- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #10.541
ipekcim sabır kuzum sonlarına geldin artık. bir hafta sonra tamamen geçecek inan ben 13. haftayı doldurdum rahat bir nefes aldım.
iyi olduğun günler yavaş yavaş artacak inan bana...
canim sizlerin destek tesellisi olmasa zor cok sagol canim benim. 1-2 haftaya insallah ben de artik iyiyim diyebilirim
ipekcim sabır kuzum sonlarına geldin artık. bir hafta sonra tamamen geçecek inan ben 13. haftayı doldurdum rahat bir nefes aldım.
canim sizlerin destek tesellisi olmasa zor cok sagol canim benim. 1-2 haftaya insallah ben de artik iyiyim diyebilirim
tabiki diyeceksin. haftaya daha bir değişmiş olacak bak gör. yavaş yavaş kurtulacaksın. hormon giderek azalacak sana da sıkıntı yapmayacak...sonra başka sıkıntılar başlayacak ama olsun en zoru bulantılardı benim için şu ana kadar. sonraki dönemde başağrıları ve mide ekşimesi olmaya başladı bende. hepimiz kurtulacağız inşallah hayırlısıyla. sıpalardan alacağız intikamımızı...
Kızlarr nbr siniz bakalımm
cok oldu görüşmeyeliii
güzel güzel haberlerinizi verin bakalım bana
tabiki diyeceksin. haftaya daha bir değişmiş olacak bak gör. yavaş yavaş kurtulacaksın. hormon giderek azalacak sana da sıkıntı yapmayacak...sonra başka sıkıntılar başlayacak ama olsun en zoru bulantılardı benim için şu ana kadar. sonraki dönemde başağrıları ve mide ekşimesi olmaya başladı bende. hepimiz kurtulacağız inşallah hayırlısıyla. sıpalardan alacağız intikamımızı...
canim ben de mide eksimesi var bas agrisi da. bu agiz tadindaki pis tat gecer mi en cok onu merak ediyorum.zaten azcik yiyorum onlar da kotu tat
Allahım ne zor şey gurbette olmak Annemi özlüyorummmmmmm. Keşke sağ olsaydı özleyerek kalsaydım.
Hamilelikten nasıl hissedeceğimi bilmiyorum Annem olsa nasıl olurdu onuda bilmiyorum...
Dua edin Rabbim mekanını cennet etsin...
Kız delüüüü.Nerdesin sen bakiiimKızlarr nbr siniz bakalımm
cok oldu görüşmeyeliii
güzel güzel haberlerinizi verin bakalım bana
İnşallah yarar.Dün akşam sürdüm bakalım.Sabah kaşıntı vardır ama mucize beklemiyorum elbette.2-3 güne hafifleyecek inşallahCanım geçmiş olsun inşallah kremler işe yarar tez zamanda geçer canım...
Neler öğreniyoruz yaşadıkta Rabbim hepimize gecenden versin canım...
Çok sağol canım.Kimseye vermesin Allahım.ipekcim sabır kuzum sonlarına geldin artık. bir hafta sonra tamamen geçecek inan ben 13. haftayı doldurdum rahat bir nefes aldım.
canım benim nasılsın?
ben daha bir çöp bile almadım bebiişe. herkes pek hevesli benden bile hevesli herkes. acele yok diyorum. ne olur olmaz herşeyi düşünüyorum...hayırlısı olsun hayırlısıyla kucağıma alalım AMİNNNNN...
Ayşem geçmiş olsun. çok fena oluyor o kaşıntı insanın beynini kemiriyor resmen. İnşallah çabucak atlatırsınn..
sen negüzel bebişin hareketlerini hissediyorsun. ben de ddaha tık yok.. kaçıncı haftanda hissetmeye başladın kuzum?
Amiin canım.Çok teşekkürler.Çok sevindim bebişinin iyi olmasına sağlıkla al kucağına...
Rabbim o güzel beldenin hürmet,ne dualarını kabul etsin....
Rabbim şafi ismiyle şifalar versin Ayşem
Canım inşaallah sıra sende gelsin tatlı bebişin...
