Bol bebiş topiği

Deneyeyim melekcim ya. Sanirsam bir de kan sekerim dusuyor ondan da agriyor. Tokluk kan sekerim 73 cikmisti. Aclik kan sekerinin alt siniri. Ama tatli yiyemiyorum iste asil sorun o. Midem bulaniyor tatli yiyince. Neyse kuzum buna da sukur ama tavsiyeni deneyecegim. Tesekkur ederim.
Kiyamam sen de bulantilarla savasiyosun kuzum Allah yardim etsin insallah cabucak atlatirsin. Ben de aksama kadar krakr kemirirdim. Yemek yemeden sadece krakerle durdugum cok oldu. Gececek cnmcim azicik sabir. Bir de makarnayi cikarmadim ben yagsiz sade makarna. Artik bikmistim. Uzun bir sure mumkunse gormeyeyim ....hepsi gececk inan dogduktan sonra popolarini isircaz onlarin. Sen miydin butun bunlari yapan diye hesap sorcaz ...

Canım çok güzel şeyler y7azmışsın... İnşaallah tadarım o güzel duyguları...
Dualarla inşaallah...

Canım 1 gün geçti bence korkma yap... gögüsler acuyorsa inşaallah bebişin seninledir bekliyorum haberini bak bu lapaquik testte yanıltmadı beniii

Dilekçimmm çok çok sevindim senin adına Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... Tekrar hayırlısı olsun canımm...
Canım inşaallah darısı en yaakın zamanda sana olsun soğan kürlerin şifaların olsun meleğin gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
Amin Amin Amin...
Senden özel dua bekliyorum ona göre
Maşaallah darısı bize bizde görelim bebişmizi

Sağol canııımmmm aynen kafanı arındır hpppo geliyorlar
Senin cinsiyet ne zaman belli olacak tatlım.

Karapisso hayırlı olsuuuuuuun çok sevindimmmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Tebrikler cnm.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
Sağolun canlarım Rabbim hepimizinkileri sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinnnn

Nasilsin cnm? Daha iyi gordum seni. Bebisiyle de konusurmus
Dedigin gibi bas agrilari basladi ben de. Zonkluyor resmen. Ama acik hava iyi geliyor. Artik havalar da isiniyor daha iyi olacagiz insallah. Baharla beraber yeni hamisler de vardir. Bahar bereketiyle geliyor. Benim kan sekerim de dusuyor. Sen tatli yiyebiliyor musun? Elim ayagim titriyor basim agirlasiyor. Ama tatli yiyemiyorum.. bir de sen catlaklar icin yag kullanmaya basladin mi? Bazilari da cilt tipine bagli demis. Kullansanda catliyor demisler. Bilemedim cnm ya. Neyse optum sizi

Gecen hafta gittik doktora ama acmadi bacagini terbiyeli cocum benim ....
Ayin 27 sinde gitcem cnm. O zaman bakalim acacak mi cnm. Bacaklarini toplamisti. Kipirdiyordu kollari bir asagi bir yukari.. insallah sen de goreceksin o gunleri. Ne zaman gideceksin keseyi gormeye?

Canım benim bugün öğlen namazında seni. İçin dualar ettim... Hatta yazdım ama görmedin sanırım... Yine ederim tatlım... Sımsıkı tutunsun meleğin inşallah
Herşey gönlünce olsun... Benim içinde dua et olurmu...

adaşım nasılmış bakalım? bulantılarını atlattın inşallah. benim tam 3 ay 1 haftada bitmişti. Son ultrason görüntüsünde nub teorisine baktınmı canım. benimkinin kemik şekli kızla tıpatıp aynıydı ve o şekilde de oldu. ben tuttum bu nub teorisini :)

Bacaklarindan gorunmuyor adasim ya. Bacaklari capraz yapmis oturuyor poposunun uzerinde gorunmuyor..kemik yapisindan nasil anlasiliyor?
Cok sukur cnmcim iyiyim biraz bas agrilarim oluyor o da okacak okadar bulntilar gecti cok sukur. 12.haftayi doldurdum ondan sonrasi hafta da oldu. 13.haftayi doldurunca biraz daha rahatladim. Bugun itibari 14.haftayi doldurduk bulantilar yok artik cok sukur. Ama tatli yedigim zaman oluyor sabahlari kahvalti gec kalirsa oluyor dikkat etmeye calisiyorum.
Sen nasilsin cnm? Rahatsinartik? Herhangi bir sorun yok dimi? Prensesin esyalarini yavas yavas alirsinizartik.

