- 24 Haziran 2011
- 1.483
- 1.040
- 333
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #9.621
Karapisso canım hadi seni bekliyoruz :)
Evet ya nerde kaldı bu kız
evet bende merak ettim ya. Hayırlı sonuçlarla gelsin de geç olsun güç olmasın...
Bu arada ayşe canım sana hemoroid ile ilgili tavsiyelerde bulunabilirim canım. Bende bir kaç yıl çektim sonra kurtuldum şükür..
Ayyy gerçektenmi canım? Benimki şurupla geçti çok şükür.Hatta acıdan da baharattan da uzak duramadığım halde geçti.Normalde de vardı bu sorunum ama ben görmemezlikten geliyordum.Acısı büyüyünce doktoruma sormak zorunda kaldım.Annemdeki daha ileri seviyede.Ona da söylerim tavsiyelerini.
canım sana vereceğim tavsiyeler sana ilginç gelebilir ama inan ben kendimde denedim ve şükür iyileştim.
Tuvalate çıkma saatini hesaplamaya çalış. Ve hep aynı saatte tuvalete gitmeye özen göster. O saatte tuvaletin olmasada tuvalete gidip ıkınmadan bir süre oturacaksın. Böylelikle vücudun tuvalet saatine alışacak.
Her sabah aç karnına önce 2-3 adet kayısı ye. Kuru ya da yaş farketmez. Ve üzerine ılık su iç..
Gazlı içeçeklerden ve baharattan uzak durmaya çalış.
Tuvalete çıkmadan yaklaşık bir 10 dakika önce anüse zeytinyağı sür.
ve en önemlisi diyelim ki tuvalete çıktın ve kanama ve yanma durumun var. taharet aldıktan sonra kendini kurulamadan bir peçeteye bir kaşık kadar toz şeker koy ve sıkı bir çamaşır giyerek anüs bölgesine koy. O şeker taharet ıslaklığıyla yumuşayıp hem acını dindiriyor ve hemde ordaki memelerin şişmesini önlüyor. Yaklaşık bir saat kadar kalsın şeker çok iyi geliyor..
Şimdilik aklıma gelenler bunlar hatırladıkça yazarım canım.. Rabbim şifa versin..
selamlar biriciklerim:)
karapisso hayırlı olsun:)
inci dualarım seninle hayırlısıyla bebğin seninle olsun:)
ayşem vitamin değerleri yüksek besinler allerji yapmıştır :)
ve herkes nasıllar bakalım?
ben dün yumurtladım ondna bir gece öncede çalışma olmuştu umarım buluşmuştur iki aşık:)
çok giremiyorum siteye işlerim çok özlüyorum ama burayı
hepinizi sevgiyle kucaklarım :)
Canım çoook şükür pozitif 180.30Etmezmiyiiiimmm?Allahım 100-200 gibi bi sonuçla dönmeni nasip etsin innşallah.50de olsa 20de olsa önemli olan yükselmesi ama olsun.Yüksek çıkar inşallahhhhBize de haber etmeyi unutma.Çatlarım meraktan valla.Bu arada neler hissettin?Kocişine nasıl söyledin yada söyleyeceksin?Ayrıntıları da istiyoruz ona göre.Ve bugünün coşkusunu anlatmak için hemen bi defter al süslü püslü.Dök içini içindeki kuzuya
Amin canım inşaallah kucağımıza alırız sağlıkla duaların için çoook teşekkürler... Darısı en kısa zamanda kalanlarımıza sanaCanım benim çok çok sevindim. Hayırlısıyla kucağına alacaksın inşallah. Aklına kötü şeyler getirme. Keyfini çıkarmaya bak :))
SDağol canım darısı sanaselamlar biriciklerim:)
karapisso hayırlı olsun:)
inci dualarım seninle hayırlısıyla bebğin seninle olsun:)
ayşem vitamin değerleri yüksek besinler allerji yapmıştır :)
ve herkes nasıllar bakalım?
ben dün yumurtladım ondna bir gece öncede çalışma olmuştu umarım buluşmuştur iki aşık:)
çok giremiyorum siteye işlerim çok özlüyorum ama burayı
hepinizi sevgiyle kucaklarım :)
Canımm çok teşekkürler ilgilendiğin için eve geldim 4 buçuk gibi aa resmen pilim bitmişti açlıktanda ölmek üzereydim bişeyler yedim sonra direk yatağa attım kandimi ancak girebildimUfff akşam da giremeyeceğim neteGece eve dönünce bakarım artık yazmışmı diye?Hadi hayırlı haberlerle gel karapissooooo
canımmmm inanamıyorum yaaaaaaaaaa kız şimdi sen hamilemisin?? inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Karapissoooooooooooo Allah 'ım şükürler olsun. Değerin kat kat artsın inşallah...
Hemen belirtileri alalım.
Bat kaç gün geçti? vs vs.. çabuk anlattt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?