- 12 Aralık 2012
- 257
- 0
- 116
- 44
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #10.521
Çok geçmiş olsun ayşe
inşallah tedavin iyi gelirde iyileşirsin
en kısa zamanda
hiç duymamıştım ama gebelik alerjisini
bunuda öğrenmiş oldum iyi oldu.
Allah kimsenin başına vermesin.İlerde daha çok sorun olurmuş.Şimdi bile kaşıntı deli ediyor.Ne yemek yapabiliyorum ne yiyebiliyorum inanırsan.Elimde kolonya şişesiyle uyuyorum
Allah kimsenin başına vermesin.İlerde daha çok sorun olurmuş.Şimdi bile kaşıntı deli ediyor.Ne yemek yapabiliyorum ne yiyebiliyorum inanırsan.Elimde kolonya şişesiyle uyuyorum
Kizlar merhabalar baydir giremedim ben nete gectigimiz hafta annem bendeydi butun hafta bu hafta da sagolsun kayinvalidem geldi manisadan bana bakmak icin,malum bulantilarim filan vardi yemek yapamiyordum sagolsunlar bana bir guzel baktilar bu haft sonu da kayinvalidemi de alip hep birlikte manisaya gidicez bize de biraz degisiklik olsun diye,yine 1 hafta kadar yokum..
Aysecim cok gecmis olsun sana umarim ciddi bi problemin yoktur,cok okuyamadim gecmisi,yeni hamisler de varsa tebrik ediyorum onlari da
11+6 yim 1 gun ii olsam 2-3 gun kotuyum ne zaman gecer yaa.. inanmak istiyorummmm
kızlar kayınvalidem geldi. gelırken bebek için birsürü şey almış aman allahım hem ağladım hem sevindim. 4. torun olmasına rağmen çok hevesli ve heyecanlı korkuyorum ben daha hiç bişey bakmamıştım. hayalını bile kuramıyorum. Allah bebeklerimizi bize bağışlasın. sağlıkla kucağımıza aldırsın.
Sonuçları aldım az önce.Doktor karaciğer ve böbrekler temiz,hormonlar normal dedi.Ama bu kaşıntılar gebelik alerjisi dedi.Gizli olabilirmiş bendeki.2 krem verdi druna sormadan sürme dedi.Drumu aradım izindeymiş,başka drla görüştüm mutlaka başka bi cildiyeciye daha git dedi.Kremlerle geçmezse ihmal etme sakın.Önemli bi rahatsızlık o dedi.Ne yapacağımı bilmiyorum şu an.Boş boş etrafa bakıyorum,gözlerim yanıyor
İnşallah en kısa zamanda gelecek bebeğin.Ben senin için dua ediyorum merak etme canım
Tamam.İnşallah gelir mesaj.En azından banka hesap nosu falan da olur.Sonuçta onlar ihtiyaçlarına göre alırlar neleri eksikse.Biz elimizden geleni yaparız Allah izin verirse.
Kızlarr nbr siniz bakalımm
cok oldu görüşmeyeliii
güzel güzel haberlerinizi verin bakalım bana
selam kızlar. nasılsınız?
karapisso nasıl gidiyor hamilelik?
şirinim son bir hafta.. geriye sayım başladı.. heyecan dorukta....
Çok sevindim bebişinin iyi olmasına sağlıkla al kucağına...Merhaba arkadaşlar dün gece itibari ile Istanbul 'dayiz artık 50 dereceden buz gibi soğuğa dusmek bir tuhaf oldu oralarin maneviyyatin 'dan sonra burdaki telaşeye düşmek daha da tuhaf ......çok fena grip oldum onun dışı'nda herşey çok iyi hepinize tek tek dua ettimMevlam kabul etsin inşallah herkes iyidir inşallah benim karşımda fena hareketlilik var çok yaramaz bir oğlan daha geliyor galiba
Rabbim şafi ismiyle şifalar versin Ayşem10da randevu aldım cildiyeciden.Dayanamıyorum artık kaşıntılaraDua edin önemli bişey çıkmasın kızlar
Canım inşaallah sıra sende gelsin tatlı bebişin...İyidir iyidir merak etme sen büyüyor annesi onun için bulantılar... Çok iyi olmuş kayınvalidenin gelmesi birazcık rahat edersin...
