyuta gelir..
Başın sağolsun ayşecim...
Başınız saolsun cnm.Allah geride kalanlara sabır versin.
Ayşeciğim Allah sabır versin başın sağolsun...
kizlar sunu kesin anladim ki mesela geceden sabaha kadar benim icin bole en azindan midem bombos oluyor. Sabah kalkinca ogurme oluyor ama bisey yeyince geciyor mide 1 sn bile bos kalmamali bunu yapmasi zor da olsa bosluk bulantiyi getiriyor..
rabbim inşallah sana bu ay Bebeğini nasip eder canım. bizde de durumlar karıştı eşimde morfoloji çıktı. herşeyin hayırlısı olur inşallahhoşgeldin canım..seni tekrardan görmek mutlu etti..
bende bu ay günde 3 defa klomen kullandım bugün dra gittik 2 tane yumurtam varmış ama henüz büyümemişperşembe günü tekrar çağırdı umarım istenilen boyuta gelir..
Depresyon,iş yoğunluğu,hava değişimleri,vefat derken gözlerime kibrit çöpü dayayacak hale geldim 2 gündür ben.Bir de kaşıntı musallat oldu.Sivri ısırmış gibi şişiyor kaşıdığım yer.Belden aşağım doldu resmen.Multivitamin+omega3+saf arı sütü beraber kullanıyorum ondanmı diye düşündüm aktarda olabilir dedi doktorumda az önce.Bugünden itibaren hepsine 3-4 gün ara vereceğim bakalım değişiklik olacakmı uyku ve kaşıntımda.
Bu arada karnımdaki hareketleri net şekilde hissediyorum artık.kıpır kıpır bişeyler var sanki.Gazımda olmuyor gün içinde.Kelebek gibi,seğirme gibi bişeyler.Özellikle solda.Deneyimlilere sordum tekmelerin ilk belirtisi,10 gün içinde net tekme hissedersin dediler.Çok heyecanlandım.Artık cinsiyet düşünmüyorum.Bebeğim beni duymaya başlamış.Kız ise de canım feda,erkek olsa da.Sağlıkla versin de ikisinde de hevesim var nasılsa.Herkes erkek kesin diye yorum yapınca ve bizde erkek isteyince kız derse diye telaşa düşmüştüm.Artık kimse erkek-kız yorumu yapmıyor.Ortak renkler alıyorlar.Hepsi açık renk zaten ikisine de olur.Hatta hem pembe hem mavi örülüyor artık.Hangisi olursa o bana verilecek.
Kimse gelmeyince kendi kendime konuşur oldum artık topikte
İşte böyle annecim yapayalnız kaldık topiğimizdeHerkes gitti gelmiyor
Belki senin varlığını hissederlerde gelirler yeniden yanımıza:106:
ne yanlızlığı,en güzeli işte bebeğinizle konuşabiliyorsunuz:)darısı benim başıma inşallah
Kizlar bana yemek tavsiye edecek var mi? Yiyebildigim seyler daha cok sebze aklima gelenler taze fasulye, ispanak, pirasa baska aklima gelmiyor ydisinda olunca da her sey tr deki gibi guzel olmuyo bazen.. Siz neler yiyebiliyorsunuz? buarada reaktif hipoglisemi oldugum icin patates gibi karbonhidrat zengini seyler yemiyorum..
Kızlaaaaaaaaaar hamileeyyyyyyyyyyyyyyyyimmmm inşaallah hamileyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bat günüm bugün ikigün Önce lapaquikle evde yaptığım testte anında ikincci çizgi göründü bugünde yaptım 3 farklı markayla ve hapsinde anında pozitif çıktı bUgünki testte Oldukça nettttttttttt
Maşaallah elhamdülillah
Rabbime yalvarıyorum bu defa sağlıkla kucağımıza alalım diye bize dua edin darısı isteyenlerin başına
İnşallah canım.Görürsün bebeğini ve sıkıntılarında hafifleyerek kaybolur gider artık.
