Bol bebiş topiği

roter kuzum bana sor sen o korkuları , telaşları... O kadar endişeleniyorum ki şimdiden onun için.

Bebişimi kimler üzücek? Kimler canını acıtacak düşündükçe çıldırıcam. Resmen ben bunalımdayım.

Eğer 1 hafta kadar böyle devam edersem piskologtan yardım alacagım. Çünkü daha bir sürrüüüüü sorunum var. Konuşup rahatlamam gerek

Hasret, ya ben zaten buhranlardayım beni ağlatmaya mı kararlısınız Neden hep ağlıyorum. Bebişim daha çok küçük. Hiç bişi almadım haliyle.Elimde olsa hemen herşey yollardım
Eminim burdaki güzel annişler zeynepciğe yardımcı olacaktır

ayy canım masallah kızına biliomusun ben herşeyi unutuyorum sana yazdığımı bile unutmuşum çok üzgünüm
allahım sağlıcakla kavuştursun meleklerimizle bizi
sorunlar çok zaten. Bide hamişlik olunca ona yetememekten korkuyorum sanırım

Bugün çok ağladım. kimse anlamıyor. bir tek Allah biliyor içimdekileri , neler hissetiklerimi..

olur bunlar dert etme kendine normal hormonlar tavan yaptı canım

geçmiş olsun canım allerjimi oldun yoksa baska bişimi

Tesekkur ederim cnm aman boşver tatlim bende cevap yazmadığını unutmuşum cnm:))) bizde aliklik bar biraz sanırım:)

Amin insallah bizlerede nasip olur cnm

Aaa biteymiş o bakim canının istemesede yaptir bence

Tesekkur ederim cnm aman boşver tatlim bende cevap yazmadığını unutmuşum cnm:))) bizde aliklik bar biraz sanırım:)
ayy hamilleleikten başımız döndü sanırım

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bakalım
n
iiyiz canım sen nasılsın

:) yüzümde tebessüm bıraktın ya Allah senden razı olsun canım benim
ne demek şekerim allah hepimizden razı olsun

Hamileliktendir

Bende alıklık, duygusallık tavan yaptı.

Ya kızlarr bana doktor FOlbial verdi. Onu kullandıgımdan beri bunalım takılıyorum ve yan etkileri arasında bunalım, iştahsızlık, uyku bozuklugu yazıyor. Hepsi bana uyuyor.:44:

Çünkü ilk ögrendiğim günle bugünlerde daglar kadar fark var. Ne kadar mutluydum havalara ucuyorduk ama bu ilaç beni mahvetti bence.

Doktora soracam:26:

Kolay gelsin tatlım...
İnşallah bu son bekleyişin olacak...
Yumoşları kaçırma sakın
Öptüm kocaman....

Allah kabul etsin canım...
Rabbim herkese gelip ziyaret edebilmeyi nasip etsin inşallah

Günaydın canım.Güzel sonuçlar alırsın inşallah.Şeker ölçümü ne zaman yapılıyor?Yoksa her kontrolde bakıyorlarmı belli bi haftadan sonra?Bana daha öyle bişey demedi drum.

Canım 24 haftadan sonra yapılıyormuş.Zaten önceden doktor söylüyor.Tşkler bu arada güzel dileklerin için.

Bilmiyoruz ki Deli gibi kaşınıyorum artık.Parmaklarımın üstü,çenem,totom,bacaklarım,dizlerim,kollarım artık heryerdeler Şiddetli kaşıntıyla başlıyor,sivri ısırığı gibi şişip beyazlaşıyor sonra da kanıyor kaşımaktan.Sulu dikkat ettim de.İşlerim hafif olsa koşacağım doktora çook rahatsızımm

Sor mutlaka.Folikasit plus bende çok iştah açtı söyledim folbiole döndük normale dönmüştüm.
Vardır bi çaresi.O dediklerin hamileliktende olur ama.Hormonlar değiştiği için

günayddıııın kızlar henüz kimseler yok ben açayım topiği. cumanız mübarek olsun

Günaydın melekcim.Sana da hayırlı cumalar.

Günaydın melekçimm
Sanada hayırlı cumalar
Nasılsın tatlım bebişin nasıl...

günaydıın canım iyiyim çok şükür bebiş de iyidir umuyorum:) bulantı ilacı almaya başladım en azından birşeyler yiyeyim diye. şimdilik iyiyim. kayınvalıdem geldi. mutfağa giremıyorum birkaç gün idare edecek sağolsun. günler geçiyor bakalım sen nasılsn canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…