Son gün sayımların olsun.....
Canım Elhamdülillah iyiyim şikayet etmeyeyimki Mevlam bana Merhamet etsin
Haftaya perşembe kalp atışı için gideceğim zaten ilacımda bitmiş olacak ogün.
Dualarınızı bekliyorum sen nasılsın;?
Yarın cinsiyetini öğrenecektin galibi hadi hayırlı haberlerle gel sağlıklaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çoook haklısın ozim...
hiç bitmio hamilelikteki sıkıntılar.
bulantı bitiyor miğde ekşimesi,yanması başlıyor,
o bitiyor,kilo almalar başlıyor,
o devam ederken agırlaştıgın için bel ve diz ağrıları gün ışıgına çıkıyor
derkeeeen yalancı sancılara merhabaaa
5-6 aylarda da yalancı sancılarla boguşmaya başlıyorsun.
ilk hamileliklerde 7. ayda felan da başladıgı oluyor.
sonrasında çatlaklar,göğüs ağrıları,
bebişin güçlenmesine bağlı sert hareketler ve AAĞĞĞHHH! diye bagırtacak şiddette tekmeler,
aslında burada bitirsem iyi olucakyoksa hamiş olmayanlar biraz daha zamana mı bıraksak diye düşünüp hamileliği ertelemeyi düşünebilirler. yada hamiş olanları hormonları yeniden coşabilir
neye kolay sahip oluyoruz ki değilmi ama
Kız delüüüü.Nerdesin sen bakiiim
Dualar ediyoruz, halaylar çekiyoruz,bunalım takılıyoruz,araştırıyoruz,yaşıyoruz,deniyoruz,öğreniyoruz biz.
Bir sürü güzel sonuç aldık bu ay.Nisan ve Kutlu Doğum Haftası hayırla geldi topiğimize.
Senin için de dua ediyorum ben sürekli.İsmini hep anıyorum dualarımda.
Sen nasılsın ne var ne yok?
İnşallah yarar.Dün akşam sürdüm bakalım.Sabah kaşıntı vardır ama mucize beklemiyorum elbette.2-3 güne hafifleyecek inşallah
Çok sağol canım.Kimseye vermesin Allahım.
Ben 15+3 te hissetmeye başladım.Önce gaz sandım.Wclere taşındım defalarca baktım bişey yok.Meğerse tırtılım hareketlenmiş benim.Kelebek olmak için uğraşıyor kuzum.16+1de daha netti hissetmeler.Genelde masada otururken,bacak bacak üstüne atmışken oluyor.Sıkıştım çekil öte diyor sanırım banaDaha babasına hissettiremedik kıpırtıları.Normalmiş dışardan hissedilmemesi.Hareketli bi bebeğim olacak belli ki :))
Amiin canım.Çok teşekkürler.
Oyyyhhh içimizi kararttıın Tubiii.O ne öyle sıralamışsın patır kütür.Biraz alışverişlerden,hediyelerden,ilgiden,sevgiden falan bahseder insanKatlanacağız hepsine Rabbim'in yardımıyla inşallah.Anne olmak kolay değilmiş.
Bugün kendimi iyi hissetmiyorum.İçim daralıyor.İnşallah sizler güzel bir gün geçirirsiniz.
çoook haklısın ozim...
hiç bitmio hamilelikteki sıkıntılar.
bulantı bitiyor miğde ekşimesi,yanması başlıyor,
o bitiyor,kilo almalar başlıyor,
o devam ederken agırlaştıgın için bel ve diz ağrıları gün ışıgına çıkıyor
derkeeeen yalancı sancılara merhabaaa
5-6 aylarda da yalancı sancılarla boguşmaya başlıyorsun.
ilk hamileliklerde 7. ayda felan da başladıgı oluyor.
