- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #10.481
Offff...Şimdi baktım da netten çok fazla olan kaşıntılar karaciğer rahatsızlığı olabilirmiş.Erken doğuma bile neden olabiliyormuşHemen dr araştırmalıyım
10da randevu aldım cildiyeciden.Dayanamıyorum artık kaşıntılaraDua edin önemli bişey çıkmasın kızlar
10da randevu aldım cildiyeciden.Dayanamıyorum artık kaşıntılaraDua edin önemli bişey çıkmasın kızlar
canim karaciger sorununu akrabamda oldu ama son 1.5 ayda oyuzden 3 hafta erken aldilar bebegi ama onun elleri parmaklari cok kasiniomus ozellikle. doktora danis cnm bu kadar erken oluomu?
günaydıın canım iyiyim çok şükür bebiş de iyidir umuyorum:) bulantı ilacı almaya başladım en azından birşeyler yiyeyim diye. şimdilik iyiyim. kayınvalıdem geldi. mutfağa giremıyorum birkaç gün idare edecek sağolsun. günler geçiyor bakalım sen nasılsn canım
Offff...Şimdi baktım da netten çok fazla olan kaşıntılar karaciğer rahatsızlığı olabilirmiş.Erken doğuma bile neden olabiliyormuşHemen dr araştırmalıyım
İyidir iyidir merak etme sen büyüyor annesi onun için bulantılar... Çok iyi olmuş kayınvalidenin gelmesi birazcık rahat edersin...
Bende iyiyim canım beklemedeyim
Son 1 hafta :)
hadi bakalım canım senin güzel haberini beklıyoruz artık az kaldı inşaaaaaaallaaaahh olacaaaak bu ay
Bilemeyiz neden olduğunu.Belki de bu sizin imtihanınız.Birbirinizden ve yaradandan uzaklaşmamanız için bir imtihan.
Ama bilki kimsenin hayatı güllük gülistanlık değil.Hepimiz neler yaşıyoruz.Bende 10 gün önce eşim hakkında bişey öğrendim.Ve ona hiç olmadığım kadar kırgınım.O kadar kırgınım ki ne ağladım ne de bunu ona sorup açıklama yapmasını istedim.O da farkında soğukluğumun.Eşi olarak benden bişeyler saklaması ne kadar adilse bende o kadar adil davranıyorum.İnsan kırıldığımı düzelmesi zaman alır belki de hiçbir zaman olmaz(((((((((((
kızlar kayınvalidem geldi. gelırken bebek için birsürü şey almış aman allahım hem ağladım hem sevindim. 4. torun olmasına rağmen çok hevesli ve heyecanlı korkuyorum ben daha hiç bişey bakmamıştım. hayalını bile kuramıyorum. Allah bebeklerimizi bize bağışlasın. sağlıkla kucağımıza aldırsın.
Anladım canım.Benziyormuş sorunumuz.İnşallah çabuk geçer kırgınlıklarımızValla canım bizim sorunda bu bi şey sakladı ve ogrendım aslında abartılcak bi konu değil ama biz eşiz neden bizden saklıyorlar? bana diyor ki herşeyi bilmek zorundamısın falan, aynı sorun bizde de var.
kızlar kayınvalidem geldi. gelırken bebek için birsürü şey almış aman allahım hem ağladım hem sevindim. 4. torun olmasına rağmen çok hevesli ve heyecanlı korkuyorum ben daha hiç bişey bakmamıştım. hayalını bile kuramıyorum. Allah bebeklerimizi bize bağışlasın. sağlıkla kucağımıza aldırsın.
Kan ve idrar tahlilleri verdim 3,5ta çıkacak sonuçlar kızlar.
Dr yaralara baktı önemli olabilir dedi.15 gündür geçmedi,vitamin ve yiyeceklere perhiz yaptım yine geçmedi diyince.
İnşallah önemli değildir.
Bu arada karın çatlaklarını da sordum.Bol bol nemlendir ve su iç dedi.İlaçlar çok faydalı olmaz dedi.Yine de bunun için krem yazacak tahlillerimden sonra.Suyu günde 2ltye çıkardım ben de bu hafta.İnşallah çatlamayız hiçbirimiz
Hayırlısı olsun ayşecim tertemiz çıksın inşallah tahlillerin
Dualarla bekliyoruz güzel haberlerini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?