- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #9.681
Canım belirtilerimiz aynıymış seninle. Bende ne zaman tatlı yesem midem bulandı ve olduğu gibi çıkardım. Hiç tatlı yiyemedim 3 ay boyunca bu yüzden. bir de bulantılarım çok fazla oldu. Seninde kız olabilir mi diye düşündüm şimdi:)
Ben çok şükür rahatım hiç sorunum yok ne baş dönmesi ne kramp ne baş ağrısı. tek hissettiğim hareketleri.
benim cadının normalde 17+3 ken ultrasonda 18+5 gözükmesi beni ayrıca mutlu etti:)
nub teorisine gelince orada gösterilen kız resimleriyle tamamen aynıydı kalça şeklinin eğimi vardı benim baktığım yerde. ona göre kızla tıpatıp aynı duruyordu benimki. Eşyalarını almazmıyım şimdiden iki çekmecem dolu birşeylerle. ama mobilyaları 1 ay kala almayı düşünüyorum. boş yatağa uzun süre bakmak istemiyorum çünkü:) hemencik dolduruversin yatağını ben aldıktan sonra. inşallah ramazan bitiminde onları da hallederiz sağlıkla o güne ulaşalımda nasip olursa.
Oy masallah size Allah nazarlardan korusun ne guzel. Onde gidiyor bir de oh oh.hareketlerini hissediyorsun ha ne guzel. Darisi bizim basimiza. Eminim o da degisik bir duygudur.
Oy yerim ben o prensesihayirlisi olsun cnm kizim olsun isterim ama oglum olursa da severim Allah saglik versin onemlisi bu. Hayirlisiyla saglikla gelsin bebislerimiz. Sen iyi almissin cnm ya ben daha hicbir sey almadim henuz bakma asamasindayiz. Bakalim ayin sonunda acarsa bacaklarini. Cinsiyeti ogrenince yavas yavas almaya baslayacagim.
Canim benim uykum iyice geldi. Yatayim yavas yavas malum yarin is var. Opuyorum seni de kucuk cadiyidaiyi bakin birbirinize..
hamilelik takvimini nasıl yapacağım bennn :44:
bilmiyorum yapmaya çalıştım ama yapamadım
sorun değil canım eşinle ilğilen biz hep buralardayız:)
iyi olmana sevindim canım,inşallah kür etkili olur birçok şeye.bu ay güzel haber alırız inşallah.
benim 3.aşılamam iptal oldu,olmasaydı gün sayıyo olucaktım son bir hafta dicektim ama nasip kısmet değilmiş,13 gün gonal f 75ml kullandım günlük ama dr yumurta göremedim dedi ve aşılamam iptal oldu hiç üzülmedim,oluruna bırakmıştım çünkü bat a 1 hafta kaldı tekrardan aşılamaya başlıcaz olmazsa tüp bebek heralde daha kesin bişey yok ama hayırlısı olsun artık...
rabbim fazla bekletmesin bizleri...
Kizlar nasilsiniz ben cok iyiyim bikdiginiz uzere Mekkedeyim canim Kabemde cok guzel hersey hepinize cok dualar ediyorum .benim oglan da buralari cok sevdi heralde karnimda hic durmuyor .opuyorum hepinizi haftaya carsamba gorusmek uzere
hamilelik takvimini nasıl yapacağım bennn :44:
bilmiyorum yapmaya çalıştım ama yapamadım
Canım dün çok merak ettim seni elimde mendil halay için bekledim:) Ama şükürler olsun ki çok güzel haberlerle gelmişsin. Şimdi okuldayim telefondan girdiğim için halayini cekemiyorum ama eve gidince cekicem. Bu arada melek canım senin halayini da unutmadim. Rabbim evlatlarınizi sağlıklı etsin. Maşallah Onlara..Canım çoook şükür pozitif 180.30
Canım çok teşekkürler bizi unutmadiğin için. Ben inanıyorum bu topikte hamiş olmayan kalmayacak. Rabbim önce leyla ya Mevanura Şirine ve diger arkadaslarımıza versin.Ben isteyeli sadece 7 ay oldu. Aylardır yıllardır bebek hasretinde olanlara nasip etsin önce.Bir de mevanur, şirin, kevok başka kim var çokta kalmadı ya geriye hadi bi gayret yakında kimse kalmayacak hamiş kalmayan:)
Canım tekrardan hayırlı olsun. Rabbim sağlıklı hayırlısını nasip etsin inşallah.canm cok sevindim Allah tamamini erdirsin ins...
Kizlar ben de bugun ilk ultrasona gittim yumurtlama gunumle yaklasik ayni cikti hafta once bir 11+2 sonra 10+6 dedi ama neyse 11 haftalik diyelim insallah :)
Haftaya da Down sendrom testi yapilcak insallah..
