Bol bebiş topiği

Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedim
Hepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre
Herkez en kısa zamanda haliyle listenin en alt kısmına geçsin inşallaaahhh

[TABLE="class: grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]
Hamiş Adayı

[/TD]
[TD]
Batasıca BAT
[/TD]
[TD]
Veeee sonundaaaaa
[/TD]
[TD]
Ateşli hatunların adresleri
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]inci61inci[/TD]
[TD]7 Nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karapisso[/TD]
[TD]10 Nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evris[/TD]
[TD]13 Nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bedesten[/TD]
[TD]13 Nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]babylove27[/TD]
[TD]20 Nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MEVANURRRR[/TD]
[TD]29 Nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Anniş Adayı

[/TD]
[TD]
Tahmini Doğum Tarihi

[/TD]
[TD]
Bebeğimizin cinsiyeti

[/TD]
[TD]
Beklediği Ay Sayısı

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hamile[/TD]
[TD]27 Mart 2013[/TD]
[TD]Hoşgeldin Ufuk bebek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tokoyay[/TD]
[TD]3 Haziran 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gvn1907[/TD]
[TD]24 Haziran 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ranana[/TD]
[TD]26 Haziran 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]irmegan[/TD]
[TD]8 Temmuz 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tubiloshh[/TD]
[TD]20 Temmuz 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]peri3866[/TD]
[TD]20 Temmuz 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fmfm[/TD]
[TD]05 Ağustos 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hctp[/TD]
[TD]01 Ağustos 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sunbal[/TD]
[TD]24 Ağustos 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perakedisi[/TD]
[TD]12 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]waves[/TD]
[TD]16 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aysedurmaz[/TD]
[TD]20 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]suri50[/TD]
[TD]29 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efsun_30[/TD]
[TD]30 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadiozy[/TD]
[TD]09 Ekim 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmadas[/TD]
[TD]10 Ekim 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]jhilmil[/TD]
[TD]12 Ekim 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]izell[/TD]
[TD]16 Ekim 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]evenescence[/TD]
[TD]17 Kasım 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]abraxasguzel[/TD]
[TD]19 Kasım 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mira1986[/TD]
[TD]25 Kasım 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]12[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fidele[/TD]
[TD]27 Kasım 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]agresifmelek[/TD]
[TD]5 Aralık 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TABLE]

Yeni batlarını söyleyenleri listeye eklemeye devam ediyorum arkadaşlar.Hepinizi en altta görmek dileğiyle....

canım teşekkür ederim. Gece uyuyamadım meraktan sabahı zor ettim. İsim arayışı içindeyim net bir şey belirlememiştik. Çok ayrı bir his cinsiyetini öğrenmek. inşallah seninkide erkektir. Topiğimize kızdan sonra bi de erkek gelsin dimi ama:)

Amiiinnnn.O kadar canı gönülden diliyorumki bunu anlatamam.Hamileliğimi öğrendiğim günkü gibi sevineceğim eminim öyle olursa.Korkuyorum insanlar beni yanlış anlayacak diye.Ama gönlümdekini el açıp Allah'tan istiyorum ve bunu dile getiriyorum.Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın.Kızım da olsa oğlum da olsa ikisine de canım feda.Gönlümüze göre versin Rabbim.
Serra çok güzel bi isim mesela.Bugün doğacak bir Gülce'miz var bir de :) Anlamı gül gibi demekmiş.Tazecik daha teyzesi Geçen hafta da Elif Eda'mız olmuştu.İnci de benim çok sevdiğim bi isim.Meva cennetin diğer isimlerindenmiş.O da güzel.Ben buldukça yazarım fikrin olur :))

Oyyy kuzum sağlıcakla prensesimizi kucagına almayı nasip etsin Rabbim.

Rabbim o günleri bizede yaşatsın.

ona yakışacak çok güzel isim bulacağına eminim

Son düzenleme:
inci canım Allah sanada en kısa zamanda bebişini versin inşallah. Aysecim verdiğin isimler çok güzel aklımın bi kenarına yazdım kısa süre sonra kararımla geri dönüş yapıcam :) Allah sanada gönlündekini versin inşallah..

Herkesle beraber inşallah.İnci'yi bekliyorum ben bu ay merakla.Belirtileri güzeldi.İnşallah çıkacak onun kuzusuda saklandığı yerden bu ay.Nisan ayı bereketiyle geliyor diyeceğiz.

Çooook güzel bir haber bu kuzum.

İnşallah kan testinde güzel çıkar.

Sağlıcaklada kucagına alırsın.

