Bol bebiş topiği

iyi akşamlar kızlar.
nasılsınız?

bakıyorum da hormonlar yine iş başında
ah şu hamilelik hormonları aaah

incim canım sakın korkma o gelemicek,bu gelemicek felan die.
ilk zaman herkez yanında olur ama bir süre sonra kendin istiyorsun yalnız kalmayı,
sakin sakin bebişine bakmayı.
hatta bir süre sonra kendi aileni kurdugunu ve anneni eskisi kadar özlemediğini anlayacaksın.
çünki bu özlem bebiş olana kadardır.ondan sonra kendin bir ANNE oldugun için sorumlulukların,önceliklerin değişecek.
tamam özlemicen demiyorum.annenin yeri bambaşkadır.ama evlat sahibi olunca ister istemez eşin bile 2. planda kalıyor
zaten birkaç ay sonra bebiş büyüyüp hormonların düzene girmeye başlayınca bebiş eşyaları,doğum telaşı derken bir bakıcaksın ki minik kuzun doğmuş,kucagında
zaman su gibi akıp geçiyor kızlar... her anın tadını çıkartmaya bakın.

Canım 0.4 iğnenin dozu.
Bende heterezigot çıktı 2 düşükten sonra bütün tahlillerimiz yapıldı genetiklerde dahil.
O zaman çıktı ve dr dedi gebe kalırsan iğne olman lazım muhakkak.
Önlem amçlı vermiş sana anladığım kadarıyla.
Bana progestan vermedi Maşaallah gerek kalmadığı için. Gayet iyisin dedi kendini yormadan normal hayatına devam dedi
Coraspin iğne ve folik asit kullanıyorum.
Progestanın yan etkileri çok ve beni aptal gibi yapıyordu bundan öncekilerde kullandım ama tahlillerden sonra gerek kalmadı.
Gayet iyi salgılanıyor progestoron hormonum Maşaallah
iğne Acıtıyor ama bebişim için değer
İnşaallah haftaya perşembe kalp atışınıda duyarız
Darısı sana içini rahat tut tutunuyor bebişlerimiz Anneciklerine Elhamdülillah Elhamdülillah Elhamdülillah

Son düzenleme:
aminnnn canım inşallah ... aynıyım bazen adet olacak gibi bazen de kasık batması :)) onlara bişi olmasında biz katlanalım canım yaa buna şükür :)) içime su serptin inci çok sağol...

Canım bu haftalarında çok normal. Ben 6 haftalıkken bir sabah bir sancıyla uyandım. Kesin düşük yapıyorum dedim. Eşimi uyandırmadan salona geçtim battaniyemi aldım ağlaya ağlaya 2-3 saat oturdum. Çok feciydi.

Sonra sızmışım. Uyandığımda geçmişti ve ne kanamam ne lekelenmem vardı.
Lekelenmen olmadığı sürece korkma ağrılardan. Rahmin büyüyor, olacak onlar annesi.

Hiç korkma canım.Bebeğin sana destek olmak için geliyor.Üçünüz birbirinize sıkıca tutunup hasretlere göğüs gereceksiniz.Hormonlarımız tıkır tıkır çalışıyor maşallah Tubilosh ne güzel anlatmış geleceği.E yaşayan bilir değilmi?O da gurbette.Stres hamileliğin sıkıntılarını da artırıyor aklından çıkarma sakın.Bahçe-çiçek bişeylerle ilgilen imkanın varsa.Toprak iyi gelir insana.Bahar da geldi için açılır.

naber tatlışlar bebişler nasıl kızlar :) ayşe ultrasona grdimi cinsiyet için haberi olan var mı ?
Sen istediğinde öğrenemezsin ben istediğimde öğretirim diyor Allah-u Teala bana 6 farklı hastaneye gittik olmadı.2 hafta sonra netleşir dedi dr.Zaten Mayıs'ın ilk haftası kontrolüm var.O zaman öğreneceğiz.Eşimin gözlerindeki hayalkırıklığına çok üzüldüm aslında ben.Ben zaten 2-3 hastaneden sonra zorlamanın anlamı yok mayısı bekleyelim dedim ama kocacığıma dinletemedim.Hayırlısı böyleymiş.Ben de o zamana kadar çatlayacağım meraktan ama olsun.Allah'tan işlerim çok yoğun da vakit hızlı geçiyor.Bak perşembe oluvermiş bu haftada.18.haftamız da bitti çok şükür.

