Bol bebiş topiği

Allah razı olsun canım benim.İnşallah seninde güzel haberlerini alacağız şu cumalar hürmetine

İnşallah önemli bir şey değildir Ayşecim. Sonuçlarını merakla bekliyorum.

Topiğe minnoşumu ekleyeyim dedim bende teyzeleri tanışsınlar oğluşumla.

Salı günü çekildi bunlar. Kendileri 2 kiloyu geçtiler.

Gözlerim açık ki benim.

Eki Görüntüle 689417

Anneye bol bol gülümsedim ben.

Eki Görüntüle 689418 ---- Eki Görüntüle 689419

kızlar kasınklarım cok agrıyor bugun adet olcam gibi daha bata cok var.. off
Yumurtlamadandır canım.Benimde ovu zamanlarımda kasıklarım ağrırdı adet ağrısı gibi.

Ay maşalllah ne kadar net çıkmış.Bende diyorum ilk bebeğimi varmıydı Tokoyay'ın :) Allahım kucağına da aldırsın inşallah

Herkese merhaba kızlar. Nasılsıniz? Bugün müfettiş geldi sinirlerimi gerdi gitti. Başıma ağrı girdi ya

Ayşem sonunda dr gitmene sevindim canım geciktirdikçe işin boyutu değişiyor yeyip içmekten değil hormon dengesizliğinden oluyormuş. bana dr hormondeğişikliğini vücut kaabuletmiyor tepki gösteriyormuş.her seferinde diyorum bendeki ne vücutmuş. her şeye tepki gösteriyor.daha zamanı var ama doğum içi epiduralle normal doğumu düşünüyorsan mutlaka dr una sorcanım

Alahhım nazarlardan esirgesin canım. rabbim mutlulukla saglıkla kucağına aldırsın canım benim ya ne müthiş görünüyorlar. rabbbim yavrularımız sana emanet sen esirge yarabbim

Neyi soracağımı anlamadım:26:Şimdiden erken olur diye söylemedim ben bunu hiç.Normal de olsa sezeryan da olsa kesinlikle epidural istiyorum ben.20.haftada gideceğim o zaman söyleyim dra.

Neyi soracağımı anlamadım:26:Şimdiden erken olur diye söylemedim ben bunu hiç.Normal de olsa sezeryan da olsa kesinlikle epidural istiyorum ben.20.haftada gideceğim o zaman söyleyim dra.

canım benim ben gebelik alejisi geçirdiğimi doğumdan sonra öğrenmiştim. ilk kaşıntılar başladığında çatlaklardan ve kilo alımından olduğunu düşündüğümden dr.a sormadım bile.kızımı37 haftalıkken epiduralle normal doğum yaptım .epiduralle doğumu herkese tavsiye ediyorum bu arada hemen ayağa kalkabiliyorsunuz.doğumdan sonra bendaki allerji öylebir hale geldiki üzerime kaynar su dökülmüş gibi oldu haftalarca bebeğimi kucağıma alamadım emziremedim.çok zordu dr emin olmamakla epiduralinde artırabileceğini söyledi.vucudum yara içinde olduğu için deri testleri yapılamadı geçtikten sonrada karaciğer normale döndüğü için hiç bir şey çıkmadı. yani o acılar kar olarak yanıma kaldı. onun için dr una sor.bir arkadaşım böyle bir sorun varsa epidurale yapılan iğneler varmış onlar böyle artmasını önlüyormuş. ben dr. söyledim de kontrol altında gideceğiz dedi.karaciğer fonksiyon testleri hep yapılacakmış yükselmeye başlarsa ona göre tedavi başlanacakmış.birde demir seviyeni kontrol ettir oda bazen böyle sorun yapabiliyormuşAy ne çok yazdım bee.geçmiş olsun canım

Ne kadar tehlikeli sonuçları varmış doğumdan sonra bile 1,5-2 ay önce doğum olabilir demişti cildiyeci bana da.Tabi tahlil sonuçları gelsin daha kesin konuşalım dedi.Mayıs'ın ilk haftası kontrolüm var.O zamana kadar beklesem bir sorun olurmuki?Tahlillerim iyi çıkarsa amenna.Kötü çıkarsa hemen gitmelimiyim doktoruma?:26::26::26::26::26::26: Bu kadar tehlikeli olduğunu bilseydim beklermiydim 15 gün

