Bol bebiş topiği

Oh maşallah. Süper bi haber ya. Hadi inşallah inci canım olmuştur.

Harikasııııın inciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Haydi halaya artııkkk

Günün ilk haberi benden.

İnşallah değerimde güzel çıkar.

Kevokcum Rabbim sanada en yakın zamanda nasip etsin.

Herkese dua ediyorum sürekli...

Bu kese ne zaman görünür acaba ? :44:

topiğimiz adı boşuna bol bebiş topiği değil yani

Arkamızda kimse kalmıcak hepimiz hamiş kalıcaz.

Umutlarımız asla tükenmicek !!!!

topiğimiz adı boşuna bol bebiş topiği değil yani

Arkamızda kimse kalmıcak hepimiz hamiş kalıcaz.

Umutlarımız asla tükenmicek !!!!

:124::124::124::124::124::124::124::124: Elbette.
Phia,Tuğra034,ebson,cevodileksu,kevok ve ismini hatırlayamadığım herkes hamiş kalacak inşallah
Dualarımız onlarla artık

İnci canım gözün aydın çok ama çok sevindim ... Tebrik ediyorum inci.....Ay çok heyecanlı, topik canlı canlı... Sıra bana da geliyorrrrrrrrr galiba Yarabbim....

İnci canım gözün aydın çok ama çok sevindim ... Tebrik ediyorum inci.....Ay çok heyecanlı, topik canlı canlı... Sıra bana da geliyorrrrrrrrr galiba Yarabbim....

Geliyor tabi.Hepiniz için koca göbüşlerimizle halay çekeceğiz.Kuzularımız bi kardeş daha geliyor diye sevinecek içimizde.

Bu hafta bereketli haftaymış.
Tebrikler İnci.

Sonuçlarında güzel gelecektir.
Değerin 1500 ü geçince vajinal 5000 lere gelince de karından ultrasonla görünür minnoşun kesesi.

Sağol kuzucum. Rabbim herkese nasip etsin.

Ben 5.ci ayımda hamile kaldım. Annemdee 5.ci ayında hamile kalmış abime. İçimden diyordum bende onun gibi mi olacam acaba ??

İnşallahhhhhhhhh güzel sonuçla dönerim size. Saat 2 de çıkıcak kan testimm.

Duygucum inşaallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın...
Bat kaç gün geçti evde test yaptınmı?

Canım anlıyorum senia am 5 in altındaki değer negatif oluyor. canını sıkma inşaallah Rabbim hayırlı zamanda verecektir.
Dua etttt Allaha sığın o sana güç verecektir..

Inş bende hamileyimdir dun 0.86 çıktı kanda ama dün düşününce ben geç yumurtladim sanırım yumurtlama belirtilerini okuyunca akintidaki sakız gibi şeyde ne diyip tiksinmistim. Bugün Bat im geceli 7 gun oldu. Anladigima göre ben 1 nişan ve öncesinde yumurtlamisim. Yumurtlamadan sonra kaç günde.belli olur ki bazıları 12 bazıları 14. Gun diyor şaşırdım. Bel agrisindan kokularda hassasiyet mide bulantısı eksime hersey var pofff hamile olayım lütfen

İnciiiii bir gittim bombayı patlatmışsın gelene kadar. Ama daha önceki gün dedim az kaldık ha gayret yakında hepimiz hamiş listesinde olucaz diye:) Nasıl sevindim anlatamam. Nisan ayı bereketli geldi. En kısa zamanda görelim seninde hamişlik takvimini:) Alt tarafta bir şey yokken o takvim eklenince ayrı bir mutlu oluyorum:)

inciiiiiiiiiiiii harika bir haber çok çok sevindim canım inşallah kan değerinde güzel çıkar hayırlı haberini beklıyoruz.

Kızlar midem bulanmaya başladı tam unuttum pet şişeden Su içerken şişe koktu, dolmusta sanki sigara iciyorlarmis gibi taa öteden koku geldi korkuyorum

Kızlar midem bulanmaya başladı tam unuttum pet şişeden Su içerken şişe koktu, dolmusta sanki sigara iciyorlarmis gibi taa öteden koku geldi korkuyorum

canım evliliğin daha çok yeniymiş şimdi gördüm. Korkuyorum dediğine göre inşallah hamile değilsindir ne diyim..

Son düzenleme:
Benimki yumurtladığım günden 12 gün sonra çıkmıştı evdeki testte.Ama hemen görünmedi 7 saat sonra çıktı silikmi silik bir çizgi.Ama çıktı
Sende yap bi test yarın sabah ilk idrarınla.Testini atma.Çıkmazsa da üzülme ama belki geç döllenmedir seninki.Hemen olmamıştır bebişin belki.7 gün uzun bi süre.Zaten 3 gün sonra mecburen bi doktora gitmen gerekecek sorunmu var bebekmi diye.Ben senin yerinde olsam 10.gün direk kana giderim.Sonuca göre kadın doğumcuya giderim neden gecikti diye.Yada bebeğimi ne zaman görürüm diye

Belirtilerin çok güzel.Benimde 3 ay önce başlamıştı koku hassasiyetim.Bu ay olmasa bile çok yakınsın inşallah

inciiiiiiii

çok dua etmiştim sana sonunda oh be:)

yüce rabbime sığındıktan sonra gerisi gelir...

çok sevindim çok:)

Hemşerim benim günaydın:) öğlen olmuş gerçi :))
Güzel dileklerin için çok sağol tatlım...
İnşallah sende çok yakında o güzel duyguyu tadarsın canım... Tabi bende :) ve benim gibi bekleyen herkes

Ablan için hayırlısı olsun canım... Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Ablan izmirdemiydi...
Hangi hastaneye yada doktora gittiğini biliyormusun tatlım...

Yeni cicilerinizi iyi günlerde güle güle giyin inşallah
Ne güzeldir onlar şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…