- 30 Eylül 2012
- 1.182
- 90
- 158
- 39
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #10.361
saol canım çok teşekkür ederim..
şöyle anlatım canım dün akşama doğru idrarda çift çizgiyi gördüm sonrasındada hastaneye gittim kan testi yaptırdım dün kü çıkan sonucum 189.2 buğün kendi dr uma gittiim hiç yumurta göremedim diyen dr uma buğünde tekrar kan testi yaptırdık oda 345.8 çıktı,sen yanlış anladın galiba,bitanesi dün bitanesi buğünün değeri.
yumurta olayına gelince aynen anlattığım gibi canım,benim bat 19 mart 21 martta gonal f 75 ml kullanmaya başladım ve 13 gün kullandım göbekten 14.gün gittiğimde son iğneni yapma göremedim ben yumurtayı dedi bende çok şaşırdım,ondan önceki aylarda serephone ilaç kullandıım halde 3-4 tane yumoşum olmştu hemde 18-19-21 mm di ama tutmadı işte,en son dr dan çıktığımda fazla üzülmedim eve gittim bir gün sonra yatılı misafirlerim vardı 1 hafta felan kaldılar o sırada çok yoğundum sürekli k.babamı hstaneye götürüyodum ama ne olduysa o sıarada olmuş:)) gece kaçamaklarından..:))
anlıcan tamamen aklımdan çıkmıştı,dr hatasına gelince inan dr da inanamadı ...
durum böyle canım,hatta bende 10-15 günden beri sol göğsüm çok acıyodu dr u aradım adeti bekle geçer dedi meğer hamileliktenmiş..
bide testin sonucunu nasıl öğrendiğimi de sormuşsun özellerde en fazla bir saatte çıkıyo canım
Hep bal koyuyorum zaten cnm ama bu cocuk sutu sevmiyor anlasilansalata cocugu....
Ben de ciliziksşu yemek yemeyi bir turlu sevemedim hamileyim hala yemek yemek zor geliyor...
canim 11+6 olcam yarim hala bulanti bulanti ac kalinca ozellikle.. Ac kalinca bulanti da gecer mi yaa?? Bide kokulardan ve aklima pis bisey gelince ogurme oluyor. iyi beslenemeiyorum bir de tek yesillik..
ayyy canım bende seni tebrik ederiz aynı zamanda doğum yapıcaz inşallah ben daha tam bilmiyorum ne zaman olucanı,sen burdanmı belirledin doğum tarihini?
rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah,ve isteyen bütün kızlara rabbim daha fazla bekletmesin...
halay çekmeyi unuttum:)
Maşaallah değerler gayet iyi.buğün dr a gittim herhangi bişey demedi kaç haftalık felan buğün kan testi istedi hem beta hemde progesteron beta çıktı diğeri yarın çıkıcak,dünkü değerim 189.2 buğün kü değerim 345.8 sizce nasıl?
bide takvimi yapimmi artık ne dersiniz?
bu arada kan sulandırıcı iğne verdi göbekten,bide folik asit verdi dr
canım senide tebrişk ederim gözün aydın allah tamamına erdirsin
canım ne desen haklısın,bende anlamadım diyorum ya dr da inanmadı,hatta son iğnemi yapacağım gün yapmadan gel dedi ve ben 14.günkü iğneyi yapmadan gittim vajinal muayene etti ve göremedim dedi arkasından kan tahliline gönderdi yumurta varmı diye ama yok dedi ve yumurta oluşmamışken çatlatma iğnesi yapmanın bi anlamı yok deyip gelecek aya aşılamanı yapıcaz dedi.
normalde dediğin gibi adetin 3.günü yumurta görünür ve ilerki zamanlarda klomenle büyür???? gerçekten şaşılıcak bi durum canım.