,NE gibi belirtilerin oldu paylaşır mısın kuzucum ?
Canım bugün 3 gibi kesin sonucu almadan belirtileri anlatmak istemiyorum çünki hala ne sonuç çıkacak diye ölüyorum meraktan...
Eğer pozitif sonuç alırsam sana yazacağım belirtilerimi eminim anlıyorsundur beni

ayy kuzum muhteşem bir haber bu..tebrik ederim rabbim rahat hamilelik sonrası kucağına almayı da nasip eylesin..bizlerde arkandan gelelim..
Kevokcum Allahım en kısa zamanda hayırlısıyla hepimize sağlıklı bebişler versin bugün 3 gibi netleşecek varmı yokmu bana dua edin bat dündü ve bügün yumurtlamadan sonraki 15.gün bekliyorum sabırla...

Karapisso çok ama çok sevindim yeni anne adayımız... Canım gönülden tebrik ederim seni... Allah tanışmmayı da nasip etsin..
Tanışalım kuzum dualarınızı esirgemeyin...
Sen hamileydin demi?

Bugün doktor randevum vardı ve kızım olacağını öğrendim çok şükür herşey yolunda darısı kız isteyenlerin başına
Maşaallah canım banada dua et inşaallah hayırlı sonuç alırım bügün...

Aişecim inan hamile listesinde kendimi görmek beni çok mutlu etii Allah razı olsun...
bugün 3 gibi belli olacak canım özel dua bekliyorumm...

ayşecim ozaman benıde eklermisin 1 mayıs bat

Aişecim inan hamile listesinde kendimi görmek beni çok mutlu etii Allah razı olsun...
bugün 3 gibi belli olacak canım özel dua bekliyorumm...

Etmezmiyiiiimmm?Allahım 100-200 gibi bi sonuçla dönmeni nasip etsin innşallah.50de olsa 20de olsa önemli olan yükselmesi ama olsun.Yüksek çıkar inşallahhhh Bize de haber etmeyi unutma.Çatlarım meraktan valla.Bu arada neler hissettin?Kocişine nasıl söyledin yada söyleyeceksin?Ayrıntıları da istiyoruz ona göre.Ve bugünün coşkusunu anlatmak için hemen bi defter al süslü püslü.Dök içini içindeki kuzuya

Ya Bari ismiyle dua edeceğim sana.Yavruna ol desin Rabbim bu ay inşallah.En güzeli,en hayırlısı,en sağlıksı gelsin inşallah sana.

saol cnm benımmmm ya bende bu ay 700 tane ya varis çekicem inş. hayırlısı olsun bu son ay zatenn bu ayda olmazsa doktora tekrar gdıp rahim filmi sperm testı flan yaptırıcaz geçen ay düşünüyodum alsında gıotmeyı ama sonra nedense bı ay daha bekleyıp ondan sonra gıdelım dedım

Canım benim çok çok sevindim. Hayırlısıyla kucağına alacaksın inşallah. Aklına kötü şeyler getirme. Keyfini çıkarmaya bak :))

Bugün doktor randevum vardı ve kızım olacağını öğrendim çok şükür herşey yolunda darısı kız isteyenlerin başına

Canım benim çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hayırlı sağlıklı bir kızın olur inşallah.

Canım dualarimiz seninle inşallah güzel haberler gelicek. Şöyle ağız tadiyla bir halay cekicez bizde.

selamlar biriciklerim:)

karapisso hayırlı olsun:)

inci dualarım seninle hayırlısıyla bebğin seninle olsun:)

ayşem vitamin değerleri yüksek besinler allerji yapmıştır :)

ve herkes nasıllar bakalım?

ben dün yumurtladım ondna bir gece öncede çalışma olmuştu umarım buluşmuştur iki aşık:)

çok giremiyorum siteye işlerim çok özlüyorum ama burayı

hepinizi sevgiyle kucaklarım :)

Ayşem benim de bugün kırmızılarım geldi. Yeni bat 8 Mayıs.
Tamam canım yenilerim batını.Bu yılın son batı olsun inşallah Mayıs'takiler

Sanırım öyle olmuş canım.İnşallah spoşlar yumoşları ikna etmiştirde güzeeel bi sonuç hazırlıyorlardır sana şu an

Canım şimdi senin için dua ettim inşallah bu sefer sımsıkı tuttundu senin meleğin sağ salim sağlıcakla alavaksın kucağına...
Rabbim gönlüne göre versin tatlım

Süperr ya ne güzel hayırlısı olsun canım... Kız çocuklarıda bir tatlı oluyormuş ki sormayın... Ben erkek çocuklara bayılırım ki allahım bana hayırlı sağlık erkek evlat versin diye dua ederim hep... Ama abimin bir kızı var amannnn alalhım yok böyle bir güzellikkk
Eminim senin kızında nasıll güzel nasıl sevimli nasıl tatlımbir şey olacak onların bir gülüşleri yeter... Senin adına çok sevindim canım.... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…