Bol bebiş topiği

Kızlar Maşaallah ne güzel ya bende büyüsün istiyorum...
Sizinle yazışırdım ne güzel,hissettiklerimi
İnşaallah kalp atışlarını sağlıokla duyarız gerisi gelirrrrr

Kizlar nasilsiniz ben cok iyiyim bikdiginiz uzere Mekkedeyim canim Kabemde cok guzel hersey hepinize cok dualar ediyorum .benim oglan da buralari cok sevdi heralde karnimda hic durmuyor .opuyorum hepinizi haftaya carsamba gorusmek uzere

ne beni nede başkalarını üzemicek kadar alçak gönüllüsün canım,benimkisi sadece bi anlık bişeydi geçti gitti şimdi iyiyim canım....

inşallah o günleri bizlerde yaşarız gülüm...

sorun değil canım eşinle ilğilen biz hep buralardayız:)

iyi olmana sevindim canım,inşallah kür etkili olur birçok şeye.bu ay güzel haber alırız inşallah.

benim 3.aşılamam iptal oldu,olmasaydı gün sayıyo olucaktım son bir hafta dicektim ama nasip kısmet değilmiş,13 gün gonal f 75ml kullandım günlük ama dr yumurta göremedim dedi ve aşılamam iptal oldu hiç üzülmedim,oluruna bırakmıştım çünkü bat a 1 hafta kaldı tekrardan aşılamaya başlıcaz olmazsa tüp bebek heralde daha kesin bişey yok ama hayırlısı olsun artık...

rabbim fazla bekletmesin bizleri...

Hayırlısı olsun leylacım... Üzülmemene sevindim çünkü olmayan birşey varsa mutlaka bir sebebi var... Hayırlı olanı istiyoruz canım onun için Rabbim en iyisini en hayırlısını nasip edecek bizlere inşallah...
İnşallah gelecek ay herşey yolunda gider ve aşılaman tutar...
Büyük bir nimet doktora gidebiliyor olmam sorunun nedir çaresi nedir ? Bunları biliyor olman ve bilinçli hareket ediyor olman bile çok büyük bir ilerleme leylacım... Bak ben durduğum yerde sayıyorum belki bizde de birşeyler var onun için olmuyor ama böyle bir imkanımız yok heray heray belkide boşa kürek çekiyoruz... Rabbim hepimize yardım etsin inşallah tez zamanda kavuşuruz meleklerimize

Kizlar nasilsiniz ben cok iyiyim bikdiginiz uzere Mekkedeyim canim Kabemde cok guzel hersey hepinize cok dualar ediyorum .benim oglan da buralari cok sevdi heralde karnimda hic durmuyor .opuyorum hepinizi haftaya carsamba gorusmek uzere

canım bize kabeye bakarak bolca dua et hem rabbim yavrularımıız nasip eylesin..hemde oraları görmek nasip olsun..

Günaydın kızlar güzel bir gün olması dileğiyle inşallah...
Saabah erkenden uyandım nerden estiyse ağrısız normal doğumu araştırıyorum yavaş yavaş streslenmeye başlıyorum galiba günler geçtikçe.. Rüyalarımda doğurmaya başladım artık:)

herkese günaydııı iyisinizdir umarım. ben Allahıma şükürler olsun dün gece yatmadan ve bu sabah mideme iki lokma birşey atabildim. inşallah cıkarmam. aaah çok acım çook sizler nasılsınız

Canım çoook şükür pozitif 180.30
Canım dün çok merak ettim seni elimde mendil halay için bekledim:) Ama şükürler olsun ki çok güzel haberlerle gelmişsin. Şimdi okuldayim telefondan girdiğim için halayini cekemiyorum ama eve gidince cekicem. Bu arada melek canım senin halayini da unutmadim. Rabbim evlatlarınizi sağlıklı etsin. Maşallah Onlara..

Bir de mevanur, şirin, kevok başka kim var çokta kalmadı ya geriye hadi bi gayret yakında kimse kalmayacak hamiş kalmayan:)
Canım çok teşekkürler bizi unutmadiğin için. Ben inanıyorum bu topikte hamiş olmayan kalmayacak. Rabbim önce leyla ya Mevanura Şirine ve diger arkadaslarımıza versin.Ben isteyeli sadece 7 ay oldu. Aylardır yıllardır bebek hasretinde olanlara nasip etsin önce.

Canım tekrardan hayırlı olsun. Rabbim sağlıklı hayırlısını nasip etsin inşallah.

Mevanur inşallah canım benim dualarım seninle.

