- 18 Aralık 2011
- 659
- 21
- 68
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #10.321
Doktordan geliyorum kızlar.
Devlet hastanesi olduğu için baştan savma bi muayene olur ama önemli değil diye düşünmüştüm.Demekki yanlış düşünmüşüm.Ultrasondaki adam köpek gibi azarlıyordu herkesi.Sinir oldum.Dişlerimi sıkarak yattım masaya.Kıza benziyor dedi.Kesin değilmi dedim.Hayır kız olacak kadar küçük değil,erkek olacak kadar büyük değil cinsel organ dedi.2 haftaya kadar şişlik inerse kızdır,büyürse erkektir dedi.Yani el elde,baş başta kaldık gene.Ne yuvarlak cümle kurdu öyle anlatamam.18.haftada net görünür ama sana net bişey söyleyemem dedi.Kız derim erkek olur yanlış baktınız olur dedi.Yani yine eli boş ve bol soru işaretiyle döndüm bir hastaneden daha.2 hafta sonra zaten kendi dr kontrolüm var.Boşuna gitmeyelim dememişim eşime.O da bi garip oldu duyunca.Allah geçen kontrolde öğrenmek istemeyince 1 ay daha beklemeyi uygun görmüş demekki bize.Hayırlısı artık.Yapacak bişey yok.Mayıs'ın ilk haftasını bekleyeceğim artık.
Canım benim bu konuda hassassınya üst üste geldi aksilikler senin için en hayırlı sonuç olur umarım .. Allah gönlüne göre versin .. Benim annem erkek çocuk delisidir ben doğunca hüngür hüngür ağlamış çok üzülmüş :) kız çocuğunun sorumluluğu çok büyük erkek olsun kıl tüy doğum adet sıkıntısı olmaz her dakika merak etmezsin kendini korur en azından der hep :)
İnan bana kız çocuğu istemememin tek sebebi annenle aynı görüşte olmam.Ne kadar iyi yetiştirirsen yetiştiri mazlumdur kızlar,sessiz kalır,içine atar,ezilir.Tüylerim diken diken olur kız çocukları ağladığında.Yemin ederim katil olabilecek duruma gelirim herhangi bir kız çocuğu için.Korkuyorum onu yeterince koruyamamaktan,ona yetişememekten,onun boynunu bükük bırakmaktan.Kız çocuğu dedinmi benim tüylerim diken diken olur.Çok ama çok hassas bi konudur benim için.Bu korkularımın çok sevgiden ileri geldiğini söylüyor drum.Hayatımı ona adayacak kadar düşkünüm kızlara ben.Arkadaşımda kız beklediği için oğlunuz geliyor diyince doktor yanlış bakmışsındır diye ağlamaya başlamış.Ben erkek çocuk bakmayı bilmemki dedim diyor.Dr gülmüş kimse bu konuda ihtisas sahibi değil.Onu da öğreneceksin diğerini de Allah verirse demiş.1 hafta etkisinden çıkamadım diyor.Allahım dağına göre kışını verecektir eminim.Kız olabilir diyince dr üzülmedim yemin ederim.Zaten içimden hep kız geçiyordu.Kesinleşirse de üzülmeyeceğim.Onu pamuklar içinde büyütemem ama canımı veririm iyi olması için.Erkek derlerse şok olacağım.Çünkü o kelime içimde saatli bir bomba...
canım bende devlet hastanesine gidiyorum.Bulunduğum yere özel hastane oldukça uzak ve inşallah 6. ayımdan itibaren özele geçip doğumumu özelde yapıcam. Benim doktorum yüzde 85 kız ama küçükte olsa erkek olma ihtimali olabilir önümüzdeki ay net olarak söylerim dedi. Dediğin gibi devlet hastanesi malum heleki istanbul gibi biryerde 3 kişi birden alıyor içeri muayeneye bir görsen paldır küldür noluyoruz diyosun :) sağlık olsun az daha bekle nasıl olsa kendini gösterecek bebişin.
İnşallah oğluşun olur Ayşecim :) benim için kız erkek hiç farketmez kızım olursa eşim için çok sevinirim oğlum olursa annem için :) annem kız hamileliği öğrenince yüzü değişiyor sevinmiyo hiç :) bizim için ömrünü adamıştır bakıcıya bırakamam diye işini bırakmıştır yanlış anlaşılmasın söylediklerim .. Konu sevip sevmeme meselesi de değil zaten seni çok iyi anlıyorum
Kızlar sağlık ocagına gebelik kaydı yaptırmak gerekiyor dimi ?
Neler yapmam gerek açıklar mısınız ?:44:
Canım deiğin çıktı evettben sana demiştim değerin 5000olur diye,
bundan sonra bütün dularım kızlara inşallah
herşey yarın belli olucak sat a göre 16 nisan tam 4 haftalık oluyo,bakalım dr ne dicek
Ben kan tahlilini ordan yaptığım için kaydımıda yapmıştımKızlar sağlık ocagına gebelik kaydı yaptırmak gerekiyor dimi ?
Neler yapmam gerek açıklar mısınız ?:44:
Hıım maşaallah çok oş olmuş sağlıkla kullanın inşaallah
evet canım aynen ben adet sancısı beklerken meğer meleğim haber veriyomuş.rabbim en kısa zamanda diğer kızlara nasip etsin inşallahhhhhhhh
buğün dr a gittim herhangi bişey demedi kaç haftalık felan buğün kan testi istedi hem beta hemde progesteron beta çıktı diğeri yarın çıkıcak,dünkü değerim 189.2 buğün kü değerim 345.8 sizce nasıl?
bide takvimi yapimmi artık ne dersiniz?
bu arada kan sulandırıcı iğne verdi göbekten,bide folik asit verdi dr
buğün dr a gittim herhangi bişey demedi kaç haftalık felan buğün kan testi istedi hem beta hemde progesteron beta çıktı diğeri yarın çıkıcak,dünkü değerim 189.2 buğün kü değerim 345.8 sizce nasıl?
bide takvimi yapimmi artık ne dersiniz?
bu arada kan sulandırıcı iğne verdi göbekten,bide folik asit verdi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?