- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #10.561
Ben 6 tane XL aldım.Biraz bol ama 9 ayı çıkarsın istedim.Nasılsa ben görüyorum sadece :) 1,5 aydır falan kullanıyorum ben.Normal çamaşırlarım çok sıkı beni.Kasıklarıma baskı yapıyor.Onları da kaldırdım hurçlara
excipial lipo.eczacı da hamilelik için mi verdi bunu dedi hatta.Yağlı bi nemlendirici.Losyonun adi ne kuzum? Ben de alayimhemen. Ben suyu artirdim iki litre olmasa da en az 1.5 litre iciyorum.2 ye zorlayayim ben de. Yaglaniyorum bolbol guresci gibicatlamiycaz insallah.
Ben de çok baktım etrafa aynen dediğin gibi.Kimi ekşi kız diyor,yiğenim erkek.Kimi kusmadıysan kız diyor,kv 9 ay kusmuş eşimde.Kimi kalçan büyükse kız diyor,arkadaşımın 2 oğlu var kalçası da 4 katına çıkmıştı.Hamilelik belirtileri gibi ayırtedilemiyor bunlar da.Gidip göreceğiz inşallah pampişimizi yada pipimiziBenim karnim fazla buyumedi ki hala normal pantolonlarimi giyiyorum. Bellerini daraltmistim onlari söktüm. ama biraz da yapiyla alakali galiba. Iki arkadasimin kizi oldu birini karni kocaman yayvandi digrrinin onunde topacikti. Birinin oglu oldu kocaman yayvandi kalcalari da kocamandi. Hatta cikmadi sipa 41.hafta sezeyanla aldilarkarnin yapisina bagli herhalde. Ya da benim sipa ufak tefek olacak
excipial lipo.eczacı da hamilelik için mi verdi bunu dedi hatta.Yağlı bi nemlendirici.
İnşallah çatlamayacağız canım benim
Ben de çok baktım etrafa aynen dediğin gibi.Kimi ekşi kız diyor,yiğenim erkek.Kimi kusmadıysan kız diyor,kv 9 ay kusmuş eşimde.Kimi kalçan büyükse kız diyor,arkadaşımın 2 oğlu var kalçası da 4 katına çıkmıştı.Hamilelik belirtileri gibi ayırtedilemiyor bunlar da.Gidip göreceğiz inşallah pampişimizi yada pipimiziKaşıntılar haftaya cumaya kadar geçmezse kendi doktoruma gitmem gerekecek.O zaman 1 hafta daha beklememiş olurum inşallah.Gösterirse tabi sıpa
aminnn canım inşallah. Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu... ama geçen ay da yaptın böyle batma olmadı dimi? adet gününde ağrı yapmıştı..inşallah bebişin batmalarıdır o..
inan herşeyin vakti ve zamanı var. yazılmış zamanı gelince yaşıyoruz. bol bol dua edip beklemekten başka çare yok.,
az kaldı kuzum bak yarın cmt. iki gün sonra belki yaparsın.. o heyecan var ya o an idrarı damlatıp beklemek.... kalbim yerimden çıkacak gibi oluyordu :)))
aynen canım ben de öyle diyorum. gardıropla beraber takım alcam karyolayı. sonra da yavaş yavaş dolar içi nasılsa..
ye teyzesi yee ısır çıksın beraber ısıralım :)) aslında eskisi kadar değilim yani biraz biraz yiyorum tatlı şeyler. müzik de açıyorum ama hala tık yok :))çocuklar mozartı çok severmiş ama bizimkisi pek sevmedi daha oynak bişiler dinleteyim bari :)))
excipial lipo.eczacı da hamilelik için mi verdi bunu dedi hatta.Yağlı bi nemlendirici.
