Bol bebiş topiği

Aslında sınırlerim bi bebeğe değil eşime bozuk.
Biz sorun yaşarken bebegm olsa ne yazar.
belkide Allahım ondan vermıyor bize

Bilemeyiz neden olduğunu.Belki de bu sizin imtihanınız.Birbirinizden ve yaradandan uzaklaşmamanız için bir imtihan.
Ama bilki kimsenin hayatı güllük gülistanlık değil.Hepimiz neler yaşıyoruz.Bende 10 gün önce eşim hakkında bişey öğrendim.Ve ona hiç olmadığım kadar kırgınım.O kadar kırgınım ki ne ağladım ne de bunu ona sorup açıklama yapmasını istedim.O da farkında soğukluğumun.Eşi olarak benden bişeyler saklaması ne kadar adilse bende o kadar adil davranıyorum.İnsan kırıldığımı düzelmesi zaman alır belki de hiçbir zaman olmaz (((((((((((

Annemle telefonda konuştuk ağlaştık

Yalnızım annem diyorum keşke yanımda olsaydın

Kardeşimde diyo ki hamilelikten duygusallaşmış ağlama anne diyor

Ailemi çok özlüyorum napim yaaaa

Canım yaa.Valla zaten burnumun ucu sızlayıp duruyor incii Bu duygusallık ne zaman bitecek Ağlamaktan başım falan ağrıyor artık.Yasin okudum bugün 2 tane.Yine de tam anlamıyla toparlanamadım

Canım yaa.Valla zaten burnumun ucu sızlayıp duruyor incii Bu duygusallık ne zaman bitecek Ağlamaktan başım falan ağrıyor artık.Yasin okudum bugün 2 tane.Yine de tam anlamıyla toparlanamadım

bilmiyorum ne zaman bitecek..

Nedense bana hiç bitmiyecekmiş gibi geliyor

Bebişim anneanesine, babaannesine çat kapı gidemicek.. Bende gidemicem. K.validem 1.5 saat uzakta annemse 15 saat

Ben ağlamıyım da kimler ağlasın. Bu gurbet ne zalim bişiymiş ya

komşu desen halini soran yok. 3 gündür evdeyim kocişimde beni teselli etmeye çalışıyor.

bebiş olunca daha bi kendimi yalnız hissettim. Dogumda gelecekler biliyorum ama ne kadar kalabilirler ki

Hayattan çok korkuyorum

ah bu hormonlarr ahh...dün eşim ille film izleyelim dedi tamam dedim,EVİM SENSİN' i izledik ama ben artık hıçkıra hıçkıra saatlerce ağladım, okadar pişman olduki izlettiğine.canım benim napalım bunuda aşıcaz inşallah ,rabbbim bize anneliği tattıracak inşallah ne güzel bi duygudur :))

Beni mahvetti bu hormonlar.

Eskiden bastırdıgım duygular şimdi hemen açıga çıkıyor tutamıyorum kendimi.

Meğerse ne çok şey biriktiyormusum içimde

Beni mahvetti bu hormonlar.

Eskiden bastırdıgım duygular şimdi hemen açıga çıkıyor tutamıyorum kendimi.

Meğerse ne çok şey biriktiyormusum içimde

ah canım ya bazen öyle oluyo insan biriktirip patlama noktasındasın ,ama bebişe dikkat tamam mı? onuda mutlaka ihmal etme.bide inci bişi sorcam sana hemen hemen aynıyız aslında benim sol kasığıma arada batma gibi böyle yel girer gibi bi anda sancı girip çıkıyo bugün, sanki kasılma gibi sende de oluyor mu bu tür şeyler? rabbim yavrularımızı bize bağışlasın inşallah...

naber tatlışlar bebişler nasıl kızlar :) ayşe ultrasona grdimi cinsiyet için haberi olan var mı ?

Iyidir şeker senden naber? Ayse ultrasona girdi ama kesin birsey soyleyememis doktor. Kiza gore buyuk erkeginkine gore biraz kucuk demis. Garibim epey ugrasti birkac kere gitti ama sanirim mayis ayindaki kendi doktor kontrolunde kesin ogrenir..

,kuzum bende de aynı şeyler oluyor. Adet olacakmısım gibi karnım ağrıyor. Dün gündüz 2 den gece 12 ye kadar sürdü. 10-12 arası şiddetlendi korktum ama çok şükür bebişim benle.

Araştırdım korkmamıza gerek olmuş. Olağan şeylermiş bunlar. Rahim genişliyor. Bebişimiz büyüyor demekmiş.

Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın saglıklı sıhatli bizlere gelsinler. Amin.

naber tatlışlar bebişler nasıl kızlar :) ayşe ultrasona grdimi cinsiyet için haberi olan var mı ?

Kuzu ben iyiyim sen nasılsın? doguma az kaldı senin. Nerde dogum yapmayı planlıyorsun ? Ve nasıl sezeryan mı normal mi?

Allah nasip ederse bende normal dogurmak isterim ama o an ne olur bilemiyorum tabi.:18:

aminnnn canım inşallah ... aynıyım bazen adet olacak gibi bazen de kasık batması :)) onlara bişi olmasında biz katlanalım canım yaa buna şükür :)) içime su serptin inci çok sağol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…