- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #10.381
Ayyy canım benim.Denememmi hemen denerim.İlaç da kullanamayınca delirtiyor.Kolonya-soğuk su arasında ıpıslak oldum resmen.
sağol canım sanada geçmiş olsun valla hiç bilmıyorum bir tavsiye vereyım desem böyle birşeyle karşılaşmadım. şirinin dedği gibi dene bakalım bir sirke zararı yoktur yararı çoktur inşallah işe yarar. bu arada poğaça kokmaya başladı simit yiyeyım dedim ama o da fayda etmedi.
şirinciimm canıımm
günaydın ewet canım güzel günler gelecek sabrediyorum eşimde seviniyor nerden duyduysa duymuş bulantı bebeğin iyi olduğuna işaretmiş ben kusarken ağlıyorum o da iyi iyi diyip duruyor benım velet yaramaz olcak diyor. hey allahım . hem ağlıyorum hem gülüyorum sende yaşayacaksın anneliği yakında tatlım buna inanıyorum şu soğan suyu bence işe yarayacak sende .ne varsa içinde temizlemiştir.
Günaydın ayşecim...
Kaşınan yerlerine elma sirkesi sürmeyi denedimi tatlım... Aynı etkiyi gösterirmi bilmem ama burda acayip değişik sinekler var ısırınca delirtiyor... Kolonyada yoktu süreyim insin... Elma sirkesi vardı pağumu ıslattım onunla kaşınan yerlere sürdüm çok iyi geldi...
Dene istersen bir kere...
Melekçimm günaydın...
Kıyamam sana
Geçecek canım ya bebişinden dolayı bu sıkıntıların... Onu düşün yüzün gülsün... Ne çok üzülüyoruz olmayınca misal ben :) hala bekliyorum mesela... Ne mutlu sen kavuştun yavruna olsun varsın bulantı geçecek elbet.., bebeğin ve sen sağlıklı olun yeter
Kevokkkkk nerelerdesinn...
Tatlım senin için 200 tane okudum
Rabbim kabul etsin inşallah
Siz ne yaptınız başladınızmı oruca dualara...
Canım benim teşekkür ederim. Allah razı olsun. Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah. Biz oruca bir türlü başlayamadık ya. Nasip olmadı. Duaları insallah bu ayın sonuna kadar bitiririz canım. Bu arada senin bat ne zaman?
Rica ederim canım benim rabbim kabul etsin inşallahh...
Kız benim bat baya karıştı :)
Soğan küründen sonra 27 günde geldi... Şimdi yumurtanın çatladığı tarihe göre gidiyorum canım hani 14 gün sonra regli olunuyor ya inşallahh gelmez tabii... Bugün DPO nun 7. Günündeyim tatlım 23 nisan günü test yapayım diyorum... Yinede belli olmaz korkuyorum yine negatif çıkavak diye
İnşallahh ikimizinde bu son batları olur canım...
özayder tebrikler
İnşallah çıkar canım. Şöyle güzel bir halay cekeriz. Bu arada ben o jeli kullanmaktan vazgeçtim.
İnşallah çıkar canım. Şöyle güzel bir halay cekeriz. Bu arada ben o jeli kullanmaktan vazgeçtim.
Aaaa neden tatlım?
Yan etkisimi varmış...
Bak kız bu soğan kürünü bence bi baştan tam yap burnunu tıka iç canım sağlıklı ve döllenmeye hazır yumurtalar oluşturuyormuş...
Melekte yaptı bak şimdi çok şükür hamile benim ikinci uapışım ama ilkinde içimin temizlediğini hissettim resmen bu ay yine yaptım akıntım hiç olmadığı kadar çok oldu bence faydası var canım... Belki banada sanada vesile olacak tabbi allahın izniyle...
Dualarda çok önemli... İnşallahh kabul olucak bu ay hepşmizin duası...
Bu jeli kullanıpta düşük yapan baya kişi var. İçim rahat etmedi. Canım belki zorlasam içerim ama bizde sıkıntı eşimde olduğu için ben onu yedirip içiriyorum. Ama içimden bir ses hep bu işin tüplü dalışla olacağını söylüyor.
Hımmm anladım canım allah korusun tabii herşeyide denememek lazım ama olmayınca göz kararıyo oluversin diyoruz... İyi yapmışsın siz daha çok gençsiniz yeni evlisiniz merak etme tüpe falan gerek kalmıyacak... Kızım boşver sen sorunu... yokmuş gibi düşün allah var herşey var... Bak leylanın dr. Yumurtan yok diyor ama maşallah bak şimdi hamile doktorların her dediğinde inanmamak lazım...
Yüreğini ferah tut rabbşm verecek inşallah hepimize... Önce bana versin kız ben ablanım senin
Şaka şakahayırlısıyla gelecek canım inşallahhh... Sen soğanı iç dinle ablanı
günaydın arkadaşlar nasılsınz havalar çok soğuk üşüyorum kış geri geldi resmen. kışlıkları kaldıracaktım ama vazgeçtim işime de geldi zaten halım yok. yüzümün çok solgun göründüğünü söylüyorlar. sabah bulantı hapından içtim sonra bir simit yedim ama hap işe yaramadı çıkardım yine. bulantı bileklığı sipariş ettim bakalım işe yarıyor mu
canım yaşamış biri olarak uyarıyorum kolonya yada yakıcı alkollü birşeyler sürme 5-10 dk rahatlatır daha sonrasında iyice azdırıyor.benimkiler sulu yaraya dönüşmüştü.kaşındığında soğuk kompres yap bide karbonatlı su.evde kendin yapabilceğin birde bence randevunu beklemeden dr git. çünkü bu kaşıntılarda riskli canım. 2hafta uzun bir zman beklemek için.rabbim şifa versin inşallah
.
Dün gittiğim dr da çok deneyimli bir drdu.Ona gösterdim cildiyeye gitmeme gerek varmı diye.Hamilelerde olur bu tür kaşıntılar dedi.Yumurta,tatlı,ekşi,turşu,acı perhizi veririm ben dedi.Hafiflemesi lazımmış.Bakalım bugün tuza tamamen elveda dedim.Ekşiye de yanaşmayacağım.Acıya da maalesefKaşıntı geçsin de inşallah.Bu da uzman olunca erteledim dru.Belki perhiz işe yarar.İnşallah yarar yani
inşallah iyi olur canım .yaşadım ya canını nasıl yandığını tahmin edebiliyorum.rabbim dayanma gücü versin.inşallah bir sınavdan gçiyoruz sabır sınavı rabbim dayanma gücü versin.
Kizlar bugun 2li test icin gittik. Fetus 48.47 mm ense kalinligi 1.41 mm. kan sonucu sonra ama ense kalinligina gore yorumlar lutfen..
canım geçmiş olsun zencefilli şekerlerden al biraz olsun rahatlatıyor.bulantı hapları ilk bşlarda pek işe yaramıyor çok çıkartırsan acilden serum olarak yaptır o bir iki gün rahatlatıyor. ben2 ayı öyle geçirdim 6 kilo verdim.tek diyeceğim inadına kussan bile ye.
teşekkür ederim canım zencefilli şeker deneyeyım bakalım her yerde varmı ki bir sordurayım. sağol
teşekkür ederim canım zencefilli şeker deneyeyım bakalım her yerde varmı ki bir sordurayım. sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?