İnşallah çatlamayacağız canım benim
Ben de çok baktım etrafa aynen dediğin gibi.Kimi ekşi kız diyor,yiğenim erkek.Kimi kusmadıysan kız diyor,kv 9 ay kusmuş eşimde.Kimi kalçan büyükse kız diyor,arkadaşımın 2 oğlu var kalçası da 4 katına çıkmıştı.Hamilelik belirtileri gibi ayırtedilemiyor bunlar da.Gidip göreceğiz inşallah pampişimizi yada pipimiziKaşıntılar haftaya cumaya kadar geçmezse kendi doktoruma gitmem gerekecek.O zaman 1 hafta daha beklememiş olurum inşallah.Gösterirse tabi sıpa
Bizim kizlar ultrasona girmeden evvel tatli birseyler ye dediler. Seker cikolata gibi. Hareket eder de acar o zaman dediler. Denemek lazim cnm.
Gerci benimki kipirdiyordu ama oturur pozisyondaydi totosunun ustunde...nub teorisini o kadar okudum orneklere baktim ama anlayamadim.
Losyonu yazdim cnm ben de alayim.
O belirtiler belli ol?uyor cnm ya. Kimi tatli yiyp kizi oluyor kiminin oglu. Kimi kusuyor ama oglu oluyor. Bunlar belki de bunyeye bagli. Vucut yapisiyla alakali. Allah ne verdiyse kabulumuz artik. Saglikli olsunlar da...
Kasintilarin da insallah gecer cnm. Ah bu sipalar ah neler yapiyorlar bize...
Günaydın canım.Çok şükür bugünümüze.Sen nasılsın?
Biraz daha iyimi aranız eşinle?
Eh kırgınlıklar geçti işte, iyim şukurler olsun.
Bıraz kasıklarım agrıyor anlam veremedım yumurtlamamda gectı 2gun once falan artık bat gelcek bi 10gune kadr sanırım.
Sen cinsiyeti naptin be kuzum daha oğrenmedın mi?
Eki Görüntüle 690305
Kızlar bakın cinsiyetin oluşumunua.
Rabbim gönlüne göre versin canım.
Kızlar boguk, soğuk, kapalı bir günden merhabalar
Can sıkıntısı.
Sizler iyisiniz inşallah..
Oyyyhhh içimizi kararttıın Tubiii.O ne öyle sıralamışsın patır kütür.Biraz alışverişlerden,hediyelerden,ilgiden,sevgiden falan bahseder insanKatlanacağız hepsine Rabbim'in yardımıyla inşallah.Anne olmak kolay değilmiş.
aynen Ayşenin dediği gibi tubiş ya kararttın valla içimizi...
bunları daha erken söyleseydin herhalde cayardım :)))) ohoooooo biz ölelim o zaman :)))
yok yok herşeye rağmen anne olmak daha doğrusu anne adayı olmak güzel bir duygu dünyalara değişilmez. olacak o kadar sıkıntıları kolay mı içerde bircan daha var. ee boşuna dememişler cennet annelerin ayakları altındadır diye...
Aynen canım ayyynnennn
yemek yemek bile gelmiyor içimden.zorluyorum kendimi.
keşke benim de canım yemek yemek istemese 10 kiloyu aştım :125:
İnciii napıyon kuzuum
kuzum intikam dizisine bakıom. Evde tek başımayım. Akşamda nişan varmış. Mevlüt. Oraya gidicez. Belki içim açılır. Çok bunalıyorum evde. :26:
Çok geriliyorum o diziyi izlerken ben ama vazgeçemiyorum.İntikamını harika alıyor kız sessiz ve derindenKötümüyüm neyim
Git valla çok iyi gelir Kur'an sesi.Bende sabah epey Kur'an dinledim çalışırken.Çok rahatlatıyor beni.Allah kabul etsin şimdiden dualarınızı.
Bende çok yorgunum evime gitmek istiyorum artık
Ayşem senin ailen yanında mı?
Çok imreniyorum aileleri yanında olanlara.
Ben evleneli 2 yıl olacak. Tanımıyorum kimseyi sayılır.
Kendi yöremde olmayınca hep yabancı kalıyorum muhabbetlerine.
Sıkılıyorum.
Yanımda canım.Eşiminkilerde burda.Gurbet çok zordur eminim.Teyzem 30 sene çekti garibim.Herşeyden uzak,kültürümüzden uzak.Allah yardımcısı olsun bütün gurbetçilerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?