Bol bebiş topiği

Kuzum minoşun seninle artık. RAbbim sizleri korusun.

Benimde bat 4 gün geçti işte. Ama cesaret edip bi kere test yapamıyorum.

Geçen ay 17 gün gecikmişti. Herşey negatifti.

Ama bu ay bende de uyku hali var. Hele bat geçtikten sonra uzandıgım yerde uyuyorum.

Kaptırmıcam asla kendimi tabi ki

Herşey Allah tan.

Kaç gün geçti senin bat bebişim ?

Bide benim göğüslerim acıyor.

canım çok çok hayırlı olsun yavrun sana güzellikler getirsin inşallah..
Onlar hiç beklemediğin zamanda gelip böyle sevindiriyorlar işte. Şimdiden sonra hergünün ayrı bir mutlulukla geçecek ..
İlk görülen kese, kalp atışı, o minicik kesede küçücük bir canlı, sonra karnında kıpırtılar, sonra cinsiyet derken seni mutluluğa boğacak..
Rabbim herkese nasip etsin inşallahh.. incicim sana, leylacığıma çok çok dua ediyorum zaten.. Tez zamanda gelsin bebişleriniz inşallahhh..

acaba neden?düşün bakim seni o kadar merak ettim msj attım,hatta telefn numaramı bile gönderdim,sen oralı bile olmadın,insan döndükten sonra bi msj yazar bende tekrardan yazmak istemedim biraz kırıldım,ama her girdiğimde okuyodum yazılarını yinede merak ediyodum seni...sağlık olsun ...

Bir de mevanur, şirin, kevok başka kim var çokta kalmadı ya geriye hadi bi gayret yakında kimse kalmayacak hamiş kalmayan:)

inan şimdiye kadar iyiydim,ne bilim gülüm bu yazını okuyunca çok duygulandım,şu topikte en çok ismini andığım ama hep olumsuz gördüğüm ben,inci ve karapissoydu,olmucandan değil tedavi sonuçarının hep olumsuz oluşundan dolayı moralim bozuluyodu((

karapissoya çok ama çok sevindim,gördüğüm rüya biraz geç çıktı ama doğru çıktı ilk önce karapisso,sonra inci en sonda da ben kalıcam galiba...

hayırlısı olsun şuan çok garip hissediyorum kendimi,nete girmeden önceki halimle çok farklıyım...

Allah razı olsun canım senden.

Suç bende özür dilerim.:26:

Bir de mevanur, şirin, kevok başka kim var çokta kalmadı ya geriye hadi bi gayret yakında kimse kalmayacak hamiş kalmayan:)

İnşalah hepimiz hamiş kalacagız tek tek.

Bu ay olmazsa diğer ay.

Umutlar asla tükenmicek..

Kendim hamiş kalmış gibi sevindim karapissoya.

kız bende hep öyle hayal ediyorum bende çifti görsem ilk kızlar aklıma gelir heralde diyorum hatta bian üzülürüm diyorum...

kız benim rüya çıktı ama geç çıktı

tekrardan hayırlı uğurlu olsun bitanem inanki çoooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim,darısı inciye,bana ve diğer kızlara inşallahhhhhhh

Canım istemeden de olsa seni duygulandırdım
Ama burda zamanı gelince bebişin seninle olacak vebenim söylediklerimi sende hissedeceksin ben buna gönülden inanıyorum.
Tek fark kimimizin bekleyişi daha kısa kimimizinki biraz daha uzun. O da rabbimin ihsanı. Kimseyi üzmek istemem bende üzülürüm

canm cok sevindim Allah tamamini erdirsin ins...

Kizlar ben de bugun ilk ultrasona gittim yumurtlama gunumle yaklasik ayni cikti hafta once bir 11+2 sonra 10+6 dedi ama neyse 11 haftalik diyelim insallah :)
Haftaya da Down sendrom testi yapilcak insallah..

Aysecim beni de listeye ekleyebilirsin artik sanirim..

canım inşallah yaa..bende yarın doktora gideceğim tekrardan klomen kullandımgelişmekte olan 2 yumurtam vardı dua edinde büyümüş olsun..sonra çatlatma iğnesiyle devam ederiz..

karapisso canım tekrardan tebrik ederim..umut oldun bize..bizlerde ne yazık ki topiğin demirbaşları gibi olduk..gebelik bana hiç uğramayacak gibi hissediyorum..senin adına çok sevindim..bu ay kür doktor filan birşey yaptın mı?

ipekcim hamileleik takvini eklede bebişinin gelişimini bizde takip edelim..

Canimmmm benim yaaaaa nasil sevindim yaaa. Cok tebrik ederim. Rabbim hayirlisi ile kucagina almayi nsasip etsin insallah. Kesinlikle bu sipalari dusununce gelmiyorlar. Dusunmeyeceksin o zaman kiskanip geliyorlar..
Cok mutlu oldum cnm yaa hayirli olsun tekrardan. Optum seni kocamannn...

Karapisso hayırlı olsuuuuuuun çok sevindimmmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

canım ne yapıyosun nasılsın görüşmeyeli?moralin keyfin nasıl????

Bende tam sana yazıyordum varya bu kadar olur :)

İyiyim tatlım ya ne olsun... Bir değişiklik yok bende... Soğan kürü yapıyorum bugün adetimin 12. Günü son kürümü yaptım... İnşallah vesile olur...

Sende ne var yok leylacım...
Herşey yolundadır inşallah...
Bu arada eşim geldi yemeğe oturcaz... Geç cevap verirsem kusuruma bakma olurmu tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…