Bende iyiyim canım beklemedeyim
Son 1 hafta :)
Canım Elhamdülillah iyiyim şikayet etmeyeyimki Mevlam bana Merhamet etsinselam kızlar. nasılsınız?
karapisso nasıl gidiyor hamilelik?
şirinim son bir hafta.. geriye sayım başladı.. heyecan dorukta....
hoşbuldum kuzum. iyiyim canım çok şükür.sizleri gördüm daha iyi oldum.Hoşgeldinnnn özlemimmm
İyiyim canım valla heyecanla bekliyorum :)
Zamanda geçmiyor bir türlü :)
Bakalım artık....
Sen nasılsın canım
Meleğin nasıl herşey yolundadır inşallah
Çok sevindim bebişinin iyi olmasına sağlıkla al kucağına...
Rabbim o güzel beldenin hürmet,ne dualarını kabul etsin....
Rabbim şafi ismiyle şifalar versin Ayşem
Canım inşaallah sıra sende gelsin tatlı bebişin...
Son gün sayımların olsun.....
Canım Elhamdülillah iyiyim şikayet etmeyeyimki Mevlam bana Merhamet etsin
Haftaya perşembe kalp atışı için gideceğim zaten ilacımda bitmiş olacak ogün.
Dualarınızı bekliyorum sen nasılsın;?
Yarın cinsiyetini öğrenecektin galibi hadi hayırlı haberlerle gel sağlıklaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım benim kıyamam. Rabbim mekanını cennet eylesin.Allahım ne zor şey gurbette olmak Annemi özlüyorummmmmmm. Keşke sağ olsaydı özleyerek kalsaydım.
Hamilelikten nasıl hissedeceğimi bilmiyorum Annem olsa nasıl olurdu onuda bilmiyorum...
Dua edin Rabbim mekanını cennet etsin...
Çok sevindim bebişinin iyi olmasına sağlıkla al kucağına...
Rabbim o güzel beldenin hürmet,ne dualarını kabul etsin....
Rabbim şafi ismiyle şifalar versin Ayşem
Canım inşaallah sıra sende gelsin tatlı bebişin...
Son gün sayımların olsun.....
Canım Elhamdülillah iyiyim şikayet etmeyeyimki Mevlam bana Merhamet etsin
Haftaya perşembe kalp atışı için gideceğim zaten ilacımda bitmiş olacak ogün.
Dualarınızı bekliyorum sen nasılsın;?
Yarın cinsiyetini öğrenecektin galibi hadi hayırlı haberlerle gel sağlıklaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Allahım ne zor şey gurbette olmak Annemi özlüyorummmmmmm. Keşke sağ olsaydı özleyerek kalsaydım.
Hamilelikten nasıl hissedeceğimi bilmiyorum Annem olsa nasıl olurdu onuda bilmiyorum...
Dua edin Rabbim mekanını cennet etsin...
hoşbuldum kuzum. iyiyim canım çok şükür.sizleri gördüm daha iyi oldum.
oda arkadaşım raporluydu dünle bugün. biraz koşturmacalı geçti ama geçti yarın tatil. bol bol uyurum. hepten uykucu oldum bazen 9 da yatıyorum yaa tavuğa bağladım iyice :)))
ne zaman yapacaksın testi ayyyy çok heyecanlı ya...pzt salı filan yaparsın herhalde? hayırlısı olsun kuzum inşallah. dualarım seninle...
az kalmış canım inşallah duyar gelirsin hayırlısıyla.herşey yolunda gidecek merak etme.
ben kusarken ağlardım sonra da gülerdim bebeğim büyüyor ondan oluyor diye :)
yok canımcım haftaya cmt gidiyoruz doktor amcaya bakalım cinsiyeti söyleyecek mi? yine tahliller yapılacak . habire deliyorlar. sonra da aile hekimim çağırdı o da tahlil yapacak o da kan değerlerim için delecek habire deliyorlar :))
canım benim kıyamam. Rabbim mekanını cennet eylesin.
hamilelikte biraz daha duygusal oluyoruz biraz yoğun yaşıyoruz duygularımızı. ama inan onlar bizi ordan daima görüyorlar...
sen çok iyi bir anne olacaksın. sonradan öğrenilen bir şey değil annelik tamamen içgüdüsel olduğuna inanıyorum. kucağımıza aldığımızda hissedeceğiz..
