- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #9.661
özlemcim inşallah şimdi iyisindir. ham,le bir arkadaşım baş ağrısı için nane yağı kullanıyordu rahatlatıyormuş bir denesen canım geçmiş olsun dikkat et kendine
ewt benım midem boş birşey yiyemıyorum ama kuru bir öğürtü sürekli bugun istifra ettım boş midemle sürekli kraker yiyorum
Bugün doktor randevum vardı ve kızım olacağını öğrendim çok şükür herşey yolunda darısı kız isteyenlerin başına
Canım çok güzel şeyler y7azmışsın... İnşaallah tadarım o güzel duyguları...canım çok çok hayırlı olsun yavrun sana güzellikler getirsin inşallah..
Onlar hiç beklemediğin zamanda gelip böyle sevindiriyorlar işte. Şimdiden sonra hergünün ayrı bir mutlulukla geçecek ..
İlk görülen kese, kalp atışı, o minicik kesede küçücük bir canlı, sonra karnında kıpırtılar, sonra cinsiyet derken seni mutluluğa boğacak..
Rabbim herkese nasip etsin inşallahh.. incicim sana, leylacığıma çok çok dua ediyorum zaten.. Tez zamanda gelsin bebişleriniz inşallahhh..
Canım 1 gün geçti bence korkma yap... gögüsler acuyorsa inşaallah bebişin seninledir bekliyorum haberini bak bu lapaquik testte yanıltmadı beniiiKuzum minoşun seninle artık. RAbbim sizleri korusun.
Benimde bat 4 gün geçti işte. Ama cesaret edip bi kere test yapamıyorum.
Geçen ay 17 gün gecikmişti. Herşey negatifti.
Ama bu ay bende de uyku hali var. Hele bat geçtikten sonra uzandıgım yerde uyuyorum.
Kaptırmıcam asla kendimi tabi ki
Herşey Allah tan.
Kaç gün geçti senin bat bebişim ?
Bide benim göğüslerim acıyor.
Canım inşaallah darısı en yaakın zamanda sana olsun soğan kürlerin şifaların olsun meleğin gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnDilekçimmm çok çok sevindim senin adına Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... Tekrar hayırlısı olsun canımm...
Maşaallah darısı bize bizde görelim bebişmizicanm cok sevindim Allah tamamini erdirsin ins...
Kizlar ben de bugun ilk ultrasona gittim yumurtlama gunumle yaklasik ayni cikti hafta once bir 11+2 sonra 10+6 dedi ama neyse 11 haftalik diyelim insallah :)
Haftaya da Down sendrom testi yapilcak insallah..
Aysecim beni de listeye ekleyebilirsin artik sanirim..
Sağol canııımmmm aynen kafanı arındır hpppo geliyorlarCanimmmm benim yaaaaa nasil sevindim yaaa. Cok tebrik ederim. Rabbim hayirlisi ile kucagina almayi nsasip etsin insallah. Kesinlikle bu sipalari dusununce gelmiyorlar. Dusunmeyeceksin o zaman kiskanip geliyorlar..
Cok mutlu oldum cnm yaa hayirli olsun tekrardan. Optum seni kocamannn...
Karapisso hayırlı olsuuuuuuun çok sevindimmmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sağolun canlarım Rabbim hepimizinkileri sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinnnnTebrikler cnm.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
Kızlar bende kan verdim hastanede sonuç bekliyorum dua edin ne olur
Duygucum inşaallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın...
Bat kaç gün geçti evde test yaptınmı?
Canım çok güzel şeyler y7azmışsın... İnşaallah tadarım o güzel duyguları...
Dualarla inşaallah...
Canım 1 gün geçti bence korkma yap... gögüsler acuyorsa inşaallah bebişin seninledir bekliyorum haberini bak bu lapaquik testte yanıltmadı beniii
Canım inşaallah darısı en yaakın zamanda sana olsun soğan kürlerin şifaların olsun meleğin gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
Amin Amin Amin...
Senden özel dua bekliyorum ona göre
Maşaallah darısı bize bizde görelim bebişmizi
Sağol canııımmmm aynen kafanı arındır hpppo geliyorlar
Senin cinsiyet ne zaman belli olacak tatlım.
Sağolun canlarım Rabbim hepimizinkileri sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinnnn
Canım çok güzel şeyler y7azmışsın... İnşaallah tadarım o güzel duyguları...
