Bol bebiş topiği

Bu arada ayşe canım sana hemoroid ile ilgili tavsiyelerde bulunabilirim canım. Bende bir kaç yıl çektim sonra kurtuldum şükür..

Bu arada ayşe canım sana hemoroid ile ilgili tavsiyelerde bulunabilirim canım. Bende bir kaç yıl çektim sonra kurtuldum şükür..

Ayyy gerçektenmi canım? Benimki şurupla geçti çok şükür.Hatta acıdan da baharattan da uzak duramadığım halde geçti.Normalde de vardı bu sorunum ama ben görmemezlikten geliyordum.Acısı büyüyünce doktoruma sormak zorunda kaldım.Annemdeki daha ileri seviyede.Ona da söylerim tavsiyelerini.

canım sana vereceğim tavsiyeler sana ilginç gelebilir ama inan ben kendimde denedim ve şükür iyileştim.

Tuvalate çıkma saatini hesaplamaya çalış. Ve hep aynı saatte tuvalete gitmeye özen göster. O saatte tuvaletin olmasada tuvalete gidip ıkınmadan bir süre oturacaksın. Böylelikle vücudun tuvalet saatine alışacak.

Her sabah aç karnına önce 2-3 adet kayısı ye. Kuru ya da yaş farketmez. Ve üzerine ılık su iç..

Gazlı içeçeklerden ve baharattan uzak durmaya çalış.

Tuvalete çıkmadan yaklaşık bir 10 dakika önce anüse zeytinyağı sür.

ve en önemlisi diyelim ki tuvalete çıktın ve kanama ve yanma durumun var. taharet aldıktan sonra kendini kurulamadan bir peçeteye bir kaşık kadar toz şeker koy ve sıkı bir çamaşır giyerek anüs bölgesine koy. O şeker taharet ıslaklığıyla yumuşayıp hem acını dindiriyor ve hemde ordaki memelerin şişmesini önlüyor. Yaklaşık bir saat kadar kalsın şeker çok iyi geliyor..

Şimdilik aklıma gelenler bunlar hatırladıkça yazarım canım.. Rabbim şifa versin..

Şeker dışında hepsini duymuştum canım.Ama şekeri anneme söyleyeceğim mutlaka.Çok sağol

Kuzum bende seni merak etmiştim.

İnşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.

Sabredeceğiz. Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere.

Kızlar harika akşamlar hepinize.Biri cenaze diğeri doğum iki ziyaretimiz var bu akşam bizim.Birinde gülecez diğerinde ağlayacaz.Dünya hali işte.
Kendinize cici bakın.Yarın topiğe hamiş gelin ona göre

canımm tebrik ederim tekrardan hayırlı olsun,rabbim şimdiden ismiyle yaşatmayı nasip etsin,çok tatlı bi kız olucana eminim....

Canım çoook şükür pozitif 180.30

Canım benim çok çok sevindim. Hayırlısıyla kucağına alacaksın inşallah. Aklına kötü şeyler getirme. Keyfini çıkarmaya bak :))
Amin canım inşaallah kucağımıza alırız sağlıkla duaların için çoook teşekkürler... Darısı en kısa zamanda kalanlarımıza sana

SDağol canım darısı sana

Ufff akşam da giremeyeceğim nete Gece eve dönünce bakarım artık yazmışmı diye?Hadi hayırlı haberlerle gel karapissooooo
Canımm çok teşekkürler ilgilendiğin için eve geldim 4 buçuk gibi aa resmen pilim bitmişti açlıktanda ölmek üzereydim bişeyler yedim sonra direk yatağa attım kandimi ancak girebildim

Karapissoooooooooooo Allah 'ım şükürler olsun. Değerin kat kat artsın inşallah...

Hemen belirtileri alalım.

Bat kaç gün geçti? vs vs.. çabuk anlattt

Canım bnenim sana neler hissettiğimi yazayım
bata bir hafta kala halsizlik vardı ve acıkma hissi hala halsizlik ve uykum var ki daha 2 haftalık bişey minnakkım
ilişkiden midem bulanıyor
yumurtlama günlerimde yakaladık ve sonra hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiççççç olmadııı
Baş ağrım oluyor arada başkada aramıyordum belirti ama oturduğum yerde sızdığım gün acaba bebişmi var bile demedim kenime..
Kızlar biliyorlar son 2 reglde hiç üzülmedim çünkü kafamdan silmiştim
Hakkatten bu sıpalar unutunca geliyorlar
En kısa zamanda darısı sana Canımmmm ve diğer arkadaşlarımıza kardeşleimize...

Son düzenleme:
Karapissoooooooooooo Allah 'ım şükürler olsun. Değerin kat kat artsın inşallah...

Hemen belirtileri alalım.

Bat kaç gün geçti? vs vs.. çabuk anlattt

Canım kanı dün verdim va bat dündü. yumurtlamdan sonraki bugün 15.gün. yani bat 1 gün geçmiş oluyor...
bata 2 gün kala lapaquikle evde yaptım anında gözle görünen silik çizgi belirdi..
Belirtilerden değilde meraktan yaptım testi
Ve hamd oldun Rabbime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…