- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #10.341
sağol canım inşallah,teşekkür ederim :))Allah nasip etsin o günleri :))
canım senide tebrişk ederim gözün aydın allah tamamına erdirsinCanııımm maşaallah çok güzel bir değer bir haftaya kalmaz keseciğinizide görürsünüz ne topik oldu ama hamile patlaması var vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Düğer kızlara geldi sıra inşaallah hepsine ayrı ayrı duacıyız olacak elbettttt
Leylacım çok dua et bana bende sana ediyorum pıtpıtları duyalım inşaallah içimiz rahatlasınnn
Evet teyzesi haklısın değerimiz 5000 görünce çok sevindim keseyide gördük geriside gelecek hayırlısıyla...
Bizde sizi öpüyoruz ve dualarınızı bekliyoruz...
Bebeğin kız olur demiş biri ki hiç fark etmez biliyorum,ama kız bebiş annenin güzelliğini alıyormuş diye bişey yok ablamın oğlu oldu ondada baya güzelliği gitmiştiama sağlıklı bi bebişi olşdu Elhamdülillah...
Bakalım haftaya öğreniriz
masallah canım gözün aydın allah tamamına erdirsin
canım senide tebrişk ederim gözün aydın allah tamamına erdirsin
Iğne testi ne canim?
ayy tatlıcım nasılsın bulışamıyoz hiç hamiş haberlerini görünce dayamandım yazdım iiyiz çok şükür kızım olucak önce erkek gibi demişti dr şimdi kesin kız şevval olucak adı inş siz nasılsınız bebişn nasılSunduzcum cnm sen nasılsın bebis nasil ünsiyeti neydi masallAh 22 . Haftaya girmişsiniz
ayy tatlıcım nasılsın bulışamıyoz hiç hamiş haberlerini görünce dayamandım yazdım iiyiz çok şükür kızım olucak önce erkek gibi demişti dr şimdi kesin kız şevval olucak adı inş siz nasılsınız bebişn nasıl
Hep bal koyuyorum zaten cnm ama bu cocuk sutu sevmiyor anlasilanAyyy canımm ya evet inşallah hayırlısıyla bende sevinirim
Senin cimcime pek nazlı olcak :) yerim ben onu :)
Sütün içine karıştırsaydın ya bir kaşık bal hımmm pek güzel olur :) bende oburiks :)))) pek severim yemeyi içmeyi :)
Hadi uyuyun siz tatlı rüyalar canım...
buğün dr a gittim herhangi bişey demedi kaç haftalık felan buğün kan testi istedi hem beta hemde progesteron beta çıktı diğeri yarın çıkıcak,dünkü değerim 189.2 buğün kü değerim 345.8 sizce nasıl?
bide takvimi yapimmi artık ne dersiniz?
bu arada kan sulandırıcı iğne verdi göbekten,bide folik asit verdi dr
Aysem Allah gonlne gore versin insallah. Az kaldi zaten ben de haftaya gitcem iste. Bakalim benim kucuk tosbaga gosterecek mi? Saglik ve hayirli evlat olsun da. kiz deyip sonradan oglan denilen cok. Ama oglan denip sonradan kiz denilen yokmus.20.haftada kesinlesiyormus.Doktordan geliyorum kızlar.
Devlet hastanesi olduğu için baştan savma bi muayene olur ama önemli değil diye düşünmüştüm.Demekki yanlış düşünmüşüm.Ultrasondaki adam köpek gibi azarlıyordu herkesi.Sinir oldum.Dişlerimi sıkarak yattım masaya.Kıza benziyor dedi.Kesin değilmi dedim.Hayır kız olacak kadar küçük değil,erkek olacak kadar büyük değil cinsel organ dedi.2 haftaya kadar şişlik inerse kızdır,büyürse erkektir dedi.Yani el elde,baş başta kaldık gene.Ne yuvarlak cümle kurdu öyle anlatamam.18.haftada net görünür ama sana net bişey söyleyemem dedi.Kız derim erkek olur yanlış baktınız olur dedi.Yani yine eli boş ve bol soru işaretiyle döndüm bir hastaneden daha.2 hafta sonra zaten kendi dr kontrolüm var.Boşuna gitmeyelim dememişim eşime.O da bi garip oldu duyunca.Allah geçen kontrolde öğrenmek istemeyince 1 ay daha beklemeyi uygun görmüş demekki bize.Hayırlısı artık.Yapacak bişey yok.Mayıs'ın ilk haftasını bekleyeceğim artık.
kızlar yazılarınızın hepsini okudum Allah hepinizden razı olsun sonucumu aldım çok şükür 189.2 çıktı hamileyim çok şükür.
pratisyen dr olduğundan tam bilemedi 1,5 aylık dedi ama kendi dr umu aradım o kadar değil ama hamilesin tebrik ederim dedi ama oda inanamadı.yarın muhakk yanıma gelyiyosun dedi
eşimle sonucu öğrendik zor bi bekleyişti ama sonucu güzel oldu,rabbim yalvarıyorum sana isteyen herkese özellikle burdaki arkadaşlarıma en kısa zamanda nasip eyle...
hepinizi çok sev,yorummmmmmmmmmmmmmmmmm
bi sorun mu var kuzum,bişey yoksa hamileliktendir belki
sorunlar çok zaten. Bide hamişlik olunca ona yetememekten korkuyorum sanırım
Bugün çok ağladım. kimse anlamıyor. bir tek Allah biliyor içimdekileri , neler hissetiklerimi..
canım kusura bakma görmedim yazını tekrar yazarmısın ne sormuştun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?