rabbim kortuğunla karşılaştırmasın canım.evet bende hep sonradan öğrendim.ilk hamileliğim 10 yıl önce yurt dışında tek başıma geçirdiğim için cahillik işte.insan bilemiyor.Allahım yardım ediyor iştekuluna.her şeyi zamanla bebeğimle yaşarak öğrendim.ki eski bir sağlık teknikeri olmama rağmen.cildiyede muayene oluyorsun sanırım bu gün sonuçlar aldığında mayısı beklemeden dr. irtibata geç ki o da ona göre sana tedavi tetkikleri başlatsın canım. ben geçen hafta anlatttım dr. a hemen kantahlillerini başalttı kontrollü gedersek hafif geçirebilirsin dedi. çünkü2. 1.sinden daha zorlu geçiyormuş bu allerjilerin .ilk kaşıntılar bende 30 haftadan sora başladı. bunda şimdi hafif başlıyor. bol nemlendiriyorum kan ilaçları nı hiç içeçe ama mecburen içiyorum henüz hafif inşallah artmaz . inşallah sonuçların iyi çıksın ayşem

Amiiinnn ((((((((((((((((
İnşallah seninki de biter tamamen yada hafifce geçirirsin ((((((((
Peki bu neden oluyormuş?Bizim hatamızmı bünyedenmi?

Herkese merhaba kızlar. Nasılsıniz? Bugün müfettiş geldi sinirlerimi gerdi gitti. Başıma ağrı girdi ya

Sıkma canını boşver canım...
Haftasonuna geldiniz nasıl olsa dinlen iyice oldu bitti...
Düşünüp dahada çok sıkma canını...

Oyy maşallah ne kadar net çıkmış
Nasılda sağlıklı maşallah yüzünden belli mutlu Mesut gününü bekliyor :)
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm

Hoşgeldi tatlım.
Geçmiş olsun hastaymışsın.İnşallah hemencecik atlatırsın canım benim.
Rüyanda hayırlara gelsin inşallah.Rabbim o bebek gibi bi kuzu göndersin sana

Allah razı olsun tatlım benim
çirkin olsun,sevimli olsun,,, hepsi Rabbimin yarattıgı. ne verirse kabulümüz
ama rüyamdaki gibi de olursa ayy tadından yenmez
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

ayy canım benim çok çok geçmiş olsun.
sıkma canını hiçbirşey çıkmaz inşallah...

bu arada çatlaklar için çok fazla yapacak birşey yok. vücut yapısıyla,derinin esnekliğiyle alakalı.
ben kenan da daha göbüşüm büyümeye başlamadan başladım kremlere,yağlara...
hiç boş günüm geçmedi krem sürmeden..
ama içerden ayaklarını bir dayıyordu tam göbek deliği hizasında,ittiriyordu ittirebildiği kadar...
o zaman düşünsene kremlemenin faydası olurmu?
deri okadar geriliyor ki haliyle çatlıyor.göbüşü küçük olanlar şanslı bu konuda.iç karnı geniş olanlar...
bende şu an çatlak yok demiim de yeni çatlak yok diim
oğlumdan miras kalanlarla idare ediyorum.
ama en sevindirici nokta taze çatlak olmadıgı için kırmızı durmuyorlar, beyaz beyaz çizikler var. göbek deliği etrafında.
yani sonuç olarak kremler veya bebek yağları göbeği tüylendirmekten başka bir işe yaramıyorlar.
ha nemlendiriyor olabilir ama çatlayacak olan göbüş çatlıyor.
kimi insanların bacakları hatta fofosu bile çatlıyormuş
mühim olan kaşımamak.kaşıdıgın an çatlak oluyor :18:

Sonuçları aldım az önce.Doktor karaciğer ve böbrekler temiz,hormonlar normal dedi.Ama bu kaşıntılar gebelik alerjisi dedi.Gizli olabilirmiş bendeki.2 krem verdi druna sormadan sürme dedi.Drumu aradım izindeymiş,başka drla görüştüm mutlaka başka bi cildiyeciye daha git dedi.Kremlerle geçmezse ihmal etme sakın.Önemli bi rahatsızlık o dedi.Ne yapacağımı bilmiyorum şu an.Boş boş etrafa bakıyorum,gözlerim yanıyor

Canim maalesef negatif
İnşallah en kısa zamanda gelecek bebeğin.Ben senin için dua ediyorum merak etme canım

ayse hnm msj yollyamyrm size cvp yazmstm ama olmuyo site yönetclrndn birine yolldm umarm gelir (yardım)

Tamam.İnşallah gelir mesaj.En azından banka hesap nosu falan da olur.Sonuçta onlar ihtiyaçlarına göre alırlar neleri eksikse.Biz elimizden geleni yaparız Allah izin verirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…