Bol bebiş topiği

Canım benim bu konuda hassassınya üst üste geldi aksilikler senin için en hayırlı sonuç olur umarım .. Allah gönlüne göre versin .. Benim annem erkek çocuk delisidir ben doğunca hüngür hüngür ağlamış çok üzülmüş :) kız çocuğunun sorumluluğu çok büyük erkek olsun kıl tüy doğum adet sıkıntısı olmaz her dakika merak etmezsin kendini korur en azından der hep :)

canım bende devlet hastanesine gidiyorum.Bulunduğum yere özel hastane oldukça uzak ve inşallah 6. ayımdan itibaren özele geçip doğumumu özelde yapıcam. Benim doktorum yüzde 85 kız ama küçükte olsa erkek olma ihtimali olabilir önümüzdeki ay net olarak söylerim dedi. Dediğin gibi devlet hastanesi malum heleki istanbul gibi biryerde 3 kişi birden alıyor içeri muayeneye bir görsen paldır küldür noluyoruz diyosun :) sağlık olsun az daha bekle nasıl olsa kendini gösterecek bebişin.

İnan bana kız çocuğu istemememin tek sebebi annenle aynı görüşte olmam.Ne kadar iyi yetiştirirsen yetiştiri mazlumdur kızlar,sessiz kalır,içine atar,ezilir.Tüylerim diken diken olur kız çocukları ağladığında.Yemin ederim katil olabilecek duruma gelirim herhangi bir kız çocuğu için.Korkuyorum onu yeterince koruyamamaktan,ona yetişememekten,onun boynunu bükük bırakmaktan.Kız çocuğu dedinmi benim tüylerim diken diken olur.Çok ama çok hassas bi konudur benim için.Bu korkularımın çok sevgiden ileri geldiğini söylüyor drum.Hayatımı ona adayacak kadar düşkünüm kızlara ben.Arkadaşımda kız beklediği için oğlunuz geliyor diyince doktor yanlış bakmışsındır diye ağlamaya başlamış.Ben erkek çocuk bakmayı bilmemki dedim diyor.Dr gülmüş kimse bu konuda ihtisas sahibi değil.Onu da öğreneceksin diğerini de Allah verirse demiş.1 hafta etkisinden çıkamadım diyor.Allahım dağına göre kışını verecektir eminim.Kız olabilir diyince dr üzülmedim yemin ederim.Zaten içimden hep kız geçiyordu.Kesinleşirse de üzülmeyeceğim.Onu pamuklar içinde büyütemem ama canımı veririm iyi olması için.Erkek derlerse şok olacağım.Çünkü o kelime içimde saatli bir bomba...

İnşallah oğluşun olur Ayşecim :) benim için kız erkek hiç farketmez kızım olursa eşim için çok sevinirim oğlum olursa annem için :) annem kız hamileliği öğrenince yüzü değişiyor sevinmiyo hiç :) bizim için ömrünü adamıştır bakıcıya bırakamam diye işini bırakmıştır yanlış anlaşılmasın söylediklerim .. Konu sevip sevmeme meselesi de değil zaten seni çok iyi anlıyorum

Bizde öyle olduk.Biri içerdeyken beni aldı.Soyun dedi.Ben çıkmadan başkasını aldı.Zaten kıç kadar oda afedersin.Havasıııız,kasvetliiii bi de dr insan müsveddesi olunca tam oldu.Burda da kavga çıkmasın diye nefesimi tuttum resmen.Allah'tan biraz olsun açıklama yaptı da daha çok sinirlenmedim.Kız derim gider eşya alırsın 2 hafta sonra erkek olur o zaman kızarsın dedi.O yüzden 2 haftaya kadar normale döner organları dedi.Yanılma payı yüksek seninkinde dedi.Net görünenler de olur ama seninki net değil dedi.
Hayırlısı böyleymiş.Salak salak oldum sadece.Büyük umutla gitmiştim kesin sonuç için.Olmadı yine.Cumartesiden beri 6 hastane dolaştım olmadı.Kız deseydi erkeğe dönseydi daha kötü olurdum.Ona alışınca değilmiş demek zor olur.Ne kadar erkek de istesem alışırım.Çünkü hazırım artık kızıma.Yavruağzı-eflatun tonlarında bi oda yapacağım minik kelebeğime.Pırpırım o benim.İçimdeki minik pırpır.Oğlum olursa renk de modelde hazır zaten.Denizci veya havacı olacak odası.Ya pilot olsun ya denizci :) Kızım olursa da düşünürüm bu iki mesleği.Mutlu olacağı bi mesleği olsun.Emeğinin karşılığını alabileceği bi işi olsun.