Dualarla inşaallah...
Canım 1 gün geçti bence korkma yap... gögüsler acuyorsa inşaallah bebişin seninledir bekliyorum haberini bak bu lapaquik testte yanıltmadı beniii
Canım inşaallah darısı en yaakın zamanda sana olsun soğan kürlerin şifaların olsun meleğin gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
Amin Amin Amin...
Senden özel dua bekliyorum ona göre
Maşaallah darısı bize bizde görelim bebişmizi
Sağol canııımmmm aynen kafanı arındır hpppo geliyorlar
Senin cinsiyet ne zaman belli olacak tatlım.
Sağolun canlarım Rabbim hepimizinkileri sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinnnn
Özlemcim naberrrr :)
Ne varyok tatlı anne :)
adaşım nasılmış bakalım? bulantılarını atlattın inşallah. benim tam 3 ay 1 haftada bitmişti. Son ultrason görüntüsünde nub teorisine baktınmı canım. benimkinin kemik şekli kızla tıpatıp aynıydı ve o şekilde de oldu. ben tuttum bu nub teorisini :)
Iyidir cnm senden nbr? Uzun zaman oldu konusmayali
Uyku saatimiz geliyor artik...
Bacaklarindan gorunmuyor adasim ya. Bacaklari capraz yapmis oturuyor poposunun uzerinde gorunmuyor..kemik yapisindan nasil anlasiliyor?
Cok sukur cnmcim iyiyim biraz bas agrilarim oluyor o da okacak okadar bulntilar gecti cok sukur. 12.haftayi doldurdum ondan sonrasi hafta da oldu. 13.haftayi doldurunca biraz daha rahatladim. Bugun itibari 14.haftayi doldurduk bulantilar yok artik cok sukur. Ama tatli yedigim zaman oluyor sabahlari kahvalti gec kalirsa oluyor dikkat etmeye calisiyorum.
Sen nasilsin cnm? Rahatsinartik? Herhangi bir sorun yok dimi? Prensesin esyalarini yavas yavas alirsinizartik.
Eeeevett :)))
İyi canım ne olsun kürü tamamladım bugün itibariyle bitti :)
Pek çok kokuyor vallahi zor oluyordu içmesi neyseki tamamladım bitti :)
Hadi sen git hemen cumba yatakkk :)
Tatlı rüyalar canım...
Canım belirtilerimiz aynıymış seninle. Bende ne zaman tatlı yesem midem bulandı ve olduğu gibi çıkardım. Hiç tatlı yiyemedim 3 ay boyunca bu yüzden. bir de bulantılarım çok fazla oldu. Seninde kız olabilir mi diye düşündüm şimdi:)
Ben çok şükür rahatım hiç sorunum yok ne baş dönmesi ne kramp ne baş ağrısı. tek hissettiğim hareketleri.
benim cadının normalde 17+3 ken ultrasonda 18+5 gözükmesi beni ayrıca mutlu etti:)
nub teorisine gelince orada gösterilen kız resimleriyle tamamen aynıydı kalça şeklinin eğimi vardı benim baktığım yerde. ona göre kızla tıpatıp aynı duruyordu benimki. Eşyalarını almazmıyım şimdiden iki çekmecem dolu birşeylerle. ama mobilyaları 1 ay kala almayı düşünüyorum. boş yatağa uzun süre bakmak istemiyorum çünkü:) hemencik dolduruversin yatağını ben aldıktan sonra. inşallah ramazan bitiminde onları da hallederiz sağlıkla o güne ulaşalımda nasip olursa.
Maşaallah canım sağlıkla büyüsün bebişin...Gecen hafta gittik doktora ama acmadi bacagini terbiyeli cocum benim....
Ayin 27 sinde gitcem cnm. O zaman bakalim acacak mi cnm. Bacaklarini toplamisti. Kipirdiyordu kollari bir asagi bir yukari.. insallah sen de goreceksin o gunleri. Ne zaman gideceksin keseyi gormeye?
Canım benim bugün öğlen namazında seni. İçin dualar ettim... Hatta yazdım ama görmedin sanırım... Yine ederim tatlım... Sımsıkı tutunsun meleğin inşallah
Herşey gönlünce olsun... Benim içinde dua et olurmu...
Canim Bat 5 nisandi dün test yaptım negatifti az öncede kan sonucunu aldım 0.86 ama hala içimde umut var 6 gun gecikmemisti hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?