Canim Bat 5 nisandi dün test yaptım negatifti az öncede kan sonucunu aldım 0.86 ama hala içimde umut var 6 gun gecikmemisti hiç
Canım hayırlısı olsun. Benimde bu ay 4 gün gecikti ilk defa ama dün geldi kırmızılar. Herşeyin hayırlısı canım.

Canım Allah kabul etsin . Rabbim o topraklarda olmayı bize de nasip etsin inşallah.

Günaydın canım streslenme rahat ol. Düşünsene sonunda mis kokulu bir mucize kollarında olacak:)

inşallah kevok inşallah canım halayını çekmediğimiz kalmayacak. inanıyorum ben. bekleyen listesini eritiyoruz yavaş yavaş. sizlerde en kısa zamanda katılacaksınız aramıza . allahım sizede nasip etsin canım benım

Kızlar bende kan verdim hastanede sonuç bekliyorum dua edin ne olur
Sonucunu almışsın.İnşallah bebeğin vardır.Sıfır çıkmadığı sürece ümit vardır.1-2 gün sonra kan testini tekrarla yükselir o zamana inşallah

Harika bi sonuuuçççççç...Hayırlı olsun tekrar.Hoşgeldin aramıza kuzuuummm

Bir de mevanur, şirin, kevok başka kim var çokta kalmadı ya geriye hadi bi gayret yakında kimse kalmayacak hamiş kalmayan:)
Değil mi ne kadar az kaldı bekleyen.Hadi inşallah bebeklerimizi konuşacağız hepimiz.Dualarımız kalanlar için

Eklerim tabi ipeğiimmm...İnşallah testleriniz de gelişiminiz de tertemiz ve çok güzel olur annesi.

Başladı demek Maalesef bende hiç kesilmedi.Bu hafta 2-3 tane parol içmek zorunda kaldım.Ağrıdan gözlerimi açamıyorum çünkü.
Çatlaklar için katı kakao yağı aldım ben.Sabah akşam sürüyorum kasıklarımdan göbek deliğime kadar.Çok katı olduğu için sıcak su dolu bardağa koyunca eriyor yağ.Saracoğlu bunu tavsiye etmiş.Bende o yüzden aldım.Sende başla.En geç 4.ayda başlayın diyorlar.Çatlamadan önlem almak gerekmiş.Doktoruma soracağım gelecek kontrolde.Bir de iyi bi krem varmış.Herkes çok memnun.Onu da alırım sanırım korkudan:18: Çatlamak istemiyorum.Kendimi çok kötü hissederim yoksa.Zaten vitrinlere bakmaktan içim gidiyor:26:

Canıımmm.Allahım dualarınızı kabul etsin inşallah.Ömerimize de diğer yavrularına da şifa olsun o güzel topraklar.Sağlıkla dönün inşallah hepiniz.

kizlar bugun 11+0 ve 2 gundur sabahlari mide asidi cikariorum ve halsizim daha iiye gitcek derken sanki daha kotu oldum. sizde de bu haftalarda bole oldu mu?

Kuzum mide asidi miden boş olduğunda daha çok olur.Biliyorum çok zor ama aç kalmamaya çalış.Sürekli atıştır.Bende asit 2 gündür belli ediyor kendini.Eğilmiyorum,yastığımı yükselttim,aç kalmıyorum,midemi yoracak şeyler yemiyorum,bi de üzülmemeyi becerebilirsem daha iyi olacak :26:

Kullanıcı Kontrol Paneli
Soldaki listede Ayarlarım-Profili düzenle
Kişisel Bilgilerde Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi:
Buraya hesaplatıcıdan SATa göre hesaplattığınız tarihi girin ve gözümüz gönlümüz açılsın

Kuzum şeker konusunu sormuşsun.Ben hafif tatlılarla atlatabiliyorum.Dün akşam 1 dilim baklava yiyebildim zorla.Sütlü tatlılarla aram hep iyidir.Az şekerli.Bonibon,şekerleme ise çantamdan eksik olmaz.Bayılıyorum yemeye öyle ufak bakkal şekerlerini.Sende öyle yapabilirsin.Nane kan şekerini düşürür ondan uzak dur.

Karapissoyla beraber yeniden canlandı topiğimiz
Sıra inci61inci'de
Üst listede kimse kalmasın inşallah yaza kadar.Kalanlar da üzülmesin sakın Onlara dua eden hamiş sayısı çoğalıyor çok şanslılar.Mekke'de olanlar ve Mekke'ye gidenler hepimiz için dua ediyor Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…