- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #9.641
canımmmm inanamıyorum yaaaaaaaaaa kız şimdi sen hamilemisin?? inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Canım bnenim sana neler hissettiğimi yazayım
bata bir hafta kala halsizlik vardı ve acıkma hissi hala halsizlik ve uykum var ki daha 2 haftalık bişey minnakkım
ilişkiden midem bulanıyor
yumurtlama günlerimde yakaladık ve sonra hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiççççç olmadııı
Baş ağrım oluyor arada başkada aramıyordum belirti ama oturduğum yerde sızdığım gün acaba bebişmi var bile demedim kenime..
Kızlar biliyorlar son 2 reglde hiç üzülmedim çünkü kafamdan silmiştim
Hakkatten bu sıpalar unutunca geliyorlar
En kısa zamanda darısı sana Canımmmm ve diğer arkadaşlarımıza kardeşleimize...
acaba neden?düşün bakim seni o kadar merak ettim msj attım,hatta telefn numaramı bile gönderdim,sen oralı bile olmadın,insan döndükten sonra bi msj yazar bende tekrardan yazmak istemedim biraz kırıldım,ama her girdiğimde okuyodum yazılarını yinede merak ediyodum seni...sağlık olsun ...
Bir de mevanur, şirin, kevok başka kim var çokta kalmadı ya geriye hadi bi gayret yakında kimse kalmayacak hamiş kalmayan:)
inan şimdiye kadar iyiydim,ne bilim gülüm bu yazını okuyunca çok duygulandım,şu topikte en çok ismini andığım ama hep olumsuz gördüğüm ben,inci ve karapissoydu,olmucandan değil tedavi sonuçarının hep olumsuz oluşundan dolayı moralim bozuluyodu((
karapissoya çok ama çok sevindim,gördüğüm rüya biraz geç çıktı ama doğru çıktı ilk önce karapisso,sonra inci en sonda da ben kalıcam galiba...
hayırlısı olsun şuan çok garip hissediyorum kendimi,nete girmeden önceki halimle çok farklıyım...
Bir de mevanur, şirin, kevok başka kim var çokta kalmadı ya geriye hadi bi gayret yakında kimse kalmayacak hamiş kalmayan:)
canm cok sevindim Allah tamamini erdirsin ins...
Kizlar ben de bugun ilk ultrasona gittim yumurtlama gunumle yaklasik ayni cikti hafta once bir 11+2 sonra 10+6 dedi ama neyse 11 haftalik diyelim insallah :)
Haftaya da Down sendrom testi yapilcak insallah..
Aysecim beni de listeye ekleyebilirsin artik sanirim..
Canım kanı dün verdim va bat dündü. yumurtlamdan sonraki bugün 15.gün. yani bat 1 gün geçmiş oluyor...
bata 2 gün kala lapaquikle evde yaptım anında gözle görünen silik çizgi belirdi..
Belirtilerden değilde meraktan yaptım testi
Ve hamd oldun Rabbime
Kızlaaaaaaaaaar hamileeyyyyyyyyyyyyyyyyimmmm inşaallah hamileyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bat günüm bugün ikigün Önce lapaquikle evde yaptığım testte anında ikincci çizgi göründü bugünde yaptım 3 farklı markayla ve hapsinde anında pozitif çıktı bUgünki testte Oldukça nettttttttttt
Maşaallah elhamdülillah
Rabbime yalvarıyorum bu defa sağlıkla kucağımıza alalım diye bize dua edin darısı isteyenlerin başına
canım ne yapıyosun nasılsın görüşmeyeli?moralin keyfin nasıl????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?