Bol bebiş topiği

Offff...Şimdi baktım da netten çok fazla olan kaşıntılar karaciğer rahatsızlığı olabilirmiş.Erken doğuma bile neden olabiliyormuş Hemen dr araştırmalıyım

canim karaciger sorununu akrabamda oldu ama son 1.5 ayda oyuzden 3 hafta erken aldilar bebegi ama onun elleri parmaklari cok kasiniomus ozellikle. doktora danis cnm bu kadar erken oluomu?

canim karaciger sorununu akrabamda oldu ama son 1.5 ayda oyuzden 3 hafta erken aldilar bebegi ama onun elleri parmaklari cok kasiniomus ozellikle. doktora danis cnm bu kadar erken oluomu?

Doktoruma ulaşamıyorumki kaç gündür Dün 3 kez aradım odası cevap vermedi.Geçer diye bekledim.Kendimce yumurta-tuz-acı-ekşi perhizi yaptım.(kendimce demeyimde başka bir kadın doğumcunun tavsiyesiyle diyeyim)Hiç eksilmedi hatta arttı.Ölüyorum kaşınmaktan inan.Aynada baktım da sabah vücuduma benek benek olmuş kaşıdığım için.Bazıları kabuk bağlayacak kadar yara oldu.Hemde büyük büyük Karaciğerimde falan bi problem yoktu daha önceden de alerji için gitmiştim dra.Herşey normaldi.Tavuk,çilek ve zeytini çok yersem kaşıntı oluyor.Yada kaşıntı varken bunlardan yersem fazlalaşıyor.Bunları bile kestim 1 haftadır inan.Dün kokusuna dayanamadım 3-4 çilek yedim.Öyle de kaşınıyorum böylede zaten Vajinadaki kaşıntı enfeksiyon,diğer normal kaşıntılar büyüme belirtisiymiş dr öyle söylemişti.Ama benimki sivri ısırmış gibi.

İyidir iyidir merak etme sen büyüyor annesi onun için bulantılar... Çok iyi olmuş kayınvalidenin gelmesi birazcık rahat edersin...
Bende iyiyim canım beklemedeyim
Son 1 hafta :)

Kızlar ben ne keşfettim biliyormusunuz? Kahvaltılık mısır gevrekleri var ya onları süte dökmeden kuru kuru atıştırın.Harika oyalıyor insanı.Hem lifli olduğu için açlığı bastırıyor,hemde yanınızda tabakta sürekli atıştırabiliyorsunuz.Bim'den alıyorum ben işyerinde özellikle sabahları harika gidiyor

Valla canım bizim sorunda bu bi şey sakladı ve ogrendım aslında abartılcak bi konu değil ama biz eşiz neden bizden saklıyorlar? bana diyor ki herşeyi bilmek zorundamısın falan, aynı sorun bizde de var.

kızlar kayınvalidem geldi. gelırken bebek için birsürü şey almış aman allahım hem ağladım hem sevindim. 4. torun olmasına rağmen çok hevesli ve heyecanlı korkuyorum ben daha hiç bişey bakmamıştım. hayalını bile kuramıyorum. Allah bebeklerimizi bize bağışlasın. sağlıkla kucağımıza aldırsın.

Melekçimm ne güzel canım... İyi günlerde giysin bebişin cicilerini ohh ilk hediyeleri geldi ilk ciciler çok güzel canımmm... Kötü düşünme sağlıkla gelecek inşallah meleğinn...
Darısıda bize inşallahhh :)

Valla canım bizim sorunda bu bi şey sakladı ve ogrendım aslında abartılcak bi konu değil ama biz eşiz neden bizden saklıyorlar? bana diyor ki herşeyi bilmek zorundamısın falan, aynı sorun bizde de var.
Anladım canım.Benziyormuş sorunumuz.İnşallah çabuk geçer kırgınlıklarımız

Ne güzel Allah giydirmeyi de nasip etsin inşallah.Bizimkilerde örüyorlar epeydir.Gidip onlarda bakıp geliyorum.Getirmiyorum evime.Kayınvalidem yastık dikmiş 2 tane al götür dedi olmaz dedim.Dürü ile hepsi beraber gelsin dedim.Tamam daha iyi olur dedi.Olur da kötü bişey olur gördükçe kötü olurum.En iyisi hiç eve sokmamak.Banyo eşyaları aldık geçen hafta onu bile her gördükçe gidip sarılıyorum plastik şeylere 7.aya kadar bişey almayacağım demiştim ama 30tllik eşya 11tlye düşünce dayanamadım :))) Cinsiyetten sonra daha da alırım sanırım.Hem hepsini bir aya sığdırmaktansa böyle ufak ufak almak çok daha güzel oluyor.Sürekli alışveriş

Kan ve idrar tahlilleri verdim 3,5ta çıkacak sonuçlar kızlar.
Dr yaralara baktı önemli olabilir dedi.15 gündür geçmedi,vitamin ve yiyeceklere perhiz yaptım yine geçmedi diyince.
İnşallah önemli değildir.
Bu arada karın çatlaklarını da sordum.Bol bol nemlendir ve su iç dedi.İlaçlar çok faydalı olmaz dedi.Yine de bunun için krem yazacak tahlillerimden sonra.Suyu günde 2ltye çıkardım ben de bu hafta.İnşallah çatlamayız hiçbirimiz

Hayırlısı olsun ayşecim tertemiz çıksın inşallah tahlillerin
Dualarla bekliyoruz güzel haberlerini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…