Bol bebiş topiği

Yok kız hamiş adayı bölümünden onu sil hamişlere ekle beni de bekleyen adaylara:)

:))) Hamilelik takvimini yapınca ekliyorum aşağıya kızları.Tahmini doğum tarihi için bekliyorum.
Senin bat 10 nisanmıydı?Geçti ve gelen giden yok değilmi?Oh ohh hadi inşallah doğru anlamışımdır

:))) Hamilelik takvimini yapınca ekliyorum aşağıya kızları.Tahmini doğum tarihi için bekliyorum.
Senin bat 10 nisanmıydı?Geçti ve gelen giden yok değilmi?Oh ohh hadi inşallah doğru anlamışımdır

Ayşem anlaşılan bugün bebiş yormus seni. Kız dün geldi kırmızılar yeni bat 8 Mayıs sana söyledim sende ekliycem dedin unuttugun icin hatirlatayim dedim. Daha cok kafanı karıştırdım galiba:)

Biraz abartı yaptım ama reklam olmasın bugün a101 de bebek eşyaları vardı şöyle bir gideyim bakayım hemde sabah yürüyüşü yapmış olurum dedim. Aman gitmez olaydım bütün hamile kadınlar bir saldırdılar kocaman göbeklerinin arasında sıkıştım kaldım :) sabah sabah iyi adrenalin oldu vallahi.

Aman diyim insanlar çok dikkatsiz bu konuda.Bende geçen gün önümde yürüyen bi kızın kolunu son anda tuttum karnıma denk geliyordu savurduğu kolu.Bende reklamını gördüm de kalabalık olur diye gitmedim.Nasılsa kuzularımız nasipleriyle gelecek biz de kesemize uygun olanını alacağız tontişlerimize.
Dün sitelerde gezerken komik bebek kıyafetleri gördüm.Babalarla ilgili olanlarından alacağım mutlaka.Gelecek aya.Popo kısmında "çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dilerim" yazan pantolonlardan alacağım Tabi 2014 yaza daha çok büyüyeceği için bedeni büyük almak lazım

Alabildin mi bari birseyler:)

Ayşem anlaşılan bugün bebiş yormus seni. Kız dün geldi kırmızılar yeni bat 8 Mayıs sana söyledim sende ekliycem dedin unuttugun icin hatirlatayim dedim. Daha cok kafanı karıştırdım galiba:)

:26::26::26: Afedersin yaa.Hatırladım şimdi.Bu haftaki şapşallığımı mazur görün nolur.Cenazeye yeterince ağlayıp içimi dökemeyince salaklaştım.Yorgunluk-stres-işin yoğunluğu-evin temizliği-bebeğin depresyonu derken bastığım yeri bilmiyorum:26::26::26::26:

Ayse söylediğin gibi çok ama çok dikkatsiz insanlar var aman Allah korusun diyim yani nazarlara gelmeyelim. Kevokcum aldım canım o kadar kalabalıkta bir baktım önümde 1 tane pembiş bir bebek küveti kalmış bana nasipmiş diye almadan edemedim:) bir de bebek yatak alezi aldım hazır bulmuşken. battaniyeler vardı ama onlar güzel değildi. zıbınlar vardı lisanslı çizgi film kahramanlı onlardan aldım. bir de bebiş ayakkabısı şöyle en süslüsünden:) mavilerde ayrı bir güzeldi bakmadan edemedim. artık onuda erkek bekleyenler alsın napalım :)

Güle güle kullanın inşallah cicilerinizi.Ben 6.ay bitmeden almak istemiyorum hiçbişey.İnternetten içim gidiyor aslında o mini mini zıbınlara falan.O küvetlerden 11tlye düşmüş olanları gördük bizde geçen hafta.Hemde filesiyle süngeriyle beraber.Pembe-mavi 2 renk vardı.Beyaz olaydı alacaktım ama alamadım.50-60tl var o küvetler.İyi düşmüş fiyatı.Belki banyo malzemesi diye mavi alırım.Kız da kullanabilir sonuçta.Giysi kısmına çok girmek istemiyorum ben.Annelerin ikisi de tembih ediyor giysi alma çok gelir,biz de alacağız diye.Benimki daha çok süs eşyası-komik şeyler olacak alışverişte.

Teşekkür ederim aysecim. Bende fazla birşey almak istemiyorum ama kendime hakim olamıyorum galiba:) Alışveriş yapmak birşeyler almak herkesin hoşuna gider ama böyle mini mini şeyleri yavrusuna alınca insan daha başka bir mutlu oluyormuş. İnternette çok güzel bebek eşyaları var söylediğin gibi ama fazla dolaşmıyorum biraz sonlara geleyim hayırlısıyla o zaman beni kimse tutamaz:) Annemde bir yandan eylülden sonra kışa gelecek diye başlamış hırkaları örmeye çeşit çeşit:) Gelen nasibiyle geliyor işte. Son dakika golüm benim diyorum ben karnımda severken:) Düşünsene bir doktora gidiyosun gebelik yok diyor ve benim içime sinmeyip ertesi gün test yapıyorum kıpkırmızı çift çizgi cadıya bak sen ya şu yaptığı işe:)

Estağfurullah canım ne demek ya. Dikkat et kendine.
Oh maşallah prensese ciciler alınmış. Sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah. Ablam yegenimde bütün herseyini odasını tek bir cizgi film kahramanı yapmıştı cok güzel olmustu.

Bu arada kızlar size söylemeyi unuttum ablam ikinci çocuğuna hamile. Üç yıldır olmuyordu. Bi bebeği 6 aylıkken karnında öldü üzerine 3 yıl hamile kalmadı. Sonra ise başladı geçen ay, o ay hamile kaldı. Doktor kafanı dagitip düşünmeyince oldu demiş. Yaklaşık 10 haftalık hamile işte. İkinci kez teyze oluyorum:)

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr sanırım bende hamileyimmmmmm.

Saat 8 de test yaptım anında çift çizgi çıktı.

Sonra koşup hastahaneye gittik eşimle.

Doktor kese görünmedi ama yeni gebeliktir ondan dedi. Muhtemelen kan testinde pozitif çıkacaktır dedi.

Folbial verdi.

Kan verdim.

2 de sonucu alacam.

Eve geldim tekrar test yaptım oda çift çizgiiiiii..

İnşallah güzel bir değer çıkar. Dua edin kızlar...

:)) Şimdiden başladı oyunlara,kandırmacalara cadı...Bizimkiler yarıladılar o konuları Battaniyler,yelekler hazır nerdeyse.7.ayda da gidip alışverişlerini yapacağız hep beraber.Oda takımını falan da8.ayda alırım büyük ihtimal.Son ayda gelsin evimize.Hayırlısıyla.Şaka maka derken 4,5 ay olduk Nasıl geçti onca gün anlayamadık valla.Şaşkın şaşkın bakıyoruz eşimle haftalara.Bi de bakmışızki doğum hazırlıklarına başlamışız hepimiz.Hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah

En kısa zamanda taze kuzen gelsin o zaman yeni bebeğinize Aramızda kaç ay var bizim diye sohbet etsinler büyüyünce inşallah

Oh maşallah. Süper bi haber ya. Hadi inşallah inci canım olmuştur.

Harikasııııın inciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Haydi halaya artııkkk

[sıze=3]

:124::124::124::124::124::124::124::124::124:
:118::118::118::118::118::118::118::118::118:
Haydi kızlar takılın parmağımaaa[/sıze]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…