Aysecim beni de listeye ekleyebilirsin artik sanirim..
Mevanur inşallah canım benim dualarım seninle.canım inşallah yaa..bende yarın doktora gideceğim tekrardan klomen kullandımgelişmekte olan 2 yumurtam vardı dua edinde büyümüş olsun..sonra çatlatma iğnesiyle devam ederiz..
karapisso canım tekrardan tebrik ederim..umut oldun bize..bizlerde ne yazık ki topiğin demirbaşları gibi olduk..gebelik bana hiç uğramayacak gibi hissediyorum..senin adına çok sevindim..bu ay kür doktor filan birşey yaptın mı?
Canım hayırlısı olsun. Benimde bu ay 4 gün gecikti ilk defa ama dün geldi kırmızılar. Herşeyin hayırlısı canım.Canim Bat 5 nisandi dün test yaptım negatifti az öncede kan sonucunu aldım 0.86 ama hala içimde umut var 6 gun gecikmemisti hiç
Canım Allah kabul etsin . Rabbim o topraklarda olmayı bize de nasip etsin inşallah.Kizlar nasilsiniz ben cok iyiyim bikdiginiz uzere Mekkedeyim canim Kabemde cok guzel hersey hepinize cok dualar ediyorum .benim oglan da buralari cok sevdi heralde karnimda hic durmuyor .opuyorum hepinizi haftaya carsamba gorusmek uzere
Günaydın kızlar güzel bir gün olması dileğiyle inşallah...
Saabah erkenden uyandım nerden estiyse ağrısız normal doğumu araştırıyorum yavaş yavaş streslenmeye başlıyorum galiba günler geçtikçe.. Rüyalarımda doğurmaya başladım artık:)
Sonucunu almışsın.İnşallah bebeğin vardır.Sıfır çıkmadığı sürece ümit vardır.1-2 gün sonra kan testini tekrarla yükselir o zamana inşallahKızlar bende kan verdim hastanede sonuç bekliyorum dua edin ne olur
Canım çoook şükür pozitif 180.30
Amin canım inşaallah kucağımıza alırız sağlıkla duaların için çoook teşekkürler... Darısı en kısa zamanda kalanlarımıza sana
SDağol canım darısı sana
Canımm çok teşekkürler ilgilendiğin için eve geldim 4 buçuk gibi aa resmen pilim bitmişti açlıktanda ölmek üzereydim bişeyler yedim sonra direk yatağa attım kandimi ancak girebildim
Değil mi ne kadar az kaldı bekleyen.Hadi inşallah bebeklerimizi konuşacağız hepimiz.Dualarımız kalanlar içinBir de mevanur, şirin, kevok başka kim var çokta kalmadı ya geriye hadi bi gayret yakında kimse kalmayacak hamiş kalmayan:)
Eklerim tabi ipeğiimmm...İnşallah testleriniz de gelişiminiz de tertemiz ve çok güzel olur annesi.canm cok sevindim Allah tamamini erdirsin ins...
Kizlar ben de bugun ilk ultrasona gittim yumurtlama gunumle yaklasik ayni cikti hafta once bir 11+2 sonra 10+6 dedi ama neyse 11 haftalik diyelim insallah :)
Haftaya da Down sendrom testi yapilcak insallah..
Aysecim beni de listeye ekleyebilirsin artik sanirim..
Başladı demekNasilsin cnm? Daha iyi gordum seni. Bebisiyle de konusurmus
Dedigin gibi bas agrilari basladi ben de. Zonkluyor resmen. Ama acik hava iyi geliyor. Artik havalar da isiniyor daha iyi olacagiz insallah. Baharla beraber yeni hamisler de vardir. Bahar bereketiyle geliyor. Benim kan sekerim de dusuyor. Sen tatli yiyebiliyor musun? Elim ayagim titriyor basim agirlasiyor. Ama tatli yiyemiyorum.. bir de sen catlaklar icin yag kullanmaya basladin mi? Bazilari da cilt tipine bagli demis. Kullansanda catliyor demisler. Bilemedim cnm ya. Neyse optum sizi
Canıımmm.Allahım dualarınızı kabul etsin inşallah.Ömerimize de diğer yavrularına da şifa olsun o güzel topraklar.Sağlıkla dönün inşallah hepiniz.Kizlar nasilsiniz ben cok iyiyim bikdiginiz uzere Mekkedeyim canim Kabemde cok guzel hersey hepinize cok dualar ediyorum .benim oglan da buralari cok sevdi heralde karnimda hic durmuyor .opuyorum hepinizi haftaya carsamba gorusmek uzere
kizlar bugun 11+0 ve 2 gundur sabahlari mide asidi cikariorum ve halsizim daha iiye gitcek derken sanki daha kotu oldum. sizde de bu haftalarda bole oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?