Bol bebiş topiği

Benim karnim fazla buyumedi ki hala normal pantolonlarimi giyiyorum. Bellerini daraltmistim onlari söktüm. ama biraz da yapiyla alakali galiba. Iki arkadasimin kizi oldu birini karni kocaman yayvandi digrrinin onunde topacikti. Birinin oglu oldu kocaman yayvandi kalcalari da kocamandi. Hatta cikmadi sipa 41.hafta sezeyanla aldilar karnin yapisina bagli herhalde. Ya da benim sipa ufak tefek olacak

Losyonun adi ne kuzum? Ben de alayimhemen. Ben suyu artirdim iki litre olmasa da en az 1.5 litre iciyorum.2 ye zorlayayim ben de. Yaglaniyorum bolbol guresci gibi catlamiycaz insallah.
excipial lipo.eczacı da hamilelik için mi verdi bunu dedi hatta.Yağlı bi nemlendirici.
İnşallah çatlamayacağız canım benim

Ben de çok baktım etrafa aynen dediğin gibi.Kimi ekşi kız diyor,yiğenim erkek.Kimi kusmadıysan kız diyor,kv 9 ay kusmuş eşimde.Kimi kalçan büyükse kız diyor,arkadaşımın 2 oğlu var kalçası da 4 katına çıkmıştı.Hamilelik belirtileri gibi ayırtedilemiyor bunlar da.Gidip göreceğiz inşallah pampişimizi yada pipimizi Kaşıntılar haftaya cumaya kadar geçmezse kendi doktoruma gitmem gerekecek.O zaman 1 hafta daha beklememiş olurum inşallah.Gösterirse tabi sıpa

Bizim kizlar ultrasona girmeden evvel tatli birseyler ye dediler. Seker cikolata gibi. Hareket eder de acar o zaman dediler. Denemek lazim cnm.
Gerci benimki kipirdiyordu ama oturur pozisyondaydi totosunun ustunde...nub teorisini o kadar okudum orneklere baktim ama anlayamadim.
Losyonu yazdim cnm ben de alayim.
O belirtiler belli ol?uyor cnm ya. Kimi tatli yiyp kizi oluyor kiminin oglu. Kimi kusuyor ama oglu oluyor. Bunlar belki de bunyeye bagli. Vucut yapisiyla alakali. Allah ne verdiyse kabulumuz artik. Saglikli olsunlar da...
Kasintilarin da insallah gecer cnm. Ah bu sipalar ah neler yapiyorlar bize...

Ayy özlemcim unutuyorum artık hangi ay ne olmuştu valla öyle uzun zamanki her ay ayrı bişiymiş gibi geliyor belkide her ay aynı şeyleri söylüyorumdur belkide kafam karıştı iyice :44:
Ama bu ayda olmadı sanırım umutlarım heveslerim gitti bu sabah
Ateşşim dün düşüşe geçmişti bugünde devam etti düşüş
Muhtemelen 4-5 güne regli olucam canım...
Rabbim tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasipmetsin inşallah...

Ayşecim günaydın ilacın etkisini göstermeye başlar inşallah çabucak rahatlarsın canım...
Bu ilacı excipial lipo yani krem diyeyim bende çok seviyorum
Çok kullandım ben onu... Cildim kurudur benim bir kış çok fazla ellerim çatlamıştı doktor bunu verdi ve hemen geçirdi...
Demekki vücuttaki çatlakları önlemede de bunu veriyorlar... Ama bebek yağı daha iyi gelmezmi yahu ben sürekli sürüyorum bebe yağını her duştan sonra ıslak ıslak avayip iyi geliyor hiç kurumuyor ıslak vücuda sürünce daha çabuk emiyor çok daha iyi etki sağlıyor...
İnşallahh hiç çatlamazsınız hamişlerrr

Son gittiğim doktorda da yedim çikolata ben.Gösterdi ama bilemedi salak
Yine yerim.Karnım tokken daha çok hareket ediyor benim kuzum.

Günaydın canım.Çok şükür bugünümüze.Sen nasılsın?
Biraz daha iyimi aranız eşinle?

Eh kırgınlıklar geçti işte, iyim şukurler olsun.
Bıraz kasıklarım agrıyor anlam veremedım yumurtlamamda gectı 2gun once falan artık bat gelcek bi 10gune kadr sanırım.
Sen cinsiyeti naptin be kuzum daha oğrenmedın mi?

En son Salı günü gitmiştik işte.Şiş duruyor dedi dr.Şişlik 2 haftaya kadar inerse kız,inmez büyürse erkektir dedi.Zaten cinsiyetlerin oluşumuna bakınca ilk başta ikisi de aynı görünüyor.Dur bulayımda paylaşayım sizinle de. Mayıs 1-2 gibi kontrol var o zamana kadar bekleyeceğiz bizde

napalım gerçekler acıdır
şaka bir yana bu saydıklarım sadece birkaç ay.
ama sonucunda kucagımıza alıcagımız bebişimizle keyfimiz bir ömür
herşey gelip geçici. mühim olan her anın tadını çıkartmak kızlar...
hareketlerini,tekmelerini,bizlere yaşattıgı hormonal değişimleri ve daha birçok şeyi...
hayatımızda kaç defa hamile oluyoruz ki?
tadını çıkartmaya bakalım.
sonrasındaki keyif paha biçilemez
mis kokulu minicik bir bebiş...
sevimli küçücük kıyafetler,
süslü bebek mobilyaları,
keyifli banyo zamanları,
emzirme huzuru,
eşinin sana davranışlarındaki farklılıklar ve hayatının tamamen o minicik bebişe göre yönlendirilmiş olması
ayrıca daha neler neler...
bu 3-5 aylık sıkıntılar ne ki
Kenan paşam sabahları uyanıp GÜNAYDIN ANNECİMMM deyip yanagıma her öpücük kondurdugunda Rabbime okadar şükrediyorum ki...
onlar olmadan bir hayatı düşünemiyorum asla...

Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

hahhh ozim sonunu güzel bagladın kuzu
içerde bir can var.kolay mı?
sonunda alıcaz mükafatlarımızı inşallah.

kuzum intikam dizisine bakıom. Evde tek başımayım. Akşamda nişan varmış. Mevlüt. Oraya gidicez. Belki içim açılır. Çok bunalıyorum evde. :26:

Çok geriliyorum o diziyi izlerken ben ama vazgeçemiyorum.İntikamını harika alıyor kız sessiz ve derinden Kötümüyüm neyim
Git valla çok iyi gelir Kur'an sesi.Bende sabah epey Kur'an dinledim çalışırken.Çok rahatlatıyor beni.Allah kabul etsin şimdiden dualarınızı.
Bende çok yorgunum evime gitmek istiyorum artık

Ayşem senin ailen yanında mı?

Çok imreniyorum aileleri yanında olanlara.

Ben evleneli 2 yıl olacak. Tanımıyorum kimseyi sayılır.

Kendi yöremde olmayınca hep yabancı kalıyorum muhabbetlerine.

Sıkılıyorum.

Yanımda canım.Eşiminkilerde burda.Gurbet çok zordur eminim.Teyzem 30 sene çekti garibim.Herşeyden uzak,kültürümüzden uzak.Allah yardımcısı olsun bütün gurbetçilerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…