- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #10.501
Allah razı olsun canım benim.İnşallah seninde güzel haberlerini alacağız şu cumalar hürmetine
Kızlar hastanedeyim kan verdim dua edin hamis bayanlar nolur
Allah razı olsun canım benim.İnşallah seninde güzel haberlerini alacağız şu cumalar hürmetine
Yumurtlamadandır canım.Benimde ovu zamanlarımda kasıklarım ağrırdı adet ağrısı gibi.kızlar kasınklarım cok agrıyor bugun adet olcam gibi daha bata cok var.. off
İnşallah önemli bir şey değildir Ayşecim. Sonuçlarını merakla bekliyorum.
Topiğe minnoşumu ekleyeyim dedim bende teyzeleri tanışsınlar oğluşumla.
Salı günü çekildi bunlar. Kendileri 2 kiloyu geçtiler.
Gözlerim açık ki benim.
Eki Görüntüle 689417
Anneye bol bol gülümsedim ben.
Eki Görüntüle 689418 ---- Eki Görüntüle 689419
Gözlerim açık ki benim.
Eki Görüntüle 689417
Ayşem sonunda dr gitmene sevindim canım geciktirdikçe işin boyutu değişiyor yeyip içmekten değil hormon dengesizliğinden oluyormuş. bana dr hormondeğişikliğini vücut kaabuletmiyor tepki gösteriyormuş.her seferinde diyorum bendeki ne vücutmuş. her şeye tepki gösteriyor.daha zamanı var ama doğum içi epiduralle normal doğumu düşünüyorsan mutlaka dr una sorcanım
Neyi soracağımı anlamadım:26:Şimdiden erken olur diye söylemedim ben bunu hiç.Normal de olsa sezeryan da olsa kesinlikle epidural istiyorum ben.20.haftada gideceğim o zaman söyleyim dra.
Herkese merhaba kızlar. Nasılsıniz? Bugün müfettiş geldi sinirlerimi gerdi gitti. Başıma ağrı girdi ya
canım benim ben gebelik alejisi geçirdiğimi doğumdan sonra öğrenmiştim. ilk kaşıntılar başladığında çatlaklardan ve kilo alımından olduğunu düşündüğümden dr.a sormadım bile.kızımı37 haftalıkken epiduralle normal doğum yaptım .epiduralle doğumu herkese tavsiye ediyorum bu arada hemen ayağa kalkabiliyorsunuz.doğumdan sonra bendaki allerji öylebir hale geldiki üzerime kaynar su dökülmüş gibi oldu haftalarca bebeğimi kucağıma alamadım emziremedim.çok zordu dr emin olmamakla epiduralinde artırabileceğini söyledi.vucudum yara içinde olduğu için deri testleri yapılamadı geçtikten sonrada karaciğer normale döndüğü için hiç bir şey çıkmadı. yani o acılar kar olarak yanıma kaldı. onun için dr una sor.bir arkadaşım böyle bir sorun varsa epidurale yapılan iğneler varmış onlar böyle artmasını önlüyormuş. ben dr. söyledim de kontrol altında gideceğiz dedi.karaciğer fonksiyon testleri hep yapılacakmış yükselmeye başlarsa ona göre tedavi başlanacakmış.birde demir seviyeni kontrol ettir oda bazen böyle sorun yapabiliyormuşAy ne çok yazdım bee.geçmiş olsun canım
Ne kadar tehlikeli sonuçları varmış doğumdan sonra bile 1,5-2 ay önce doğum olabilir demişti cildiyeci bana da.Tabi tahlil sonuçları gelsin daha kesin konuşalım dedi.Mayıs'ın ilk haftası kontrolüm var.O zamana kadar beklesem bir sorun olurmuki?Tahlillerim iyi çıkarsa amenna.Kötü çıkarsa hemen gitmelimiyim doktoruma?:26::26::26::26::26::26: Bu kadar tehlikeli olduğunu bilseydim beklermiydim 15 gün
rabbim kortuğunla karşılaştırmasın canım.evet bende hep sonradan öğrendim.ilk hamileliğim 10 yıl önce yurt dışında tek başıma geçirdiğim için cahillik işte.insan bilemiyor.Allahım yardım ediyor iştekuluna.her şeyi zamanla bebeğimle yaşarak öğrendim.ki eski bir sağlık teknikeri olmama rağmen.cildiyede muayene oluyorsun sanırım bu gün sonuçlar aldığında mayısı beklemeden dr. irtibata geç ki o da ona göre sana tedavi tetkikleri başlatsın canım. ben geçen hafta anlatttım dr. a hemen kantahlillerini başalttı kontrollü gedersek hafif geçirebilirsin dedi. çünkü2. 1.sinden daha zorlu geçiyormuş bu allerjilerin .ilk kaşıntılar bende 30 haftadan sora başladı. bunda şimdi hafif başlıyor. bol nemlendiriyorum kan ilaçları nı hiç içeçe ama mecburen içiyorum henüz hafif inşallah artmaz . inşallah sonuçların iyi çıksın ayşem
Herkese merhaba kızlar. Nasılsıniz? Bugün müfettiş geldi sinirlerimi gerdi gitti. Başıma ağrı girdi ya
Gözlerim açık ki benim.