Kizlar bir sey sorcam 1 hafta once ilk ultrasonda 10+6 yaziordu kagitta. Tam 7 gun sonra gittik bida Down testi icin ve 11+6 olmasi gerekirken 11+4 cikti her sey yolunda dedi ama. Boyle oluyor mu? simdi ben 11+4 diye mi hesaplicam artik dogum tarihini de 2 gun gec yazmis kagida..

9 ay boyunca değişiyor İpekcim o.Ben 2 gün arayla farklı drlara gittim.Biri gününü takip ediyor dedi,biri 4 gün ilerde dedi.Ölçümlere göre yorumluyorlar onu.Korkulacak bişey yok merak etme.Son aylardaki duruma göre doğum tarihini netleştiriyor dr.Arkadaşım ilk hesapladığı tarihten 20 gün önce doğum yaptı.Bir sorun olduğundan değil yani.

Çocuğun gelişimi her hafta değişkenlik gösterebilir canım. Bir hafta haftasıyla uyumlu çıkar bir hafta geride bir hafta ileride. Onun için doktorlar SATa göre baz alırlar her şeyi. Sen SATa göre gideceksin ikili teste.

HErkese günaydın.Yarın şeker tahlili için doktora gidicem. Bakalım hareketli bebişimiz bize kendini nasıl gösterecek:)

HErkese günaydın.Yarın şeker tahlili için doktora gidicem. Bakalım hareketli bebişimiz bize kendini nasıl gösterecek:)

Günaydın canım.Güzel sonuçlar alırsın inşallah.Şeker ölçümü ne zaman yapılıyor?Yoksa her kontrolde bakıyorlarmı belli bi haftadan sonra?Bana daha öyle bişey demedi drum.

Günaydın canım.Güzel sonuçlar alırsın inşallah.Şeker ölçümü ne zaman yapılıyor?Yoksa her kontrolde bakıyorlarmı belli bi haftadan sonra?Bana daha öyle bişey demedi drum.

Günaydın aysem 25. Haftadan itibaren seker ölçümü yapılıyor açlık ve tokluk senin zamın var diye doylememistir ama bu gidişinde sana bilgi verir ha birde limon götür giderken icine sıkımda iyi oluyor tansiyonun düşmez ac gidiliyor cunku

Hmmm tamam canım.Teşekkür ederim.Limonu da aklımda tutacağım
Sen nasılsın?Artık mutlu sona yaklaşıyorsunuz.Heyecan doruktadır

Hmmm tamam canım.Teşekkür ederim.Limonu da aklımda tutacağım
Sen nasılsın?Artık mutlu sona yaklaşıyorsunuz.Heyecan doruktadır

Ya Sorma tatlim heyecan stres sabırsızlık gersey var anlicağin birde günler yaklaştıkça sancılar bel ağrıları kramplar iyice artıyor şikayetlerde cok ama cok şükür sağlığı yerinde bizde cekicez mecbur annelik kolay degil Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlicakla kucağımıza almayı nasip etsin masallAh suSe iyice büyüğünü artık ama hala bı cinsiyeti öğreneceğiniz neyse geç olsun güç olmasın herseyin hayırlısı sende iyisindir bı sıkıntın yaramazlık yokturdur insallah

Kaşıntı dışında bi problemim yok çok şükür.Biraz fazla takılıyorum sinir olduğum şeylere.Nefes egzersizleriyle rahatlamaya çalışıyorum.
Çatlak olurmu korkusu yaşıyordum bikaç gündür.Onun için de elimden geleni yapıyorum.Jhonsons baby sürüyorum sık sık.Katı kakao yağı sürüyorum hergün.1,5-2 lt su içiyorum.Sürekli vücudumu nemlendiriyorum.Hızlı kilo almamak için uğraşıyorum.Falan işte Birde kaşıntılarıma çare bulabilsem.Deli gibi kaşınıyorum

