Bol bebiş topiği

canım senide tebrişk ederim gözün aydın allah tamamına erdirsin

Iğne testi ne canim?

Canım şöyleymiş (bende burda başka bir topikte okudum:))
Sabah uyanınca denedım ben bu arada. Gebelik testi gibi idrar içine iğne atılıyormuş ağzı alüminyum folyo ile kapatılıyor ve 8 saat sonra pas var kararma varsa gebelik varmış demekmiş:) bilmiorum tabi bu arada ben dun bakmayı unutmusum:) bugun yenıden yaptım kararma var ama pas falan yok bakalım hakkımızda hayırlısı Allahım sağlık versınde hersey olur inşallah...

Sunduzcum cnm sen nasılsın bebis nasil ünsiyeti neydi masallAh 22 . Haftaya girmişsiniz
ayy tatlıcım nasılsın bulışamıyoz hiç hamiş haberlerini görünce dayamandım yazdım iiyiz çok şükür kızım olucak önce erkek gibi demişti dr şimdi kesin kız şevval olucak adı inş siz nasılsınız bebişn nasıl

Oh oh masallAh baya bı gelişme olmuş aynı bizimki gibi olmuş seninde banada ilk erkek dedi sonra kıza dondü hayırlısı olsun ismi ile yasasın insallah cnm he ya bı türlü denk gelemiyoruz ya eskisi kadar sık olamıyorum sende cok girmiyorsun sanırım yada denk düşmüyor iyi olmanıza sevindim bizde iyiyiz benim kızda iyi cok şükür hareketleri ile karnım senız misali dalgalanıyor hoşuma gidiyor dakikalarca seyre dalıyorum ama artık büyüdü bazen canımı acitiyor hareketleriyle

Hep bal koyuyorum zaten cnm ama bu cocuk sutu sevmiyor anlasilan salata cocugu....
Ben de ciliziks şu yemek yemeyi bir turlu sevemedim hamileyim hala yemek yemek zor geliyor...

Leylam masallah ne guzel artmis degerin. Super bence daha ne olsun.. bebis buyuyoooorrrrr......insallah saglikli ve rahat gebelik gecirirsin...

Son düzenleme:
Aysem Allah gonlne gore versin insallah. Az kaldi zaten ben de haftaya gitcem iste. Bakalim benim kucuk tosbaga gosterecek mi? Saglik ve hayirli evlat olsun da. kiz deyip sonradan oglan denilen cok. Ama oglan denip sonradan kiz denilen yokmus.20.haftada kesinlesiyormus.
Belki de sinaniyoruz kuzum en iyisi kendi doktorunu beklemek.hayirlisi olsun.

Son düzenleme:

kuzum tebrik ederim... yalniz anlamadigim kan testini hem aksam yaptirmissin hem de iki saatte ogrenmissin...ozel hastane olsa sabah verirdi sonucu...nasil ogrendin sonucunu hemen?
bir de sen asilamam iptal oldu, yumurta olusmamis demistin...yumurtan olusmadiysa nasi hamile kaldin ki?
yanlis anlama, merakimdan soruyorum:))

Son düzenleme:
ayyy içime su serpiyosun canım ya,ben bir günde 2 kat artar diye biliyodum,iyiki söyledin vallahi daha çok rahatladım

sorunlar çok zaten. Bide hamişlik olunca ona yetememekten korkuyorum sanırım

Bugün çok ağladım. kimse anlamıyor. bir tek Allah biliyor içimdekileri , neler hissetiklerimi..

hamisligin ilk bir iki ayi psikoloji komple degisir....bebisi uzme, herkesin sorunu var, herseye care var bir sekilde...
leyla canim sana bi soru sormustum....

canım seni anlıyorum desem abartmış olmam,anlama konusunda ama diğer konuyu bilmediğim için bişey diyemiyorum sana tavsiyem sallaman gereken yerde salla gitsin boşver.

kafaya takarakta yanlış yapıyosun,şuan çok rahat olman gereken bi dönem kuzum...

canım kusura bakma görmedim yazını tekrar yazarmısın ne sormuştun?

kuzum tebrik ederim... yalniz anlamadigim kan testini hem aksam yaptirmissin hem de iki saatte ogrenmissin...ozel hastane olsa sabah verirdi sonucu...nasil ogrendin sonucunu hemen?
bir de sen asilamam iptal oldu, yumurta olusmamis demistin...yumurtan olusmadiysa nasi hamile kaldin ki? yani doktorum goremedigi yumurta ile nasil dollenme oldu acaba? doktorlarin gozunden kacabiliyor mu acaba?
yanlis anlama, merakimdan soruyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…