Eki Görüntüle 689417
Amiiinnn((((((((((((((((
İnşallah seninki de biter tamamen yada hafifce geçirirsin((((((((
Peki bu neden oluyormuş?Bizim hatamızmı bünyedenmi?[/QUObizim yanlış yaptığımız dan değil canım .mide bulantısı gibi kimisi anlamazz kimiside herdakika yıl gibi geçer . buda öyle vucüdumuz hep aynı şekilde çalışmak istiyor .hamilelikte hormonlar sürekli yükseliyor kimisi düşüyor. en basiti kolestrol trigliserit vücüdmuzda 2 kişilik üretiliyor. ve bizlerin ki bir süre sonra isyan ediyor işte .ondan .üzülme iyi olacak .en önemlisi sen artık ne olduğunu biliyorsun ve drlar yardımcı olacaktır. canım sonuçlar ne zaman çıkıyor .
Hoşgeldi tatlım.
Geçmiş olsun hastaymışsın.İnşallah hemencecik atlatırsın canım benim.
Rüyanda hayırlara gelsin inşallah.Rabbim o bebek gibi bi kuzu göndersin sana
Kan ve idrar tahlilleri verdim 3,5ta çıkacak sonuçlar kızlar.
Dr yaralara baktı önemli olabilir dedi.15 gündür geçmedi,vitamin ve yiyeceklere perhiz yaptım yine geçmedi diyince.
İnşallah önemli değildir.
Bu arada karın çatlaklarını da sordum.Bol bol nemlendir ve su iç dedi.İlaçlar çok faydalı olmaz dedi.Yine de bunun için krem yazacak tahlillerimden sonra.Suyu günde 2ltye çıkardım ben de bu hafta.İnşallah çatlamayız hiçbirimiz
Bütün kalbimle dua ediyorum kuzum sana.İnşalllahhhh vardır kuzun güzeel bi sonuçla mutlu mutlu dönersin aramıza.
Amiiinnn((((((((((((((((
İnşallah seninki de biter tamamen yada hafifce geçirirsin((((((((
Peki bu neden oluyormuş?Bizim hatamızmı bünyedenmi?
Sonuçları aldım az önce.Doktor karaciğer ve böbrekler temiz,hormonlar normal dedi.Ama bu kaşıntılar gebelik alerjisi dedi.Gizli olabilirmiş bendeki.2 krem verdi druna sormadan sürme dedi.Drumu aradım izindeymiş,başka drla görüştüm mutlaka başka bi cildiyeciye daha git dedi.Kremlerle geçmezse ihmal etme sakın.Önemli bi rahatsızlık o dedi.Ne yapacağımı bilmiyorum şu an.Boş boş etrafa bakıyorum,gözlerim yanıyorbizim yanlış yaptığımız dan değil canım .mide bulantısı gibi kimisi anlamazz kimiside herdakika yıl gibi geçer . buda öyle vucüdumuz hep aynı şekilde çalışmak istiyor .hamilelikte hormonlar sürekli yükseliyor kimisi düşüyor. en basiti kolestrol trigliserit vücüdmuzda 2 kişilik üretiliyor. ve bizlerin ki bir süre sonra isyan ediyor işte .ondan .üzülme iyi olacak .en önemlisi sen artık ne olduğunu biliyorsun ve drlar yardımcı olacaktır. canım sonuçlar ne zaman çıkıyor .
İnşallah en kısa zamanda gelecek bebeğin.Ben senin için dua ediyorum merak etme canımCanim maalesef negatif
ayse hnm msj yollyamyrm size cvp yazmstm ama olmuyo site yönetclrndn birine yolldm umarm gelir (yardım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?