- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #9.721
Oh maşallah. Süper bi haber ya. Hadi inşallah inci canım olmuştur.
Harikasııııın inciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Haydi halaya artııkkk
Günün ilk haberi benden.
İnşallah değerimde güzel çıkar.
Kevokcum Rabbim sanada en yakın zamanda nasip etsin.
Herkese dua ediyorum sürekli...
Bu kese ne zaman görünür acaba ? :44:
topiğimiz adı boşuna bol bebiş topiği değil yani
Arkamızda kimse kalmıcak hepimiz hamiş kalıcaz.
Umutlarımız asla tükenmicek !!!!
İnci canım gözün aydın çok ama çok sevindim ...Tebrik ediyorum inci.....Ay çok heyecanlı, topik canlı canlı... Sıra bana da geliyorrrrrrrrr galiba Yarabbim....
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr sanırım bende hamileyimmmmmm.
Saat 8 de test yaptım anında çift çizgi çıktı.
Sonra koşup hastahaneye gittik eşimle.
Doktor kese görünmedi ama yeni gebeliktir ondan dedi. Muhtemelen kan testinde pozitif çıkacaktır dedi.
Folbial verdi.
Kan verdim.
2 de sonucu alacam.
Eve geldim tekrar test yaptım oda çift çizgiiiiii..
İnşallah güzel bir değer çıkar. Dua edin kızlar...
İnci canım gözün aydın çok ama çok sevindim ...Tebrik ediyorum inci.....Ay çok heyecanlı, topik canlı canlı... Sıra bana da geliyorrrrrrrrr galiba Yarabbim....
Bu hafta bereketli haftaymış.
Tebrikler İnci.
Sonuçlarında güzel gelecektir.
Değerin 1500 ü geçince vajinal 5000 lere gelince de karından ultrasonla görünür minnoşun kesesi.
Günün ilk haberi benden.
İnşallah değerimde güzel çıkar.
Kevokcum Rabbim sanada en yakın zamanda nasip etsin.
Herkese dua ediyorum sürekli...
Bu kese ne zaman görünür acaba ? :44:
Duygucum inşaallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın...
Bat kaç gün geçti evde test yaptınmı?
Canım anlıyorum senia am 5 in altındaki değer negatif oluyor. canını sıkma inşaallah Rabbim hayırlı zamanda verecektir.
Dua ettttAllaha sığın o sana güç verecektir..
Doktor kese görünmedi ama yeni gebeliktir ondan dedi. Muhtemelen kan testinde pozitif çıkacaktır dedi.
Folbial verdi.
Kan verdim.
2 de sonucu alacam.
Folbial verdi.
Kan verdim.
2 de sonucu alacam.
Kızlar midem bulanmaya başladı tam unuttum pet şişeden Su içerken şişe koktu, dolmusta sanki sigara iciyorlarmis gibi taa öteden koku geldi korkuyorum
Benimki yumurtladığım günden 12 gün sonra çıkmıştı evdeki testte.Ama hemen görünmedi 7 saat sonra çıktı silikmi silik bir çizgi.Ama çıktıInş bende hamileyimdir dun 0.86 çıktı kanda ama dün düşününce ben geç yumurtladim sanırım yumurtlama belirtilerini okuyunca akintidaki sakız gibi şeyde ne diyip tiksinmistim. Bugün Bat im geceli 7 gun oldu. Anladigima göre ben 1 nişan ve öncesinde yumurtlamisim. Yumurtlamadan sonra kaç günde.belli olur ki bazıları 12 bazıları 14. Gun diyor şaşırdım. Bel agrisindan kokularda hassasiyet mide bulantısı eksime hersey var pofff hamile olayım lütfen
Kızlar midem bulanmaya başladı tam unuttum pet şişeden Su içerken şişe koktu, dolmusta sanki sigara iciyorlarmis gibi taa öteden koku geldi korkuyorum
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr sanırım bende hamileyimmmmmm.
Folbial verdi.
Kan verdim.
2 de sonucu alacam.
Inşallah güzel bir değer çıkar. Dua edin kızlar...
aleykümselam canım.ekledim unutmamak için:26:
Canım dün çok merak ettim seni elimde mendil halay için bekledim:) Ama şükürler olsun ki çok güzel haberlerle gelmişsin. Şimdi okuldayim telefondan girdiğim için halayini cekemiyorum ama eve gidince cekicem. Bu arada melek canım senin halayini da unutmadim. Rabbim evlatlarınizi sağlıklı etsin. Maşallah Onlara..
Canım çok teşekkürler bizi unutmadiğin için. Ben inanıyorum bu topikte hamiş olmayan kalmayacak. Rabbim önce leyla ya Mevanura Şirine ve diger arkadaslarımıza versin.Ben isteyeli sadece 7 ay oldu. Aylardır yıllardır bebek hasretinde olanlara nasip etsin önce.
Canım tekrardan hayırlı olsun. Rabbim sağlıklı hayırlısını nasip etsin inşallah.
Mevanur inşallah canım benim dualarım seninle.
Canım hayırlısı olsun. Benimde bu ay 4 gün gecikti ilk defa ama dün geldi kırmızılar. Herşeyin hayırlısı canım.
Canım Allah kabul etsin . Rabbim o topraklarda olmayı bize de nasip etsin inşallah.
Günaydın canım streslenme rahat ol. Düşünsene sonunda mis kokulu bir mucize kollarında olacak:)
Ayse söylediğin gibi çok ama çok dikkatsiz insanlar var aman Allah korusun diyim yani nazarlara gelmeyelim. Kevokcum aldım canım o kadar kalabalıkta bir baktım önümde 1 tane pembiş bir bebek küveti kalmış bana nasipmiş diye almadan edemedim:) bir de bebek yatak alezi aldım hazır bulmuşken. battaniyeler vardı ama onlar güzel değildi. zıbınlar vardı lisanslı çizgi film kahramanlı onlardan aldım. bir de bebiş ayakkabısı şöyle en süslüsünden:) mavilerde ayrı bir güzeldi bakmadan edemedim. artık onuda erkek bekleyenler alsın napalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?