Bol bebiş topiği

Çok geçmiş olsun ayşe
inşallah tedavin iyi gelirde iyileşirsin
en kısa zamanda
hiç duymamıştım ama gebelik alerjisini
bunuda öğrenmiş oldum iyi oldu.

Çok geçmiş olsun ayşe
inşallah tedavin iyi gelirde iyileşirsin
en kısa zamanda
hiç duymamıştım ama gebelik alerjisini
bunuda öğrenmiş oldum iyi oldu.

Allah kimsenin başına vermesin.İlerde daha çok sorun olurmuş.Şimdi bile kaşıntı deli ediyor.Ne yemek yapabiliyorum ne yiyebiliyorum inanırsan.Elimde kolonya şişesiyle uyuyorum

Allah kimsenin başına vermesin.İlerde daha çok sorun olurmuş.Şimdi bile kaşıntı deli ediyor.Ne yemek yapabiliyorum ne yiyebiliyorum inanırsan.Elimde kolonya şişesiyle uyuyorum

Evet çok kötü gerçekten deli eder insanı
merak edip araştırdım biraz baya çok çeşitleri varmış.
herşey de tetikleyebilirmiş. ilaçlar iyi gelir inşallah
bir faydasını görürsün canım.allahdan acil şifalar diliyorum canım
hamileykende ilaçda kullanamıyoruzki doğru düzgün
bebişe bir zararı olurmu diye.

Kizlar merhabalar baydir giremedim ben nete gectigimiz hafta annem bendeydi butun hafta bu hafta da sagolsun kayinvalidem geldi manisadan bana bakmak icin,malum bulantilarim filan vardi yemek yapamiyordum sagolsunlar bana bir guzel baktilar bu haft sonu da kayinvalidemi de alip hep birlikte manisaya gidicez bize de biraz degisiklik olsun diye,yine 1 hafta kadar yokum..
Aysecim cok gecmis olsun sana umarim ciddi bi problemin yoktur,cok okuyamadim gecmisi,yeni hamisler de varsa tebrik ediyorum onlari da

Çok teşekkürler canım.İyi gezmeler sana.Aman dikkat et üşütme.Kendine de bebişe de iyi bak canım.

11+6 yim 1 gun ii olsam 2-3 gun kotuyum ne zaman gecer yaa.. inanmak istiyorummmm

ipekcim sabır kuzum sonlarına geldin artık. bir hafta sonra tamamen geçecek inan ben 13. haftayı doldurdum rahat bir nefes aldım.
iyi olduğun günler yavaş yavaş artacak inan bana...

canım benim nasılsın?
ben daha bir çöp bile almadım bebiişe. herkes pek hevesli benden bile hevesli herkes. acele yok diyorum. ne olur olmaz herşeyi düşünüyorum...hayırlısı olsun hayırlısıyla kucağıma alalım AMİNNNNN...

Ayşem geçmiş olsun. çok fena oluyor o kaşıntı insanın beynini kemiriyor resmen. İnşallah çabucak atlatırsınn..
sen negüzel bebişin hareketlerini hissediyorsun. ben de ddaha tık yok.. kaçıncı haftanda hissetmeye başladın kuzum?

selam kızlar. nasılsınız?
karapisso nasıl gidiyor hamilelik?
şirinim son bir hafta.. geriye sayım başladı.. heyecan dorukta....

Hoşgeldinnnn özlemimmm
İyiyim canım valla heyecanla bekliyorum :)
Zamanda geçmiyor bir türlü :)
Bakalım artık....
Sen nasılsın canım
Meleğin nasıl herşey yolundadır inşallah

Çok sevindim bebişinin iyi olmasına sağlıkla al kucağına...
Rabbim o güzel beldenin hürmet,ne dualarını kabul etsin....
10da randevu aldım cildiyeciden.Dayanamıyorum artık kaşıntılara Dua edin önemli bişey çıkmasın kızlar
Rabbim şafi ismiyle şifalar versin Ayşem
İyidir iyidir merak etme sen büyüyor annesi onun için bulantılar... Çok iyi olmuş kayınvalidenin gelmesi birazcık rahat edersin...
Bende iyiyim canım beklemedeyim
Son 1 hafta :)
Canım inşaallah sıra sende gelsin tatlı bebişin...
Son gün sayımların olsun.....

Canım Elhamdülillah iyiyim şikayet etmeyeyimki Mevlam bana Merhamet etsin
Haftaya perşembe kalp atışı için gideceğim zaten ilacımda bitmiş olacak ogün.
Dualarınızı bekliyorum sen nasılsın;?
Yarın cinsiyetini öğrenecektin galibi hadi hayırlı haberlerle gel sağlıklaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Allahım ne zor şey gurbette olmak Annemi özlüyorummmmmmm. Keşke sağ olsaydı özleyerek kalsaydım.
Hamilelikten nasıl hissedeceğimi bilmiyorum Annem olsa nasıl olurdu onuda bilmiyorum...
Dua edin Rabbim mekanını cennet etsin...

