- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #10.461
Selam canlarım
bi kaç gündür giremedim siteye malum kdv yaklaşıyor:)
birde bunalıma girdim galiba
korkularım arttı tedirginliklerim
ama dualarla üztesinden geliyorum allahın izni ile
onun dışında faklı birşey yok henüz daha ben anlayamadım hamileliğimi :)
sadece adet olacakmışım gibi bir sancım var sürekli onada dr normal dedi
haftaya kalp atışını duymak için gideceğim
yani şimdilik aş ermek mide bulantısı v.s. Yok :)
tabi ev temizliği perde asmak cam silmek ağır kaldırmak alışveriş yapmak gibi işler yasak(eşim yasakladı bunları)
onun dışında gezmek yemek içmek serbest:)
siz nasılsınız ?
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/614431-zeynep-bebek-icin-elele.html slm arkadaşlar bi bakalım lütfen heryerde paylaşalım
ayy canım masallah kızına biliomusun ben herşeyi unutuyorum sana yazdığımı bile unutmuşum çok üzgünümOh oh masallAh baya bı gelişme olmuş aynı bizimki gibi olmuş seninde banada ilk erkek dedi sonra kıza dondü hayırlısı olsun ismi ile yasasın insallah cnm he ya bı türlü denk gelemiyoruz ya eskisi kadar sık olamıyorum sende cok girmiyorsun sanırım yada denk düşmüyor iyi olmanıza sevindim bizde iyiyiz benim kızda iyi cok şükür hareketleri ile karnım senız misali dalgalanıyor hoşuma gidiyor dakikalarca seyre dalıyorum ama artık büyüdü bazen canımı acitiyor hareketleriyle
sorunlar çok zaten. Bide hamişlik olunca ona yetememekten korkuyorum sanırım
Bugün çok ağladım. kimse anlamıyor. bir tek Allah biliyor içimdekileri , neler hissetiklerimi..
Allah yardımcın olsun canım.İnşallah bileklik işe yarar.Simit susamlı olduğu için bulantı yapabilir kuşum.İnce eleyip sık dokumak zaten karakterimin özelliğiydi şimdi hepten laborantlara döndüm.
Bende kaşıntılarımın azmasıyla ilgili muallaktayım.4 gündür yumurta yemiyorum.İlaçları da içmiyorum.Ne yapacağım bilmem.Uyuz gibi kaşınıyorum artık
ayy canım masallah kızına biliomusun ben herşeyi unutuyorum sana yazdığımı bile unutmuşum çok üzgünüm
allahım sağlıcakla kavuştursun meleklerimizle bizi
olur bunlar dert etme kendine normal hormonlar tavan yaptı canım
geçmiş olsun canım allerjimi oldun yoksa baska bişimi
Çok sağolun canlar inşallah sen de besinler gider görürsün oraları Aysecigim .
Evet canım üzereydim Mevlam kabul etsin inşallah isteyen herkese de nasip etsin.
Bu hafta şeker yüklemem var.hiç canım yaptirmak istemiyor
ayy hamilleleikten başımız döndü sanırımTesekkur ederim cnm aman boşver tatlim bende cevap yazmadığını unutmuşum cnm:))) bizde aliklik bar biraz sanırım:)
nhayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bakalım
ne demek şekerim allah hepimizden razı olsun:) yüzümde tebessüm bıraktın ya Allah senden razı olsun canım benim
Tesekkur ederim cnm aman boşver tatlim bende cevap yazmadığını unutmuşum cnm:))) bizde aliklik bar biraz sanırım:)
Herkese merhaba kızlar bende ücretsiz özel derse başladım. Yoğunum biraz. Malum haftaya 23 nisan haftası okulda hazırlıklar var. Yıl sonu içinde gösteri hazırlıyorum. Onun koşturmacası başladı. Haftaya Yumoş günlerim inşallah bu koşturmaca içinde meleğim gelir.
Merhaba arkadaşlar dün gece itibari ile Istanbul 'dayiz artık 50 dereceden buz gibi soğuğa dusmek bir tuhaf oldu oralarin maneviyyatin 'dan sonra burdaki telaşeye düşmek daha da tuhaf ......çok fena grip oldum onun dışı'nda herşey çok iyi hepinize tek tek dua ettimMevlam kabul etsin inşallah herkes iyidir inşallah benim karşımda fena hareketlilik var çok yaramaz bir oğlan daha geliyor galiba
Günaydın canım.Güzel sonuçlar alırsın inşallah.Şeker ölçümü ne zaman yapılıyor?Yoksa her kontrolde bakıyorlarmı belli bi haftadan sonra?Bana daha öyle bişey demedi drum.
Bilmiyoruz kiayy canım masallah kızına biliomusun ben herşeyi unutuyorum sana yazdığımı bile unutmuşum çok üzgünüm
allahım sağlıcakla kavuştursun meleklerimizle bizi
olur bunlar dert etme kendine normal hormonlar tavan yaptı canım
geçmiş olsun canım allerjimi oldun yoksa baska bişimi
Sor mutlaka.Folikasit plus bende çok iştah açtı söyledim folbiole döndük normale dönmüştüm.Hamileliktendir
Bende alıklık, duygusallık tavan yaptı.
Ya kızlarr bana doktor FOlbial verdi. Onu kullandıgımdan beri bunalım takılıyorum ve yan etkileri arasında bunalım, iştahsızlık, uyku bozuklugu yazıyor. Hepsi bana uyuyor.:44:
Çünkü ilk ögrendiğim günle bugünlerde daglar kadar fark var. Ne kadar mutluydum havalara ucuyorduk ama bu ilaç beni mahvetti bence.
Doktora soracam:26:
günayddıııın kızlar henüz kimseler yok ben açayım topiği. cumanız mübarek olsun
günayddıııın kızlar henüz kimseler yok ben açayım topiği. cumanız mübarek olsun
Günaydın melekçimm
Sanada hayırlı cumalar
Nasılsın tatlım bebişin nasıl...
ayse bir fırsat bulup hemen doktora koşmalısın bence ihmal etme kanatacak kadar kaşınıyor madem bekletme daha fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?