Canım belirtilerimiz aynıymış seninle. Bende ne zaman tatlı yesem midem bulandı ve olduğu gibi çıkardım. Hiç tatlı yiyemedim 3 ay boyunca bu yüzden. bir de bulantılarım çok fazla oldu. Seninde kız olabilir mi diye düşündüm şimdi:)
Ben çok şükür rahatım hiç sorunum yok ne baş dönmesi ne kramp ne baş ağrısı. tek hissettiğim hareketleri.
benim cadının normalde 17+3 ken ultrasonda 18+5 gözükmesi beni ayrıca mutlu etti:)
nub teorisine gelince orada gösterilen kız resimleriyle tamamen aynıydı kalça şeklinin eğimi vardı benim baktığım yerde. ona göre kızla tıpatıp aynı duruyordu benimki. Eşyalarını almazmıyım şimdiden iki çekmecem dolu birşeylerle. ama mobilyaları 1 ay kala almayı düşünüyorum. boş yatağa uzun süre bakmak istemiyorum çünkü:) hemencik dolduruversin yatağını ben aldıktan sonra. inşallah ramazan bitiminde onları da hallederiz sağlıkla o güne ulaşalımda nasip olursa.

Eeeevett :)))
İyi canım ne olsun kürü tamamladım bugün itibariyle bitti :)
Pek çok kokuyor vallahi zor oluyordu içmesi neyseki tamamladım bitti :)
Hadi sen git hemen cumba yatakkk :)
Tatlı rüyalar canım...

Oh hadi sifa olsun bebis olsun insallah cnm benim...daha dur sen hamis kal bak o kokular ne yapiyor sana sifa olacak insallah cnm. Uzun bir sure sogandan uzak dur
Tavuk gibi erkenden yatiyorum hic boyle uyku uyudugumu bilmezdim. Nasil tatli geliyor
Optum cnm iyi geceler..

Oy masallah size Allah nazarlardan korusun ne guzel. Onde gidiyor bir de oh oh.hareketlerini hissediyorsun ha ne guzel. Darisi bizim basimiza. Eminim o da degisik bir duygudur.
Oy yerim ben o prensesi hayirlisi olsun cnm kizim olsun isterim ama oglum olursa da severim Allah saglik versin onemlisi bu. Hayirlisiyla saglikla gelsin bebislerimiz. Sen iyi almissin cnm ya ben daha hicbir sey almadim henuz bakma asamasindayiz. Bakalim ayin sonunda acarsa bacaklarini. Cinsiyeti ogrenince yavas yavas almaya baslayacagim.
Canim benim uykum iyice geldi. Yatayim yavas yavas malum yarin is var. Opuyorum seni de kucuk cadiyida iyi bakin birbirinize..

Maşaallah canım sağlıkla büyüsün bebişin...
Evet canım yaa inşaaalah bizde görürüz o günleri sabah gideceğim doktoruma bende kan pıhtılaşması var coraspine başladım iğnaya yarın başlayacağız eminim on gün sob-nra keseyi görmek için çağıracak
Bide çok heyecanlıyım canım yaaaa bugün tam 2 haftalık minnakımmmm

Canım inanki hep aklımda ve duaşarımdasın ennnnn kısa zamanda seninde haberini alacağız pozitif ol ve aklından at bebiş meselesini ben 2 aydır atmıştım inanki...

Canim Bat 5 nisandi dün test yaptım negatifti az öncede kan sonucunu aldım 0.86 ama hala içimde umut var 6 gun gecikmemisti hiç

Canım anlıyorum senia am 5 in altındaki değer negatif oluyor. canını sıkma inşaallah Rabbim hayırlı zamanda verecektir.
Dua etttt Allaha sığın o sana güç verecektir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…