Hoşgeldinnnn özlemimmm
İyiyim canım valla heyecanla bekliyorum :)
Zamanda geçmiyor bir türlü :)
Bakalım artık....
Sen nasılsın canım
Meleğin nasıl herşey yolundadır inşallah
hoşbuldum kuzum. iyiyim canım çok şükür.sizleri gördüm daha iyi oldum.
oda arkadaşım raporluydu dünle bugün. biraz koşturmacalı geçti ama geçti yarın tatil. bol bol uyurum. hepten uykucu oldum bazen 9 da yatıyorum yaa tavuğa bağladım iyice :)))
ne zaman yapacaksın testi ayyyy çok heyecanlı ya...pzt salı filan yaparsın herhalde? hayırlısı olsun kuzum inşallah. dualarım seninle...

az kalmış canım inşallah duyar gelirsin hayırlısıyla.herşey yolunda gidecek merak etme.
ben kusarken ağlardım sonra da gülerdim bebeğim büyüyor ondan oluyor diye :)
yok canımcım haftaya cmt gidiyoruz doktor amcaya bakalım cinsiyeti söyleyecek mi? yine tahliller yapılacak . habire deliyorlar. sonra da aile hekimim çağırdı o da tahlil yapacak o da kan değerlerim için delecek habire deliyorlar :))

canım benim kıyamam. Rabbim mekanını cennet eylesin.
hamilelikte biraz daha duygusal oluyoruz biraz yoğun yaşıyoruz duygularımızı. ama inan onlar bizi ordan daima görüyorlar...
sen çok iyi bir anne olacaksın. sonradan öğrenilen bir şey değil annelik tamamen içgüdüsel olduğuna inanıyorum. kucağımıza aldığımızda hissedeceğiz..

Sağol dilekçim inşallah canım duaların çok için çok sağol rabbim seninde yavrunu sana bağışlasın sağlıkla kucağına al inşallahhh
Anneninde mekanı cennetir canım merak etme sen bol bol dular et bizlerde ederiz...

Yaaa özlemim çaylayacam meraktanda kızlar yapma daha erken diyorlar dayanamıyorum ama bekleyecm diraz daha dediğin gibi pazartesi yada salı yaparım inşallahh canım... Hayırlısıyla gelmiştir inşallahh meleğimm bende sizin kervana katılayım artık dimi rabbimin izmiyle

Oo sana zor olmuştur tek başına neyseki dediğin gibi tatiliniz başladı bol bol dinlenirsin tatlım birde gezin keyif yapın ohhh benişinide gezdir kıyamam ona oturmasın hep evde değişik yerler gösterin fıstığıma habalar ısındıysa mangala falan gidin :) canımmı çekti ne :)))

biraz yoruldum ama olsun geçti çok şükür. oda arkadaşım gripti biraz daha dursaydı bana da bulaşacaktı. en iyisi rapor alıp eve gitmesiydi biraz da ben gaz verdim :))) sağolsun anlayışlı zaten sana bulaşmasın diyip duruyordu...
inşallah canım gelmiştir bu ay. var mı batma filan?devam ediyor mu hala? gerçi ben de hiçbir şey olmadı ben adet olcam diye bekliyordum...batma filan hiçbir şey hissetmedim. bir gün ağrım oldu onu da üşüttüm sanmıştım...
yarın çıkmayı planlıyoruz canım ama bakalım.. kapalı çarşıda büyüyen karyola beşiklerden gördüm eşime de göstereyim. internet fiyatı mı uygun orası mı bakalım?bir tane bebek arabası gözüme kestirdim. kanz markası. almak markasıymış ama türkiyede yapılıyormuş. travel sistem alacam mecbur. oto koltuğu hem ana kucağı ile bebek arabası. 475 dedi. internette daha uygun ama 400 tl ye var aynı araba.. bir de oyun parkı kalıyor işte. büyük eşyalar halolsa küçükler yavaş yavaş olur herhalde..
ama ben hala hissetmiyorum küçük tosbamı ( o kadar da zayıfım ama tık yok hala. babasına çektiyse yandık... kaldırıp bir tarafınıa kıpırdanmaz. boşuna mı tosbağa diyorum :)))))) neyse dedikodumu da yaptım iki dakkada...

O zaman iyi olmuş gitmsi bulaştırmasın bide sana o daha zor olurmuş canım... Atlatın hhastalıksız sıkıntısız inşallah bugünlerinizi...
Ohhh bebişinizin takımları lüx tüketim eşyalarıda heliyor desene :) hayırlısı olsun canım bencede büyükler alınsın odası hazırlansın yavaş yavaş çekmeceliri dolapları doldurursunuz hayırlısıyla zaman çabuk geçiyor aslında bir bakmışız 9 ay bitivermiş hiç anlamayıcaz bu günleri... Yerim senin tosbağayı :)) şu iştahın bi açılsın bol bol yemeğe başla bence o zaman başlayacak kıpırtılar... Bende çok tecrübeliymişim gibi çok bilirim herhalde öyle olur diye düşünüyorum tatlım...

Yav kuzum valla var batma kasık ve karın ağrısı ama korkuyorum bunlar belkide belirti değil soğanmkürüde yaptım ya onun içindir belki bu batmalar ve ağrılar bi bilemedim canım ya... İnşallahhh rabbim nasip ettsinde benimde yüzüm gülsün ve benim gibi bekleyen herkesin yüzü gülsün kevokçuğumda g mevanurda cevocuğumunda hepimizin son batları olsun inşallahhh

aminnn canım inşallah. Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu... ama geçen ay da yaptın böyle batma olmadı dimi? adet gününde ağrı yapmıştı..inşallah bebişin batmalarıdır o..
inan herşeyin vakti ve zamanı var. yazılmış zamanı gelince yaşıyoruz. bol bol dua edip beklemekten başka çare yok.,
az kaldı kuzum bak yarın cmt. iki gün sonra belki yaparsın.. o heyecan var ya o an idrarı damlatıp beklemek.... kalbim yerimden çıkacak gibi oluyordu :)))
aynen canım ben de öyle diyorum. gardıropla beraber takım alcam karyolayı. sonra da yavaş yavaş dolar içi nasılsa..

ye teyzesi yee ısır çıksın beraber ısıralım :)) aslında eskisi kadar değilim yani biraz biraz yiyorum tatlı şeyler. müzik de açıyorum ama hala tık yok :))çocuklar mozartı çok severmiş ama bizimkisi pek sevmedi daha oynak bişiler dinleteyim bari :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…