Sağol dilekçim inşallah canım duaların çok için çok sağol rabbim seninde yavrunu sana bağışlasın sağlıkla kucağına al inşallahhh
Anneninde mekanı cennetir canım merak etme sen bol bol dular et bizlerde ederiz...
Yaaa özlemim çaylayacam meraktanda kızlar yapma daha erken diyorlar dayanamıyorum ama bekleyecm diraz daha dediğin gibi pazartesi yada salı yaparım inşallahh canım... Hayırlısıyla gelmiştir inşallahh meleğimmbende sizin kervana katılayım artık dimi rabbimin izmiyle
Oo sana zor olmuştur tek başınaneyseki dediğin gibi tatiliniz başladı bol bol dinlenirsin tatlım birde gezin keyif yapın ohhh benişinide gezdir kıyamam ona oturmasın hep evde değişik yerler gösterin fıstığıma habalar ısındıysa mangala falan gidin :) canımmı çekti ne :)))
biraz yoruldum ama olsun geçti çok şükür. oda arkadaşım gripti biraz daha dursaydı bana da bulaşacaktı. en iyisi rapor alıp eve gitmesiydi biraz da ben gaz verdim :))) sağolsun anlayışlı zaten sana bulaşmasın diyip duruyordu...
inşallah canım gelmiştir bu ay. var mı batma filan?devam ediyor mu hala? gerçi ben de hiçbir şey olmadı ben adet olcam diye bekliyordum...batma filan hiçbir şey hissetmedim. bir gün ağrım oldu onu da üşüttüm sanmıştım...
yarın çıkmayı planlıyoruz canım ama bakalım.. kapalı çarşıda büyüyen karyola beşiklerden gördüm eşime de göstereyim. internet fiyatı mı uygun orası mı bakalım?bir tane bebek arabası gözüme kestirdim. kanz markası. almak markasıymış ama türkiyede yapılıyormuş. travel sistem alacam mecbur. oto koltuğu hem ana kucağı ile bebek arabası. 475 dedi. internette daha uygun ama 400 tl ye var aynı araba.. bir de oyun parkı kalıyor işte. büyük eşyalar halolsa küçükler yavaş yavaş olur herhalde..
ama ben hala hissetmiyorum küçük tosbamı( o kadar da zayıfım ama tık yok hala. babasına çektiyse yandık... kaldırıp bir tarafınıa kıpırdanmaz. boşuna mı tosbağa diyorum :)))))) neyse dedikodumu da yaptım iki dakkada...
O zaman iyi olmuş gitmsi bulaştırmasın bide sana o daha zor olurmuş canım... Atlatın hhastalıksız sıkıntısız inşallah bugünlerinizi...
Ohhh bebişinizin takımları lüx tüketim eşyalarıda heliyor desene :) hayırlısı olsun canım bencede büyükler alınsın odası hazırlansın yavaş yavaş çekmeceliri dolapları doldurursunuz hayırlısıyla zaman çabuk geçiyor aslında bir bakmışız 9 ay bitivermiş hiç anlamayıcaz bu günleri... Yerim senin tosbağayı :)) şu iştahın bi açılsın bol bol yemeğe başla bence o zaman başlayacak kıpırtılar... Bende çok tecrübeliymişim gibiçok bilirim herhalde öyle olur diye düşünüyorum tatlım...
Yav kuzum valla var batma kasık ve karın ağrısı ama korkuyorum bunlar belkide belirti değilsoğanmkürüde yaptım ya onun içindir belki bu batmalar ve ağrılar bi bilemedim canım ya... İnşallahhh rabbim nasip ettsinde benimde yüzüm gülsün ve benim gibi bekleyen herkesin yüzü gülsün kevokçuğumda g mevanurda cevocuğumunda hepimizin son batları olsun inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?