Bol bebiş topiği

Canımmmmm çok sevindimmmm
Gözünaydınnnn dilekçimmm
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Mutluluğunuz daim olsun canım benim...
Darısı başıma inşallahhhh :)

yeni hamişleri tebrik ediyorum.. ayşecim haber vereyim, epey uğraştırdıktan sonra cinsiyet bugün kesin olarak belli oldu canım erkekmiş... senin belli mi ne diyo dr lar?

Peracım tebriklerrr...
Ne güzel erkek annesi oluyorsun...
Prensin geliyorrrrr :)
Ne güzel bir mutluluk

amin canım inşallah hepimzinki için.
bu arada bugunlerde karnında çok ağrılar olabilir endişelenme bebek yerleşecek rahmin genışleyecek
Evet ikigündür ağrıyor çok endişeleniyorum :26:
Rabbime sığınıyorum başka çarem yok yarın 3 gibi sonucu alacağımmmm inşaallah herşey çok güzel olacak

Şirinem inanki çokkk çoook çookkkk dualar ettim canı gönülden inanıyorumki en yakın zamanda seninde haberini alacağız...
Bana dua et mübarek beldeden bu defa sağlıkla ve tyolunda gitsin herşey...

Sekaret olan hastamızı dün gece kaybettik.Farklı şehirlerde yaşasak da çok dokundu.Gece doğrudürüst uyuyamadım.Mekanı cennet olsun.

Başınız sağolsun Mekanı cennet olsun canım...
Dua etmekten başka çaremiz yok kendine dikkat et stres yapma inşaallah dualarla destek oluruz...

Çooook güzel bir haber bu kuzum.

İnşallah kan testinde güzel çıkar.

Sağlıcaklada kucagına alırsın.

,NE gibi belirtilerin oldu paylaşır mısın kuzucum ?

Ay canım maşallah ya.. Çok sevindim rabbim hayırlı sağlıklı versin insallah.
Darısı bütün bekleyenlere olsun inşallah.

Yarın 3 te halayımız var kızlar. Halay başı olarak herkesi bekliyoruz.Bol bebiş topigi adına yakışır bir halay çeksin artık.

ayy kuzum muhteşem bir haber bu..tebrik ederim rabbim rahat hamilelik sonrası kucağına almayı da nasip eylesin..bizlerde arkandan gelelim..

mrb ben forma yeni katıldım açıkcası sabrımın sınırlarının zorlanndıgı bi dönemdeyim 4 yıllık ewliyim bir bucuk yıldır bebiş istiyoruz ama normal şekilde olmadı bu ay aşılama yapıldı ve en zor kısmı olan bekleme asamasındayız bugün asılamanın 8 günü ve ben meraktan catlamak üzereyim iki gündür formda deişik tarihler gördüm ama geneli 12 günü test yap dio bişi olsa belirti verirmiydi asılamada tecrübesi olan varsa yardım ederse çok sewinirim ayrıca asagıda kocaman yazılarla hamileyim yazan arkadasıı tebrik ediyorum

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:İşte buuuuuuuu. Hemen kan testi yaptır,hamilelik takvimi oluştur.Ohh yaaaa...Hayırlı olsun kuzuuuummmmmm
yeni hamişleri tebrik ediyorum.. ayşecim haber vereyim, epey uğraştırdıktan sonra cinsiyet bugün kesin olarak belli oldu canım erkekmiş... senin belli mi ne diyo dr lar?
Hayırlı olsun canım.Darısı başıma inşallahhBaşka bi doktor cinsiyetini gördü dr ama ben öğrenmek istemedim canım.Hem yanımda eşim yoktu hemde korktum,gerildim.Depresyona girmişim sürekli ağlıyordum 10 gündür.Kendi doktorumda gelecek ay bakalım dedi.Hareketlerini falan hissedince düzelir moralin daha iyi olur dedi.Bana bıraksalar doğuma kadar öğrenmek istemiyorum.Merak ediyorum.Hergün göbeğimi falan inceliyorum ama duymak istemiyorum ne olduğunu.%99 erkek diyor herkes görünüşüme göre.Arkamdan baktığında hiç belli olmuyor hamile olduğum.Sadece göbekten aldım.Öne doğru o da.Herkes erkek diyince,bizde erkek isteyince kız olursa boşluğa düşeceğim diye korkuyorum.Beni duyup üzülür kızsa diye korkuyoum.O yüzden sonra öğreneceğim.Hatta eşime de dedim.Sen öğren ama bana söyleme dedim.Tamam dedi.Sağlıklı olsun da onu öğrenmesek de olur
Başınız sağolsun Mekanı cennet olsun canım...
Dua etmekten başka çaremiz yok kendine dikkat et stres yapma inşaallah dualarla destek oluruz...
Amin canım.Sizler sağolun.