Kaşıntı normal c bizde de oluyor ohh masallAh masallAh nelerde yapıyordun öyle valla ben bı banyodan banyoya bebe yağı duruyorum o kadar baska birsey yaptıgım yok herseyden ye kilo konusuna gelince valla son aylara geldiginde kendini tutamiyorsun ister istemez iştah artıyor doymuyorsun simdi dikkat et fazla alma son aylarda zaten alicaksin artık bebisinde hareketlifir hissetmeye baslamistirsin cok heyecanlı guzel oluyor tadını çikar
Birde senin bebişin kiz gibi geliyor icime öyle bir his doğdu valla hayırlısı olsun insallah cnm

Dikkat etmeye çalışıyorum kiloma.Unlu mamüllerden mümkün oldukça uzağım.Az yağlı,az tuzlu,az şekerli yiyorum.
Kaşıntı bende hat safhada.Dün bikaç kişiye gösterdim bu kadar olmaz dediler.Sivri ısırığı gibi beyazlaşıyor kaşıdıkça.Şişiyor sonrada yara oluyor kaşımaktan.Bütün vücudumu sardı.Çenemden ellerime,ayaklarıma,bacaklarıma,popoma kadar benek dolu
Hareketleri az az hissediyorum 2 haftadır.Bazen baya net hissediyorum.Gaz ile farkını ayırtedebiliyorum artık Çok güzel bi duygu hakikaten.Böylesi daha hayırlı eminim ben.Baya bi telaş yaptık öğrenmek için ama olmayınca olmuyor maalesef.Sakin sakin bekliyorum Mayıs'ın ilk haftasını Eşim,ailelerimiz ve çevremiz çok daha heyecanlı benden Merak var ama telaş yok.

Sevgili topik
Bugün de yalnızız.Sen,ben,kuzum,sinirlerim,atıştırmalıklarım,suyum,dualarım,faturalarım,telefonum,kalbimdeki yakışıklı,içimdeki sevgi,kırgınlıklarım vs vs....
Pek de yalnız sayılmazmışız

Cnm ben normal bı kaşıntı sandim seninki bayağı ciddi doktora söylemedin mı önemlidir belki ciğerden geliyordur bu gidişinde kaşıntını muhakkak bildir cok gecmis olsun cnm ohh ne guzel annesi bende cok heyecanliydim gerce hala da heyecanım ve merakım gitmedi Rabbim bu duyguları herkese yaşatsın annelik baska birsey ya hele 28. Ve 32. Haftalar aradı daha bı hareketli oluyor disaridanda farkediliyor benim karnım bazen deniz gibi dalgalanıyor hareketlerinden

Bunlari sayarken tam ben yanliz degilsin o kadarda dicektim ki sen bağlamışsin kelimenin sonunda:)))

Bunlari sayarken tam ben yanliz degilsin o kadarda dicektim ki sen bağlamışsin kelimenin sonunda:)))

İşlerin yoğunluğunda arada kafam dağılsın,dikkatimi toplayım diye göz gezdiriyorum çıt yok topikte.Mübarek kütüphane sessizliği oldu
Sen de olmasan kimle muhabbet edeceğim bilmem
28-32 haftaları da görecek miyiz acaba biz?İnsana çok uzak geliyor.11.haftada olan hamilelik takvimlerini görünce biz daha 7deyiz demiştim bi zamanlarda.Zaman ilerlemiyor gibi ama aslında su gibi akıyor Geçen hafta doğum yapan arkadaşım ben de birgün doğururmuyum diyordum ne zaman hamile kaldım ne zaman bitti 9 ay bilmiyorum diyor.
4,5 ay olduk dile kolay ya Baby shower partisi var,lohusa şerbeti takımı var,bebek şekeri var,hastane odası süslemesi var,kendime ciciler alacağım daha,odasını alacağım-boyayacağız-dekorasyonu var,eşyaları var,mevlüt takımı var,kendime gecelik-pijama takımları alacağım...Oy oy oy 4,5 hatta 3-3,5 ay için kısa bir süre.Hem çalışıp hemde bunları evde yapmak zor olacak ama kolaya kaçmak da bana göre değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…