- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #10.581
kızlaaaaarr hacen ben geldıııııııııımmm
Ayy özlemcim unutuyorum artık hangi ay ne olmuştu valla öyle uzun zamanki her ay ayrı bişiymiş gibi geliyor belkide her ay aynı şeyleri söylüyorumdur belkidekafam karıştı iyice :44:
Ama bu ayda olmadı sanırım umutlarım heveslerim gitti bu sabah
Ateşşim dün düşüşe geçmişti bugünde devam etti düşüş
Muhtemelen 4-5 güne regli olucam canım...
Rabbim tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasipmetsin inşallah...
Ayşecim günaydın ilacın etkisini göstermeye başlar inşallah çabucak rahatlarsın canım...
Bu ilacı excipial lipo yani krem diyeyim bende çok seviyorum
Çok kullandım ben onu... Cildim kurudur benim bir kış çok fazla ellerim çatlamıştı doktor bunu verdi ve hemen geçirdi...
Demekki vücuttaki çatlakları önlemede de bunu veriyorlar... Ama bebek yağı daha iyi gelmezmi yahu ben sürekli sürüyorum bebe yağını her duştan sonra ıslak ıslak avayip iyi geliyor hiç kurumuyor ıslak vücuda sürünce daha çabuk emiyor çok daha iyi etki sağlıyor...
İnşallahh hiç çatlamazsınız hamişlerrr
Kuzummm bozma moralini. Hayirlisi olsun. Hic belli olmaz Rabbim ol dedikten sonra.
Neler yasaniyor etrafimizda.
Sonuçları aldım az önce.Doktor karaciğer ve böbrekler temiz,hormonlar normal dedi.Ama bu kaşıntılar gebelik alerjisi dedi.Gizli olabilirmiş bendeki.2 krem verdi druna sormadan sürme dedi.Drumu aradım izindeymiş,başka drla görüştüm mutlaka başka bi cildiyeciye daha git dedi.Kremlerle geçmezse ihmal etme sakın.Önemli bi rahatsızlık o dedi.Ne yapacağımı bilmiyorum şu an.Boş boş etrafa bakıyorum,gözlerim yanıyor
İnşallah en kısa zamanda gelecek bebeğin.Ben senin için dua ediyorum merak etme canım
Tamam.İnşallah gelir mesaj.En azından banka hesap nosu falan da olur.Sonuçta onlar ihtiyaçlarına göre alırlar neleri eksikse.Biz elimizden geleni yaparız Allah izin verirse.
Ayşe kırmızılar geldi bugün beni sil listeden canimAllah kimsenin başına vermesin.İlerde daha çok sorun olurmuş.Şimdi bile kaşıntı deli ediyor.Ne yemek yapabiliyorum ne yiyebiliyorum inanırsan.Elimde kolonya şişesiyle uyuyorum
Kısmet artık tatlım az kaldı belli olcak nasıl olsa bugün yarın :)
Sen nasılsın?
Alabildiniz mi birşeyler...
Kapalı çarşıya gidecktiniz galiba bugün dimi...
merhabalar ben yeni katıldım ama sürekli takipteyim bende bebek için uğraşanlardanım nekadar da çok aynı kaderi paylaştığım varmış
İnşallah önemli bir şey değildir Ayşecim. Sonuçlarını merakla bekliyorum.
Topiğe minnoşumu ekleyeyim dedim bende teyzeleri tanışsınlar oğluşumla.
Salı günü çekildi bunlar. Kendileri 2 kiloyu geçtiler.
Gözlerim açık ki benim.
Eki Görüntüle 689417
Anneye bol bol gülümsedim ben.
Eki Görüntüle 689418 ---- Eki Görüntüle 689419
Yok almadim pek begenmedim cok fazla suslu. Ben gittigidiyordan begendim galiba o olacak daha sade. Araba konusunda kafam karisti. Chicco cok pahali geldi. Gerek yok o kadarina. Kraft marka baktik. Kanz vardi o biraz dar gibi geldi. Sunny baby iyi gibiydi adam oturdu uzerine saglamligini gostermek icin. Kafam karisti kuzum esim iyorum sen karar ver. O da biraz internetten arastiralim dedi. Oyun parklari da cok pahali degil en fazla 300 tl o da muziklisi filan. O kolay da arabayi ne yapicaz bakalim. Bir de ozdilek var ya ona bakalim. Zor isler valla kuzum kafam döndü bugün
Hayirlisi olsun cnm vardir elbet bir hayir.. belki de gelmistir hic belli olmaz...
Hımmm anladım canım hayırlısı olsun gönlünüze sinen olsun inşallah...
Bunlar tatlı telaşlar tatlı masraflar... ne güzel yavaş yavaş hepsini alırsınız...
Aynen öyle tatlım var elbet bir zamanı...
Rabbim ne zaman ol derse o Zaman...
Ben adet günüm geçerse test yapmaya karar verdim... daha 5 gün var :) yoksa normalde yarın yapacaktım... Kısmet artık...
aynen öyle arkadaşım,hoşgeldin umarım en kısa zamanda Allah gönlündekini nasip etsin inşallah :))
Kuzum bugun kaccikti atesin? En iyisi zaten o. Gunun gectikten sonra test yapmak en kesin sonuc o zaman cikiyor.
36.7 çıktı
36.9 lardan düştü canım...
Yarın bir tık daha düşer sonra bir tık daha
Aaaaa bi bakarım ki beklenmeyen kırmızıları gelivermiş bianda
Kısmetttt napcan beklicez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?