ya bide şöyle bi durum var sana tam olarak tarihi açıklim yanlış bilği vermiş oldum sana.19 mart ta adet oldum 15.gün 2 nisan oluyo bu tarihte ben dr a gitmiyodum tedavinin bittiği gün 30-31 mart felan oluyo ayrıldıktan sonra yumurta oldu demekki sanırsam galiba heralde:)))) kız benimde kafamı karıştırdın dur baken sabah dr a gittiğimde sorarım niye görmedin diye :)))
Aç kalınca bulantı fazlalaşır bitanem.Ben çok yediğimdede oluyordu bulantı.Kokular hala berbat etkiliyor beni.Özellikle balık ve sigaracanim 11+6 olcam yarim hala bulanti bulanti ac kalinca ozellikle.. Ac kalinca bulanti da gecer mi yaa?? Bide kokulardan ve aklima pis bisey gelince ogurme oluyor. iyi beslenemeiyorum bir de tek yesillik..
bugün aşılamamın 14.günü kanda bhcg baktırdım sonuç 82çıktı iki gün önce 28di çok mutluyuum :)) ama keseyi görene kadar inanamıcam galiba.
günaydın arkadaşlar nasılsınz havalar çok soğuk üşüyorum kış geri geldi resmen. kışlıkları kaldıracaktım ama vazgeçtim işime de geldi zaten halım yok. yüzümün çok solgun göründüğünü söylüyorlar. sabah bulantı hapından içtim sonra bir simit yedim ama hap işe yaramadı çıkardım yine. bulantı bileklığı sipariş ettim bakalım işe yarıyor mu
günaydın arkadaşlar nasılsınz havalar çok soğuk üşüyorum kış geri geldi resmen. kışlıkları kaldıracaktım ama vazgeçtim işime de geldi zaten halım yok. yüzümün çok solgun göründüğünü söylüyorlar. sabah bulantı hapından içtim sonra bir simit yedim ama hap işe yaramadı çıkardım yine. bulantı bileklığı sipariş ettim bakalım işe yarıyor mu
Ayyy canım benim.Denememmi hemen denerim.İlaç da kullanamayınca delirtiyor.Kolonya-soğuk su arasında ıpıslak oldum resmen.Günaydın ayşecim...
Kaşınan yerlerine elma sirkesi sürmeyi denedimi tatlım... Aynı etkiyi gösterirmi bilmem ama burda acayip değişik sinekler var ısırınca delirtiyor... Kolonyada yoktu süreyim insin... Elma sirkesi vardı pağumu ıslattım onunla kaşınan yerlere sürdüm çok iyi geldi...
Dene istersen bir kere...
Melekçimm günaydın...
Kıyamam sana
Geçecek canım ya bebişinden dolayı bu sıkıntıların... Onu düşün yüzün gülsün... Ne çok üzülüyoruz olmayınca misal ben :) hala bekliyorum mesela... Ne mutlu sen kavuştun yavruna olsun varsın bulantı geçecek elbet.., bebeğin ve sen sağlıklı olun yeter
Kevokkkkk nerelerdesinn...
Tatlım senin için 200 tane okudum
Rabbim kabul etsin inşallah
Siz ne yaptınız başladınızmı oruca dualara...
sağol canım sanada geçmiş olsun valla hiç bilmıyorum bir tavsiye vereyım desem böyle birşeyle karşılaşmadım. şirinin dedği gibi dene bakalım bir sirke zararı yoktur yararı çoktur inşallah işe yarar. bu arada poğaça kokmaya başladı simit yiyeyım dedim ama o da fayda etmedi.Allah yardımcın olsun canım.İnşallah bileklik işe yarar.Simit susamlı olduğu için bulantı yapabilir kuşum.İnce eleyip sık dokumak zaten karakterimin özelliğiydi şimdi hepten laborantlara döndüm.
Bende kaşıntılarımın azmasıyla ilgili muallaktayım.4 gündür yumurta yemiyorum.İlaçları da içmiyorum.Ne yapacağım bilmem.Uyuz gibi kaşınıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?