- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #10.401
canım fetus normal boyutta ense kalınlığı ölçümü 3mm üstünde olursa sorun var kabul edilir seninkiler çok iyi .rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah canım gözün aydın.
Nasılsınız kızlar?
bıraz okudum geçmişi baya bi hamile olmuş gene..
tb ederim hamişleri.
Kızzz herkes patır patır hamiş kalıyorbi biz kaldık bu ay inşallahh bizde sıraya gircez canım...
Nasılsınız kızlar?
bıraz okudum geçmişi baya bi hamile olmuş gene..
tb ederim hamişleri.
Hoşgeldin canım.Sıra sizlerde diye dua ediyoruz biz.Allahım tez zamanda göndersin o yaramaz nazlı kuzucuklarınızı
Aslında sınırlerim bi bebeğe değil eşime bozuk.
Biz sorun yaşarken bebegm olsa ne yazar.
belkide Allahım ondan vermıyor bize
Annemle telefonda konuştuk ağlaştık
Yalnızım annem diyorum keşke yanımda olsaydın
Kardeşimde diyo ki hamilelikten duygusallaşmış ağlama anne diyor
Ailemi çok özlüyorum napim yaaaa
Canım yaa.Valla zaten burnumun ucu sızlayıp duruyor incii Bu duygusallık ne zaman bitecek Ağlamaktan başım falan ağrıyor artık.Yasin okudum bugün 2 tane.Yine de tam anlamıyla toparlanamadım
Annemle telefonda konuştuk ağlaştık
Yalnızım annem diyorum keşke yanımda olsaydın
Kardeşimde diyo ki hamilelikten duygusallaşmış ağlama anne diyor
Ailemi çok özlüyorum napim yaaaa
ah bu hormonlarr ahh...dün eşim ille film izleyelim dedi tamam dedim,EVİM SENSİN' i izledik ama ben artık hıçkıra hıçkıra saatlerce ağladım, okadar pişman olduki izlettiğine.canım benim napalım bunuda aşıcaz inşallah ,rabbbim bize anneliği tattıracak inşallah ne güzel bi duygudur :))
Beni mahvetti bu hormonlar.
Eskiden bastırdıgım duygular şimdi hemen açıga çıkıyor tutamıyorum kendimi.
Meğerse ne çok şey biriktiyormusum içimde
naber tatlışlar bebişler nasıl kızlar :) ayşe ultrasona grdimi cinsiyet için haberi olan var mı ?
ah canım ya bazen öyle oluyo insan biriktirip patlama noktasındasın ,ama bebişe dikkat tamam mı? onuda mutlaka ihmal etme.bide inci bişi sorcam sana hemen hemen aynıyız aslında benim sol kasığıma arada batma gibi böyle yel girer gibi bi anda sancı girip çıkıyo bugün, sanki kasılma gibi sende de oluyor mu bu tür şeyler? rabbim yavrularımızı bize bağışlasın inşallah...
naber tatlışlar bebişler nasıl kızlar :) ayşe ultrasona grdimi cinsiyet için haberi olan var mı ?
,kuzum bende de aynı şeyler oluyor. Adet olacakmısım gibi karnım ağrıyor. Dün gündüz 2 den gece 12 ye kadar sürdü. 10-12 arası şiddetlendi korktum ama çok şükür bebişim benle.
Araştırdım korkmamıza gerek olmuş. Olağan şeylermiş bunlar. Rahim genişliyor. Bebişimiz büyüyor demekmiş.
Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın saglıklı sıhatli bizlere gelsinler. Amin.
aminnnn canım inşallah ... aynıyım bazen adet olacak gibi bazen de kasık batması :)) onlara bişi olmasında biz katlanalım canım yaa buna şükür :)) içime su serptin inci çok sağol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?