Bol bebiş topiği

Sana bişey sorcam ben.Daha 2,5 kg aldım ama XL hamile külodu giyiyorum ben.9 ayı bitireyim diye büyük aldım.Ama o kadar çok iz yapıyor ve acıtıyorki anlatamam.Ne yapacağım böyle giderse ilerdeki aylarda

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli,çok özlüyorum sizleri ama hamile olduğumdan bu yana gelen giden çok fazla,yatılı misafirimde var çok yoruluyorum gelmeyinde diyemiyorum((
dikkat edin kendinize öpüyorum hepinizi.dua ve muhabbetle...

Allah bilir yazılarınızı ne zaman okucam((

Son düzenleme:

Kuzummm bozma moralini. Hayirlisi olsun. Hic belli olmaz Rabbim ol dedikten sonra.
Neler yasaniyor etrafimizda.

Allah kimsenin başına vermesin.İlerde daha çok sorun olurmuş.Şimdi bile kaşıntı deli ediyor.Ne yemek yapabiliyorum ne yiyebiliyorum inanırsan.Elimde kolonya şişesiyle uyuyorum
Ayşe kırmızılar geldi bugün beni sil listeden canim

Kısmet artık tatlım az kaldı belli olcak nasıl olsa bugün yarın :)
Sen nasılsın?
Alabildiniz mi birşeyler...
Kapalı çarşıya gidecktiniz galiba bugün dimi...

Yok almadim pek begenmedim cok fazla suslu. Ben gittigidiyordan begendim galiba o olacak daha sade. Araba konusunda kafam karisti. Chicco cok pahali geldi. Gerek yok o kadarina. Kraft marka baktik. Kanz vardi o biraz dar gibi geldi. Sunny baby iyi gibiydi adam oturdu uzerine saglamligini gostermek icin. Kafam karisti kuzum esim iyorum sen karar ver. O da biraz internetten arastiralim dedi. Oyun parklari da cok pahali degil en fazla 300 tl o da muziklisi filan. O kolay da arabayi ne yapicaz bakalim. Bir de ozdilek var ya ona bakalim. Zor isler valla kuzum kafam döndü bugün
Hayirlisi olsun cnm vardir elbet bir hayir.. belki de gelmistir hic belli olmaz...

merhabalar ben yeni katıldım ama sürekli takipteyim bende bebek için uğraşanlardanım nekadar da çok aynı kaderi paylaştığım varmış

Hımmm anladım canım hayırlısı olsun gönlünüze sinen olsun inşallah...
Bunlar tatlı telaşlar tatlı masraflar... ne güzel yavaş yavaş hepsini alırsınız...

Aynen öyle tatlım var elbet bir zamanı...
Rabbim ne zaman ol derse o Zaman...
Ben adet günüm geçerse test yapmaya karar verdim... daha 5 gün var :) yoksa normalde yarın yapacaktım... Kısmet artık...

Kuzum bugun kaccikti atesin? En iyisi zaten o. Gunun gectikten sonra test yapmak en kesin sonuc o zaman cikiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…