Çok sağol tubiloshum.Bünyen kilo almaya müsait demekki senin.Aman sağlıklı olsun da ne önemi var nasılsa verilir bi şekilde.Ben daha 1,5kg aldım.İştahım da açık ama sürekli ıvır zıvır yiyesim var.Bu arada hemoroid ile uğraşıyorum 3-4 gündür.Şurup verdi doktor o rahatlattı biraz.Ekmeği de kepeğe çevirdim.Baharatı da kestim mecburenAllah sağlık versin de ufak tefekler atlatılır nasılsa
Kızlar hepinizden Allah razı olsun.Zamansız ve ani ölüm vermesin Rabbim.Kimi gelecem diye uğraşır kimi gidecem diye.Fani dünyanın gerçek yüzü.
2 gündür seğirmeler var karnımda sevinemedim bile.Bi yanda kaybımızın hüznü,diğer yanda yeni gelenin heyecanı karışığım baya...Çok üzülmemeye çalışıyorum.Başka şeylerle ilgileniyorum falan.Rahatsızlanmayım diye.Ama kullandığım battaniyem bile onun hediyesiydi.Aklından ha diyince çıkaramıyorsun maalesef
Kızlaaaaaaaaaar hamileeyyyyyyyyyyyyyyyyimmmm inşaallah hamileyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bat günüm bugün ikigün Önce lapaquikle evde yaptığım testte anında ikincci çizgi göründü bugünde yaptım 3 farklı markayla ve hapsinde anında pozitif çıktı bUgünki testte Oldukça nettttttttttt
Maşaallah elhamdülillah
Rabbime yalvarıyorum bu defa sağlıkla kucağımıza alalım diye bize dua edin darısı isteyenlerin başına
Maşaallah elhamdülillah
özlemcim inşallah şimdi iyisindir. ham,le bir arkadaşım baş ağrısı için nane yağı kullanıyordu rahatlatıyormuş bir denesen canım geçmiş olsun dikkat et kendineCoksukur cnm bulantilar gecti de bas agrisiyla bogusuyorum. Olacak o kadar ne yapalim.
Sen neyaptin tahlil sonuclarini? Bir sorun yok dimi?
kizlar sunu kesin anladim ki mesela geceden sabaha kadar benim icin bole en azindan midem bombos oluyor. Sabah kalkinca ogurme oluyor ama bisey yeyince geciyor mide 1 sn bile bos kalmamali bunu yapmasi zor da olsa bosluk bulantiyi getiriyor..
gİTTİM CANIM YARIN 3 TE BELLİ OLACAK.Ayy muthis haber allahin izniyle hamilesin iste allah amamina erdirsin,3 ayri test yapmissin hata payi yoktur yani :)) kana ne zaman gideceksin?
Evet canım dikkat ediyorum ama dışarı çıkıorum vs işlerim var aksatamam.ama evde yatıp dinlenme fırsatım olduğu gibi yatıyorum.tbrkler tatlım çok sevindim senin adına dkkt etmelisin kendine az pişmiş yumurta şuan bebiş :) çok pişsin istersen halay çek o zaman
ayyyy karapisso çok sevindim canım allahım dularını kabul etti çok şükür canım. inan çok mutlu olduum . Allahım tamamına erdirsin. sağlıkla inşallah
gİTTİM CANIM YARIN 3 TE BELLİ OLACAK.
İnşaallah hata payı yoktur canımmm
Rabbim isteyen bütün arkadaşalarımıza bu duyguyu nasip etsin...
Evet canım dikkat ediyorum ama dışarı çıkıorum vs işlerim var aksatamam.ama evde yatıp dinlenme fırsatım olduğu gibi yatıyorum.
İnşaallah bu defa annesine sıkıca tutunacak bebişim
evet canım inşaallahhhhhhhhhhhhhhhh sağlıkla kucağımıza alırız
Seninde tamamına erer inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?