Öncelikle hoşgeldin aramıza.Ben adetime 5 gün kala öğrendim bebeğimi.Yani yumurtlamadan tam 12 gün sonra.Çizgi saatler sonra ve çook silik çıkmıştı.Seni çok yıpratmayacaksa test yap derim ben.Belki topiğimiz uğurlu gelir sana da

Testi tekrarlama vaktin gelmedimi senin yahuuuuu
Hadi inciiii sıra sende halayımızın hakkını verelim iki hamişle yaaa

tırsıom ayşecim yaaa.

Negatif çıkacak diye ödüm kopuyo.

Bugün olmazsa yarın sabah ilk idrarla yapacagım.:26::26:

İnşallah benimde halayımı çekerizzz

bugün 4.cü gün.

günaydıııın nasılsınzı kızlar
Günaydın melekcim.Kaşıntı delirtse de iyiyim.Vitaminlerime ve saf arı sütüme ara verdim bugün, bakalım kesilecekmi
Sen nasılsın?Nasıl hissediyorsun kendini?

tırsıom ayşecim yaaa.

Negatif çıkacak diye ödüm kopuyo.

Bugün olmazsa yarın sabah ilk idrarla yapacagım.:26::26:

İnşallah benimde halayımı çekerizzz

bugün 4.cü gün.

Kuzuuum belirtilerin çok net.Çıkmazsa beklersin 2-3 gün daha.Belki seninki idrarda çıkmıyor,belki geç döllendi yumoşun Dualarım seninle canıımmm

geçmiş olsun canım normalmıymış kaşıntılar duymamıştım daha önce.
bende az önce zor yetiştim lavaboya sabah bir poğaça yemiştim onu da çıkardım afedersin. dün başladı istifralar. bişey yiyemıyorum ama su içsem cıkıyor.

Karapisso çok ama çok sevindim yeni anne adayımız... Canım gönülden tebrik ederim seni... Allah tanışmmayı da nasip etsin..

Normal değilmiş ilk kez duyuyorlarmış böyle bi şikayet.Aktara da doktoruma da sordum dün olmaması lazım dediler.Ama saf arı sütü çok kuvvetli olunca diğer vitaminlerle ağır gelmiş olabilir dedi aktar.Balla karıştırın dedi.Ben de 3-4 gün ara vermeye karar verdim hepsine.Kaşıntılar azalırsa saf arı sütünü bala karıştırır yerim,vitaminlerime devam ederim.Omega3 çok önemli çünkü.Diğeri de bacak ve kalça kramplarıma iyi geliyor.
Tüh ya başladımı sende de.Neyse olacak.Bat beklemekten ve her ay hüsrana uğramaktan iyidir.Bunları düşünerek katlanmaya çalış canım.Sıvıyı çok içme.Ne yersen geçiyor ne yemezsen başlıyor onlara dikkat edersen çabuk bulursun kendi çarelerini.Yağlı,salçalı,tatlı şeylerden uzak dur.Hafif,kızarmış,haşlanmış şeyler ye.Sebze kimse de bulantı yapmazmış mesela.Yağsız peynir-yoğurt ye mesela.Zorla yemeye çalışma hiçbişeyi.Bir tiksinirsen ömür boyu yiyemezsin derler.Nasılsa o daha bi kan pıhtısı.Kanından besleniyor.Kuru üzüm ye iyi olur leblebiyle birlikte.Büyüyünce yersiniz doya doya.

canım tekrar geçmiş olsun bekle bakalım ne olcak inşallah geçer. mevsimseldir belkı o da olabilir.
aysecim yağlı hiç birşey göresim yok hele soğan. aile hekimi sıvı tüket demişti lökasit mı varmış ne idrarımda her neyse o. krakerle idare ediyorum canım. Allah daha beterinden korusun yatarak geçirenler den olmayalım da. buna şükür. sanırım kılo veriyorum.

Doktorun öyle dediyse onun dediğini yap.Mesela yağsız mercimek çorbası falan iyi olur.Tabi yaa.Bizim gelinimiz 9 ay kustu Allah esirgesin.Yemediği için sütü de olmadı garibimin.Sürekli hastanede yattı diyebilirim.Hamile kaldığında 63 kg idi.Doğumdan sonra 57 oldu.Düşün yani.İlk 3 ay kilo vermende bi sıkıntı yok.Sonrasında bi anda alırsın zaten.Hatta son 3aya kadar çok almayanlar varmış.2-3kg alsan yeter 7.aya kadar diyorlar.Asıl kilo 7-8de alınıyormuş.

Bugün doktor randevum vardı ve kızım olacağını öğrendim çok şükür herşey yolunda darısı kız isteyenlerin başına

mutfağa girsem yapıcam eşimede diyemıyorum ki kendisi bişeyler yapmaya çalışıyor canım benım. bakalım yapcaz birşeyler canım allah yardımcımız olsun.

Bugün doktor randevum vardı ve kızım olacağını öğrendim çok şükür herşey yolunda darısı kız isteyenlerin başına

ooo waves hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına aldırsın kızını. bir prenses gelıyor desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…