sonrasında çatlaklar,göğüs ağrıları,
bebişin güçlenmesine bağlı sert hareketler ve AAĞĞĞHHH! diye bagırtacak şiddette tekmeler,
aslında burada bitirsem iyi olucakyoksa hamiş olmayanlar biraz daha zamana mı bıraksak diye düşünüp hamileliği ertelemeyi düşünebilirler. yada hamiş olanları hormonları yeniden coşabilir
neye kolay sahip oluyoruz ki değilmi ama
bugün 15 artı 4 olduk Ayşem ama hala hiç bir kıpırtı yok ya da ben anlamıyorum :) dün bir kere içeriyi gıdıklar gibi birşey oldu ama kaşıntıdır dedim ben belki de benim tospağadır olabilir mi acep? :) benimki belli uyuşuk olacak babasına çekecek :)))) tospağa işte tospağaaaaa :))))
oy kuzum derin derin nefes al güzel şeyler düşün aklına kötü şeyler getirme. hayırlı bir gün olacak inşallah...
nasıl kaşıntıların? azalma oldu mu biraz?
Günaydın kızlar nasılsınız?
Gıdıklanma,kanat çırpma,kaşıntı,seğirme,gaz ne dersen artık :) Öyle tanımlanamayan bişey.Ben koşarak wcye gidiyordum tık yok.Belki 5 kere gitmişimdir 1 saat içinde.Sonra ilk kıpırtılar nasıldır diye yazınca goo amcaya çıktı.Arkadaşıma sordum evet aynen öyle bi his dedi.10-15 güne kadar daha net hissedersin dediBekliyoruz heyecanla.
Onu hissedince insan artik hamie oldugunu daha iyi anlar herhalde. Ben hala unutuyorum gece aniden donunce bir sanci giriyor. Diyom kendime kendime yavas ozlemsen hamilesinhatirlatiyor kendini. Ben varim burda alooooo rahatimi bozmayin
Bu ara ruyamda yemekler goruyorum gece acikiyor herhalde
20.haftada tam hissedersin diyorlar zaten senin az kaldi kuzum. Masalkah tekmeci olacakhareketli bir bebis..
Kesinlikle öyle diyorlar deneyimliler.Şimdi boş boş geliyor insana.Hareketlerdeki kısıtlamalar hariç anlamıyorum bile.
Evet yaa.. Ne zaman 19 olduk bilmiyorum.Ne hızlı gidiyor zaman.35leri de göreceğiz inşallah
Özlem ya sende de oluyormu çamaşır rahatsız etmesi.XL hamile külodu giyiyorum lastikleri ve dikiş yerleri o kadar acıtıyorki anlatamam.İz yapmış kıpkırmızı yanlarıma.Şimdiden böyleyse ilerde ne giyeceğiz biz çamaşır olarak:44::44::44::44::44::44::44:
Olmaz olur mu ya acitiyor lastikleri. Eski camasirlarimdan lastikleri sicak sudan iyice ölmüş olanlari giyiyorum. Onlar da hafif hafif sıkmaya basladi. Hamile kulodu almadim ben daha. Amanin battal boyu var mi acaba. Son zamanlarda ne yapacaz.ama arkadaslar simdi asagida ama sonra yavas yavas yukari dogru cikacak diyorlar. Gireriz herhalde en buyuk boylarin iclerine
Dün cildiyeye girmişken sordum doğum çatlaklarını da.3 tane doğum yaptım hiçbirşey kullanmadım çatlağım da olmadı diyor dr.Kimyasal ilaçlardan mümkün olduğunca uzak dur dedi.İçebildiğin kadar su,hergün ılık duş,nemlendirici krem diyor sadece.Herhangi bir nemlendirici olur dedi.Vücut kremleri,losyonlar,bebe yağları,bitkisel yağlar.Deri esnekliğinle alakalı dedi.Sıkı bir cildin varsa,iç karnın darsa çatlağın muhakkak olur dedi.Genetiğe de bağlıymış biraz.Dün vücut losyonu da verdi.Sürekli sür dedi.Bende kendime program yaptım.Sabah 8'de kakao yağı,10.30'da losyon,13te losyon,17'de losyon,19da bebe yağı,yatmadan önce tekrar bebeyağı,her akşam ılık duş,günde 2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?