Amiiin Pınarcım.Allahım gönüllerimizdekileri bizlere hayırlı kılsın.Şimdi drda sıra beklerken de kadın karnıma baktı erkekmi dedi.Bilmiyorum dedim sadece.O kadar netki görünüm.İnsanlar fikir söylüyor ister istemez.Herkes aynı şeyi söylüyor.İnsanı çok etkiliyor bu yorumlar.Ben yemin ettim bir daha hiçbir hamileye cinsiyet yorumu yapmayacağım.Ben öyle alışmışımki erkek olacak kelimesine kız olabilme ihtimali bile çok sarstı beni.Yalnızken öğrenmek istemedim 20 gün önce.Hala daha 4.ay bitmeden göründüyse erkektir,kız saklar diyorlar.
Hayırlısını diledim hep.En hayırlısını....

ben sana demiştim değerin 5000olur diye,

bundan sonra bütün dularım kızlara inşallah

herşey yarın belli olucak sat a göre 16 nisan tam 4 haftalık oluyo,bakalım dr ne dicek
Canım deiğin çıktı evett
İnşaallah herşey güzel olacak hepimiz için

Kızlar sağlık ocagına gebelik kaydı yaptırmak gerekiyor dimi ?

Neler yapmam gerek açıklar mısınız ?:44:
Ben kan tahlilini ordan yaptığım için kaydımıda yapmıştım

Eki Görüntüle 687415

Resim eklemek istedim ama umarım olmuştur..
Hıım maşaallah çok oş olmuş sağlıkla kullanın inşaallah

ayyy canım bende seni tebrik ederiz aynı zamanda doğum yapıcaz inşallah ben daha tam bilmiyorum ne zaman olucanı,sen burdanmı belirledin doğum tarihini?

rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah,ve isteyen bütün kızlara rabbim daha fazla bekletmesin...

halay çekmeyi unuttum:)

çok ağladım,çok dua ettim canım bu seferde Allahım bu ay beni ağlatma ne olursun dedim ama ağladım yinede tabi sevinçten,

şuna inan bu mutluluğu sizde yaşıcaksınız canı gönülden inanıyorum buna.

sende bir an evvel aklından çıkarmaya bak ve bi meşguliyet bul kendine,tamamen aklımdan çıkmıştı bide düşün 3.aşılamam da iptal olmuştu 13 tane iğne yaptım 14.gün dr yapma hiç yumurta oluşmamış dedi ve rabbim 3 gün sonra hamile kalmamı istedi ve kaldım..

sol göğsüm 15 günder beri çok kötü ağrıyodu,uçları çok hassastı,bir hafta öncede iştahım acaip acıktı,adet günümde aynı şeyleri yaşadım sancım vardı..

ben inanıyorum en kısa zamanda sende yaşıcaksın kuzumm...

Kaşıntının,işin,yoğunluğun,açlığın,hevesin ardından hayalkırıklığının bol olduğu bir günü daha geride bıraktık.Yayında ve yapımda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.Esen kalın

evet canım aynen ben adet sancısı beklerken meğer meleğim haber veriyomuş.rabbim en kısa zamanda diğer kızlara nasip etsin inşallahhhhhhhh

buğün dr a gittim herhangi bişey demedi kaç haftalık felan buğün kan testi istedi hem beta hemde progesteron beta çıktı diğeri yarın çıkıcak,dünkü değerim 189.2 buğün kü değerim 345.8 sizce nasıl?

bide takvimi yapimmi artık ne dersiniz?

bu arada kan sulandırıcı iğne verdi göbekten,bide folik asit verdi dr

evet canım aynen ben adet sancısı beklerken meğer meleğim haber veriyomuş.rabbim en kısa zamanda diğer kızlara nasip etsin inşallahhhhhhhh

Bende de hic belirti olmadıgı biranda hamile kalmıştım sadece iştahım açılmıştı o kadar ohh meleğini Rabbim korudun sağlıklı sorunsuz bir hamişlik nasip etsin Rabbim hadi takvim bekliyoruz artık yap bakalım

Bu arada mucizem seyda yani oda hamile sanırım kan testi yaptırmadı ama idrar testinde çift çizgiyi gördü

masallah allah tamamına erdirsin casnım

canım çok güzel değerin maşallah :)) normalde 2 günde yüzde yüz artış beklenir sende 1 günde olmuş canım, Allah tamamına erdirsin inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…